![]() |
#1831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
...by znów razem spojrzeć w malinowe niebo <3
Biała kartka papieru i tylko jedna różowa kredka... Można utracić wiele, aby zatrzymać w sobie to, co się kocha... Samotna w tłumie, ze łzami w oczach, szukając kogoś, kto pokocha... Na podstawie art.11, kodeksu miłości, skazuję Cię na dożywotne umieszczenie Cię w moim sercu <3 Czasami warto się wstrzymać i pozwolić komuś zatęsknić... |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Raczkowanie
|
jak to jest słyszeć od córki ciągłe 'nie mogę żyć, już nie'?
a niebo dziś tak piękne, przesyła jasne chwile, może nie dla nas. naiwna w uczuciach jestem, nie słowach, nie palcach w okolicy intymnych miejsc. kiedy już zaczynam rozmawiać z ludźmi, zaczynam odczuwać, pobierać, tracić wciąż. bardzo mi źle tu z tym wszystkim. wyobraźnia mi ucieka, choć trzyma wciąż ogromne piękno. nie potrafię żyć, nie wiem co to znaczy, gdybym potrafiła chociaż wytłumaczyć to jak się snuję po nieznajomej przestrzeni, niewidzialnie wykrzykując same przekleństwa.
![]() |
#1833 |
Zakorzenienie
|
,,zamknę serce na klucz, który zakopię na bezludnej wyspie.. Już nikt mnie nie zrani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
KaMa2704, papergirl, TiS , abunee <3
![]() madziam90 dziekuję <3 ![]() --- "Myśląc o przyszłości pomyśl o dniu dzisiejszym. To właśnie ten dzień pokaże Ci co to niewiadome..." przyrzeknij, że nie spóźnisz się o całe życie. Zastanów się, czego tak naprawdę chcesz.. 'Nieraz próbuję tego dociec, jestem czy nie jestem. Tylko, że sam dla siebie człowiek nie jest świadectwem. Musi zawsze ktoś drugi poświadczyć. Sam dla siebie człowiek jest zbyt wyrozumiały. Jak może, tak się broni przed sobą. Kluczy, wymija się, omija, aby nie dalej, nie głębiej, nie tam, gdzie coś ukrywa.' 'Powiem panu jedno, człowiek wolny jest nieprzewidywalny. Nie tylko dla innych. Przede wszystkim dla siebie.' 'O szczęściu mówiłem. Że szczęścia trzeba szukać w sobie, a nie naokoło. Że nikt go człowiekowi nie da, jak sam sobie go nie da. ' |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Raczkowanie
|
Znów omija mnie... znów czegoś tak bardzo chcę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Raczkowanie
|
* Bez Ciebie schne jak mokry chomik na patelini..
* Czas będzie płynął sobie dalej - my oddaleni, ufający innym nigdy już sobie nawzajem.. * "..Gdy przyjdzie myśl o tym, co już było, gdy zaboli chwila. która tak zraniła, podnieś w górę głowę i powiedz, że niczego nie żałujesz.." * Mam wolnych 5minut piszę do Ciebie.. Gdy dostaniesz aviso mam nadzieje że odbierzesz. Przyrzeknij że nie spóżniesz się o całe życie.. *Kochany Święty Mikołaju przynieś mi lalkę! -A mi sanki! -A Ty czego chcesz dziewczynko.? -Ja? Ja chcę tylko odzyskać utraconą nadzieję, wiarę w miłość i drugą połówkę swego serca.. *"Dziękuję Ci, że mogę Cię kochać..." * Bo.. Ciebie już przy mnie nie ma.. Moje szczęście odstawiłam na bok... Zależy mi na Twoim.
Edytowane przez DiamondPrincess Czas edycji: 2009-10-22 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Zadomowienie
|
Jeżeli dwoje ludzi decyduje się być ze sobą to znaczy, że od tej pory nie liczy się już "ja" lecz "my", liczą się wspólne potrzeby, wspólne plany, wspólne marzenia, wszystko staje się jednością. Z dwóch ciał powstaje jedna dusza, jedno serce. I nieważne czy to jest pierwsza miłość, druga czy dziesiąta, zawsze należy traktować ją jako jedyną, wyjątkową i niepowtarzalną, a przede wszystkim o s t a t n i ą.
![]() |
#1838 |
Zadomowienie
|
ruda wiewiora. <3.
Tymczasem mam Cię w du.pie. Czasem myślę, że nadszedł czas, by iść do psychiatry. Powiedz, że dobrze będzie. Na tyle głośno, dobitnie i pewnie, bym Ci uwierzyła. Powiedz mi proszę..
![]() |
#1839 |
Raczkowanie
|
A więc mówisz,że serce Ci bije....
gdy na mnie spoglądasz ukradkiem... Patrz...nie zabraniam. Pustych słów i spojrzeń mam pod dostatkiem... Dzisiaj ja jestem dla Ciebie najważniejszą kartą... Jutro jakaś inna... Nie mów nic...nie warto........ jeśli chcesz wiedzieć coś o mnie, to coś Ci zdradzę. miłość dla mnie to huśtawka, która stoi w równowadze. bo chcę Cię z każdą wadą. Nic nie zmienię. mój narkotyku, mój tlenie. To po prostu niemożliwe, abyś mnie nigdy nie pokochał, nigdy w to nie uwierzę, bo taka wiara zabiłaby kobietę we mnie, kobietę, którą właśnie odkryłam, polubiłam i której zamierzam dać to, czego pragnie Nie mów więc, że nie pokochasz, bo zmuszasz mnie, bym spróbowała sztuczek, jakie wypatrzyłam w koronkowych podwiązkach babuni. Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich. To oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka. To zaufanie bez reszty. To odsłonięcie swoich słabości. I tak właśnie Cię kocham. Kocha się coś, co się zna, a ja nie mam o tobie żadnego pojęcia, jesteś dla mnie czymś obcym i przypadkowym. Nie umiem cię kochać i nawet nie wiem, czy będę umiała. kochać jest łatwo. to, można powiedzieć, jak z samochodem: wystarczy włączyć silnik, dodać gazu i wyznaczyć sobie cel podróży. ale być kochaną to tak jak przejażdżka z kimś innym, jego samochodem. nawet, jeśli uważasz tego kogoś za dobrego kierowcę, zawsze pozostaje ten podskórny strach, że może się pomylić, a wtedy w ułamku sekundy wystrzelicie oboje przez przednią szybę na spotkanie śmierci. być kochaną może oznaczać największy koszmar. bo miłość to rezygnacja z panowania nad własnym losem. a co się stanie, jeśli w połowie drogi postanowisz zawrócić albo skręcić w bok, a nie masz na to jako pasażer żadnego wpływu? Dlatego tak ważne jest,aby pozwolić pewnym rzeczom odejść.Uwolnić się od nich. Odciąć. Zamknąć cykl. Nie z powodu dumy,słabości czy z pychy,ale po prostu dlatego, ze na coś już nie ma miejsc w twoim życiu.Zamknij drzwi, zmień płytę, posprzątaj dom, strzepnij kurz. Przestań być tym kim byleś,bądź tym kim jesteś. Na każdym miejscu i o każdej dobie, Gdzie z tobą płakałam, gdzie się z tobą bawiłam, Wszędzie i zawsze będę ja przy tobie, Bo wszędzie cząstkę mej duszy zostawiłeś. I żarem raz jeszcze zapłonie, choć spłonąć nie może - żelaznych serc nie ima się płomień pozbawiona wiary, pozbawiona nadziei, pozbawiona radości, pozbawiona sumienia. (...) uwierzy w twoje najpodlejsze kłamstwo, byle mieć złudzenie ciepła i miłości, byle dać jej to, o co ciągle prosi serce mi załomotało. tłukło się jak wystraszony wróbel. kiedyś potrzebowałam jego obecności , teraz wystarczają mi myśli , w których się pojawia Postaram ci się zaufać, bo razem możemy być wyjątkowi, a osobno... zwyczajni. podziel się ze mną mojej samotności chlebem powszednim obecnością zapełń nieobecne ściany pozłoć nie istniejące okno bądź mi drzwiami nade wszystko drzwiami które można otworzyć na oścież I zapomnisz że jesteś, gdy mówisz, że kochasz. ..dotknęłam kiedyś miłości miała smak gorzki jak filiżanka ciemnej kawy wzmogła rytm serca rozdrażniła mój żywy organizm odeszła.. Siedzisz tu, dwa metry ode mnie. Czym są te dwa metry? Malutka podróż dla zwykłego człowieka. Dla mnie te dwa metry, aby dotrzeć do ciebie i dotknąć cię, są niemożliwą podróżą ... urojeniem, snem Kto dał ci prawo do współczucia? Ciągnie cię do słabych albo chorych, ale w gruncie rzeczy to niemoralne. Jesteś zwykłą oszustką, która wykorzystuje innych dla poprawy własnego samopoczucia. - Co byś zrobiła gdyby ktoś kogo kochasz poprosił Cię o rzecz niemożliwą do zdobycia? - Zdobyłabym ją. ...bo obiecałam sobie,że nie pokocham nikogo tak mocno,żebym nie mogła być całą,kompletną osobą bez niego. I będzie tak , jakbyśmy się nigdy nie poznali.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a twoje opisy,rewelacja ![]() .............
Jedyną rzeczą, która do tej pory zajmowała mi czas to była myśl jak zdobyć Cię byś był mój, albo przynajmniej w połowie tak mój jakbym chciała żebyś był. Teraz, gdy wiem,że to już nie możliwe kompletnie nie wiem o czym mam myśleć.. Czasami siedząc sama w pokoju rozmyślam o wielu rzeczach. Najczęściej w moich myślach pojawiasz się ty, mimo iż nie jesteś 'rzeczą'.. Nie potrafie się wtedy na niczym skupić, dekoncentrujesz mnie.. Jesteś jedyną osobą,która to potrafi.. Nienawidzę Cię za to, że wciąż, nieustannie muszę Cię kochać... ... tą znienawidzoną miłością..
![]() ![]() |
![]() |
#1841 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wybaczyłabym, gdybyś nie okradała, haha ![]() nie no śmieję się ; ) kradnij do woli ; * _________________ patrzę w górę i nie widzę nieba.
You have closed next sky before her eyes.. kolejne niebo zamknąłeś jej przed oczami.. dzisiaj uśmiech nie pasuje mi do koloru sukienki. przykro mi, nie będę się uśmiechać.
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Konto usunięte
|
madziam90 - brakowało mi Ciebie kochaanie
![]() i Twoich opisików boskich. <333 __________________ uciec stąd już nie mam jak. cała Twoja jestem ja. a bob budowniczy to był moim kolegą z ławki. i co.? bo Ty na zawsze w moim. <3 dla mojego kochanego wariata pójdę na koniec świata.<33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Raczkowanie
|
_____________________<3._ _________________________ _
Stratowane szanse na marzeń arenie...
![]()
#1844 |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim !
tak coś odemnie. Niekiedy mam wrażenie, że przegrałam swoją walkęo życie, chociaż żyję. Nie ma dla mnie ratunku, bo pozostało mi tylko poczucie bezsensu trwania wśród żywych. I ból za tamtym wszystkim i przez to wszystko. Teraz będzie bolało nieustannie. Mów o ludziach tylko tyle, ile masz odwagi by im to powiedzieć prosto w twarz. Nie powiedziałeś w ryj, nie powiedziałeś nic! Znów słowa trafiają w pieprzoną próżnię something in your eye says: please, don't go. chcę mieć twoją skórę pod moimi paznokciami. Nie ma ludzi niebezpiecznych dla otoczenia. To otoczenie jest dla nich niebezpieczne. Oni się tylko bronią. Zapomnieć o Tobie? to jak przestać oddychać.
#1845 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym - jak zwykle okradłam <3 a nie boisz się, że jak wrócisz, to mnie już nie będzie? pada deszcz. przemakają buty i oczy. to od braku słońca i ciebie. wiatr szczypie w policzki, a twoja nieobecność w usta. The God is my witness! I really like U. // ang. Bóg mi świadkiem! Naprawdę Cię lubię. kiedy się za kimś tęskni to się o nim pamięta, dlatego to tak boli. pijam mleko z czerwonego garnuszka i popadam w paranoję z braku serca, które będzie mnie kochało. Dobrze, że pada. Dawno nie padało. drakońska dieta ograniczenia ciebie. Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2009-10-22 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
W najgorszych chwilach,gdy świat odwrócił się
Oni najwierniej wspierali zawsze mnie Czasem,przepraszam,niepot rzebnie wiem Krzyczę,przeklinam Ich spokój niebem jest Oni,oni są Oni,oni to moi przyjaciele Dziękuję wam za to,że nie boję się życia Nie boję się Z wami polecę do gwiazd,pokonam strach Bez was ciemno jest _____ kochane... mała prośba... bo potrzebowałabym parę takich troszkę zboczonych opisów... o nagości, bliskości, rozkoszy i pożądaniu. wiecie o co chodzi ;p hehe ;D ;* a Jak juz bylo to podeślijcie link ;p ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#1847 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Czuję, że coś się zmieniło Jak zwykle to wszystko przez miłość... Odeszła zabrała wszystko już Ubrania, suszarkę, swój cień i róż Wróciła, bo został jeszcze tusz Wyszła...... Świat potrzebuje kogoś kto tylko istnieje Kto wie tylko jak się oddycha Moving story makes us cry My life is a mention picture within emotion scripture That only I could get Sometimes it's hard and difficult to play my own part stań sam przed lustrem,kochaj to,co widzisz
![]() |
#1848 |
Przyczajenie
|
Serce buntuje się przeciwko nadmiarowi niezdrowych emocji.
Ta starszliwa chęć - rzucić wszystko i wyjechać. Merzenia powracają do mnie w snach. Płakałam, chyba nad sobą. Ogarnął mnie wielki smutek po czymś utraconym. Zniszczyłam samą siebie. Byłam dla siebie okrutna i bezwzględna. Nigdy nie dawałam sobie żadnej sznasy.
Jak baletnica na palcach bojąc się, że straci równowagę i upadnie. Edytowane przez niuuniaa92 Czas edycji: 2009-10-22 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
- Pocałowałeś już ją?
- Fuuuj.. - Pocałujesz. Będzie to pocałunek, według którego wszystkie inne w Twoim życiu będą oceniane i uznasz, że są czegoś pozbawione. <3 Kamisha Cuda tworzycie <3![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kocham Cię, że ojeju ![]() Edytowane przez DorotaComa Czas edycji: 2009-10-22 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 |
Raczkowanie
|
a Ty znowu sprawiasz mi tym wielką radość. <3
___ - co tak skrzeczy? - wybacz to moje serce woła o miłość. kiedy odszedłeś prałam wszystkie swoje rzeczy co najmniej 10 razy. mimo to ciągle czuję na nich zapach Twoich perfum. i powiedz mi jak mam o Tobie zapomnieć?! no jak?! - kocham Cię. - tak? szkoda tylko, że tego nie czuję. rozlana kawa, sól w herbacie, koszulka ubrana tył na przód. taki jest mój dzisiejszy stan. mimo iż nie możesz mi dać gwiazdki z nieba, wierzę, że zrobisz dla mnie wszystko. __ cholera no.! totalny brak czasu.! nie wyrabiam już.. także nie będę udziela się już tak często. w każdym razie moje naj:panna_miodowa, kamisha, dontlookdown, suve, CukrowaPanna, BananowaBrazylijka, papergirl, z innej bajki, MySmallCornerInSky, Kinderka13,nydee, MamTenStylx3,chcialab byc, MamCieGdzies, TiScatteroUnoFoto, Toriaa, Drift, agatte, abunee, lovers2friends, xxgroszek07xx,Plotkaraa ( gdzie jesteś? ![]()
#1851 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lubię Twoje to i lubię też tamto, kiedy tamto wstaje ja się staję nimfomańką.
Otwieram usta, otwieram okno. Na Ciebie czekam - mi mokro .. jestem misiem, kochać chce mi się. Tęsknota spać nie daje , aż serce staje, umieram i się rozbieram. Nie mam czasu na seks, a tak bardzo chciałabym mieć, nie mam czasu na kochanie, na piepszoty całowanie, tęsknota we mnie siedzi. / może się coś przyda ![]()
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-10-22 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Przyczajenie
|
Dawno wracam z stamtąd gdzie ty dopiero idziesz . Autobus do Krainy Czarów. {bilet ulgowo-normalny} zjem Chupa Chups'a... wypije Tymbarka... na koniec zaczne świrować Księżniczka spadła już z huśtawki marzeń . Zawieszone sny, które nigdy nie będą rzeczywistością... 'Wznoszę się ponad przeciętność . Open your heart for me . godzina dwudziesta piąta. ` na ulicy plastikowego szczęścia . Twoje sny na wietrze Pachną deszczem Łapie Cię poczta głosowa?! Ojej! Widocznie mam Cię dosyć! Nasze imiona wypisane na ławce, pozostaną nie zniszczalne ¦ Sformatuj Moje Uczucia Czuje się jak mała dziewczynka w butach mamy.. Dni zatopione w szczęściu lekarstwem gdy, robi się źle w przeszłość patrzę. Tam, pewne wszystko tu nie zawsze, nie ma takiej siły, która te wspomnienia zatrze. <33 ` nie przypinaj tu ceny! to nie p i e r . d o l o n y kiermasz. ` litrowa butelka pełna truskawkowych marzeń . x33 'Chciałabym uciec do Ciebie Jak Kopciuszek I pozostawić jedynie maleńki pantofelek tęsknoty. Chciałabym, żebyś zachował go Na pamiątkę. Mnie nie szukaj bo nie znajdziesz Ja nie istnieję Jak Kopciuszek..' w wolnych chwilach rozmawiam z pocztą głosową.
#1853 |
Przyczajenie
|
Już mnie nie znasz.? a jeszcze niedawno podobno byłam najważniejsza.!
wtedy podszedłeś z uśmiechem .. czułam , że chcesz powiedzieć mi coś bardzo ważnego . i wtedy zadzwonił ten cholerny budzik. park, gołębie, zachmurzone niebo, i to podłe uczucie Wymyślony świat? Nawet ten się zawalił. Może możesz iść ze mną za rękę i skończyć na bruku. Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie ...złamać wszelkie zasady. robić coś, co by do głowy wcześniej nie przyszło. smakować życie. mieć głęboko w d*pie opinię chorej publiczności naszego życia . Powinnam była zakończyć to raz na zawsze. Bez otwartej furtki 'w razie czego'. Raz, a porządnie. Bolałoby tylko przez chwile. Bolałoby nas oboje. ".. cała ta miłość od początku to jedno wielkie ZERO! spójrz na niego.. czy to ma być szczerość?! potem popatrz na nią, na te klapki na oczach niby to tylko miłość a jednak nie do końca.. " Smutno Ci mała dziewczynko?? Ktoś odszedł i już nie wróci?? Może to nie jego wina, tylko świata natury i ludzi. Może on kochał...i dlatego odszedł tak skrycie- ty musisz wszystko zrozumiec, bo takie niestety jest życie... `chodź postaramy się, żeby to wszystko nie było prawdą.!` -co mam powiedzieć, żebyś tu został? -powiedz: tak. -na jakie pytanie? -na każde. pytania wymyślimy później. "Żyłam, trzymając się kurczowo teraźniejszości. Nigdy nie rozpamiętywałam tego, co wydarzyło się dzień czy tydzień wcześniej, nigdy nie wybiegałam też myślami w przyszłość." Potrafiła uśmiechać się mimo wszystko. I to jak! Uśmiechać oczami. Nawet jeśli te były przed chwilą pełne łez. Bo jak sama mówiła, ludzie nie potrzebują jej smutku, im potrzebna jej nadzieja. -Nie musisz nic mówić, twój wzrok powiedział mi wszystko! -Ale... -Żałujesz wiem, może też tęskniłeś czasami, może pomyślałeś przez chwile co czuje, co robię ... Ale nie odważyłeś się napisać, zadzwonić .!! Co może mi powiesz teraz, że bałeś się ?!! To wiedz o tym, że ja cię nadal mocno kochałam i ciągle czekałam .. rozpłakało się szczęście.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Rozeznanie
|
kochane ;*** taka malutka prośba ;D
macie coś o ZAUROCZENIU ?! ; D< 3 z góry dziękuje ! ![]() ______________________
miłość w naszych czasach nie istnieje , trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać . serce z recyklingu - chcesz ? Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest najważniejsze przesłanie miłości - mieć najważniejszą osobę na świecie, ale jej nie posiadać. Musisz w to wierzyć. Kiedyś spotkasz Go i powie, Ci że jesteś dla Niego tą jedyną. skromnie ![]()
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2009-10-22 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Rozeznanie
|
Nic nie jest w stanie wyrazić tych emocji jakie teraz mną rządzą lekki powiew ciepłego powietrza wiara w to że nigdy nie przestaniemy oddychać
Bóg mi wpisał w życie nieustającą tęsknotę bo kto jak nie my zmieni ten chory świat na lepsze bo Ty jesteś jak sernik jest świetny a i tak nie każdy go lubi
![]() |
#1856 | ||
Zakorzenienie
|
[SIZE=1]
Cytat:
kochanie to Ty jesteś cudowna ;* przepraszam, że tak dużo zacytowałam, ale tak dużo kradne :< bezczelna złodziejka ahh.. Cytat:
skarbieee masz wchodzić! dziękuję za wyróżnienie, możesz sobie kraść ile cchesz, ja od Ciebie też kradnę, jesteśmy kwita. ;>> ___________ zamknąć oczy, zatopić się w śnie tak bardzo czuję się bezsilna.
![]() |
#1857 |
Wtajemniczenie
|
I znowu życie nabrało tempa...
Bo przy tobie na niebie pojawiają się gwiazdy ,a słońce świeci o wiele mocniej.. Kochaj mnie ,Kochaj.! I co z tego że jestem egoistką.? Jesteś mój i koniec.! Gdy powiedziałam koniec to uciekłeś ,jak pies z podkulonym ogonem.! Jeżeli myślisz że wyzywając mnie zostanę Ci dłużna to się grubo mylisz... Z innej bajki.! xD Guziki xD .! Bananowa Brazylijka.! xD Cirri.! xD NAJLEPSZE.!
#1858 |
Wtajemniczenie
|
BananowaBrazylijka - ' Ty będziesz moim Banankiem, ja Twoim Muminkiem i będziemy sobie swoi '
![]() ![]() Będziesz moją muzą ![]() Ciiri - kobieto, jak ja Twoje serduszko zobaczyłam, to aż mi własne z radości stanęła ![]() <3 Issuee - gdybym Ciebie nie wymieniła, to chyba bym chora była ![]() ![]() Extremalna, CookieCrisp, agattee - okradzione ![]() ' - To lullaby for a loss ? - Słuchasz? - zapytałam zaskoczona. - Gdy mam zły dzień. - uśmiechnął się przepraszająco. - A teraz.? Czego w tej chwili mógłbyś posłuchać? - Anyone else but you. Ale tylko z Tobą. ' .i znów tylko jeden ![]()
![]() |
#1859 |
Raczkowanie
|
miłość łatwo w nienawiść obrócić.
tylko powedz, jak mogę zapomnieć. zimna. obojętna. wredna. taka pogoda nie pomaga zapomnieć. uwierz. człowiek warty null. in the middle of nowhere. maybe not today. maybe not tomorrow. but someday and for the rest of life.
![]() |
#1860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie że się przydaję :P hihi Wariatki moje ![]() Moich oczu nie poznasz do końca.
Ta niepewność wplątała się w rzęsy. Buja się jak sześciolatka na huśtawce. .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.