|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Cytat:
ale hu**je no doslownie Kropko a czy spisywaliscie z nimi jakas umowe??Pamietam jakm iesiac temu pisalas cos, ze wynajeliscie mieszkanie, jan awet wtedy pytalam czy pokoj komus czy jak... Masz ich dane? |
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku Kropci to faktycznie nie ciekawie,a mieliscie jakas umowe wynajmu spisana??bo jesli tak to moze by na Policje zgłosic
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu mielismy umowe. jutro mamy zglosic sie jutro w sprawie kradzierzy i zniszczen. tzn spisac rzeczy ktore skradziono, zrobic wycene a potem zlozyc zeznania na odpowiednim komisariacie..
natomiast co do rachunkow czy zlamaniu umowy to juz musimy wystapic na droge sadowa. napisac pozew cywilny a ja bede dzis siedziec i sie glowic nad tym pozwem
|
#694 |
|
Zadomowienie
|
Witam wieczorkiem.
Bardzo, bardzo dziękuję za trzymanie kciuków i gratulację Fajnie jest tak wiedzieć że ekipa mamuś czeka na newsy ![]() ![]() ![]() Mały spi wykąpany. Ta kąpiel powiem szczerze była chyba trudniejsza niż sam moment urodzenia małego... On jest taki malutki. Strasznie płakał. Potem ja płakałam... chyba mi się baby blues włącza. Mam nadzieje że niebawem przejdzie. WIdzę że wy produkujecie jak szalone. Będę starała się Was nadrabiać. Jeśli chodzi o poród to myślę że mogło być gorzej. Była dziś położna i mówiła że "rana" też jest całkiem ok więc w tej kwestii też mi się udało. Teraz trzymam kciuki żeby u Was też poród wyglądał tak jak u mnie końcówka A i kilka rad co do porodu:- jeśli w szpitalu nie ma podkładów i tych wkładek wielkich to sobie weźcie dużo bo po porodzie to normalnie co godzinę trzeba zmieniać i nawet przed porodem jak się wody leją to się przydają. Myśmy mieli na miejscu a jakby nie było to ta jedna paczka by była zużyta w moment - i jakieś jednorazowe reklamówki bo u Nas nie było kosza na sali tylko w wc i trzeba było z tym podkładem iść do kibelka co było dość kłopotliwe a tak to do reklamówki i potem kilka na raz do kosza ![]() - majtki jednorazowe przed porodem, po porodzie i w domu a i lepiej troszkę większe bo jak wpakujecie podkład to wychodzi wielki pampers:P - i ćwiczcie mięśnie kegla póki czas bo ja sobie myślę że to może też mi coś pomogło Zmykam się umyć i chyba pójdę spać. Życzę słodkich snów |
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Katekatee ja mam majtki siatkowe wielorazowe, myslisz ze beda okej?
![]() dzieki za rady Jak wyglada Twoj brzuszek??nagle tak bardzo zmalal??jestem bardzo ciekawa
|
|
|
|
#696 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napewno będzie wszystko dobrze będziemy trzymać kciukiCytat:
. Jak karmie małego to czuje skurcze i wtedy się macica obkurcza i chyba brzuch schodzi. ALe za mało mineło żeby to tak na 100 potwierdzić.A majtki myślę że się przydadzą ale jak się zbrudzą to je będziesz musiała uprać. A jednorazowe to do kosza i po problemie. A te wielorazowe to mogą być fajne w domu bo są przewiewne a to o to chodzi. Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2009-10-22 o 21:33 |
||
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale to chyba tylko troszke, bo wlasnie macica sie troche musi dlugo obkurczac...a jak Ci idzie karmienie?i w ogole trudne to wszytsko?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Kate Ty może lepiej korzystaj, że Wiki śpi i sama się połóż, zamiast tu siedzieć z nami gadułami
![]() Co do brzucha, to ja słyszałam, ze zaraz po porodzie jest mniej więcej tak jak w 6-7miesiącu ![]() A jak TŻ się czuje w roli Tatusia ?
|
#699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kate Ty szczesciaro,ze Ty masz czas zeby nas nadrabiac Najwazniejsze ze pierwsza kapiel juz za Wami,mojej siostry mala tez przez pierwsze kapiele plakala ale juz teraz jest grzeczna i nawet zaczyna nozkami juz chlupac w wodzie,widocznie musiala sie przyzwyczaic,mam nadzieje ze Wiki juz jutro bedzie lepiej znosil kąpiel ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- A ja wlasnie ugotowalam sobie zurek,jak zawsze robilam minimalne ilosci a wyszlo mi pol gara,chyba z tydzien bede go szamac Ale mialam ochote na cos kwasnego i wyszedl mi taki pycha kwasniutki mniammm
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczorek Kochane
![]() Ale wieśći !!! Madzia Gratuluję Kochana .............jejku a jak tak u Nas zamiast dziewcynki będzie Garbriel![]() ![]() Katekate fajnie ze juz jestes z Nami ![]() Ciekawe co tam u Jagody ....a jak tam Paczka ??? ..i Gucia jak sie czuje? Domi śliczny brzusio U Mnie średniawo ...humor bez zmian -nie jest tragicznie ,nie wiadomo jak zle ...ale nie tryskam radoscia ...denerwuje sie mieszkaniem i boje sie małej tzn. jak będzie ............jeszcze teściowa mnie delikatnie mówiac wk...wia (nie pierwszy raz !!!)(przperaszam za wulgaryzma )...mówi ze nie chce Dominiki ze nie będzie do niej mówiła po imieniu itd itd bo sie jej kojarzy z takim chłopaczkiem (tzn,. jakos zle )...........gdybym tak miała sluchac kazdego to dałabym na imię małej anonimka ...zreszta mi sie imie Dominika dobrze kojarzy -to z Naszą zboczona Domi: (którą bardzo lubie ) i z moim kuzynem mojej mamie Jagoda sie kojarzy z krowaTo ja mykam spacku zeby sie wkoncu wyspac i wpadne jutro z raną z kawusia
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-22 o 22:39 |
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W dodatku kwaśniutki ![]() Kachula, coś ucichło prędko dzisiaj na wątku, wszystkie poszły masować krocze chyba ![]() A ja prasuję i prasuję, ale miałam zaległości z tygodnia, to się uzbierało
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
kto mi odpowie na to pytanie...Nazwiecie sobie jak chcecie, a tesciową się nie przejmuj Najlepiej nikomu nei mowcie jakie ime wybraliscie, nie przejmujcie sie, bo to przesada, zeby ktos obcy komentowal tak i mial wielce skojarzenia ![]() AsiCccCa mam nadzieje, ze humorek jutro bedzie lepszy a mieszkanie mam nadzieje, ze jak najbardziej wypali w maju i w koncu bedziecie na swoim |
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co Ty tyle prasowania masz?????wczesniej sie nie chcialo czy juz ciuszki szykujesz do komody? To dawaj do mnie na zura,chetnie poczestuje miseczka nawet dwie Ci dam ![]() ![]() Asiccca a co Ty sie tesciowa przejmujesz?Daj dziecko na imie tak jak Wam sie podoba a nie tesciowej Mi moja tez nosem krzywiła jak mowilam ze bedzie Filip ale wkoncu tz chcial Mateusza wiec mu uleglam ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Brombi a Ty krocza nie masujesz????????? Ciekawe jak Gucia nasza.......
|
|
#704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
simpatica- ale fajny zbieg okoliczności! A jak poznałaś Magdę? tak z jej avatarka?? czy chodziłaś po pokojach i jej szukałaś czy pytałaś położnych gdzie ta dziewczyna która miała urodzić Lenkę, a wyszedł Grześ? ![]() A z ta datą fajna rzecz tylko ja nie pamiętam kiedy dokładnie poczułam ruchy - a już sprawdziłam w moich zapiskach! ![]() witaj Kropka No co za ludzie ![]() AsiCcccCA- nie sugeruj się teściową, to jest Wasze Dziecko i dacie imię jakie Wam się podoba! I nie smutaj się takimi pierdołami, jednym uchem wpuszczaj, drugim wypuszczaj! Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-10-22 o 23:05 |
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Elus a oni wlasnie z Poznania
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na żura to chętnie, ale zanim bym dotarła, to by był akurat na śniadanie Masuję, ale się nie bardzo przykładam ![]() Też jestem ciekawa co u Guci I martwię się tym, że Sexy sie nie odzywa. Asia nie przejmuj się teściową, one już tak mają, że czasami nas wnerwiają
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2009-10-22 o 23:13 |
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robie pranie 1-2 razy w tygodniu
![]() a moja mama chyba codziennie i to czasem po dwa prania
|
|
|
|
#708 |
|
Zadomowienie
|
opisz mi ich to jak spotkam na ulicy to ![]() ale tak poważnie to jaki wstyd! A to była jakaś parka? A dużo Wam ukradli rzeczy?? No właśnie Sexy się nie odzywa.- - ostatnio aktywna była 19.10., ale chyba się nie odzywała na forum
Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-10-22 o 23:22 |
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak ze 4-5 pralek puszczam na tydzień .A jest nas dwoje, jak będzie Mały na świecie, to chyba pralkę zajadę
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Wystrzelac normalnie tych lokatorów!!!
Cytat:
No i Flower tez sie nie odzywa a termin ma zblizony do naszych Brombi wiec tez nie wiadomo co u niej Kurcze Domi to co ta Twoja mama wojsko opiera?Ja tam pranie raz w tygodniu robie swoje chyba ze tz przyjedzie to wtedy jest dodatkowe a tak to bielizne i takie duperelki jak skarpetki itp to zawsze wieczorkiem sobie w łapkach przepiore
|
|
#711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie średnio 3 pralki na tydzień wychodzi
|
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wiem
ale czesto pierze
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elus a ja juZ tak sie nauczyłam ze zawsze wieczorkiem przepieram sobie majtasy i biustonosz i tak jakos robie codziennie a ciuchy ktore nosilam w ciagu dnia wrzucam do kosza i zawsze pod koniec tygodnia akurat mi wychodzi pranie albo dwa bo biale i kolory oddzielnie wiec 2 razy piore
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez minimum 3x w tyg pralka chodzi a raczej co drugi dzien.. ale przy Adrianie nie wyobrazam sobie aby bylo zadziej
Elus jak ta dziewczyne spotkasz to wlasnie ona http://nasza-klasa.pl/profile/14286392 a tego jej kolesia to nie ma na n-k
|
#715 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ostatnio się leń straszny zrobiłam.Mam nadzieję, że jednak nadejdzie wkrótce dzień, że power mi się włączy bo tyle rzeczy sobie obiecałam, ze zrobię jak będę na L4 i dooopa - zaraz Olka będzie na świecie, a wtedy w ogóle czasu na nic nie będzie Idę spaty, bo jak na mnie to i tak dziś zabalowałam dość długo a nie mogę mieć jutro podkrążonych oczu na sesji ![]() dobranoc Kulki ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
ale co za deb...e, macie ich wszystkie dane, umowę podpisaną i oni myślą, że ujdzie im to na sucho??? Normalnie ręce opadają i jeszcze wstyd dla P-nia przynieśli Mam nadzieję Kropciu, że szybko Wam się uda załatwić tę sprawę. Tylko niepotrzebne Ci jeszcze nerwy zepsuli
|
||
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja czuje ze chyba dzis bezsenna noc mnie czeka wiec pewnie wezme sie w koncu za ta moja nieszczesna kuchnie i wybłyszcze ja na amen Dobranoc Elciu
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że nie ujdzie im to na sucho ![]() Dobranoc
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ijeszcze na nk sie wdzięczy ...porazka... i oni mysla ze ktos tak im podaruje majac ich wszystkie dane??Nadzieja matka głupich -sprawdza sie to .....
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
no a porazka jakie ten koles dzis do mnie smsy zaczal wypisywac
ze ta laska go okradla i ze on spi w samochodzie.. ze to ona nie zaplacila, ze miala zrobic przelew a wyczyscila konto i uciekla do poznania a jak mu powiedzialam aby podal numery telefonu do poznania do jego i jej rodzicow o naisal mi ze jestem bezczelna ![]() nosz witki mi opadly.. no i cycki tez ![]() ale z dobrych wiesci: pokazywalismy dzis mieszkanie kilku ludziom i byc moze uda sie je szybko ponownie wynajac..
|
#720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczer, Praczki
Kropciu to straszne co Was spotkalo, ale na pewno jakos rozwiążecie tę sprawę. och że teraz jeszcze o jakichś pozwach musisz myśleć... Cytat:
Cytat:
A ja nie pamietam aż tak dokladnie co do dnia, kiedy pierwsze ruchy poczulam i co teraz? Chyba zostanę przy terminie od gina ![]() Dobranoc, czas na masaż krocza ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

Kropko a czy spisywaliscie z nimi jakas umowe??

A i kilka rad co do porodu:
. Jak karmie małego to czuje skurcze i wtedy się macica obkurcza i chyba brzuch schodzi. ALe za mało mineło żeby to tak na 100 potwierdzić.
no, ale to chyba tylko troszke, bo wlasnie macica sie troche musi dlugo obkurczac...a jak Ci idzie karmienie?i w ogole trudne to wszytsko?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
............jeszcze teściowa mnie delikatnie mówiac wk...wia (nie pierwszy raz !!!)(przperaszam za wulgaryzma 

jaki wstyd!