|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Gratuluję wszystkim zużyć a przede wszystkim Fuksji.
![]() Tyle kolorówki zużyć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.euroapteka.pl/index.php?id=apteki
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, moje szampony nie są z polleny-ewy tylko z polleny-savony
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...pokrzywowy.htm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...w-tlustych.htm Lubię tańsze szampony, bo potrzebuję czegoś co dobrze myje, ale nie musi odżywiać. Od odżywiania mam droższą odżywkę Tak samo mam z żelami pod prysznic. Teraz kupiłam żel Sorayi, pół litra za 7zł. Blubel Ziai mi nie podpasował, bo był za rzadki, ale ten jest gęstszy, więc powinien być ok.
|
|
|
|
#4143 | |||
|
Zakorzenienie
|
jesli masz takakarnacje i włosy to zazdroszczę
![]() Cytat:
świetnie!Cytat:
niestety tylko plan minimum wczorajszy kacyk trzymał mnie jeszcze wieczorem ![]() Cytat:
a ta seria z brazowym cukrem niestety podejrzewam że ma tylko walory organoleptyczne ![]() w nastepnym tygodniu szykują mi się zużycia pełnowymiarowy
|
|||
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę to jest jak paczka-niespodzianka, w końcu kupujemy nie widząc na żywo, a jedynie na zdjęciu
Czasem można się zdziwić, gdy produkt przyjdzie mniejszy lub w innym odcieniu niż się spodziewało. Nie sposób przekazać w opisie np. miękkości pędzla czy urody/smrodku zapachu
|
|
|
|
#4145 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Ale większość kolorówkowych zużyć będzie w listopadzie dopiero. U mnie regularnie schodzi podkład, puder matujący, błyszczyki, tusze, kredki. Reszta leżakuje dłużej. Cytat:
Karnacja taka ciemna latem, teraz też jestem śniada, ale podbijam już balsamem i kremem brązującym. Och, w takim razie skoro ta seria nie jest bardzo odżywcza to chyba sobie ją podaruję.. Teraz używam klasycznego tłustego kremu Nivea i mam super miękkie i odżywione stópki. Dziewczyny, co polecicie do skórek i jaka odżywka do paznokci jest dobra? Widziałam dziś takie Vipery, 7.99/10ml i zastanawiam się czy nie wrócić po nie, bo paznokcie bardzo mi się rozdwajają. ) ani odżywki do paznokci. Będę usprawiedliwiona? Bo to niestety konieczne zakupy..---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Jadę zaraz zmienić opony w aucie i przy okazji wstąpię po te odżywki. |
||
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec wczoraj zużyłam balsam 250 ml a w weekend na pewno pójdą dwie próbki perfum: eternity i Amor Amor
|
#4147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4148 |
|
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14879161]Najlepszy będzie balsam do paznokci Herbastudio, powinnaś dostać za jakieś 5zł w aptekach i zielarskich, a jest bardzo wydajny
[/QUOTE]Miałam go kiedyś i w ogóle nie działał, podobnie jak zachwalane Tisane. Kupiłam te 2 odżywki i rozpoczynam dziś kurację.
|
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14879161]Najlepszy będzie balsam do paznokci Herbastudio, powinnaś dostać za jakieś 5zł w aptekach i zielarskich, a jest bardzo wydajny
[/QUOTE]Miałam go kiedyś i nie przypadł mi do gustu Od kilku lat używam Sally Hansen: Growth Activator (w formie olejku) i Maximum Growth (jak lakier). Czasem je zdradzę, ale i tak wracam pokornie.
|
#4150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pojawiła się pierwsza recenzja waniliowego Sweet Secret - 1/5 - dobrze, że się na niego nie napalałam ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=33220 |
|
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś z racji wolnego dnia małe spa...
ja dziś zrobiłam sobie-maseczke uszczelniająca naczynka daxa na policzka,na strefe T maseczkę do skóry mieszanej z glinką daxa...włosy kallos latte a teraz trzymam na łebku koloryzująca odżywkę henna color venity...
|
#4152 |
|
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14879640]Czyli masz kapryśne paznokcie i usta
[/QUOTE]Najwyraźniej.
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Loverynko czytałaś moją wczorajszą wiadomość??
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
a ja napisałam tu zamiast na all
Shpilcia nie mów że chcesz kupić to samo
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14879640]Czyli masz kapryśne paznokcie i usta
![]() Pojawiła się pierwsza recenzja waniliowego Sweet Secret - 1/5 - dobrze, że się na niego nie napalałam ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=33220[/QUOTE] ja wąchałam czekoladowo-pistacjowy balsam i był okropny jeśli chodzi o zapach.przynajmniej na moj gust.ogolnie to farmona troche przegina z tymi zapachami.miałam kiedys karmelowo-cynamonowy balsam i mnie z domu chcieli wyrzucić jak sie nim nasmarowałam.potem siostra kupiła z farmony balsam melon i chyba arbuz ale tez nie moj zapach.ja sie napalałam na ten z pistacjami ale dobrze ze wczesniej powachałam. zaliczyłam dzisiaj komsetyczną wtopę.mokre włosy posmarowałam na końcach olejkiem himalayi i jak wysuszułam to byłu okropnie tłuste.niestety nie mialam czasu znowu umyć głowy więc nałożyłam czapke na łeb i poszłam tak do babci.teraz wrocilam i znowu umyje głowe bo szału dostaję jak mam takie włosy.
|
#4157 |
|
|
Shpilcia, nynka, a odwyk to gdzie?
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Dobrze, że piszecie tu o tej nowej serii Farmony. |
|
|
|
#4158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zużyjesz wiecej szamponu ez nie lubietakich obciażonych włosów Cytat:
Dokładnie też jakbym zobaczyła tą serie sweet w drogerii to kupiłabym min. maslo i scrub a tak to poczekam... btw widział juz je ktoś w jakiejś sieciówce ?
|
|||
|
|
|
#4159 |
|
|
|
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
ja nawet myslałam o kupnie farmony przez internet i odbior osobisty w krakowie ale sobie na szczescie darowałam.dobrze ze poczekałam z tą decyzją i powąchałam wcześniej w drogerii.
wczoraj sie bardzo zdziwiłam jedną rzeczą.ogladałam niemiecką tv w celu przypomnienia sobie języka i zobaczyłam reklamę podkładu l'oreala w kompakcie który się nakłada wałeczkiem na twarz i dzięki temu nie ma byc maski ani smug... moj TŻ sie popatrzył na mnie i zapytał z niepokojem ,, to do Niemiec musimy jechać tak?"
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2009-10-23 o 14:55 |
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zuzycia :
balsam do ciala 200 ml mleczko dla dzieci baby Bella 200 ml mleczko do demiakijazu Eva 200 ml krem Nivea 15ml maseczka saszetakowa z ogorkiem wyrzucilam tez 3 lakiery do paznokci i zostalo mi ich "tylko" 21
|
#4162 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4163 |
|
BAN stały
|
Przed chwila wydłubałam resztkę maseczki z kwasami z Avonu. Zapomnialam o niej zupelnie i to co zostalo na dnie to juz zaschlo
|
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa najgorsze jest to ze on na serio sie pytał,a na dodatek ostatnio mu wspominalam ze fajnie by było pojechac na weekend do Berlina...
dzis doszłam do wniosku ze nałóg kosmetyczny mam po babci.ona ,,kolekcjonuje" kremy do rąk.mimo ze ma na półce w łazience 3 szt. to poprosiła mnie zebym jej dokupiła dwie isany z aloesem i ziajowy kokosowy jak bede w rossmannie.dawniej miała z 5 butli płynów do kąpieli.
|
#4165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!!! gratuluje zuzyc!!! u mnie poszla jednorazowa maseczka i balsam do ciala 250 ml
Cytat:
Trzymajcie za mnie kciuki na 17.30 mam dentyste |
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja mam już resztki korektora revlona i muszę na dniach kupić a nowy coś sporo więcej kosztuje
![]() to dobrze ze nie
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję wszystkim zuzyć! U mnie bardzo marnie październik miesiącem szaleństw i braku zużyć |
|
|
|
|
#4169 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny ! :kwiatek:
No więc... po wczorajszym realizowaniu w Douglasie kuponu na 40zł musiałam dopłacić drugie 40 Wzięłam sobie ten biały cień bourjois do stosowania jako rozświetlacz i błyszczyk L'oreala 6h w kolorze ethernal pink. I tak po dzisiejszych testach jestem średnio zadowolona, ten cień jako tako- w sumie prawie taki sam efekt dają kuleczki APC, ale podoba mi się ich malutkie opakowanie no i b. lubie ogólnie burjżujka.A ten błyszczyk to wczoraj mi sie zdawał piękny, ale chyba tylko na wieczorową porę jest dośc widoczny na moich ustach ale b. ładny w sumie. czasem są takie zakupy, że coś się kupi i potem w sumie sama niewiem co by chciała. Najlepsze jest to, że chciałam kupić sobie taki rozświetlacz Estee Lauder ale na allegro koło 100zł coś kosztuje, ale że "niby" oszczędzam to kupiłam tak: najpierw kulki APC za 40zł, potem joko też 40zł i ten cień burżuja też 40zł już bym dawno miała ten produkt co chciałam a nie trzy inne! :sciana:Poza tym jestem spięta i poddenerwowana, bo jutro mamy Halloween party u mnie w lokalu i od rana jeżdzę po hurtowniach i stoję przy garach ;] Dzisiaj wieczorem skończę żel pod prysznic. Ostro używam wszystkich posiadanych kosmetyków do włosów, psikam, wcieram i smaruję... coś tam ubywa. Ah i jeszcze poszłam po te cienie Essence i nie było tego koloru co chciałam! A tester piekny i taki bymi włąsnie pasował kolorek... |
|
|
|
#4170 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

Tak samo mam z żelami pod prysznic. Teraz kupiłam żel Sorayi, pół litra za 7zł. Blubel Ziai mi nie podpasował, bo był za rzadki, ale ten jest gęstszy, więc powinien być ok.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) ani odżywki do paznokci. Będę usprawiedliwiona? Bo to niestety konieczne zakupy..

Wzięłam sobie ten biały cień bourjois do stosowania jako rozświetlacz i błyszczyk L'oreala 6h w kolorze ethernal pink. I tak po dzisiejszych testach jestem średnio zadowolona, ten cień jako tako- w sumie prawie taki sam efekt dają kuleczki APC, ale podoba mi się ich malutkie opakowanie no i b. lubie ogólnie burjżujka.
czasem są takie zakupy, że coś się kupi i potem w sumie sama niewiem co by chciała. Najlepsze jest to, że chciałam kupić sobie taki rozświetlacz Estee Lauder ale na allegro koło 100zł coś kosztuje, ale że "niby" oszczędzam to kupiłam tak: najpierw kulki APC za 40zł, potem joko też 40zł i ten cień burżuja też 40zł już bym dawno miała ten produkt co chciałam a nie trzy inne! :sciana: