|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Co tak mało postów z rana?
Wszystkie już żyjecie weekendem pewnie ![]() Nie wierzę Siostro Tż też z grudnia? Ale Ty młodziutka jesteś ![]() Tancerko wszystkiego najlepszego! Dużo miłości i radości!
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
a ja właśnie zalatwiam nowego fotografa
![]() czekam teraz na smsa potwierdzającego ze ma nasz termin wolny. ehhh..... wkurzona jestem, że ten nasz wcześniejszy okazał sie takim oszołomem
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2855 |
|
Raczkowanie
|
OOOO
znalazlam nowy salon w moim mieście http://www.fabulous.one.pl/ tylko na stronie nie ma nic o wypozyczeniu ;/ a ja chyba tak bym chciala przegladne sukienusie
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
No nie! Pierwszy raz spotykam kogoś z tego samego dnia! Cytat:
i ta: http://p4w3l.vizz.pl/FABULOUS/camellia/MS396.JPG
|
|
|
|
|
#2858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super ))) mój Tżecik sie zastanawia bo on troszke sie wstydzi ale wymysle cos zeby bylo ok http://www.youtube.com/watch?v=4s3eFPtGl20 podoba mi sie wejscie pary mlodej tutaj strasznie i tez tak bym zrobila z miłą checia do momentu jak panna mloda siada mu na kolanach a potem tojeszcze pomysle tylko tak sie zastanawiam kto mi muzyke zgra tak ;/ a tak wygląda moja sala troche kiepskie fotki ale zawsze cos http://www.facebook.com/album.php?ai...3&l=2cfbde6bec dodatkowo chce jeszcze troche udekorowac sciany bo jakos łyso mi sie wydaje
Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-10-23 o 11:53 |
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No może coś wybiore podobno jest dużo większy wybór niż na zdjęciach Może dzis tam pojde ![]() MAm troche stracha po tej glupiej babie z ostatniego salonu co nie chciala sie nami wogole zająć |
|
|
|
|
#2861 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Zgodnie z obietnicą tż cik jak wstał zrobił swojską czekolade.Mmmm ![]() Musze coś przekąsić,ja już mam weekend. |
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się sala bardzo podoba, u nas też trzeba jakoś ozdobić, tylko sie zastanawiam czy jest cos takiego (np. takie coś jak się przyczepia kwiaty na auto) żeby do ściany przyczepić, żeby trzymało i dodatkowo sciany nie zniszczyło... My mamy ładną salę, czystą, odnowiaoną, tylko nie wiem kto wymyślił te kolory... żółty i zielony..., chcialam na początku salę ustroić na fioletowo, ale do tych ścian kompletnie by nie pasowało, więc zdecydowałam że będzie przyozdobiona na zielono, żeby wszystko współgralo. A co do tańca... zapisałam w razie czego, ale będę Cię informowała na bieżąco co wymyśliliśmy ![]() .
|
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu jego zdjęcia te które prezentuje na stronie nijak sie mają do tych co robił rzeczywiście na weselu
![]() a zdjęcia ogladałam z pierwszej reki bo brat mial go teraz na weselu |
|
|
|
#2864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podoba mi sie pare dekoracji co sadzicie http://allegro.pl/item774768292_deko...oza_ratan.html Czy moze lepiej zywe kwiaty?? kompletnie nie wiem jak sie w tym odnalezc. Anesh napisz co juz masz pozałatwiane zobacze jak daleko w lesie jestem za Tobą Wejdz na allegro jest duzo dekoracji i napewno niektore z bnich nadaly by sie na sciany tylko trzeba by bylo wiedziec jakie sa rozmiary Ja wezme taka pania co dekoruje jeszcze nie wiem jaki to jest koszt ale sie zobaczy . Wogole apropos auta to mamy 4 osobowego mercedesa i kurcze chcialam do auta wziasc swiadkowa i swiadka plus my no ale potrzebny kierowca a nie sadze aby swiadkowi został powierzony samochód wiec co wypada ze albo swiadek albo swiadkowa nie jedzie z nami
|
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę o ocenę, bo z kilku wierszyków skleciłam jeden tekst:
Szanowni Goście Aby ulżyć Wam udrękę, co za paczkę dać w prezencie Młoda Para podpowiada i zarazem pięknie prosi, by w kopertę włożyć grosik, tyle, ile każdy może, za co z góry Szczęść Wam Boże! A zamiast kwiatów Drodzy Goście wino nam przynieście oszczędzicie kwiatów moc, co by zwiędły w jedną noc. Półsłodkie i półwytrawne wina włoskie, bądź też z Chile, zapewnią nam urocze chwile. Narzeczeni Jak myślicie moze być?
|
#2866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Półwytrawne i półsłodkie, wina z Chile , bądź też włoskie chyba lepszy rym tak mi sie przynajmniej wydaje Dobra wierszokletka jestes Generalnie super pomysł z tym winem tylko to dla was te wina czy na wesele. Ja myslałam zeby przynieśli mi przybory szkolne dla dzieci i oddałabym je kościołowi a oni by już wiedzieli co dalej dla jakiegos sierocińca czy cus
Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-10-23 o 12:33 |
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale faktycznie coś z tymi rymami jest nie tak...muszę pomyśleć... A co do przyborów: najpierw zapytajcie się w kościele czy od Was to przyjmą i przekażą dalej bo mogą się wypiąć i załatwiajcie sami...a to wcale nie jest takie proste... |
|
|
|
|
#2868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kumpela tak zrobila i bylo ok ale ja biore slub w innym kosciele wiec musze zapytac dzieki
|
|
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Wymodziłam
![]() Może tak tą drugą część? Zamiast kwiatów Drodzy Goście wino nam przynieście dobre By oszczędzić kwiatów moc, co by zwiędły w jedną noc. Półwytrawne i półsłodkie, wina włoskie, bądź też z Chile, Nam zapewnią miłe chwile Narzeczeni |
|
|
|
#2870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc wszystkim, ostatnio mialam urwanie glowy
I nie mialam weny bo spotkala mnie pewna przykra sprawa no ale nie chce sie na ten temat rozwodzic bo to temat na inny watek... Cytat:
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-10-23 o 12:55 |
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi o to byz zaznaczyć, ze półsłodkie i półwytrawne niemusi bysać ze włoskie, itd, ale nie wiedziałam jak to połączyć z tym, ze za maist kwiatów i wyszło mi tak, nei msui się koniecznei rymować
![]() A wino dla nas, nie na wesele, na wesele kupimy ![]() PS: Aaś fajnei Ci to wyszło zaraz zestawię i zobaczę jak wygląda ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- no to teraz tak: Szanowni Goście Aby ulżyć Wam udrękę, co za paczkę dać w prezencie Młoda Para podpowiada i zarazem pięknie prosi, by w kopertę włożyć grosik, tyle, ile każdy może, za co z góry Szczęść Wam Boże! Zamiast kwiatów Drodzy Goście wino nam przynieście dobre By oszczędzić kwiatów moc, co by zwiędły w jedną noc. Półwytrawne i półsłodkie, wina włoskie, bądź też z Chile, Zapewnią nam miłe chwile. Narzeczeni Czy tak: Szanowni Goście Aby ulżyć Wam udrękę, co za paczkę dać w prezencie Młoda Para podpowiada i zarazem pięknie prosi, by w kopertę włożyć grosik, tyle, ile każdy może, za co z góry Szczęść Wam Boże! Zamiast kwiatów Drodzy Goście wino nam przynieście dobre. Półwytrawne i półsłodkie, wina włoskie, bądź też z Chile, Zapewnią nam miłe chwile. Narzeczeni
|
#2872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-10-23 o 12:59 |
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
hmm chyba wytnę ten fragment o mocy kwiatów
![]() ps: właśnie to zdanie "Nam zapewnimą miłe chwile" jakoś mi nie pasuje, na odwrót wydaje mi się lepiej Cholercia problem z wierszykiem
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-23 o 13:03 |
|
|
|
#2874 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2875 |
|
Raczkowanie
|
zdecydowanie sie zgadzam tak jest o wiele lepiej ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- fakt bez tego lepiej bedzie |
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to jak chcesz
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytajcie sobie na szybko tekst bez fragmentu o kwiatach wstawiając to Wasze zdanie, a potem, to moje zdanie, mis ię wydaje, ze "bardziej po polsku" brzmi
zapewnią nam miłe chwile. nooo nie wiem juz normalnie jełop ze mne
|
#2878 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ta swojska czekolada,jest zrobiona z mleka w proszku,margaryny etc Zdjęcie poniżej/dzieło mojego tż ta
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-23 o 13:16 |
|
|
|
|
#2879 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to my jesteśmy jełopy Tak szczerze - jedno i to samo. Czy z "nam" na początku czy w środku Jak ci bardziej pasuje "Zapewnią Nam miłe chwile" to bierz tak. Co za różnica
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

. My też ślubujemy 7 sierpnia 2010 r.

wiec co wypada ze albo swiadek albo swiadkowa nie jedzie z nami

Cholercia problem z wierszykiem