Codzienność kobiety cz. II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-22, 19:30   #91
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia
Dot.: CODZIENNOŚĆ KOBIETY ( starającej się, w ciąży i każdej innej) CZ. II

Ja sie nie znam na tych wzkach .. ale jako z wyglądu włąsnie takie mi sie wcale nie podobają..takie mega napakowane..

Ps. ide robic włosy z ciemnych braz na rudy ale tez ciemny <lol>

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-22, 22:43   #92
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Ja sie nie znam na tych wzkach .. ale jako z wyglądu włąsnie takie mi sie wcale nie podobają..takie mega napakowane..

Ps. ide robic włosy z ciemnych braz na rudy ale tez ciemny <lol>
Też dziś zmieniłam kolorek włosków, z blond na brąz... i jestem zadowolona

dołączam się do życzen urodzinowych dla Madzi

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-23, 06:44   #93
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Madzia spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego co najlepsze. Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia

Sweetish i Madzia pochwalcie się nowym kolorem włosów:pros i:

Dziękuję za kciuki Dzidzia ma już prawie 6cm, serduszko pięknie bije i wszystko jest prawidłowo

Madzia śliczny brzuszek. A to mój - równo 13tc.

Powiedzcie mi jak myślicie - czy jak wszystko dobrze się układa to czy nie jest tak że coś się zaraz skopie? Żeby za dobrze nie było?
Miłego dnia, wstawać śpiochy

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-23, 07:08   #94
Kathi75
Zakorzenienie

Co do wozkow nie podobaja mi sie ale ze wzgledow praktycznych ihih jak wiecie pare wozkow juz zjechalam
Nie podobaja mi sie ze wzgledu na ogrom ich czyli wielkosc ale wiekszym problemem sa kola ktore sa na sztywno wiec jak ktos mimo noszenia dziecka chce bicepsy trenwac ciagle naciskajac i steruja wozkiem sila to prosze bardza ja zwolennik kolek ruchomych przynajmniej tych z przodu

Biricchinia no nigdy nie ma caly czas slodko po jakims czasie musi cos walnac ale moze to byc po 3 , 4 latach hihi wiec nie zaprzataj swojej pieknej glowki tym tylko ciesz sie rosnacym brzusiem ( sliczny)

sweetisch to moze jakas focie taka zmina znaczaca wow

fruzienka " nie sa zle " to mnie pocieszylas ale chociaz Ty wyrazilas zdanie hihihi reszta woli porazki nie komentowac

JA sie na razie pakuje i cicha nadzieje mam ze jednak pojedziemy
Wczoraj Maxa do tego wszystkiego podrapal kot a kolezanka nie upilnowala mojej malej i ta spadla z lozka Male kamikadze nie ma nawet siniaka tylko lez bylo sporo

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-23, 08:45   #95
syla39
Wtajemniczenie

Te wozki ktore tu pokazalyscie nie podobaja mi sie wcale. Dla mnie sa "przesadzone".

Kasia bede szczera, szalu nie ma z tym twoim kolorkiem na wlosach, ale za to Maks wyglada. Naprawde mi sie podoba

Lasoa ja nie wyobrazam sobie nie miec profesjonalisty na swoim weselu. Ogladam nieraz swoje wesele i lezka mi sie kreci w oku bo fajnie jest nakrecone i w niektorych momentach muzyka fajnie podlozona tak ze az wzrusza. Mysle ze warto zainwestowac. Ja nigdy nie bede zalowac.

Biricchina fajny brzusio
I nie martw sie ja mysle ze jak sie wszystko uklada to sie uklada a jak zacznie sie cos walic to wali sie wszystko. Jesli u ciebie sie uklada to juz tak bedzie. Niezle to wykombinowalam co?

Ja tez wrocilam do blondu, ale juz miesiac temu.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-23, 09:58   #96
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Nieźle wykombinowane
Dziewczyny szalejecie z włosami to byście jakąś fotkę dały żeby było można zerknąć i podziwiać ja za to nie wiem co mam zrobić ze swoimi. Najchętniej bym je obcięła, ale mi żal. Takich długich też nie chcę, bo tylko związane noszę. I kółko się zamyka.

O jakich wózkach mówicie? Czy ja ślepa jestem, nie zauważyłam czegoś??

Lasoa powiem Ci tak:

ze względu na koszty kamerował znajomy, z małej miejscowości, okolice rodzinnego domu TŻ. No i szału nie ma niestety, ale i tak uwielbiam ten film oglądać
Ze zdjęć jak i z filmu nie zrezygnowałabym, to cudowna pamiątka.

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Edytowane przez Biricchina
Czas edycji: 2009-10-23 o 10:00
Stary 2009-10-23, 11:23   #97
Kathi75
Zakorzenienie

Dziewczyny ja tak na chwile jesli ni epojawie sie wiecej tzn jedno ze jedziemy do POlski a z Polski jak mi sie uda to skrobne cos
Na razie utonelam w pakowaniu hih ii moje dzieci maja wiecej toreb niz ja z mezem

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-23, 11:33   #98
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
No ale Gabus czemu? to w nocy Wam mala spac nie daje? To raz czy dwa niech on wstanie Ty sie wyspij, no nie mozesz tak bo zwariujesz !!
mała śpi smacznie cała noc od 19.30 do 7.30-8.00
poza tym, że co 1,5-2 godziny wstaje na papu
to wygląda tak
ona się przebudza- kopie nózkami, ja wstaję biorę do piersiaka i ona w 3 sekundy odpływa ale musi pociumkać te 5 minut

z w/w powodów nie wiem jak miałabym pojechać do hotelu spać itd. i jak ja bym miała ją na cała noc zostawić? o niet

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
dziewczyny oglądałyscie swoje firmy z ślubu i wesela ?
ja widziałam raz i nie oglądam

ale ogólnie to ja nie lubię takich rzeczy oglądać, zdjęcia wolę

Kasia
wyśpij się! Te wory pod oczami nawet ja takichj nie mam choć dla mnie przespana noc to np dziesiejsza kiedy Kaja obudziła się 22.30-24.00-1.40-3.20-5.45-7.00
A kolor włosów tragiczny nie jest , myślę, że bedzie dużo lepiej jak odeśpisz i się np malniesz ciut
Swoją drogą bardzo naturalne te włosy!
DZIEWCZYNY MAJĄ RACJĘ! MAxi wygląda z taką fryzurką .

Biricchina
strasznie masz mavciupki ten brzuś! Serio. Ja to miałam brzucha a Tobie ledwo tam coś widać .

Madzia to to już ciąża pełną buzią, a właśnie gdzie buzia???

Dziś jestem wyspana i już lepszy humor mam i ja i moja Kajcia też. I choć Mąż dalej jest pod ..... to już jakoś mnie to nie wścieka.

a tak powaga Wam powiem, że życzę każdej z Was aby Mąż tak pomagał w domu i przy dziecku jak mój. Moja mama mówi że ja w totka z nim wygrałam.
Kaja zostaje z nim w domu bez problemu, nawet kładzie ją sam spać na "butelce piersiowej" i bez histerii się obywa. Ogólnie to jest serio kochany facet

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

a co do wózków to
wszystko zależy gdzie się mieszka tzn. domek-blok-które piętro, jakie drogi w mieście i czego się wymaga

ja np. jak patrzę jak laski (tak jak Kasia mówi) całym ciężarem ciała skręcają wózek to mi ich po ludzku żal! ja jedną ręką robię myk i wózek się obraca w miejscu o 360 st. nie wiem czy czyjś wózek przeżył tyle co mój bo Kaja od kwietnia do sierpnia top była na dworze po 4-5 godz. w tym wózku, i był na plaży i w lesie i jeździ bez zarzutu i co dzień gondola jest odpinana i tachana do domu a stelaż zostaje na dole w klatce
i nie szwankuje!
a co do potrzeby gondoli to KAJA DO TERAZ JEŹDZI W GONDOLI! i nie wyobrażam sobie inaczej! noworodek ma leżeć płasko i dość sztywno znaczy twardawo, a w gondoli jest też o niebo cieplej! a latem bardziej roni od słońca!
mi służy już 7 miechów i dopóki Kaja się mieści bedzie w gondoli, bo moja gondola ma taki myk że można jej leżenie podnieść do siedzenia w razie W więc bankowo jeszcze w niej pojeździ
ot wywód mój
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-23, 11:33   #99
madziwnia
Zakorzenienie

Witam wiecie co wpadłam w kompleks wczorajszych fotek bo wcale aż takiego bebzona nie mam wielkiego jak na fotkach wyszło w tej bluzce czarnej wiec dzis zrobiłam sobie nowe ale z gołym buniem i oto jaki ładny i zgrabny..
PS. a mówili że czarne wyszczupla

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2009-10-23, 12:05   #100
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Madzia śliczy brzunio jak teraz czujesz ruchy dzidziusia? Nadal takie przelewanie?

Gabi może i mały, ale nie zmienia to faktu, że już chyba w 8tc kupiłam spodnie ciążowe, bo w swoich było mi za ciasno
Powiedz mi jeszcze jaki masz wózek? Bo mi chodzi o właśnie taki z dużą gondolą, bo dzidziuś urodzi się na początku maja, wg ostatniego usg 3 maja i zależy mi na dużej gondoli żeby dzidziuś nie jezdził w spacerówce w zimę...
Męża pozazdościć ja o moim napiszę za rok:P

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2009-10-23, 12:09   #101
madziwnia
Zakorzenienie

Birichcina włąsnie pisałam na mmausiowym i tak mnie gilgotał w brzuch że az sie śmiałam... pierwszy raz tak mocno ale ruchów na zewnatrz jeszcze nie czuć... chyba

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2009-10-23, 12:14   #102
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Birichcina włąsnie pisałam na mmausiowym i tak mnie gilgotał w brzuch że az sie śmiałam... pierwszy raz tak mocno ale ruchów na zewnatrz jeszcze nie czuć... chyba

ja też już tak chcę!

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2009-10-23, 13:03   #103
Kathi75
Zakorzenienie

MAdzia sliczny brzuszek

Gabi te wory to dlatego ze moje nocki wygladaja podobnie do Twoich no co 2 , 3 godz wstaje- tyle ze ja jeszcze do syna wstaje jak wola ostatnio bo chory a do tego sama nie najzdrowsza jestem wiec u mnie pod oczami widac od razu ale na ulice bez makijazu nie wychodze

>To mnie pocieszylyscie bo ja jeszcze sie nie porzyzwyczailam do wloskow mojego synka

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2009-10-23, 16:25   #104
sweetish
Zakorzenienie

Nie, nie.... upubliczniać się nie chcę i nie mogę po części (m.in. przez aktualną sytuację sercową-poczytajcie sobie mój wątek i same zrozumiecie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356869 . Z kolorku jestem zadowolona, lekko za ciemny jest, ale raczej w porządku (niestety bez rewelacji, ale ja to właśnie tak mam, że ciągle z siebie niezadowolona jestem).

Dziewczyny, doradźcie mi, co mam na siebie założyć na pierwszą od niepamiętnych czasów raaaaaandkę z prawdziwego zdarzenia? Niedziela zbliża się wielkimi krokami, a ja żadnego pomysłu nie mam. Eh..... RRRRRRRRRRRatunku

Stary 2009-10-23, 18:48   #105
Darianna25
Zakorzenienie

Właśnie mi sie śniło,(dopiero wstałam z popołudniowej drzemki), że byłam u lekarza i baba nie stwierdziła ciaży.

Co do brzucha to już też taki mam jak Madzi ale tylko wieczorem i powoli szukam spodni ciażowych.
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-23, 20:32   #106
sweetish
Zakorzenienie

fruzienka- jakoś mi się ten kawałek z Tobą skojarzył heh (tj, z Twoim nikiem
http://www.youtube.com/watch?v=2wHMkSU42ms

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Eeeeeej, no żadna nic mi nie podpowie?

Stary 2009-10-24, 08:49   #107
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Madzia śliczy brzunio jak teraz czujesz ruchy dzidziusia? Nadal takie przelewanie?

Gabi może i mały, ale nie zmienia to faktu, że już chyba w 8tc kupiłam spodnie ciążowe, bo w swoich było mi za ciasno
Powiedz mi jeszcze jaki masz wózek? Bo mi chodzi o właśnie taki z dużą gondolą, bo dzidziuś urodzi się na początku maja, wg ostatniego usg 3 maja i zależy mi na dużej gondoli żeby dzidziuś nie jezdził w spacerówce w zimę...
Męża pozazdościć ja o moim napiszę za rok:P
mam bolder SD z kolekcji 2009
foto poniżej
gondola jest niby standardowych wymiarów ale Kaja ma 7 miechów i sie miesci

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Nie, nie.... upubliczniać się nie chcę i nie mogę po części (m.in. przez aktualną sytuację sercową-poczytajcie sobie mój wątek i same zrozumiecie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356869 . Z kolorku jestem zadowolona, lekko za ciemny jest, ale raczej w porządku (niestety bez rewelacji, ale ja to właśnie tak mam, że ciągle z siebie niezadowolona jestem).

Dziewczyny, doradźcie mi, co mam na siebie założyć na pierwszą od niepamiętnych czasów raaaaaandkę z prawdziwego zdarzenia? Niedziela zbliża się wielkimi krokami, a ja żadnego pomysłu nie mam. Eh..... RRRRRRRRRRRatunku
SUKIENKE
nie ma to jak laska w sukience i szpilkach
Stary 2009-10-24, 09:17   #108
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Zgadzam się z Gabi - sukienka, kozaczki i włoski rozpuść jak masz długie. I makijaż taki żebyś ładnie wyglądała, ale żeby nie bardzo było widać, że go masz

Zaraz oblukam sobie ten wózek. Zadowolona jesteś z tego wózka, coś Ci w nim nie pasuje albo bardzo pasuje?

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Edytowane przez Biricchina
Czas edycji: 2009-10-24 o 09:19
Stary 2009-10-24, 10:30   #109
gabriellao0
Zakorzenienie

Nie przeczytałam całości Twojego wątku bo kłótnie katolików i anty i niewierzących mnie nie interesują, więc wypowiem się z grubsza tu .

1. ja wzięłam cywilny ślub w czerwcu 2007 a na wrzesień 2008 był zaplanowany kościelny
między ślubami zaszłam w ciążę, poszłam do spowiedzi
ksiądz zadał pytanie czy mamy ślub, odpowiedziałam że narazie tylko cywilny
zapytał CZY SĄ JAKIEŚ PRZESZKODY ZAWARCIA ZWIĄZKU W KOŚCIELE ? (np. czy mąż jest rozwodnikiem)
odpowiedziałam że nie!
i dostałam opiermandol jak diabli!
pół godziny słuchałam że co innego gdyby któreś z nas było rozwodnikiem itd. itd. ale skoro nie bierzemy kościelnego (bez powodu) to mamy większy grzech niż właśnie rozwodnicy i że żadnego rozgrzeszenia on mi nie da!
dziwne bo jak bym miała bez rozgrzeszenia iść do kościelnego?

przed ślubem kościelnym byliśmy oboje u spowiedzi, trafilismy na księdza! który gratulował nam PRZEDŚLUBNEGO wg kościoła dziecka! i rozgrzeszenie dał bez problemu

2. moja koleżanka wyszła za rozwodnika (nikt nikogo nie zdradzał, po prostu się rozeszli bo się z czasem znienawidzili) i ona u spowiedzi usłyszała od księdza!, że ona i jej dzieci grzechu żadnego nie mają! ale mąż rozgrzeszenia nie dostanie!

3. inna koleżanka wyszła za rozwodnika (to Ona rozbiła jego małżeństwo) i dostała rozgrzeszenie mimo iż przyznała się na spowiedzi jak było! wyznała żal iż MUSIAŁA ROZBIĆ MAŁŻEŃSTWO ale dodała iż to Bóg dał jej "łaskę miłości" do tego akurat mężczyzny (? chore co ?) i ksiądz uznał iż skoro żałuje, to on rozgrzeszenie daje ale...... nie zaleca korzystania z komunii
(co juz w ogóle chore jak dla mnie)

Także widzisz wszystko zależy na jakiego księdza trafisz! I jak interpretuje "słowo boże" zwane Biblią. A dodam iż cała bilbię przeczytałam! i pamiętam doskonale, że jest tam mowa o LIŚCIE ROZWODOWYM!
Nie pamiętam co prawda gdzie i jak, ale wiem że chodziło o to, iż jeszcze w starym testamencie jest jak BYK napisane, że jak Mąż zostawi żonie list rozwodowy! to małżeństwo jest anulowane (niby ogłosił to albo Mojżesz albo któryś "podobny" pod naciskiem ludu ale jednak!).
Tak jak jest napisane że kobiety dziedziczą równo jak mężczyżni i mają te same prawa (tam gdzie jest ten opis że zmarł ojciec zostawiając same córki niezamężne).

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość

Zaraz oblukam sobie ten wózek. Zadowolona jesteś z tego wózka, coś Ci w nim nie pasuje albo bardzo pasuje?
minusy???
-ciężki jest, choć jak kupowałam myślałam że lekki a ja mieszkam na 3 piętrze bez windy
więc odpinam gondole i tylko ją trzymam w domu a stelaż zapinam na parterze klatki do haku w ścianie
-on jest razem ze spacerówka tzw. kompaktowy, ale powiem Ci że spacerówka jest ...dość mała ma wymiary gondoli (gdzie zawsze niby spacerówki są ciut większe)
- jest duży przez co kłopot z ewentualnym bagażnikiem

PLUSY?
-odpinam gondolę co jest ważne dla mnie i choć odpinałam ją ponad jakieś 250 razy już jak nie lepiej zapięcie działa bomba dalej
-jedną reką manewruję (skręcam, obracam wózek w miejscu) co jest ważne w sklepach np! na rynku np.
łatwiej się taki wózek prowadzi bo nie trzeba wkładać w to tyle siły
-dość sztywno się trzyma tzn. nie jest na wachaczach itp. więc nie przyzwyczaja dziecka do kołysania! bo jak widzę jak laski wiozą wózek na wachaczach i "telepią" nim "prawie do ziemi" to brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ale to urok wachaczy, dziecko szybko sie uczy że wózek kołysa i trzeba z czasem kołysać coraz mocniej!
-jak zblokujesz koła na prosto pojedzie po plaży po lesie potrawie, wszędzie chyba
- a przede wszystkim mój wózek jeździ co dzień po dworze, pada wieje leje grzeje i co tam jeszcze i ani nie wyblaka ani się tak mocno nie brudzi, łatwo się składa (choć i tak jest duży po złożeniu)
no i wytrzymuje te nasze jazdy wszędzie i długo więc moim zdaniem jest dobry
tylko cena może odstraszać bo ja z upustem kupiłam go za 1500 zł

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 08:39   #110
madziwnia
Zakorzenienie

Dziewczyny witam!!!
Teraz nie mam czasu bo wyjeżdzam ale pxniej sie odezwę!!!

TRZYMAJCIE KCIUKI!!!
Najpierw jade po wyniki na toxo, potem do biura pracy bo dzis mam się stawić i ok 15-16 jade do koszalina na USG tzn. na wizyte oglnie ale ostatnia była ponad 4 tyg. temu i cichutko liczę na dłuższe podglądanie dzi8dzi!
_________

Kasia w Polsce!!1 Odezwiju sie kochana czy wsio ok!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2009-10-26, 15:56   #111
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Jakas sukienke odjazdowa

Jestem ciut zła. Zaczynaja sie klopoty kolejne, malo mam ich.
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-26, 16:28   #112
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Witajcie

ja to glopia jestem... nie zaywazyl ze jest nowy watek....

I ciagle sobie mysle dlaczego nic nie piszeciec na watku...ehehhe

WIec sie zapisuje to tego nowego watku....

i ide czytac 4 stronki
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-26, 18:51   #113
madziwnia
Zakorzenienie

Witam dziewczynki!!!
Jak wyjechałam z domu o 14 to dopiero wróciłam jestem padnieta!]

Widziałam swoje maleństwo które juz jest w pełni małym człowieczkiem masakraaaaaaaaa jak sie ruszał jakie słodkie ma raczki i bużkę!! Śliczne!
Wszystko jest dobrze i z wynikami i z dzidzią!!

A wyniki z toxo odebrałam niby bo u lekarza sie okazało że mam wynik tarczycy a nie toxo czemu????
w laboratorium pomylili sie i dali nazwisko dobre ale inne imie mojej ciotki hihih znaczy męza no ale juz mojej tez.. wiec znam wynik bo podała mi przez tel ale nie wiem czy dodatnie czy ujemne a same cyferki nic mi nie mówią.l.... i dupi jutro bede miała

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2009-10-26, 21:31   #114
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

DARIA-GRATULACJE>>>>>: cmok:

a wytrzymacie do Swiat zeby rodzinie powiedziec???

madziwnia-Wszystkiego co njalepsze z okazji urodzinke...A brzusio przepiekny...

aga_1981-grati ze to juz 33 tc...

Biricchin-piekny brzucholinek

Cytat:
Witam dziewczynki!!!
Jak wyjechałam z domu o 14 to dopiero wróciłam jestem padnieta!]

Widziałam swoje maleństwo które juz jest w pełni małym człowieczkiem masakraaaaaaaaa jak sie ruszał jakie słodkie ma raczki i bużkę!! Śliczne!
Wszystko jest dobrze i z wynikami i z dzidzią!!

A wyniki z toxo odebrałam niby bo u lekarza sie okazało że mam wynik tarczycy a nie toxo czemu????
w laboratorium pomylili sie i dali nazwisko dobre ale inne imie mojej ciotki hihih znaczy męza no ale juz mojej tez.. wiec znam wynik bo podała mi przez tel ale nie wiem czy dodatnie czy ujemne a same cyferki nic mi nie mówią.l.... i dupi jutro bede miała
Super jak dzidzie widzialas....:lo ve:

A u mnie to przeziebiona jestem od piatku katar kaszel itp. i do tego w glowie mi sie kreci do 2 dni

Chodze do Gaby i do Piotruska...

i nadla pisze z P. i gadam na komie w sobote rekord..4,5h i oby tak dalej....
Stary 2009-10-26, 23:20   #115
Darianna25
Zakorzenienie

No własnie nie jestem pewna.Zobaczymy. Na pewno nie wcześniej niż przed 12 tyg.Mam usg między 12 a 13 tyg więc dopiero po tym usg mamy zamiar powiedzieć.

Dzień Dobry,
Ja zaraz zbieram się do sądu.Zobaczymy co powiedzą.
No i do dentysty ide.Ale się troszke boję.
W ogóle zęby mi sie śniły,że przez ciąze zaczeły mi wypadać.
No i sobie poczytała w senniku: " wypadające: choroba albo wypadek".No to się pocieszyłam.A jutro właśnie jade do Londynu do ginki.Samochodem, sama z córką.

Edytowane przez Darianna25
Czas edycji: 2009-10-27 o 09:29
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 09:16   #116
Kathi75
Zakorzenienie

WROCILAM
Bylo fajnie
Gabi rozwinieta nie do pomyslenia w porownaniu z kuzynkiem o 3 tyg mlodszym wiec nie bylo docinek talko achy i ochy hihi
Zrobilismy mala sesje MAx nie chcial wspolpracowac
Zrobilam zakupy moze na pol roku hahaha ale zaoszczedzilam kuuupe pieniedzy na lekach i spozywce tylko ciuchy ceny jak u nas
GABRYSIA MA ZABKA a nawet 1,5 hihi
Jedyne czego mi sie nie udalo zrobic to odpoczac owszem od dzieci troche tak bo dziedkowie osaczyli dzieciaki hihi ja tylko karmilam i przewijalam ale jestem jeszcze bardziej niewyspana
Madzia wyslalam paczuszke w poniedzialek jak dokupie to drugiekolko podam przez kolezanke przed swietami

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009

Edytowane przez Kathi75
Czas edycji: 2009-10-27 o 11:19
Stary 2009-10-27, 10:53   #117
madziwnia
Zakorzenienie

Witam mamusie!!!

Pytanie do Was bo ja sie nie znam :
Mam wyniki na toxo
IGG mam dodatnie do 7 norma ja mam 13
A IGM ujemne czyli niby dobrze ale marwti mnie ten pierwszy wskaxnik???
PROSZĘ pomóżcie a do gina dzwonic bede dopiero po 16

Kasia przepieknie!!!!!!! Jej cudo!!! Slicznie wyszo wogóle tak rodzinnie super!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2009-10-27, 11:21   #118
Kathi75
Zakorzenienie

Madzia to znaczy ze juz kiedys przeszlas ta chorobe i jestes uodporniona a wskaznik ten zostaje na cale zycie ja mialam podobnie nie ma co sie martwic

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2009-10-27, 13:48   #119
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
WROCILAM
Bylo fajnie
Gabi rozwinieta nie do pomyslenia w porownaniu z kuzynkiem o 3 tyg mlodszym wiec nie bylo docinek talko achy i ochy hihi
Zrobilismy mala sesje MAx nie chcial wspolpracowac
Zrobilam zakupy moze na pol roku hahaha ale zaoszczedzilam kuuupe pieniedzy na lekach i spozywce tylko ciuchy ceny jak u nas
GABRYSIA MA ZABKA a nawet 1,5 hihi
Jedyne czego mi sie nie udalo zrobic to odpoczac owszem od dzieci troche tak bo dziedkowie osaczyli dzieciaki hihi ja tylko karmilam i przewijalam ale jestem jeszcze bardziej niewyspana
Madzia wyslalam paczuszke w poniedzialek jak dokupie to drugiekolko podam przez kolezanke przed swietami

Fajnie jak sie troszke dostresowalas...

A sesja super!!! klaski:

A Ja wtam popludniowo wlasnie worcilam od Piotruska maly lobuz....
Nauczyl sie czytanki z ksiazeczki przekrecil troszke i mowil tak dzis do mnie"Zamknij sie Ty arbuzie..."
A bylam dzis w parku innym wiekszym....bo ladna pogoda z ranka byla....i juz wraclaam po 12.00 i bylo dosc sporo ludzi...i szlam alejka malo uczeszczana a tam krzaki oglnie sa...patrze jaki facet stoi za nimi Mysle sobie "siusiu" robi wiec nie bede sie na niego patrzec...wiec glowa w 2 strone i ide....Po pewnym czasie z ciekawosci chyba sie dowrocilam i sie aptrze na tego faceta a ten...nie sika tylko sie zadawala.. JAkis zboczeniec.......

Ja nadal przeziebiona i w glowie mi sie kreci ale tak malo...najgorzej bylo w ND i wczoraj i ide jutro do leakrza...bo P. juz mi woczraj nagadla ze sie martwi o mnie... i me zdrowie....
Stary 2009-10-27, 14:10   #120
madziwnia
Zakorzenienie

Kasiek!!!!!!!! mam paczkę!!!!
Ależ to jest duże znaczy średnica wiewlka.. ja myślałam że to taaakie pypcie a to spore!!1 ale jak T.przyjedzie to dmuchniemy sobie. buziaki i WIELKIE WIELKIE WIELKIE DZIĘKI... moja mama mówi że fajne

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości