|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
Dzięki za informację Na pewno tam zajrzę
|
|
#1052 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super data i miejsce ślubu Ja na nizinach jakoś nie dałam się przekonać na zimę, choć byłoby to prawie pół roku szybciej. Cytat:
![]() A'propo dzisiaj przyszedł nareszcie mój kurtko-płaszczyk Cytat:
Kurcze, mam w domu takie na receptę, podobno dobre na takie zapalenie...FURAGIN bodajże.Cytat:
![]() Tak dlugo to pisam, że jestem pewnie znów nie na bieżąco MIŁEGO DNIA!!!
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1054 |
|
Lena
|
ja we wtorek będę sie włóczyc po KRK , wiec napewno do galerii zajrze. dodatkowym plusem będzie że będę po wypłacie i bez Sławka. czyli cały kraków dla mnie!
dobra ja znikam, na chwilę. czas obiad jakiś upichcic!
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai dobre
Mustique co to za płaszczyk ![]() Isabele będziemy spać godzinę dłużej ![]() A potem jak będę wychodzić rano z domu to nie będzie ciemno ![]() Bambusiek poka poka kurtko-płaszczyk
|
|
|
|
#1056 |
|
Konto usunięte
|
A ja już wreszcie wróciłam do domu. Stałam z mama na mieście w korku,bo jakiś wypadek był. Okropnie to wyglądało,bo autobus potrącił pieszego
.grunia27 wiesz co,zależy co sobie u nich wybierzesz,według mnie,na to co prezentują,nie są bardzo drodzy .senira66 urinal sobie kup .joanwi czemu odrzuciłaś moje zaproszenie na NK:P?! Nie lubisz mnie;p?! Edytowane przez b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 Czas edycji: 2009-10-23 o 13:03 |
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai no właśnie wszyscy mówią że dobrze mi z grzywką, a ja teraz zapuściłam
bo jakoś nie widzi mi się do ślubu mieć grzywy która podczas tańczenia przyklei się do czołaW ogóle dopadło mnie dzisiaj jakies zmęczenie, brzuch mnie bolał, ale poleżałam trochę i jest w miarę ok. U mnie dzisiaj tak fatalna pogoda... A mamy jechać podpisywać umowę z zespołem. P.S. Sorry że zasypuję ostatnio zdjęciami ale ja nie umiem dobrze opisywać różnych rzeczy |
|
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
czesc wszystkim
Jolkajp wszystkiego najlepszego T'ai ślicznego masz tego kotka. Moj tez jest czarny ale nie taki bardzo jak twój. Ma troche szarych kłaków Zazdroszcze ze kicia nie spi z toba na mojej poduszcze przytulona do mnie . A w dzien spi tam gdzie ja siedze i albo w bluzie ( jak mam na zamek) albo przed moniotrem ( jak siedze na necie) a jak nas nie ma to spi na krzesle na którym zawsze siedze.Lusesita twojego kotki tez sa super. Ten burasek mi sie najbardziej podoba. A kiedys mialam dwa kotki i jeden wygladał dokładnie tak jak ten biało-czarny drugi był kolorowy ![]() Własnie jak teraz pisze to kicia siedzi mi schowana pod bluza cobra super płaszczyk ![]() Też Wam pokaze jak moja kicia urosła ![]() 1 zdj to zaraz po tym jak ja tż znalazł ( miała cos z oczkiem i jest uswiniona śmietanka) 2 zdj - z Tż 3 zdj - na mojej poduszce 4 zdj - na moim jaśku 5 i 6 zdj - fotki obecne 7 zdj - życ jej nie dawały moje notatki
|
#1059 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A możesz pokażesz nam fotkę tego płaszczyka, który dziś przyszedł do Ciebie![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny moja koleżanka w pracy powoli mnie już wyprowadza z równowagi. Uważa się za niewiadomo kogo, wszystkich krytykuje i ze wszystkiego się smieje. Zaraz ją chyba
|
|
#1060 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
nooo to do Twojegu ślubu malutko zostało hihiCytat:
Cobra tak sobie oglądałam zdjecia, które tu wrzuciłas i musze powiedziec, ze sliczna jestes... ![]() Cytat:
mi to sie najbardziej ten sen przyda..a dzisiaj mialam radoche ze juz ostatni raz wstaje o 4 hehe jutro i pojutrze nie ide do pracy a od poniedzialku do srody tez mam wolne ![]() Wogole dzisiaj obudzilam sie i przeczytalam takiego slicznego smsa od Kamila.. jak on ladnie umie wyznawac milosc i wogole pisac tak od serca.... Szkoda, ze tak rzeadko pisze takie smsy.. choc moze to dobrze, bo jak tak dostane takiego to az placze ze szczescia..
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
hecate ten kotek to po prostu ma sie z wami bosko
![]() ![]() Przekochany jest
|
|
|
|
#1062 |
|
Konto usunięte
|
isabele a nie szczędź sobie-wypróbuj na niej tego bejsbola
!Ale zwróćcie wszystkie uwagę na to zdjęcie,gdzie kiciuś siedzi koło monitora . Oczywiście co jest włączone ? Wizażżżżż ! Brawo hecate5,to lubimy !
Edytowane przez b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 Czas edycji: 2009-10-23 o 13:14 |
|
|
|
#1063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widze po pościeli i kubku no i po avatarze
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
hecate -masz taki sam monitor i klawiaturę jak ja
![]() Miłego popołudnia Złotka Pamiętajcie ze jutro cały dzień 3macie kciukacze ![]() Pozdrowionka
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
to z nudy, wybaczcie
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
hehe demotywatory są świetne
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
elunka bedziemy trzymymać
![]() Haaaa t'ai z demotywatorów ściągasz nie?? moja sis uwielbia tą stronkę. A propo siostry, bo już wspominałam że robiłam porządki w zeszytach itp. i znalazłam zeszyt z wierszami mojej siostry Pisała je jak była w podstawówce. Nie mogę się powstrzymać żeby wam nie napisać z czego się tak śmieję ![]() ![]() ![]() Oto twórczość Anety: To On Nie był on młody, Nie był on stary. Był on w sam raz I był bardzo jary. Słoneczko kochane, Ty świecić nie przestaniesz, Ty cały czas świeć dla mnie I rób to nieustanie Wymyśliłam że zrobię wielki odczyt jej wierszy na osiemnastce
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinko gdzie był ten wypadek?
![]() Zresztą u nas połowa osób z biura spóźniło się do pracy, bo na obwodnicy się TIR wywrócił - masakra ![]() Cobra dla mnie tak i tak jest ładnie, bo po prostu ładna jesteś, a ładnemu we wszystkim ładnie - masło maślane ![]() Hecate - przeuroczy ten Twój kitek ![]() Isabele - dziekuję ![]() A koleżankę masz rację - pałą ją, pałą ![]() Elunka masz jak w banku :kviuki: Wiesz co Ciebie nie ma na wątku spokój ![]() T'ai rozbrajasz tymi demotywatorami To On Nie był on młody, Nie był on stary. Był on w sam raz I był bardzo jary. Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-10-23 o 13:30 |
|
|
|
#1069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aj tam się przyklei pewnie tyle lakieru nam nałożą że będzie sucha ![]() mi wszyscy mówią że bez grzywki smętnie wyglądałam, mogli mówić szybciej a nie, dopiero od 2 lat ją mam ![]() Cytat:
![]() nasz to lubi komputer i musi z tatą siedzieć kiedy on pisze faktury, z tym że klika mu czasem w klawiature a jak "chodzi" drukarka to tam skrobie w środku i "pomaga", chyba żeby się szybciej wydrukowało a wtedy na fakturach zostają takie odciski łapek bo są całe w tuszu |
||
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
haha swietne... :P Ten odczyt na 18-stce to troszke wredny
![]() ale coo tam.. tak samo bym zrobiła na Twoim miejscu :P
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14878808]A ja już wreszcie wróciłam do domu. Stałam z mama na mieście w korku,bo jakiś wypadek był. Okropnie to wyglądało,bo autobus potrącił pieszego
.grunia27 wiesz co,zależy co sobie u nich wybierzesz,według mnie,na to co prezentują,nie są bardzo drodzy .senira66 urinal sobie kup .joanwi czemu odrzuciłaś moje zaproszenie na NK:P?! Nie lubisz mnie;p?![/QUOTE] honolinka a która to ty byłaś?? bo ja usuwałam z zaproszeń wszystko jak leci, bo jakieś dzieciaki mnie ciagle zapraszają Ale obiecuję, że jak przejżę wizżową klasę to Cię zaproszę I bardzo Cię lubię hecate kotek ślicznusi ci wyrósł
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szef zadzwonił pyta co słychać, mówię:"nuda, nuda, nic się nie dzieje" szef: "to zerwij się szybciej"
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai jakiego masz fajnego szefa
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
No nareszcie szef mówi jak człowiek
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai no pięknie teraz będę sie ciągle zastanawiać czy zrobić sobie grzywkę spowrotem czy nie
Kurde co moze siedzieć w głowie dwunastolatki : Ta Dziewczyna Ta dziewczyna: Była piękna, Była młoda Była ona cudowna Lecz nie ta choroba... Była sama Nie miała przyjaciół, Nie miała rodziny, Kochała wszystko, Tylko nie urodziny. Urodziny te Przypominały jej, Że koniec zbliża się. Pewnego dnia, Musi się to stać. Urodziny nastały, Koniec był bliski Nagle wszystko zgasło I już nic nie nastało... Kurdę po co ona poszła do liceum sportowego A mogłam być siostrą wielkiej poetki
|
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Ivona ja tez szukam takiej kurtki, z kapturem i futrem
ten mój płaszcz nie makaptura tlyko duży kołnierz,ale to nie to samo![]() Cobra slicznie wyglądałas na tej studniówce Hecate piekny jest ten Twój kotek a ile ma?![]() MiciaKicia ja tez uwielbiam takie smsy od Marcina, i tez pisze je rzadko, ale jak już napisze to masakra ![]() No to ja tez wklejam 3 zdjęcia kiciów jak były malunie szarego wzięliśmy dopiero w styczniu jak były mrozy.bo ogólnie okocilo sie nam 5, wiliama wzięlismy od razu bo byłtaki puchaty i inny od reszty a whiskasa przygarnęliśmy bo nikt go nie chcial i sam został i iść tez nigdzie nie chciał i siedział na parapecie od kuchni.T'ai fajnego masz szefa
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-23 o 13:43 |
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
raczej chodzi o to że raz na kiedyś budzą się w nim ludzkie odczucia
nie ma co się przyzwyczajać ![]() za 15 min do domku i zaraz idę spać Cytat:
![]() faktycznie się talent poetycki zmarnował
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zrobie zdjecie mojemu psu to Wam pokaze
|
|
#1079 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale Ty już szczęściaro pracę kończysz ![]() T'ai ja też uwielbiam demoty ![]() Fajnie Ci szef powiedział ![]() ![]() a co do płaszczyku to ja też szukam ale jakiegoś grubego bo tych cienkich jest pełno a koleżance wiesz co zrobić ![]() A gdzie zamówiłaś? ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14878808]A ja już wreszcie wróciłam do domu. Stałam z mama na mieście w korku,bo jakiś wypadek był. Okropnie to wyglądało,bo autobus potrącił pieszego .[/QUOTE] o kurcze Hecate kociak widać rośnie i już wszystko ma zagojone Cytat:
Cytat:
więcej poproszę Ładniutki płaszczyk a w złotym faktycznie Ci do twarzy
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita no nic tylko przytulac takie kociaczki
![]() t'ai to miłej drzemki ![]() ja na razie zmykam paa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Dzięki za informację
Na pewno tam zajrzę

moje kochanie zaraz pojdzie mi do apteki po jakies tabletki czy cos...
Kurcze, mam w domu takie na receptę, podobno dobre na takie zapalenie...FURAGIN bodajże.

bo jakoś nie widzi mi się do ślubu mieć grzywy która podczas tańczenia przyklei się do czoła
Perfect Housewife 

na mojej poduszcze
przytulona do mnie
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)