|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
Ale miałam akcje... dzwonię do swojego tż..i odbiera facet.. i mówi mama..? a on mówi, że słyszał cześć paweł..? kurde jakby nam ktoś pod rozmowę się wbił.. dziwne.. jaja takie trochę.. on mówi, że to nie był mój głos.. a ja słyszałam też inny..heh ;/---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
Gratulacje.. szybko Ci to idzie i sprawnie ![]() Zanka avatar extra.. teraz widzę
|
|
#1082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jak pisałam swoją pracę, to też miałam takie fazy, że mogłam pisać i pisać, a czasami nic nie szło.
|
|
#1084 |
|
Wtajemniczenie
|
Gusiak to pisz póki masz wene
![]() Mi się podoba imię Filip i Kuba i wiele innych, ale u mnie w rodzinie już takie imiona występują i ciągle muszę myśleć o innych, bo wszystkie najładniejsze są już zajęte. Mam pewne typy imion i mam nadzieje, że w końcu uda mi się zaciążyć i będę mogła swoje dzieci tak nazwać. Bo jak tak dalej pójdzie to zostanie mi Kazio i Jasia. ![]() A ja jutro będę robiła pączki - pierwszy raz, ciekawe czy mi wyjdą
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka Na pewno będziesz miała wybór..nie tylko kazio i jasia itp. ![]() OoOOO pączki.. ja kiedyś robiłam.. ale u mnie to bardziej nieokreślone kształty wychodziły.. faworki umiem robić za to.. ![]() A ja nakarmiłam swoje kocurki.. i próbuje złapać nastrój.. ale jakoś nie ma go.. :/.. ja chcę do pracy.. bezczynność mnie dobija..
|
#1087 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
eee...no może nie będzie tak źle z tymi imionami ![]() ja też pączków jeszcze nigdy nie robiłam....pochwal się później jak wyszły a jak wyjdą dobre to daj przepis ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
chyba racuszki ??
|
||||
|
|
|
#1088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Syla i co Ty na pomysł z drugim dzieckiem?
![]() mój też cosik mówiła ale ja chyba się jeszcze psychicznie nie czuję dobrze po ost porodzie brrrteraz mówi że płeci mu obojętna pierwszy miał być syn ![]() a co do imion miał być Marceli albo Franciszek- albo Marceli Franciszek ale jest Olivier Franciszek w szpitalu poznałam dziewczynę która nie chciała wiedzieć co bedzie miała mówiła że Frania albo Franio A ja mówiłam że Olivier przez "V" to jak na debila patrzyli
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
A mojej mamy koleżanka mi opowiadała że chciała dać swojej córce na imię Kunegunda bo jej sie zdrobnienie Kundzia bardzo podoba, ale ją mąż przekonał skutecznie i dali jakieś inne
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
to jest to samo tylko jedno to placki a drugie kulki...ale przepis ten sam
|
|
|
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi sie podobaja wlasnie te stare, tradycyjne imiona..mam i kolezanke Wieslawe i Marie i kumpla Wladyslawa...choc nie wiem czy dziecku bym dala tak na imie.
Moje preferowane dla dziecka to: Filip, Piotrek, Tomek Zosia,Jagoda,Weronika (fajnie sie zdrabnia Ika), Lenka lub Leonarda no i inne imiona "dynamiczne" jak ja to mowie... nie leza mi zupelnie zas imiona pokroju: Liliana, Laura, Flora, Pola..ale to nie znaczy, ze inni nie moga swoich dzieci tak nazwac ![]() a kumpelke mialam Zanete kiedys - swietna, tajemnicza, wrazliwa dusza byla...
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam kiedy papugi Pola i Pole
psa Cezara mi się podoba Oskar ale ciotka ma psa o tym imieniu i kota ma Zuzie mój obecny pies Omar ![]() córka miała być u mnie Michalina-Misia ja szukałam imienia takiego europejskiego żeby z wymową w innych krajach nie było problemu
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia napisala mi eska, ze wszytsko okej po lekarzu, lekki stan zapalny, ale ciazy nie ma
![]()
|
|
|
|
#1097 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja tez nie...ale bym sobie dala glowe uciac, ze objawy byly jednoznaczne;P
|
#1099 |
|
Wtajemniczenie
|
Buuu a już myślałam, że Zuzia będzie mamą
objawy ewidentnie wskazywały na ciąże, ale jak widać organizm lubi czasem płatać figle. Ale przynajmnie już jest przebadana i wie na czym stoi.
|
#1100 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a juz myslalam....ze bedzie Mamcia....A jesli chodzi o imiona to ja pamietam ze mojego imienia nieznosilam jak bylam mała bo kazde dziecko sie dziwilo w piaskownicy ze tak mam na imie... Ale teraz podoba mi sie BARDZO...Bo duzo facetow jest mna zainteresowanych tlyko dlatego ze ma tak na imie...![]() Natomiast musze wam powiedziec ze nieniawidze imienia JULIA.... bez obrazy ale w 2008 i 2009 jest tyle dziewczynek o tym imieniu ze SZOk!!!... A ja sie w dzien przeslama i dorazu mi lepiej czekam tylko jak P. przyjdzie do domku to znow moze zadzwonie do niego... ![]() ![]() Zanka-extra avator |
|
|
|
|
#1101 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() objawy faktycznie miałam w tym m-cu dziwne, mdłości, wymioty, nos mi szwankował... dostałam coś tam dopochwowo i antybiotyk na 3 dni doustnie. |
||
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() dawno do was nie zagladalam ![]() Jutro czeka mnie ciezki dzien, najpierw szkola, potem jade do TZ, bo urodzinki odparwia, a w niedziele znow na rano mam uffff nie wiem czy wydole ![]() Poklocilam sie z TZ-tem, nie odzywam sie do niego, a poszlo jak to zwykle bywa o *******e ![]() Dzisiaj bylam na zakupach i sparwilam sobie: koszule w krate, 2 grube paski i siwe rurki |
|
|
|
#1103 |
|
Wtajemniczenie
|
Garfi mam nadzieje, że pogodzisz się z Tż, czasem o takie głupoty się człowiek kłóci.
Zuzia Ty jutro jedziesz do M. ??
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
vcelka
tez mam taka nadzieje.... Nie wiem, moze to ja sie czepiam bez powodu, ale wkurza mnie czasem fakt, ze non stop jacys koledzy do niego chodza i przez to np. nie ma czasu pisac ze mna wieczorem.... nie wiem czy faceci nie potrzebuja tak czestego kontaktu z dziewczyna czy coo....???
|
|
|
|
#1105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie dowiedziałam się, że koleżanka ze studiów urodziła synka, to już jej drugie dziecko. Ciesze się, ale wiecie jaki mam humor
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-10-23 o 19:24 |
|
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mi sie te imiona podobaja i jedno z tych dwoch bedzie raczej... Zanete mialam kolezanke w dziecinstwie, dosc inteligentna jak na swoj wiek, ale nie lubilysmy sie za bardzo... Ja na zakupach dzis kupilam buty zimowe
|
|
|
|
|
#1107 |
|
BAN stały
|
Moze zabardzo etraz sie otworze moje kulisy rodzinne ale powiem wam...ze Mam dosc...mego Wujka
Jest On dobry czlowiekiem tylko dokad przyjechal do Krakowa to całymi dniami jest podpity! Ma on 40 lat jest gejem wiem to od taty pije przeszlo do 12 lat...a My nasza rodzinka musi sie z nim meczyc WRR ![]() ![]() I jeszce do tego jezdzi autem po pijaku....wrr Ja nie wiem stary chlop a zachowuje sie jak dziecko.... A do tego myslam ze mu anwyki po 6 miesiacach przejda jednka nie przesszly...sorki ale musialam sie wyzalic... |
|
|
|
#1108 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi - mam nadzieje, ze sie nie obrazisz
...ja wiem, ze twoja Pola albo Laura beda jedyne w swoim rodzaju- a to,ze bede o niej mowic ksiezniczka to juz tak BTW
|
#1109 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi pokaż buciki
![]() Motylicaja dziwny wujek ![]() Ja w niedziele jadę na zakupy, muszę sobie kupić w końcu kurtkę zimową, mam nadzieje, że coś znajdę, bo kurcze wszystkie te kurtki to takie cieniutkie są jak jesienne, a ja potrzebuję takiej grubej, bo jestem zmarzluch.
|
#1110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

jaja takie trochę.. on mówi, że to nie był mój głos.. a ja słyszałam też inny..heh ;/