|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
witajcie Mamusie
![]() Madzia - gratuluje synusia duuużo zdrówka życzymyBrombi ja poproszę o rezerwację terminu porodu na 3.11 tylko przed południem bo do tego czasu mam nadzieję otworzą moją porodówkę, a we wtorki mój lekarz jest do 14 więc byłoby miło![]() a tak szczerze mówiąc to nie wiem czy wytrzymam do tego czasu bo wczoraj cały wieczór miałam taakie bolesne skurcze, że obawiałam sie ze to już.. dziś leżę ale brzuchal mam cały czas napięty mimo magnezu.. dziś jakoś mi się dłuży dzień.. i skupić się nie mogę na żadnej książce...ech..może to ta pogoda...? |
|
|
|
#752 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
||
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :br zydal:Guciu super ze u Ciebie lepiej i ze nadal 2w1 Brombi to nawet nie drugi tylko trzeci bieg właczyłas ![]() ![]() ![]() A ja nocka w miare przespana oczywiscie przerywana spacerami do toileten Uciekam zaraz do lekarki musze zwolnienie odebrac,podrzuce je odrazu do pracy bo to rzut kamieniem a pozniej pojade sobie do mamy bo samej nie chce mi sie w domu siedziec a co!! Musze zobaczyc jak tam moje psiątko u mamy bo biedaczek juz jest stary bardzo i choruje i kto wie czy juz powoli jego czas nie nadchodzi i czy czasami do nieba nie pojdzie,strasznie mi smutno bo to taki kochany piesiu ![]()
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
Ja się dzisiaj nawet wyspałam - na ile to możliwe przy niezliczonym wstawaniu do wc. Ale przynajmniej nic mnie nie bolało więc i tak ok
![]() A teraz się zbieram na wizytę do gin... Oby tym razem wszystko było w porządku bo mam już dosyć tych szyjkowo/cukrzycowo/bakteriowych przebojów... Dla odmiany chciałabym usłyszeć coś dobrego ![]() Napiszę później a tymczasem życzę wszystkim miłego dnia
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzis cichutko.......no nic ja zmykam ,piszcie piszcie zebym wieczorkiem miala co nadrabiac
![]() Malinko wspołczuje strasznie tego bólu mam nadzieje ze lekarz ulży Twojemu cierpieniu
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki....
|
#757 |
|
Rozeznanie
|
aaa.. zapomniałam Was zapytać? śniło mi się, że mi zęby wypadały.. straszne uczucie.. potemsięczłowiek budzi i zaczyna językiem sprawdzać czy wszytko na swoim miejscu... blleee.. podobno zęby to coś złego - wierzycie w takie rzeczy?
![]() Malinko - a dostałaś jakieś leki w tym szpit? ulżyli ci jakoś?---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- cześć Kareninka ![]() przepraszm za głupotę przed chwilą.. to chyba ta pogoda.. Edytowane przez lucky1910 Czas edycji: 2009-10-23 o 13:44 |
|
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
witaj mamusko, juz w domciu???
czekamy na zdjecia!!!
|
|
#760 |
|
Rozeznanie
|
wiem...wiem....
zgapiłam się i dopiero jak wysłałam to się skapowałam!!ale pierdoła ze mnienapisz jak się czujecie? i poprosimy o jakieś zdjęcia Andre
Edytowane przez lucky1910 Czas edycji: 2009-10-23 o 13:47 |
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj kochana
Cytat:
To moj 1000 post teraz jestem zadomowiona
17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2009-10-23 o 13:48 |
|
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
witaj
i opowiadaj![]() Cytat:
![]() Ja tez slyszalam, ze wypadajace zeby, brudna rzeka to cos zlego, ale na szczescie mi juz nieraz takie rzeczy sie snily i sie nie sprawdzilo. To tylko takie glupie gadanie Kachulka włąsnie na tej scianie jest kilka malych plamek, jak cos chlapło, Tz musi podmalowac i cos by sie przydalo, jakas slomianka czy cos. A dzis ta sciana byla zalana, wszystko wsciekalo, fatalnie to wygladalo i naprawde nie wiem jakim cudem ale wyschlo to chyba jakis cud...bo nei ma sladu...a Tz mi napisal smsa czy moze wrocic do domu. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#764 |
|
Przyczajenie
|
Nie było mnie jakis tydzien a tu juz 4 część
![]() I z góry przepraszam za taka nieobecność... ale jestem bez życia... Gratuluje nowym rozpakowanym mamusią ![]() U mnie ogólnie dobrze... mała jest zdrowiutka i waży 2140g (byłam na USG... ![]() I w końcu zabrałam sie za pakowanie torby... a mam takie pytanie... widziałam listę i przypomniałam sobie jak któraś pisała mi że mam dac dane, ale juz zapomniałam co i jak... ![]()
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Wrócić zawsze może, tylko nieświadom tego co go w domu czeka
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
U Mnie koncówka sprzatania jeszcze tylko podłogi napastowac
,zjadłam gołąbka i odpoczywam ] Witaj Kochana ,jak sie czujesz ,jak mały ...opowiadaj szybciutko ![]() Ojej biedaczek
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-23 o 14:46 |
|
|
|
#767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i czekam na relacje Witaj Kochana Już się Ciebie doczekać nie mogłyśmy Nie dość że ściana się Ciebie boi, to jeszcze biednego TŻ terroryzujesz ![]() Koleżanka pojechała, ja się jakoś dziwnie czuję, ale nic mnie nie boli, tylko jakoś mokro mam ![]() No i dobra wiadomość dzisiaj, dzwoniłam do gina, posiew na paciorka wyszedł negatywnie I nic innego też mi się nie przyplątało
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Jestesmy od wczoraj nareszcie w domku i wyglada na to, ze malemu podoba sie jego pokoik, bo spal w lozeczku cala noc i teraz caly czas tez spi...
![]() No wiec opowiadam...sam porod przez cc musze powiedziec, ze byl ok...u mnie wyszlo tak, ze akcja poroda wlasciwie zaczela sie przed wiec maly wiedzial dobrze, co sie dzieje Pierwsza dwka znieczulenia miejscowego nie zadziala u mnie jak trzeba wiec dostalam druga i wtedy tez odeszly mi wody wiec czasowo wszystko bylo wlasciwie w godzinie 0... Byam wiec przytomna caly czas, malz byl ze mna, uslyszalam pierwszy krzyk mojego slonka i dostalam go tez od razu do przytulenia...Uczucie niesamowite, ale nie bede opisywala - same niedlugo zobaczycie... ![]() Potem maly spedzil jakis czas z tatusiem, bo ja troche odpoczelam po taj konskiej dawce znieczulenia i kiedy wrocilam do moich mezczyzn uslyszalam o malza "Kochanie, on CHYBA jest glodny bo ssie wszystko co sie da - mnie, moja koszule, swoje raczki..." ![]() Co by tu jeszcze...szpital jak juz pisalam kiedys byl super, personel fantastyczny, pokoj mielismy piekny (fotki pozniej) i ogolnie mam same mile wspomnienia...Rana po cc wiadomo troche pobolala, ale przeciwbolowo bralam tylko paracetamol wiec spoko... Teraz o moim sloneczku...otoz musze wam powiedziec, ze moj André to najukochanszy najwspanialszy chlopiec na swiecie... No i ...jestem mama
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-10-23 o 15:08 |
|
|
|
#769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ależ się wzruszylam ![]() ![]() Pieknie napisane i.. Ja tez chce miec juz mojego Skarba kolo siebie
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Kareninko kochana cieszę się, że wszystko w porządku i że Andree zdrowiutki i taki grzeczny
Ależ Ci zazdroszczę, że już masz ten poród za sobą i że Twój Synuś jest juz z Wami Jak tylko będziesz mogła, to prosimy o zdjęcie Twojego przystojniaczka
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Karerinka to dobrze ze mały grzeczniutki i zdrowiutki
Oczywiscie czekamy na zdjątka Twojego przystojniaczka
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
Kareninka
piękny opis... tylko foteczki by się przydały![]() Mam dość intymne pytanko - dziwczyny, czy chodzicie jeszcze (o ile chodziłyście wcześniej) do kosmetyczki na depilację bikini woskiem? czy to w dalszym ciągu jest dla Was do wytrzymania i czy nie boicie się, że wywołacie skurcze? czy może na końcówce przestawiyście się na golenie maszynką( choć to chyba wyzwanie=gimnastyka nad lusterkiem)? |
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam z tym problem
![]() Nie wiem jakie byłby najlepsze rozwiązanie
|
#774 | ||||||
|
Raczkowanie
|
hej coś długo znowu nie pisałam, a tu takie buty na wątku
![]() Cytat:
NO PIĘKNIE MADZIA TO MACIE NAJWIĘKSZĄ NIESPODZIANKĘ W ŻYCIU - ale chyba całkiem udaną, Parka ![]() GRATULUJĘĘĘĘĘ Cytat:
![]() Cytat:
Jakoś podejrzanie ten chłopak też się zachowuje... mam nadzieję, że szybko znowu wynajmiecie i tym razem będzie to lepszy wybór. Cytat:
Cytat:
jak ktoś robi coś niespecjalnie, a on na pewno nie chciał... aż mi go szkoda... no i ciebie też - bo szkoda twoich nerwów (pamiętaj, że córcia je też odczuwa)Cytat:
No właśnie, co z Paczką i Sexy body? A u mnie może być, tak trochę bez zmian... oprócz tego, że synek coraz bardziej się rozpycha i chyba mi wczoraj nabił siniaka (coś mam zaczerwienienie koło pępka) - w pewnym momencie tak sie chyba rozciągnął, że poczułam jakby mi skóra na boki miała się rozejść ![]() POGODA JEST
|
|
#775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kremu do depilacji też się bałam, bo to chemia, wiec z konieczności podwozie i resztę goliłam. Pomagałam sobie lusterkiem, potem pomagał mi TŻ, ale zazwyczaj ciacham się na ślepo, na szczęście nie zdarzyło mi się zaciąć. Dzisiaj muszę znowu się za to zabrać, bo troszkę zarosłam, a nie chcę żeby mnie położna potem goliła na szybko, wolę sama. Polazłam na NK, a tam niespodzianka, Katekatee wstawiła zdjęcia Wikiego, ale z niego słodziak Pewnie, jak Kate znajdzie chwilkę to tu też wrzuci.
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Tez widziałam Wikiego -słodziaczek
![]() a używała któras kremu ? kurcze nie chce sie golić maszynką bo zaraz odrastaja i owgóle często sie zacinam a woskiem ubieram z bólu .
|
#778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
napisalam meska do sexy ale cisza..
oby wszystko bylo dobrze..
|
#780 |
|
Rozeznanie
|
ja tez widzialam wikiego- cudownosci malenkie
![]() kareninka- piekny opis, ciesze sie, ze wszystko u ciebie ok a maly zdrowy i grzeczny. kochane wy tymi opisami porodu zachecacie, ze az swojego doczekac nie moge ![]() slonko zazdroszcze ci, ze juz mozesz korzystac z tych cudownych chwil delektuj sie kazda minuta spedzona z tym malym czlowieczkiem![]() buziaki dla cale waszej trojki ja chyba sie pokusze na krem do usuniecia zarostu teraz na rynku jest tego mnostwo, sa rowniez specjalne w te intymne miejsca - delikatniejsze![]() brombi- rzykro mi ale zadnej mussaki ci nie zapodam, poniewaz jak juz wczesniej sie chwalilam "nie gotuje", ale podpytam naszego kucharza (a robi wspaniala) i przesle ![]() z remontem to tylko moje "widzi mi sie", chcialam duza lazienke i jeszcze pokoj "tv" z takim ogromnym ekranem i.....teraz cierpie,
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

bo do tego czasu mam nadzieję otworzą moją porodówkę, a we wtorki mój lekarz jest do 14 więc byłoby miło

:brz ydal:

- a dostałaś jakieś leki w tym szpit? ulżyli ci jakoś?

i opowiadaj

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i czekam na relacje