Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-23, 15:44   #2911
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Tak, tak ...
Starość nie radość i nie ma co się takim podeszłym wiekiem chwalić
A o wieku pisałam na wątku o "starych PM-kach"
A co do prezentów zamiast kwiatków - byłam na weselu gdzie para młoda poprosiła o książki i rzeczywiście ludzie (nawet starsze osoby) przynieśli ładne książki dla dzieci. Oni potem podarowali je do biblioteki szkolnej.
A o pieniążki to chyba nie trzeba już specjalnie prosić. 90% gości je daje
Bardzo dobrze,że tak podchodzisz na wesoło do swojego wieku.Mi bliżej do 30 niż dalej. To fajny gest zrobiła ta Para Młoda.
Pomimo tych procentów u nas karteczki będą.

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
dziewczyny wypada isc do salonu samej z siostra TZ ktora ma 16 lat ??? bo kurde tesciowa moja nie moze a swiadkowej cos wypadlo a juz sie umowilysmy ze idziemy dzis??

Odwołuje pytanie bo siostra dostała @ i sie zle czuje

ale makabra
Nic straconego,jak nie dzisiaj to się winny dzień wybierzesz/ecie.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Jakie ładne My jeszcze nie chcemy zamawiać, ale na pewno rozważymy coś w tym stylu. Wcześniej chcieliśmy takie jajcarskie WEZWANIA jak do sądu ale teraz chyba jednak wolę eleganckie Chyba się starzeję
Ciesze się,że i Tobie te zaproszenia się podobaja. Takie jajcarskie zaproszenia też są fajne.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 15:50   #2912
szana
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Zapomniałam jeszcze dopisać, że powiemy rodzicom, co by nam się najbardziej przydało, bo możliwe, że niektórzy goście nie będą chcieli nam dać kasy, więc awaryjnie zrobimy taką mini listę prezentów. Moja babcia już nam zapowiedziała, że oprócz kasy ona nam chce też coś kupić, bo chce żebyśmy mieli pamiątkę. Uzgodniłyśmy, że będzie to serwis obiadowy i babcia sama zaproponowała, że pójdziemy go razem wybrać, albo jeśli nam wpadnie coś w oko to mamy dać jej znać i wtedy nam to kupi
Fajny pomysł babcia miała,bo jednak nie ma to jak pamiątka,będziecie np po 20 latach wiedzieć,że dostaliście ten zestaw od babci w prezencie ślubnym

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Zapomniałam jeszcze dopisać, że powiemy rodzicom, co by nam się najbardziej przydało, bo możliwe, że niektórzy goście nie będą chcieli nam dać kasy, więc awaryjnie zrobimy taką mini listę prezentów. Moja babcia już nam zapowiedziała, że oprócz kasy ona nam chce też coś kupić, bo chce żebyśmy mieli pamiątkę. Uzgodniłyśmy, że będzie to serwis obiadowy i babcia sama zaproponowała, że pójdziemy go razem wybrać, albo jeśli nam wpadnie coś w oko to mamy dać jej znać i wtedy nam to kupi

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

O właśnie Ja byłam sama na drugiej wizycie, kiedy wybierałam ostateczny krój sukni i wcale nie żałuję. Lepsze to niż grupa doradców, w której każdy ma inne zdanie
no i fajnie więc mamy dowód na to,że czasem lepiej samemu pójść
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 15:50   #2913
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Kurcze do tego jeszcze weszlam na strone maggie sottero i okazuje sie ze w tym salonie co to do niego mialam isc sa wlasnie te sukienki no niech to kiszka
Jestem niereformowalna bo podobaja mi sie 'pierzaste kiecki'
http://www.maggiesottero.com/dress.a...25&style=S5044
pewnie jak je ubiore to zmienie zdanie ))))))))

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 15:52   #2914
madziulka_
Zakorzenienie

Cześć Weekendowe

Och jak dobrze że już weekend
Pisałyście coś o zaproszeniach, a więc My mieliśmy zamawiać an all poczatkiem stycznia. Lecz narazie się wstrzymujemy bo mamy namiary an drukarnię i możliwe że będziemy mieć mini rabacik, a przede wszystkim zobaczymy; dotkniemy zaproszeń itd.

Byłam dzisiaj 'przypadkiem' w H&M i jest fajna sezonowa obniżka; kupiłam dwie sukienki i koszulki Misiakowi w superowej cenieKupiłam mu też superowski sweterek w stylu 'uczniowskim' bo ma imieniny wkrótce
Więc prezent imienionowy mam już z głowy, ciężko mi było wymysleć a sweterek mu się przyda na chłodne dzionki
Polecam się wybrać do H&M jak macie troszkę 'mamonki'

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 15:57   #2915
szana
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze do tego jeszcze weszlam na strone maggie sottero i okazuje sie ze w tym salonie co to do niego mialam isc sa wlasnie te sukienki no niech to kiszka
Jestem niereformowalna bo podobaja mi sie 'pierzaste kiecki'
http://www.maggiesottero.com/dress.a...25&style=S5044
pewnie jak je ubiore to zmienie zdanie ))))))))
to idź i mierz i potem zdaj relacje a może właśnie będzie Ci super w takiej sukni nie ma co się zastanawiać,trzeba do salonu iść mierzyć
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Cześć Weekendowe

Och jak dobrze że już weekend
Pisałyście coś o zaproszeniach, a więc My mieliśmy zamawiać an all poczatkiem stycznia. Lecz narazie się wstrzymujemy bo mamy namiary an drukarnię i możliwe że będziemy mieć mini rabacik, a przede wszystkim zobaczymy; dotkniemy zaproszeń itd.

Byłam dzisiaj 'przypadkiem' w H&M i jest fajna sezonowa obniżka; kupiłam dwie sukienki i koszulki Misiakowi w superowej cenieKupiłam mu też superowski sweterek w stylu 'uczniowskim' bo ma imieniny wkrótce
Więc prezent imienionowy mam już z głowy, ciężko mi było wymysleć a sweterek mu się przyda na chłodne dzionki
Polecam się wybrać do H&M jak macie troszkę 'mamonki'

sama bym poszła ale nie mam jakoś ochoty nigdzie wychodzić
ale fajnie,że zakupy Ci się udały takie ubraniowe są najlepsze chyba
a co do zaproszeń to masz jakiś wzór jaki byś chciała?
Stary 2009-10-23, 16:01   #2916
Martoolka87
Zakorzenienie

Jejuś, ale ja roztrzepana jestem. Znów o czymś zapomniałam

STO LAT DLA TANCERKI

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-10-23 o 16:02
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 16:03   #2917
madziulka_
Zakorzenienie

Szancia, mam wybrany wstępny wzór zaproszeń jakie proponuje all, ale liczę na to że w tej drukarni pokażą Nam również własne wzory i wtedy zdecydujemy ew. zmodyfikujemy cosik
Zwłaszcza że chcemy proste zaproszenia, bez żadnych tasiemek czy innych dodatków.
Przede wszystkim będę mogła na żywo zobaczyć zaproszenia, a to plus
I chce coś w tonacji bieli, kremu może czarnego..Ale wszystko się okaże jak zobaczę na żywo
A Ty masz już jakiś wzór wybrany?

Stary 2009-10-23, 16:08   #2918
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Jejuś, ale ja roztrzepana jestem. Znów o czymś zapomniałam

STO LAT DLA TANCERKI

No ja również.
Wszystkiego najlepszego Tancerko.

Z innego wątku o zaproszeniach,tez te są nawet fajne http://allegro.pl/item723770072_zapr..._promocja.html
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 16:10   #2919
szana
Zadomowienie

Cytat:
Szancia, mam wybrany wstępny wzór zaproszeń jakie proponuje all, ale liczę na to że w tej drukarni pokażą Nam również własne wzory i wtedy zdecydujemy ew. zmodyfikujemy cosik
Zwłaszcza że chcemy proste zaproszenia, bez żadnych tasiemek czy innych dodatków.
Przede wszystkim będę mogła na żywo zobaczyć zaproszenia, a to plus
I chce coś w tonacji bieli, kremu może czarnego..Ale wszystko się okaże jak zobaczę na żywo
A Ty masz już jakiś wzór wybrany?
no tak,fajnie jest móc dotknąć i zobaczyć na żywo co się kupuje
jak napisałaś o tym czarnym to oczami wyobraźni zobaczyłam takie czarne perłowe zaproszenia z kremowymi wzorami (takimi ala kwiatami,plączami czy coś podobnego) ładne by takie były
ja to już sama nie wiem czego chcę,podobały mi się zaproszenia z zdjęciem PM-czarno-białym albo w sepii no i takie eleganckie z tasiemką ale do końca sama nie wiem czego chcę
Stary 2009-10-23, 16:13   #2920
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Z innego wątku o zaproszeniach,tez te są nawet fajne http://allegro.pl/item723770072_zapr..._promocja.html
Ja bym się bała u tego kolesia zamawiać zaproszenia skoro w opisie aukcji napisał "zawieszki na alkochol"
Stary 2009-10-23, 16:15   #2921
szana
Zadomowienie

Cytat:

no ładne te zaproszenia
Stary 2009-10-23, 16:20   #2922
szyszynka
Raczkowanie

własnie spiknelam sie na nk z kumplem z liceum ktory mial zespół myslalam ze moze graja na weselach i okazalo sie ze graja.
http://ooagnesoo.wrzuta.pl/audio/aqm..._to_zbyt_wiele
ciekawe ile biora
mogliby przeplatac swoje piosenki miedzy tymi weselnymi co sobie wybire co myslicie??

/20100807310214.html
Stary 2009-10-23, 16:21   #2923
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
no tak,fajnie jest móc dotknąć i zobaczyć na żywo co się kupuje
jak napisałaś o tym czarnym to oczami wyobraźni zobaczyłam takie czarne perłowe zaproszenia z kremowymi wzorami (takimi ala kwiatami,plączami czy coś podobnego) ładne by takie były
ja to już sama nie wiem czego chcę,podobały mi się zaproszenia z zdjęciem PM-czarno-białym albo w sepii no i takie eleganckie z tasiemką ale do końca sama nie wiem czego chcę
Mój TŻ chce B&W zaproszenia, ale bycie razem jest sztuką kompromisu więc ode mnie będzie troszkę kremowego kolorku.
Wszystko się okaże na miejscu, na razie nie mam parcia

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
no ładne te zaproszenia
Ładne, ale jakby tej tasiemki nie miały..No i cena hmm chcemy tańsze zaproszenia bo oprócz nich oraz zawieszek, kupujemy również mini prezenciki dla gości więc szukamy tańszych zaproszeń

Stary 2009-10-23, 16:24   #2924
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
HEJ czyli dobrze zrozumialam ze jedziecie wy kierowca i krawcowa a co ze swiadkami??? jada sami ??
Tak, niezależnie czym będziemy jechać, pojedziemy my i kierowca.

Co do świadków, to przecież oboje bedą ze swoimi partenrami (świadkowa moja z naszym fotografem), więc pojadą z nimi. Na pewno i tak będą się trzymać blisko naszego auta i przecież nikt się nie zgubi

Ostatnio, gdy mój Tż był świadkiem na ślubie mojej przyjaciółki, to sama poprosiłam żeby go ze sobą nie brali, bo ja nie będę miała czym jechać, no i ja bez niego jak bez ręki, nogi, głowy itd

Cytat:
Mojej bratowej siostra,gdy wychodziła za mąż,miała w zaporszeniach prośbe zamiast kwiatków to kupon totka.Teraz mówią,że żałują bo fakt wygrali ale mało kasy,bo oprócz tego prezenty dostali.Oni chyba myśleli,że co??Zostaną milionerami. Nie ma to jak zachłanność.
Hehe kupony Lotka to dla mnie kiepski pomysł

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
niekulturalnym jest kupić prezent w tesco na promocji i jeszcze cenę zostawić ;/
Ja nie zamierzam sie przejmować "co kto powie", nie chcemy prezentów, bo kupimy do swojego meiszkania to, co nam się bedzie podobać, będzie potrzebne i co nam bedzie odpowiadać, a nie jak moi bracia podostawali po 10 zmian pościeli i ręczników i niewiadomo było co z tym robić i 4 zelazka "z promocji marketowej" też się trafiły, a jak!!!. Jak się ktoś nie dostosuje, to trudno, głowy nie urwiemy przecież, ale wolelibyśmy już dostać 20 zl w kopercie, niż coś, co nam sie nie przyda lub nie bedzie nam odpowiadać.

No chyba, ze ktoś ma nam zamair zasponsorować np wycieczkę poślubną chętnie przyjmiemy a co do wina zamaist kwiatow, to kwiaty i tak po tygodniu wywalimy,a zwina sie chcoiaż skorzysta
Zagdadzm się z Tobą w 100%

Wolałam tylko zapytać czy to bardzo rozpowszechnione jest obecnie, bo mnie na ślubach od kilku lat nie zdarzało się być

A o wycieczce to właśnie dziś Tż powiedziałam, że jakby ktoś mial ochotę, to niech się nie krępuje jej nam wykupić

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ja na parunastu weselach błam w ciągu ostatnich 3 lat i chyba tylko na 2 nie było prośby o kasę czy coś takiego...
Nie widzę w tym nic niestosownego...
Dziękuję dziewczyny za potwierdzenie, że wierszyk z prośbą jest ok

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
heh jeszcze mis ie coś przypomniało. Koleżanka dostała zaproszenie w ktorym prosili mlodzi o kasę. No to ona zrobiła im na złość i kupiła prezentBo stwierdziła, że nikt jej nie będzie dysktował co ma dać. Bez komentarza.

Cytat:
Hmmm!
Nie ładnie się chwalić ale chyba ja jestem najstarsza
Ma się te 35 lat więc według co "mądrzejszych" ludzi powinnam chyba zamiast białej sukni założyć worek na głowę
Najważniejsze to wychodzić za mąż za właściwego mężczyznę, a nie każdy znajduje drugą połówkę w liceum

Cytat:
dziewczyny wypada isc do salonu samej z siostra TZ ktora ma 16 lat ??? bo kurde tesciowa moja nie moze a swiadkowej cos wypadlo a juz sie umowilysmy ze idziemy dzis??

Odwołuje pytanie bo siostra dostała @ i sie zle czuje

ale makabra
Słonko, masz ukochanego mężczyznę, który poprosił Cię o rękę, planujecie ślub, i to całkiem legalnie, bo jesteście dorośli, więc główka do góry, pierś do przodu i marsz do salonów sukni ślubnych do których chcesz iść
Bądź pewna siebie.

Ja jestem ogólnie nieśmiała, ale w kwestiach ślubnych dostaję powera jak nigdy i mogę góry przenosić
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 16:30   #2925
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
własnie spiknelam sie na nk z kumplem z liceum ktory mial zespół myslalam ze moze graja na weselach i okazalo sie ze graja.
ciekawe ile biora
mogliby przeplatac swoje piosenki miedzy tymi weselnymi co sobie wybire co myslicie??
Ale oni takie weselne utworki też grają? Bo jeśli tak to całkiem fajnie może to wyjść
Stary 2009-10-23, 16:30   #2926
szana
Zadomowienie

Cytat:
ciekawe ile biora
nawet spoko jeśli grają różne piosenki to fajnie
Cytat:
Mój TŻ chce B&W zaproszenia, ale bycie razem jest sztuką kompromisu więc ode mnie będzie troszkę kremowego kolorku.
Wszystko się okaże na miejscu, na razie nie mam parcia

Ładne, ale jakby tej tasiemki nie miały..No i cena hmm chcemy tańsze zaproszenia bo oprócz nich oraz zawieszek, kupujemy również mini prezenciki dla gości więc szukamy tańszych zaproszeń
swoją drogą jeszcze nie widziałam czarnych zaproszeń ślubnych mogły by wyglądać ciekawie

my też chcielibyśmy zaproszenia poniżej 2 zł ,ciekawe czy uda się coś fajnego znaleźć

idę na herbatkę pa
Stary 2009-10-23, 16:36   #2927
szyszynka
Raczkowanie

Cytat:
Ale oni takie weselne utworki też grają? Bo jeśli tak to całkiem fajnie może to wyjść
napisal ze graja na ślubach wiec napewno graja bo wydaje mi sie ze ludzie by sie slabo bawili jakby nie bylo takiej weselnej muzyczki tez

/20100807310214.html
Stary 2009-10-23, 16:49   #2928
sjoanna
Zakorzenienie

Ja też chce znaleźć tańsze zaproszenia ale co mam poradzić jak gust mam drogi? I dotyczy to wszystkiego, nie tylko spraw weselnych

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 18:06   #2929
merriel
Raczkowanie

Ale tu dzisiaj cicho - widać że już weekend
A ja się rozchorowałam I to jak! - jednego dnia byłam zdrowiutka, drugiego siedzę na zajęciach i coś się słabo czuję.. Wyrwałam się z nich wcześniej, wróciłam do domu, mierze gorączkę - a tu 38 stopni
Teraz na pocieszenie (i dla zdrowia, bo dużo czosnku jest) wcinam swoją ulubioną sałatkę studencką - a mianowicie pomidory, ser żółty i supermocny sos czosnkowy
Mniam
Takie proste, a tyle radości Ale nie polecam na imprezy
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 18:46   #2930
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Tancerka wszystkiego NAJ NAJ NAJ

madmuazelle fajne te zaproszenia,

szyszynka sala ładna tylko mnie jakos nie przekonuja okragłe stoliki,

co do wierszyków w zaproszeniach to my nic takiego nie bedziemy pisac tzn prosic o kase np,

Cytat:
Napisane przez friday Pokaż wiadomość
sjoanna wygrywasz ze mną (ja mam 28). Kurde kupiłam już sukiennkę. Worek na głowę by wyszedł taniej
kurde ja tez juz kupiłam sukienke a tez mam 28 lat
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 18:49   #2931
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a czy Ty nie mialas mieszkac z przyjaciółką? TAk czy inaczej dlaczego mówisz o niej, że jakis facet jest z nia tylko dla seksu i że mysli piczą a nie głową? MAsz za☠☠☠ist problem jak inni maja udane zycie seksualne Nie wiesz jaki jest charakter ich związku i choćby sie ruchali 3 razy na godzine to nie powinnaś ich oceniaćNie wiem jak można tak mówić o przyjaciółce/koleżance nawet jak taki numer wycięła. Sorry KAsia, ale musiałam, bo mi sie takie coś nie podoba
boże jak Ty z czymś wyjedziesz ona ma 19 lat on 26 i on sam otwarcie mówi przy niej takie rzeczy, że uszy więdną więc wiem o czym móię a od mojego życia sexualnego czy jego braku Ci nara i wcale nie zazdroszczę innym bo to nie powód mieszkam też z przyjaciółką-ja z TZ w jedym pokoju a one w drugim.

a ta wiesniara i moja przyjaciółka to są 2 inne osoby także weź czytać

dziewczyny chyba pójdę na 4 tygodniowe praktyki do banku tylko teraz doradzcie na co:
http://www.praca.eurobank.pl/cv?r,main,docId=79862
http://praca.eurobank.pl/cv?r,main,docId=56821
http://praca.eurobank.pl/cv?r,main,docId=73596
http://praca.eurobank.pl/cv?r,main,docId=63237

tutaj są 4 oferty i później oferują pracę na 1/2 etatu bo tak w banku mówili bo byłam na rynku albo na 3/4. Tylko wiecie ja się boję, że oni mnie wezmą a później nara po tych 4 tygodniach ale nawet jak mnie nie zostawią to będę miałą chociaż praktyki a to się przyda jak myślicie doradzcie

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-23 o 19:03
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 19:02   #2932
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
A ja się rozchorowałam I to jak! - jednego dnia byłam zdrowiutka, drugiego siedzę na zajęciach i coś się słabo czuję.. Wyrwałam się z nich wcześniej, wróciłam do domu, mierze gorączkę - a tu 38 stopni
Teraz na pocieszenie (i dla zdrowia, bo dużo czosnku jest) wcinam swoją ulubioną sałatkę studencką - a mianowicie pomidory, ser żółty i supermocny sos czosnkowy
Mniam
Takie proste, a tyle radości Ale nie polecam na imprezy
zrobiłaś mi smaka na tę sałatkę
biedna,kuruj się,taki okres,że więcej przeziębionych niż chorych
Stary 2009-10-23, 19:02   #2933
metkaa
Zakorzenienie

kasia ja sie na tym wogole nie znam, wybierz to co najbardziej odpowiada twoim zaiteresowaniom,
praktyki dobra rzecz nawet jak cie nie przyjma pozniej do pracy
Stary 2009-10-23, 19:04   #2934
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
kasia ja sie na tym wogole nie znam, wybierz to co najbardziej odpowiada twoim zaiteresowaniom,
praktyki dobra rzecz nawet jak cie nie przyjma pozniej do pracy
tym bardziej, że to tylko miesiąc a nawet jak mnie nie przyjmą to już w innym banku też inaczej będą patrzeć na to prawda? wysyłąm zaraz a mogę kilka wysłać czy raczej nie? bo na 2 bym sobie wysłała
te mnie interesują:

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-23 o 19:06
Stary 2009-10-23, 19:05   #2935
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

to jeszcze tutaj masz Tancerko ode mnie te 23 buziaki

(a tak na marginesie to ja żartowałam, z tym dużo u Tańci a ona to doskonale wie bo sama jestem rocznik `84 )

rany jak to dobrze, że już weekend... dziś w pracy pewien mądry Pan podwykonawca chciał mnie oszukać, co za beszczel, ale oczywiście błysnęłam swoją inteligencją i mu się tak głupio zrobiło... a niech ma za swoje... ze mną się nie zadziera

zmykam zrobić jakieś ciasto na jutro

zajrzę do Was później

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 19:08   #2936
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tym bardziej, że to tylko miesiąc a nawet jak mnie nie przyjmą to już w innym banku też inaczej będą patrzeć na to prawda? wysyłąm zaraz a mogę kilka wysłać czy raczej nie? bo na 2 bym sobie wysłała
te mnie interesują:
mysle ze spokojnie mozesz wysłac na 2 a oni pewnie wybiora tam gdzie bedzie im najbardziej rak do pracy brakowac
Stary 2009-10-23, 19:13   #2937
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć

to jeszcze tutaj masz Tancerko ode mnie te 23 buziaki

(a tak na marginesie to ja żartowałam, z tym dużo u Tańci a ona to doskonale wie bo sama jestem rocznik `84 )

rany jak to dobrze, że już weekend... dziś w pracy pewien mądry Pan podwykonawca chciał mnie oszukać, co za beszczel, ale oczywiście błysnęłam swoją inteligencją i mu się tak głupio zrobiło... a niech ma za swoje... ze mną się nie zadziera

zmykam zrobić jakieś ciasto na jutro

zajrzę do Was później
Heloł
A jakie ciacho robisz?

Stary 2009-10-23, 19:16   #2938
kaska87
Zakorzenienie

ooo a ja napisałam Tanci mesedża a teraz wypełniam ten formularz z praktykami

Stary 2009-10-23, 19:26   #2939
metkaa
Zakorzenienie

przyjemnego wieczoru,

jade do mc donalds na LODY
Stary 2009-10-23, 19:33   #2940
chilanes
Zakorzenienie

Kaśka ja bym wybrała z tych co podałaś Praktykant w Departamencie Kredytów Trudnych, bo zawiera w sobie elementy tych pozostałych.

Cytat:
Co do wytłuszczonego to omg,nie mów że u kogoś takieś coś się zdarzyło. No,chyba że to tylko taki przykład.
A My zamiast prezentów chcemy pieniążki,bo nie będziemy wozić ich do uk,skoro tu mieszkamy i mamy już co nie co. Niewidze,też nic w tym dziwnego.
tak zdarzyło się mają ludzie tupet, tak samo, jak pocięte gazety zamiast kasy albo obraźliwe teksty zamiast życzeń na kartce
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
heh jeszcze mis ie coś przypomniało. Koleżanka dostała zaproszenie w ktorym prosili mlodzi o kasę. No to ona zrobiła im na złość i kupiła prezentBo stwierdziła, że nikt jej nie będzie dysktował co ma dać. Bez komentarza.
chamstwo głupia z niej baba i zacofana
Cytat:
Tak, tak ...
Starość nie radość i nie ma co się takim podeszłym wiekiem chwalić
A o wieku pisałam na wątku o "starych PM-kach"
A co do prezentów zamiast kwiatków - byłam na weselu gdzie para młoda poprosiła o książki i rzeczywiście ludzie (nawet starsze osoby) przynieśli ładne książki dla dzieci. Oni potem podarowali je do biblioteki szkolnej.
A o pieniążki to chyba nie trzeba już specjalnie prosić. 90% gości je daje
młodych ludzi tak,ale starszych nie bardzo, liczę się z tym, że będą jęczeć, fuczeć, itd, ale nigdy się nikomu do końca nie dogodzi, a jak chcą kupić prezent, to niech się chociaż zapytają co chcemy lub potrzebujemy, a nie np znajoma kupiła Młodym na prezent figurkę wypchanego zwierzaka, bo jej się bardzo podobała, a to, że Parze Młodej w ogóle prezent do gustu nie przypadł, to co ją to interesowało
Cytat:

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

O właśnie Ja byłam sama na drugiej wizycie, kiedy wybierałam ostateczny krój sukni i wcale nie żałuję. Lepsze to niż grupa doradców, w której każdy ma inne zdanie
I Twoja Babcia ma super podejście, pójdziecie, pokarzecie coś do wyboru i Babcia kupi to co Wam się spodoba, a nie jakieś pierdoły. My np z Tż nie pijamy z filiżanek, natomiast ostatnio wśród znajomych właśnie taki niezobowiązujący prezent robi ostatnio furorę. I to jeszcze nie kupią 2 z porcelany, pięknie zdobionych, tylko 6 najtańszych w kwiatuszki, motylki, itd...
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
[.....]
Zagdadzm się z Tobą w 100%

Wolałam tylko zapytać czy to bardzo rozpowszechnione jest obecnie, bo mnie na ślubach od kilku lat nie zdarzało się być

A o wycieczce to właśnie dziś Tż powiedziałam, że jakby ktoś mial ochotę, to niech się nie krępuje jej nam wykupić

Dziękuję dziewczyny za potwierdzenie, że wierszyk z prośbą jest ok
Ja tam wierszyk zamierzam mieć, dla mnie to żadne fau pax Miło, że się zgadzamy w tym temacie

A drukować samo zaproszenie będę, jak się Tż zdecyduje czy zmienia nr tel, czy nie, bo jak wpiszę jego obecny nr do dzwonienia na potwierdzenie przybycia, a on zmieni, to głupio będzie, ale wydrukowałam dziś "przody" zaproszenia i jak przyjdą kokardy to zrobię próbne
Poza tym mam kilka osób, które chcę zaprosić ale na sam ślub, więc im już w sumie mogę drukować, no chyba, ze jakimś cudem uda mi się wytrzymać do stycznia niecierpliwa się robię
I wiecie co? ja bym już chciała mieć wszystko załatwione i mieć jakiś tydzień do ślubu, ehhhhhh
Ciekawe czym my się będziemy zajmować po ślubach

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości