|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Hello
![]() Cuciola już pewnie siedzi z otwartą buzią u dentysty ![]() Trzymam kciukole żeby wizyta przebiegła szybko i bezboleśnie ![]() Dobrze że piszecie o tej Farmonie, chciałam kupić wszystko a tak to chyba sobie podaruję. Jestem mega zadowolona z mojej cery, jeszcze jakiś czas temu miała ostry trądzik ![]() A teraz mam skórę jak pupcia niemowlaka tylko znowu doskwiera mi suchość... Kaprysi ta moja skóra. Jestem chora i nie mam siły na zużywanie kosmetyków, ani ochoty
|
#4172 |
|
Konto usunięte
|
Złożyłam właśnie duuuże zamówienie z Avonu (nie bić, jako konsultantka!), dla siebie wzięłam tylko ten balsam ujędrniający 400ml za 7,90zł
Ale dostanę też w prezencie balsam 150ml Planet SPA Himalajskie Jagody Też nadal jestem chora i zużywanie idzie kiepściutko, ale obiecuję, że listopad będzie dużo lepszy
|
|
|
|
#4173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha TŻ się udał Cytat:
pięknie Ci poszłoa ilość lakierów ![]() Cytat:
![]() ja też chce impre Halowen ![]() Taaa trzeba o siebie dbać...i zużywać ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14883260]U mnie tak samo, nawaliłam na całej linii, ale to przez Ciebie, że mi te zakupy w BU umożliwiłaś! ![]() ![]() [/QUOTE]najlepiej zwalić na kogoś ![]() Cytat:
![]() Kuruj się ![]() Dzioszki lecę, miłego weekendu życzę jutro znów uczelnia i jeszcze w niedziele na 8 rano koło ale na osłodę idę dziś zobaczyć TŻta bratowej dzidziusia bo wczoraj była na badaniach 3D i maja filmik- będzie dziewczynka |
||||
|
|
|
#4174 |
|
Wtajemniczenie
|
gratuluje wszystkim zużyć, ja dziś poszalałam była w tesco promocja na żele Radox 4 za 4 euro no i wzięłam ale dwa dla siebie a dwa dla męża usprawiedliwiam się tym że w tym miesiącu kupiłam tylko 2 płyny do płukania ust tzn kupiłam 1 a drugi był gratis
|
|
|
|
#4175 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Ja obecnie nie używam żadnego korektora, wystarcza mi sam podkład + puder. Jakiś czas temu kusił mnie rozświetlający korektor pod oczy z Inglota, może sobie sprawię pod choinkę. Cytat:
Cytat:
A jaki kolorek cienia Essence chciałaś? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14884123]Złożyłam właśnie duuuże zamówienie z Avonu (nie bić, jako konsultantka!), dla siebie wzięłam tylko ten balsam ujędrniający 400ml za 7,90zł Ale dostanę też w prezencie balsam 150ml Planet SPA Himalajskie Jagody ooo, w takim razie jak już zaczniesz używać balsamu Planet SPA to daj znać jak się sprawuje. Miałam dziś pracowity dzień i padam. Jeszcze tylko rozwieszę pranie jak się skończy prać i chyba pójdę się położyć, bo jestem zmęczona. Póki co siedzę z maską Kallosa na głowie i wizażuję. Przy okazji wrzucam zakupy z tego tygodnia - nie ma tutaj ani jednej zbędnej rzeczy. |
|||
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!!!
przezylam no i teraz mam paraliz szczeki ![]() i nic nie czuje mozecie mnie bic po policzku ile chcecie ![]() ide dzisiaj na pokaz restauracji i sukni slubnych...nie tam ze planujemy no ale jest u nas w miescie wiec sie przejdziemy. Dzisiaj nici z kolacji,pojem sobie lody |
|
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie lakierów "tylko" 23 - znam ten ból ![]() Cytat:
Sama siebie nie poznaję, czyżbym coś odreagowywała Tylko co, bo chyba nie odwyk [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14884123]Złożyłam właśnie duuuże zamówienie z Avonu (nie bić, jako konsultantka!), dla siebie wzięłam tylko ten balsam ujędrniający 400ml za 7,90zł Ale dostanę też w prezencie balsam 150ml Planet SPA Himalajskie Jagody Też nadal jestem chora i zużywanie idzie kiepściutko, ale obiecuję, że listopad będzie dużo lepszy [/QUOTE]Mnie kusi maseczka do włosów z tej serii
|
||
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
mnie kuszą te jagody... ale nie dam sie.od avonu mam uczulenie prawie po wszystkim. zreszta ide na te targi kosmetyczne i na nich się wyżyję.juz zaplanowałam co kupie.na pewno peeling enzymatyczny,maske uspokajajacą i z algami zastygajacą z ziaji pro, no i z ziaji med koncentrat i krem na noc na naczynka.akurat sie przyda jak sie ruboril skończy. jednym słowem ziaja sie na mnie nieźle obłowi :d
|
#4179 |
|
Zadomowienie
|
zetafon a to prawda że wstęp na te targi kosztuje 15 zł?
|
#4180 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam w zeszłym roku i to były duze stoiska, nie połaczone ze ślubnymi.była bielenda,ziaja,clarena,fu sswohl, farmona, no duzo duzo firm.a wstep kosztował 15 zł wiec teraz pewnie też tak
|
#4182 |
|
Zadomowienie
|
kurczę strasznie bym chciała kupić coś z Clareny, ale ceny są powalające...
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj bylam na zakupach z mamą i z racji że ona płacila kupilam trzy produkty, z czego 2 potrzebne a jeden nie. A mianowicie kupilam:
-nowy krem do rąk Lirene -odzywke do wlosow herbal -tonik perfecta Chcialam mame naciagnac jeszcze na dezodorant, ale powiedziala ze mam jeszcze 2 stare
|
#4184 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem czemu na stronie Avon nie ma nowego katalogu?? a stary był do 21 października. zła jestem bo chciałam pooglądać
|
|
|
|
#4185 |
|
Zadomowienie
|
a którą odżywkę z Herbala wzięłaś?
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14883260]U mnie tak samo, nawaliłam na całej linii, ale to przez Ciebie, że mi te zakupy w BU umożliwiłaś!
![]() ![]() [/QUOTE]ekhm ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam 200ml kremu dotleniajacego i był beznadziejny.powiem ci ze jesli chodzi o clarene to jak dla mnie warto kupić kremy pod oczy z diamentem i płyn do zmywania oczu.reszta to ...
|
#4188 |
|
Zadomowienie
|
no widzisz
ja byłam przekonana że Clarena to taka naprawdę wyższa półka, miałam ochotę na coś z tej serii dla cery tłustej i trądzikowej Dermasebum line czy jakoś tak, recenzje na KWC ma dobre...jak zużyłaś taki wielki krem który Ci nie przypasował?
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to jakosc ich kosmetyków jest nieadekwatna do ceny.miałam kiedyś kilka próbek różnych ich mazideł i nic ciekawego, poza kremem pod oczy oxy i z diamentowym pyłem.te dwa są warte swojej ceny.dobry jest jeszcze ich fluid-to wiem od szwagierki i kolezanki i tesciowej ![]() edit: fluid do twarzy w sensie podkład
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14884123]Złożyłam właśnie duuuże zamówienie z Avonu (nie bić, jako konsultantka!), dla siebie wzięłam tylko ten balsam ujędrniający 400ml za 7,90zł
Ale dostanę też w prezencie balsam 150ml Planet SPA Himalajskie Jagody Też nadal jestem chora i zużywanie idzie kiepściutko, ale obiecuję, że listopad będzie dużo lepszy [/QUOTE]coś Cie długo bardzo trzyma to jest w prezencie balsam?????Cytat:
ja nie wyobrażam sobie leczenia zębów
|
|
#4191 |
|
Zadomowienie
|
zetafon dzięki za informacje odnośnie tej Clareny
![]() edyta29 jest już nowy katalog Avonu, właśnie go przeglądam ![]() Orlico, jak pachnie ten nowy In Bloom?
|
#4192 |
|
Konto usunięte
|
No dooobra, to wyłącznie moja wina
![]() W pewnym sensie - w poprzedniej paczce dostałam rozlany ciut i napisałam reklamację. Klientka jednak bez problemu wzięła ten z ubytkiem, a ja dostałam od nich odpowiedź, że dostanę za darmo nowy ![]() Ja go wąchałam tylko w katalogu, więc może być przekłamanie, ale jest taki banalny, nudny... I jakoś nikomu się nie podoba
|
|
|
|
#4193 |
|
Zadomowienie
|
no to bardzo dobrze, nie będzie mnie teraz kusił
ja uwielbiałam Wink, mam jeszcze jakieś 2/3 butelki, jeszcze go można kupić na Allegro, ale cena powala w stosunku do tego ile kosztował przed paru laty
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14886898]No dooobra, to wyłącznie moja wina
![]() W pewnym sensie - w poprzedniej paczce dostałam rozlany ciut i napisałam reklamację. Klientka jednak bez problemu wzięła ten z ubytkiem, a ja dostałam od nich odpowiedź, że dostanę za darmo nowy ![]() Ja go wąchałam tylko w katalogu, więc może być przekłamanie, ale jest taki banalny, nudny... I jakoś nikomu się nie podoba [/QUOTE]fajnie mnie też kusiły te jagody Goji ,zdaj relacje jak poużywasz
|
#4195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jak wchodzę na stronę avonu to mi cały czas pokazuje katalog 14 a może kliknąć tam żeby obejrzeć i będzie nowy ![]() kliknęłam i pod 14 jest katalog 15, czy orientuje się ktoś tzn . może Orlica będzie wiedzieć jak pachnie żel orient i jak pachnie ten balsam z owoców goji bo może jak się rozlał przy dostawie to może z ciekawości go wąchałaś?? Edytowane przez edyta29 Czas edycji: 2009-10-23 o 21:18 |
|
|
|
|
#4196 |
|
Zadomowienie
|
edyta29 mi od razu po wejściu na stronę pokazuje się katalog 15, tyle że jak go przeglądam to nie ładuje się cały tylko do strony 70
![]() Orlico zapytam Cię jeszcze co sądzisz o zapachu Spotlight
|
#4197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może jest jakiś błąd u nich
|
|
|
|
|
#4198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam próbkę tego czegoś, strasznie nijakie toto. I szybko ze mnie wietrzeje. A Wink mam w swoich zapasach nieotwarte jeszcze. Aż muszę sprawdzić czy się nie przeterminowały.
|
|
#4199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A seria z jagodami Goji pachnie dokładnie tak, jak w katalogu, jeśli miałaś okazję wąchać, dość delikatnie, ale trudno do opisania, choć czuć, że to jakiś owoc ![]() Ładny, klientkom też się spodobał dużo bardziej niż In Bloom. Mieszanka cytrusów i kwiatków, ale jakby doprawiona czymś ostrzejszym. |
|
|
|
|
#4200 |
|
Zadomowienie
|
Koshatko i Orlico dzięki za opinie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

pięknie Ci poszło
Wzięłam sobie ten biały cień bourjois do stosowania jako rozświetlacz i błyszczyk L'oreala 6h w kolorze ethernal pink. I tak po dzisiejszych testach jestem średnio zadowolona, ten cień jako tako- w sumie prawie taki sam efekt dają kuleczki APC, ale podoba mi się ich malutkie opakowanie no i b. lubie ogólnie burjżujka.
czasem są takie zakupy, że coś się kupi i potem w sumie sama niewiem co by chciała. Najlepsze jest to, że chciałam kupić sobie taki rozświetlacz Estee Lauder ale na allegro koło 100zł coś kosztuje, ale że "niby" oszczędzam to kupiłam tak: najpierw kulki APC za 40zł, potem joko też 40zł i ten cień burżuja też 40zł już bym dawno miała ten produkt co chciałam a nie trzy inne! :sciana:

Póki co siedzę z maską Kallosa na głowie i wizażuję. 
i nic nie czuje mozecie mnie bic po policzku ile chcecie
Tylko co, bo chyba nie odwyk 

to jest w prezencie balsam?????