|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Cześć Dziewczyny! Chcę dołączyć do grona konsultantek Oriflame, jako nastolatka sprzedawałam kosmetyki Avon, odeszłam od tego po pierwszym roku studiów. Jednak teraz zdobyłam dość niezłe doświadczenie w promocji produktów, reklamie i tak dalej (pracowałam jako freelancer copywriter) i wydaje mi się, że mam niezłe pomysły na zdobycie Klientek czy nawet Konsultantek.
Jestem z Dąbrowy Górniczej i jest tutaj biuro Oriflame jednak przeglądałam dość dużo stron tego wątku i widać, że bardzo dobra pozytywna energia z niego bije. Nie wiem czy jest jakaś rejonizacja i osoba wprowadzająca mnie musi być z mojego rejonu jak to było kiedyś w Avon, w każdym bądź razie szukam osoby, która byłaby chętna mnie wprowadzić do Oriflame ![]() Odzywajcie się dziewczyny albo tutaj na forum albo na wiadomość prywatną Pozdrawiam! |
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem z Katowic, więc bliziutko. Chętnie wprowadzę Cię w tajniki Oriflame... ![]() PS. Dostałyście już maila od Oriflame? Widziałyście ten mini katalog? ;> Edytowane przez Niebieska88 Czas edycji: 2009-10-23 o 17:52 |
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie obejrzałam mini katalog
ale czegoś nie rozumiem... to są jakby wybrane oferty z katalogu 16 czy osobny twór? ^^ podane w nim ceny są obowiązujące dla nas czy klientów? jak jest z wartością PP produktów? mógłby mi to ktoś troszkę rozjaśnić?
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mini będzie obowiązywać od 16.11 - 6.12, czyli wtedy co normalna 16 a ceny tam podane to ceny katalogowe. Mini będzie wysyłany do śpiochów, w ten sposób chcą ich zachęcić do ponownego składania zamówień.Ciekawe jakie będą prezenty dla Sponsorów ? Bo nowy lojalnościowy i program witamy są ok
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-10-23 o 18:51 |
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
czyli to tak w sumie po to, żeby nam zrobić smaczka :P bo katalog 16 i tak zobaczymy wkrótce ![]() czy karmelowy Tender Care to nowość, czy pojawia się sezonowo? baardzo fajne promocje, tylko flakoniki tych perfum po 18,9 mi się nie podobają :Pa Program Witamy jest REWELACYNY! po prostu WOW! Mam nadzieję, że kuferek będzie też nagrodą dla Sponsorów
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2009-10-23 o 22:03 |
|
|
|
#3937 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! Jestem Konsultantką Oriflame już od roku! Chciałabym Was prosić o kilka cennych wskazówek, tak na dobry początek
Muszę się Wam pochwalić, że idzie mi całkiem nieźle. Zapisałam 30 osób, ale i tak narazie nic z tego nie mam. Nikt nie chce u mnie zamawiać! Jedynie jedna koleżanka. Zazwyczaj mam ok 50PP Jak myślicie, co powinnam zrobić? Jak zdobyć nowe klienki? Proszę pomóżcie!
|
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla osób, które jeszcze nie dostały maila z info o 16 kat, link do mini katalogu, który zostanie wysłany do śpiochów => https://poland.secure.oriflame.com/p...katalog_16.pdfKarmelowy miodek jak i mini perfumy będą pewnie sezonowo
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Nie depcze krokusów
|
Pędzelek jest ścięty i dość rzadki. Bawiłam się już takim trochę używanym i choć był dość nowy, to włoski były sklejone i bardzo elastyczne, przez co nie wychodziła cienka kreska. Może świeży, zadbany pędzelek wygląda inaczej niż pędzelek kosmetyczki używany na pokazach.
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra, jest kolezanka. a kolezanki kolezanki? a jej mama? ciotki? a twoja mama? babcia, ciocie? sasiadki? trzeba szukac. w katalogu kazdy sobie cos dla siebie znajdzie, jesli sie mocno maluje i nawet jesli ogranicza sie tylko do kremu nawilzajacego |
|
|
|
|
#3941 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
chce zlozyc zamowienie ale nie chcę produktu który był w brakach a teraz mi go dodali,jak go wykreslic? Bardzo prosze o pomoc!!! A i czy wie ktoś może czy do niedzieli będzie dostepna Enigma (cały zestaw)?? ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- jak tylko ktos bedzie w stanie mi pomóc to proszę, najlepiej na gg napisać 5567048 |
|
|
|
#3942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowanie wolałabym zobaczyć naszą normalną 16 ale widzę, że coś cisza w eterze |
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy Enigma będzie - musisz sprawdzić sama w raporcie o produktach niedostępnych. |
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chyba jednak zaryzykuje i go sobie kupie będę o niego dbać to może mi się nie sklei hihi![]() dziewczynki co wybieracie sobie na prezent z obecnego programu?? bo ja nie wiem....ale chyba wezme koktajl
|
|
|
#3945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam Mam pytanie czy te mini katalogi idzie jakoś zamówić ??? Bo niestety po raz drugi nie dostałam od Oriflame informacji na katalog 15 Chyba ze ktoś może mi tego maila przesłać arudzka@autograf.pl Dziękuję z góry |
|
|
|
|
#3946 |
|
Zadomowienie
|
a próbowałaś kiedyś ten koktajl? Bo ja tak i wg mnie ject ohydny... Ja chyba wezmę ten zestaw 3 kosmetyków.
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tusz, krem, woda toaletowa)
|
|
|
|
|
#3949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3950 |
|
Zadomowienie
|
Ja na pewno koktajlu nie wezmę bo mi szkoda kasy. Sama robię sobie koktajl proteinowy o smaku albo waniliowym albo cynamonowym albo kakaowym i wychodzi duuużo taniej
![]() Waham się między pozostałymi dwoma Poprzednio wzięłam zestaw ecollagen (krem na dzień + krem pod oczy) ale teraz większą ochotę mam na ten zestaw 3 kosmetyków |
|
|
|
#3951 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Na karnecie i www podany jest waniliowy, więc pewnie tylko ten będzie można wziąć. A dla mnie truskawkowy jest okropny
ale to kwestia gustu
|
|
|
|
#3953 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3954 |
|
Rozeznanie
|
ja pilam i truskawkowy i waniliowy, truskawkowy ciut lepszy, ale po tych 3 regularnie pitych opakowaniach ZADNEGO rezultatu
zreszta dosc obszernie to juz kiedys opisalam na tym watku wg mnie szkoda kasy na ten koktajl, lepiej ta stowe miesiecznie wydac na karnet do fitness, na pewno bedzie zdrowiej i lepsze rezultaty!
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba też jednak zaryzykuję koktajl - nie mam klientek, których mogłyby zainteresować pozostałe prezenty, sama też ich nie użyję, a taki koktajl przynajmniej wypróbuję
mam zamiar użyć go jako odstraszacz od wieczornego podjadania i zobaczymy a miałam okazję spróbować, niezbyt smaczny, ale da się znieść
|
#3956 |
|
Pani Buka
|
a ja mam pytanie -
jestem w programie Witamy no i bardzo chciałam zdobyć to 100PP w katalogu 15. no i uzbierało mi się dokładnie tyle, z tym że woda Signature za 20 PP jest w brakach no i mam tylko 80 PP i nie mam już czym tego dopełnić zamówienie już poszło, ale jeśli dobrze rozumiem, to nawet jeśli wodę doślą mi później (a chyba doślą?), to to 20 PP się już nie uzupełni i program przepadł?
|
#3957 |
|
Zadomowienie
|
ja piłam truskawkowy ten koktajl i jest okropny. Czuć w nim samo białko a jak sie go pije to mam wrażenie, ze czuję proszek w buzi. Grr, nigdy więcej;d
|
|
#3958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może mogłabyś tak trochę na siłe te 20 PP domówić? Do niedzieli jeszcze masz szanse |
|
|
|
|
#3959 |
|
Pani Buka
|
no tak, tylko bez sensu też przepłacać
musiałabym kupić coś, co potem komuś sprzedam i tym samym mi się zwróci.swoją drogą, to głupie troszkę, nie ode mnie zależy czy coś jest jeszcze w magazynie czy nie... a ta woda przyjdzie kiedy? jako osobna przesyłka czy w paczce w następnym katalogu?
|
#3960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie to czasem dla dobra sprawy albo dla zdobycia czegoś tak się robi, że zamawiasz coś (najlepiej chodliwego / ulubionego albo coś co prawdopodobnie będzie lubiane) i odsprzedajesz albo masz prezent dla kogoś (w końcu niedługo święta) albo masz dla siebie Produkty niedostępne możesz sprawdzić w raportach -> produkty niedostępne. Albo jak składasz już zamówienie i przechodzisz na stronę faktury to tam widać co jest dostępne a co nie. Jeśli coś masz w brakach to możesz jeszcze zrobić "powrót" i wyrzucić niedostępny produkt a wziąść dostępny. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

ale czegoś nie rozumiem... to są jakby wybrane oferty z katalogu 16 czy osobny twór? ^^ podane w nim ceny są obowiązujące dla nas czy klientów? jak jest z wartością PP produktów? mógłby mi to ktoś troszkę rozjaśnić? 
Jak myślicie, co powinnam zrobić? Jak zdobyć nowe klienki? Proszę pomóżcie!

ale to kwestia gustu