|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
ja też czekam na swojego Tżcika
![]() dzis mozemy dluzej posiedziec bo jutro wstaje dopiero o 6.45 a nie o 4 :P
|
|
#1112 | |
|
Lena
|
Cytat:
a ja po gorącej kąpieli... chyba nawet trochę przesadziłam. bo ja teżet wlazł do łazienki za potrzebą to myslał że zemdleje od tej duchoty. ale musiałam.. na odprężenie!
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
ja potrafie :P:P:P hehe ale od tego mam tez suwaczki :P
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
My takich rocznic nie obchodzimy
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobrywieczór
![]() dopiero usiadłam przed kompem wczoraj nie mialam nawet chwilki, zeby zajrzec-nie każcie mi nadrabiać bo padam ![]() świętowanie mgr jeszcze nie rozpoczęte nie mielismy kiedy bo jak przyszlam z szampanem, zeby sobie popic, to babcia zadzwonila, ze sie zle czuje i chce zeby ktos przyjechal i padlo na mnie ehh wiec tyle ze swietowania ale za to na jutro sa plany hehehhe zmykam oblukać co tam w świecie slychac
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
My obchodzimy rocznice a tak mniej hucznie to takie pół rocznice :P np 8 grudnia stuknie nam 6 i pół roku
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj od Piotrka odpoczywam
a tak dokladniej to ma nocke ![]() co do obchodzenia miesiecznic-to my sie smiejemy w kazda miesiecznice ze jestesmy z siebie nawzajem dumni, ze tyle wytrzymujemy byla kolacja, swiece... teraz tylko czekac do lutego na 1sza rocznice
|
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
coś tu cicho bardzo w ten piątkowy wieczór
![]() ja zjadłam kolacyjkę i w końcu biorę się za przepisywanie notatek |
|
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za gratulacje dla Tzta
wreszcie troche odsapnelismy, a przede wszystkim on, chociaz tego juz nie ma na głowie![]() honolinka - ja jak bylam mlodsza to czesto zdazalo mi sie, ze slabo mi sie robilo, teraz juz zadziej, ale czasami w kosciele lub jak jest gdzies duszno to tez mi sie zakreci w glowie, raz na sprawdzianie z angielskiego omalo nie zemdlalam i musieli mnie cucic..masakra..moze niskie cisnienie, przemeczenie, lub po prostu jakis slabszy dzien mialas..ta pogoda temu sprzyja.. ma.ko - na zatoki najlepszy jest Cirrus, ja jeszcze parowki z rumianku sobie robilam. lusesita23, hecate5 , grunia27 - cudowne maice zwierzaki ja mam psiaka, ale juz jest troszke stary bo mam 10 lat, a pozatym jest u nas w domu traktowany jak czlonek rodziny, wiec nie wiem co bedzie gdy cos sie z nim stanie..ehh..wrzucam zdjecie A kociaki uwielbiam, aleniestety jestem uczulona na siers kocia i nie moge ich miec:/_eta - witaj wsrod nas cobra115 - przeslicznie wygladasz na tym zdjeciu strasznie Ci do twarzy w tej zlotej sukience A wiersze bombowesenira- jak czesto doskwieraja Ci problemy z drogami moczowymi to mozesz pic sobie herbatke zurawinowa No to urzadzilam wczoraj mojemu Tztowi porzadne swietowanie zdanego egzaminu. Poszlismy wieczorem ze znajomymi do takiego klubu troszke potanczyc i akurat tak wyszlo, ze byl striptis..wiec panowie mieli wielka frajde..hehe..smiac mi sie z nich chcialo, jak male dzieci..facet tez sie rozbieral, ale byl jakis taki beznadzijny, spedalony.. Tak czy siak super sie bawilam i wytanczylam wreszcie Za to w nocy mialam niezla przygode. Dostalam@ i tak mnie bolal brzuch ze myslalam ze umre, nie moglam sie z lozka ruszyc bo takich dziwnych skurczow dostawalam, jak nigdy, Tz mnie tabletkami karmil bo sie ruszyc nie moglam z miejsca.Na szczescie przeszlo mi po godzinie, ale rano obudzic sie nie moglam i do domu wracalam taka na pol przytomna.
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam ( z bolącym dziąsłem niestety
A tak w ogóle to zespół zaklepany zaliczka wpłacona
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już w domku TŻ musiał jechać, znów na 5 ma do pracy
![]() Diana piękny ten Twój piesio ![]() My też tak nie obchodzimy tych miesięcznic tylko rocznice to ja jestem od liczenia hehe i dziś tak z ciekawości obliczyłam![]() A ostatnio to nawet się musieliśmy zastanwić, która to nasza rocznica bo nie pamiętaliśmy czy 7 czy 8;p ale ławke w parku pamiętamy tzn kłócimy się , która to bo ja obstawiam że inna, a TŻ za inną;p a w ogóle to nasze spotkanie to było smsowe i takie w ciemno potem sie okazało, że to nasz wspolny znajomy mnie wrobił, tzn dał Marcinowy mój nr telefonu i tak się zaczęło 3 miesiące pisaliśmy i sie spotkaliśmy na ławce w parku![]() Ale się rozpisałam, chyba za dużo wypiłam hehe;p Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-23 o 21:14 |
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze to kolejny krok do przodu ![]() Ja jutro na 8 mam szkole.. Zmykam spac kochane bo mi sie oczka zamykaja ![]() DOBREJ NOCY WSZYSTKIM !! ![]() ![]()
|
|
|
#1123 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, to potrafią doradzić. Ja też mam szary ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14878993]Ale zwróćcie wszystkie uwagę na to zdjęcie,gdzie kiciuś siedzi koło monitora . Oczywiście co jest włączone ? Wizażżżżż ! Brawo hecate5,to lubimy ![/QUOTE]Też to zauważyłam hihihCytat:
![]() Cytat:
![]() Diana inhalacje z rumianku też robiłam ostatnie 3 dni,są ok. Dobre są też z amolu (kilkanaście kropli amolu na łyżkę stołową i podpalić, poczekać aż alkohol się wypalii jak zgaśnie, to wdychać wywar z ziół). A od wczoraj stosuję te okłady z siemienia lnianego, dobre są póki co ![]() Ja zaraz zmykam spać, bo jutro znów o 7 pobudka, bo o 8 jedziemy na uczelnie wrrr. Dobrze, chociaż że za tydzień wolne. Qrcze coś mi Tż załapał karat, musi się wygrzać jakoś, bo leków nie może żadnych wziąć w razie gdyby coś. Jak powiedział rano w pracy że się źłe czuje, to szef sam go chciał do domu odwieźć o 8 (a pracuje od 7), bo powiedział "Ty mi się nie możesz rozchorować" hehe I jeszcze jakiegoś doła załapał, że niby tęskni za mną czy coś, ale nie dziwię sie, bo ja też, w tym tygodniu widzieliśmy się chwilę w środę i ze 2 godziny dzisiaj(nie chciałam go zarazić). W weekend znów szkoła, nie mamy czasu dla siebie ehhh. DOBRANOC
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-10-23 o 22:28 |
|||||
|
|
|
#1124 |
|
Przyczajenie
|
A ja chciałam powitać wszystkie Panny Młode 2011. No forum jestem nowa - zaślubiny wypadają na 15 października 2011.
Nazywam się Justyna mam 23 lata - studiuję na II roku prawa kanonicznego. Z TŻ jestem już 3 lata (znany się 4) ![]() Pozdrawiam.
|
#1125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() Cytat:
A ja mojego Tomka zobaczę dopiero w piątek po 3 tygodniach to chyba się nam łóżko zapaliCytat:
Niestety notatki przepisąłam tylko z jednego przedmiotu i ręka mnie już boli i w ogóle to spać idę, bo jutro na 9.00 mam pierwszy dzień w nowej szkole ale potem dal rozrywki wybieram się na "Rozmowy nocą", które sa grane na tym Festiwalu Filmów OptymistycznychDobranoc |
||
|
|
|
#1126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesteś z Lbn??
|
|
#1127 |
|
Przyczajenie
|
isabele, niestety dojeżdżam. Mieszkamy niedaleko Lublina.
![]() Mamy już załatwione: kościół, salę, kamerzystę, fotografa i wymarzony zespół. I na tym stoimy. TŻ wraca dzisiaj w nocy z Dani.
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj kartoteks
Ja też w październiku będę ślubować ale 2 tygodnie przed Tobą![]() P.S. Bardzo fajny nick
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-10-23 o 22:57 |
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
to już bardzo dużo macie załatwione
![]() mi się twój avatar bardzo podoba
|
|
|
|
#1130 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem z Białej Podlaskiej![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Zmykam spać Buziaki i do jutra![]()
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zmykam
Dobrej nocki Peemki
|
|
|
|
#1132 |
|
Przyczajenie
|
Ja mieszkam w Lubartowie.
Za to TŻ jest z Bielsko Białej.My to już zaczynaliśmy załatwiać zanim pierscionek dostałam. Najpierw to chcieliśmy na czerwiec termin, ale sala, którą chciałam nie miała wolnych terminów... zresztą i tak mamy inną.
|
#1133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To daleko od siebie obecnie mieszkacie. Mam na oku kamerzystę oraz fotografa z Lubartowa - może znasz ich i masz jakąś opinie na ich temat?? Jest to studio filmowe Creator oraz fotograf Kamil Cieniuch ![]() Za wszystkie wskazówki będę wdzięczna
|
|
#1134 |
|
Przyczajenie
|
Studio filmowe CREATOR całkowicie ci polecam.
Siostra TŻ miała ich na ślubie - bardzo fajnie sie oglądało płytę. ![]() Ale tego fotografa to nie znam.
|
#1135 | |
|
Lena
|
Cytat:
.............. u mnie dziś pogoda w ciapy... aż sie wychodzić nigdzie nie chce. tak wstałam rano, ubrałam sie siadłam przed kompem i zastanawiałam sie czy to dzisiaj śpimy dłużej... o ja naiwna... na szczęście to dopiero jutro- bo bym focha miała że za wcześnie wstałam! dziś mam w planie leżakowanie! w poniedziałek wracam do pracy i trzeba sie po urlopiku zrelaksować. szef pewno już tęskni, bo jak włączyłąm komórkę wczoraj to miałąm aż prawie 100 rozmów nieodebranych
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() U nas pogoda ohydna idę zaraz do siostry bo doła załapała-miał przyjechać jej kolega z wawy i porobic jej jakies ładne zdjęcia i ...w ostatniej chwili to odwołał.faceci to są jednak...wrrr...Kartoteks witaj
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Cytat:
ładnie już wszystko załatwione teraz tylko szczegóły ![]() Cobra super że macie już załatwioną kolejną rzecz a mam pewnie chciałaby się troszeczkę w ślub córy włączyć a poza tym to jest ich ulubiony temat w pracy wiem po swojej mamie ![]() Mustique dokładnie urlop to urlop nie ma co sobie głowy szefem zawracać skoro od poniedziałku i tak będziesz na niego skazana a jutro sobie pośpimy ![]() Ma.ko dobra metoda z tym niedosłyszeniem ale ja z moją w jednym pokoju siedze i trudno byłby udawać że nie usłyszałam co mówi i tak już sklerozę mam ![]() Diana psina piękna mam nadzieje że już się lepiej czujesz ![]() Miłego dnia w pracy, na uczelni w i ogóle ![]() Ja znowu mam sprzątanie w domu
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-24 o 10:31 |
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() W końcu odespałam ![]() Jestem rześka i z dobrym humorem heheheeZmieniłam już oponki na zimowe, mam nadzieje, że zima już mnie nie zaskoczy, bo na letnich ciezkawo się jeździło ![]() Kartotekst witamy w gronie PM2o11 Macie już wszystko załatwione co się dało załatwić przed czasem muszę Piotrka zmobilizować do szukania orkiestry, bo nie chcę się zadowalać jakąkolwiek ![]() Do Kościółka zaklepać datę idziemy we czwartek (chyba ) i zaklepiemy datę i godzinkę jeśli będą już mieli kalendarz na 2o11 bo ostatnio nie mieli a m iałam się zgłosić 12.1o ale jakoś nie miałam czasu, więc mam nadzieję, ze już bedą mieli ten kalendarz ![]() Dzisiaj nie mam angielskiego, więc posiedzę sobie troszkę w domciu, a wieczorkiem może pojdziemy swietować mojego mgr, ale sama nie wiem, bo gadrdziołko mnie boli ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- aaa dzisiaj zrobie jakiś protypek zaproszenia hehhee w końcu się materiały doczekają
|
|
|
|
#1139 | |
|
Lena
|
Cytat:
![]() ja też myslałam nad zaproszeniami.... już pomału musiemy sie zastanawiać wiecej, bo pierwsze rozsyłamy po nowym roku- w lutym. szczególnie te które "lecą" zagranicę! wczoraj oglądałam zaproszenia mojej kumpeli- wychodzi za mąż w maju... robił jej ktoś... ale piękne... z ich zdjęciami!
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli będzie czym hehheea dostałaś zaproszenie od kumpeli?? pokaż
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Perfect Housewife 

bo jakoś nie widzi mi się do ślubu mieć grzywy która podczas tańczenia przyklei się do czoła

po 3 tygodniach to chyba się nam łóżko zapali
i ręka mnie już boli i w ogóle to spać idę, bo jutro na 9.00 mam