|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Szkoda tylko że tak różne te opnie.
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Zużyłam:
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2009-10-23 o 21:44 Powód: poprawki |
|
|
|
#4202 |
|
Zadomowienie
|
to znaczy że zapach jest kontrowersyjny
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/QUOTE]Ja czuję migdały, przyprawy i troszkę pomarańczy
|
|
#4204 |
|
Konto usunięte
|
Fakt, migdały też tam czuję
![]() Niedługo powinnam skończyć WAXa, zaniedbałam go przez to, że codziennie używam balsamu Stapizu, nie czuję jakoś potrzeby robienia sobie masek... Dziś z nim łaziłam i jestem w szoku - pierwszy raz splątał mi włosy, i to nieźle
|
|
|
|
#4205 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Koshatko, gratuluję pielęgnacyjnych zużyć.
Wyjęłam z mojego pudełka z zapasami balsam do ust H&M i zamierzam go nakładać grubą warstwą na noc albo jak spędzam czas w domu, bo na codzień wolę błyszczyki i pomadki. Wracam też do kulek brązujących Avon (nie używałam ich chyba miesiąc), bo teraz kiedy brązuję się Garnierem to fajnie się łączy. Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-10-24 o 12:46 |
|
|
|
#4206 |
|
Zadomowienie
|
a ja zużyłam Humektan 30 g
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj o mało co nie wylicytowałam moich perfum na które poluje od sierpnia. Z jednej strony ciesze się że mnie przebili wiec mamszanse utrzymać zerowy licznik a z drugiej troche mi szkoda
![]() W niedziele ( o ile mi się będzie chciało) obiecałam sobie porządki. Musze poszperać po kosmetyczkach i torebkach i powyciagać wszystkie kosmetyki jakie mam, niestety część pewnie poleci do kosza bo jest przeterminowana (kojarze jakiś korektor stary ) a poza tym to już będą takie głębsze porządki świateczne. Rodzice idą na chrzciny wiec bedzie spokój i cisza idealne warunki do sprzątania.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
ja wyciagnelam dwie szminki zachomikowane po torebkach i sobie o nich przypomnialam.na jedna wydałam prawie 100zl wiec musze jakos ja zużyć
|
#4209 | ||
|
|
Cytat:
Nie używałam go z przyjemnością. Za to Humektan mam w planach, ale chyba dopiero na wiosnę, bo teraz mam moje kokosy Bielendy. Cytat:
Chciałabym zacząć nowy rok bez zapasów. ![]() W ogóle marzy mi się taki minimalizm, bez dublujących się produktów. Jak coś kończę to idę do sklepu i kupuję, a nie, że mam jeszcze kilka zachomikowanych produktów.
|
||
|
|
|
#4210 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14887571]Żel orient to dla mnie coś bardzo podobnego do żelu Wonderland z zeszłego roku - mieszanka cynamonu, pieczonego jabłka, może imbiru? Ładny
A seria z jagodami Goji pachnie dokładnie tak, jak w katalogu, jeśli miałaś okazję wąchać, dość delikatnie, ale trudno do opisania, choć czuć, że to jakiś owoc ![]() dziękuję Ci bardzo za wyczerpującą odpowiedź, właśnie miałam w planach zamówić ten orient tzn. zamówiłam ale moja konsultantka zgubiła zamówienie i drugim razem szybko jej pisałam w pracy żeby nikt nie zobaczył i zapomniałam o nim, zamówiłam tez sobie ten żel i balsam z owoców goji ale czekam cierpliwie na dostawę i byłam strasznie ciekawa zapachu bo ja miałam katalog irlandzki i tam nie bylo możliwości powąchać, tą odpowiedź pisałam 15 min. bo mi fretki spokoju nie dająEdytowane przez edyta29 Czas edycji: 2009-10-24 o 12:04 Powód: problem z serwerem |
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam WAX, sól do stóp i zmywacz
W listopadzie będą spore zakupy kosmetyczne z konieczności ![]() Też planuję kupić ten żel z Avonu Orient, urzekł mnie zapach w katalogu
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,nadrabiam czytanie!
Gratuluje zuzyc!!! mnie tez czekaja zakupy Avonowe..zel jakis by sie przydal ale nigdy nie wiem jaki senses kupic!!! no bo ciezko tak jesli sie nie wie jaki to zapach. No i krem do stop sobie kupie ten waniliowy chyba jeszcze tylko dwufazowy plyn do demakijazu pojdzie w tym miesiacu i nic wiecej,moze jakas probka edycja zamowilam tylko krem waniliowy foot works i z wczesniejszego katalogu spray termoochronny do wlosow wiec grzechow brak
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-10-24 o 14:09 |
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Nie łam się
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14889045]Fakt, migdały też tam czuję ![]() Niedługo powinnam skończyć WAXa, zaniedbałam go przez to, że codziennie używam balsamu Stapizu, nie czuję jakoś potrzeby robienia sobie masek... Dziś z nim łaziłam i jestem w szoku - pierwszy raz splątał mi włosy, i to nieźle [/QUOTE]Ja ostatnio waxa uzywalam trzymajac go około 3 minuty na wlosach, bo jakos ostatnio nie chce mi sie go trzymac 20 min, nie mam czasu ![]() Ja z racji tego ze kupilam buty zimowe za 330zl, kurtke za 250zl, rekawiczki, za 30zl, spodnie za 40zl(ponad 600zl wydane!!) oszczedzam i naprawde kupuje teraz tylko potrzebne rzeczy i to jeszcze jak najtansze. Narazie o zrobieniu wlasnego kremu czy serum z mazideł musze zapomniec. a zakupy kontra zuzycia 7:11 jak narazie!
Wymiana kosmetyczna Edytowane przez magdolena Czas edycji: 2009-10-24 o 14:29 |
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
ktos mial moze plyn Avon naturals migdalowo-mleczny?
|
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie Was dzisiaj wcielo, nic nie piszecie. Pewnie ostro zuzywanie. Ja dzisiaj chyba zrobie sobie dwie maseczki oczyszczajace z glinki i drozdzowa.
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na dziś wieczór w planach domowe SPA. Pojadę kompleksowo, nie będę sobie żałować
A co!
|
|
|
|
#4217 | |
|
|
Cytat:
Właśnie siedzę z szamponem koloryzującym Joanny na głowie, ciekawa jestem efektu. Zużyłam dziś: - 2x szampon koloryzujący Joanny - masło Farmony Karmel i Cynamon (resztka pójdzie dziś do depilacji, bo nie mogę go już znieść). Zapasów coraz mniej. |
|
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I koniecznie opisz efekt "posiedzenia" ![]() U mnie w tym miesiącu w walce ja kontra pielęgnacja wynik 6:2 (nie wliczam tu próbek z prezentu Rossmana)
|
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
rozcielam tubke kremu migladowego...dzisiaj pojdzie do kosza
![]() zaraz sie szykuje..idziemy na pizze ze znajomymi. Moze pojdzie jeszcze fluid? juz koncoweczka! do grudnia raczej nowego nie kupie bo mam mineralne do wyprobowania |
|
|
|
#4220 | ||
|
|
Cytat:
![]() Póki co spłukałam włosy i czekam aż same wyschną. ![]() U mnie wychodzi to 20 kupionych : 23 zużytych. Cytat:
Baw się dobrze.
|
||
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Obiecalam sobie że jak go zużyje to kupie sobie sample minerałków ale teraz stwierdziłam że warto byłoby jeszcze skończyć przed zakupem krem koloryzujący, też z avonu a z "mineralnych" mam loreala ale nie jeste zachwycona jakoś ale zawsze lepszy od tych 2 produktów z avonu.Cytat:
Dziś do kosza poleciał szampon panteen i to już ostatnie zużycie chyba pełnowymiarowe w październiku. Może zużyje jeszcze jakąś próbke. W sumie plan zużyciowy wykonany (miało być min 10 produktów pełnowymiarowych i jest |
||
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam mineraly tylko i wylacznie do twarzy i zuzywa je sie bardzo wolno co mnie cieszy
Kupilam co potrzeba i teraz juz nie mysle o zakupach bo niczego mi nie trzeba.
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś tak smętnie się czuję, miałam gości a teraz oglądam nianię franię
![]() Też się dziś porolniczyłam, zrobiłam maskę ziaji PRO, nałożyłam Wax, zrobiłam pedicure, i wybalsamowałam się balsamem brązującym kawowym Lirene. Aaa, no i manicure zrobiłam ![]() Czyli kompleks
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się pozbywam fluidów, bo miałam z 5 +jeden w kompakcie, a teraz mam 2 +kompakt i nie zamierzam kupować, póki nie zużyje przynajmniej dwóch!
Też zamówiłam sobie z Avonu spray termoochronny i krem pod oczy z Anew Rejuvenate a z oriflame krem do rąk i ciała miód i mleko. Uwielbiam te pękate słoiki!
|
#4226 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
A kolor wyszedł mi piękny taki karmelowy ciemny blond. |
||
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Cos ostatnio chyba za duzo u nas zakupów.
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam peeling antycellulitowy Joanny z imbirem!
|
|
|
|
#4229 |
|
Konto usunięte
|
Hej, dziewczyny, postanowiłam, że wpadnę do Was. Kosmetykoholiczką ciężko mnie nazwać, a mój zbiorek przy niektórych Waszych to pikuś, ale postanowiłam zrobić porządek ze swoją kosmetyczką i zminimalizować ją do takiego "the best of" - kosmetyków wypróbowanych, które mi służą. Wykorzystam zapasy i pozostanę przy tym, co zrobiło na mnie b.dobre wrażenie, choć oczywiście będę też wypróbowywać nowości. Ale chcę kupować z głową, a nie impulsywnie.
To, co zaoszczędzę na redukcji nadmiaru zachcianek pielęgnacyjnych chciałabym przeznaczyć m.in. na zainwestowanie w kolorówkę, która u mnie kuleje. Rzadko się maluję, ale to po części dlatego, że nie mam czym... Poza tym ostatnio paliwo zżera mi sporą część wypłaty, więc każda oszczędność wyjdzie mi na dobre Moje "pięty Achillesowe" to balsamy do ciała i ust. Lubię się smarować ładnie pachnącymi kosmetykami, ale najnormalniej w świecie nie zawsze mam na to czas, albo nie zawsze pamiętam. A zapasik rośnie... (aktualnie na stanie: [do ciała] Ziaja pomarańczowa, malinowe AA, cynamonowa Farmona i Ziaja kakaowa, [do ust] YR winogronowy, Tisane i Bebe różowa, a najczęściej i tak używam błyszczyka Vichy ). Łatwo ulegam też żelom pod prysznic, ale to nie problem, bo szybko je zużywam.
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, Eirenn
Razem damy radę, jesteśmy tu przecież po to, by się wspierać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

[/QUOTE]

Nie używałam go z przyjemnością. 
i zapomniałam o nim, zamówiłam tez sobie ten żel i balsam z owoców goji ale czekam cierpliwie na dostawę i byłam strasznie ciekawa zapachu bo ja miałam katalog irlandzki i tam nie bylo możliwości powąchać, tą odpowiedź pisałam 15 min. bo mi fretki spokoju nie dają

). Obiecalam sobie że jak go zużyje to kupie sobie sample minerałków ale teraz stwierdziłam że warto byłoby jeszcze skończyć przed zakupem krem koloryzujący, też z avonu a z "mineralnych" mam loreala ale nie jeste zachwycona jakoś ale zawsze lepszy od tych 2 produktów z avonu.