|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Cytat:
![]() A co do TZ-ta, wczoraj mu troche wygarnelam, to po tym co pisal wywnioskowalam, ze za bardzo sie tym nie przejal... Co ja mam zrobic, zeby do niego doralo, ze mnie to boli???? wlasnie napisal sms z zapytaniem: Czy ja nie mam zamiaru sie do niego juz wcale odzywac...... Narazie nie odp, bo nie wiem co (i nie wiem, czy isc jutro na te ur)
|
|
|
|
|
#1112 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
Garfi napisz mu może, że musisz to wszystko przemyśleć, bo bardzo Cię boli jego zachowanie, bardzo go kochasz, ale nie rozumiesz dlaczego koledzy są ważniejsi niż Ty - ja bym coś w tym rodzaju napisała.
Zuzia to życzę miłego weekendu - będziesz w W-wie ( tak blisko mnie )
|
#1114 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- niom blisko... ale nie w wawie.. tylko w mieście mafijnym
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
vcelko
tak zrobie .... zobacze jak jutro bedzie, bo nie wiem co z tymi urodzinami zrobic... zuzia fajnie ci... A co mu kupilas na prezent? |
|
|
|
#1116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() przyszlismy z zakupow, potem Tz naprawial ta dziure wiec znow byl tynk bo chce zebysmy juz w kncu dali lozeczko na swoje miejsce...nie mam w ogole humoru za bardzo, a w kazdym razie zmienny dzis, juz mnei to meczy... |
||
|
|
|
#1117 |
|
Wtajemniczenie
|
Garfi ja bym chyba poszła na te urodziny, ale musisz sama zadecydować. Zobaczysz jak się zachowa jak mu napiszesz tego smsa, czy wyciągnie z tego jakieś wnioski czy też nie. Mam nadzieje, że się ułoży - trzymam mocno kciuki.
Domi nie ma sprawy, poczekam na zdjęcie butków do jutra:d Zuzia będziecie w Prusz.....?
|
#1118 |
|
BAN stały
|
Kubek z nici z aniołkiem
ma już poduchę z aniołkeim a to będzie do kompletu, bo on tak na mnie mówi ![]() pendraka sony i do kubka włożyłam batoniki kinder i twixy ![]() Niom Pewnie pilibyśmy jutro winko ale ja mam antybiotyk i nic z tego ![]() ale pewnie będziemy mieć inne ciekawe zajęcia hihi
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego wieczorku i weekendu Co jest z Misią.. chyba tylko trochę dziś pisała.. czy mi się wydaje.. ?? Wróciłam właśnie z zakupów.. na wyprawkę trochę kupiłam rzeczy.. i na wyrost też ..przyda się.. bo tych maleństw ubrankowych to ma..
|
|
#1121 |
|
Wtajemniczenie
|
Eluśka a dla kogo Ty kupowałaś tą wyprawkę, bo jakoś mi umknęło.
Zuzia od picia winka są dużo przyjemniejsze rzeczy więc nie masz się co martwić,
|
#1122 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co kupilas? ![]() Ja czekam na moje przescieradelko i posciel do wózeczka ![]() a dzis zadzwonila do mnie kolezanka, ktora moj brat poznal kiedys na czacie a potem ja zaczelam z nia gadac. Z racji tego, ze juz dawno usunelam jej numer telefonu to nei wiedzialam kto to, bylam pewna ze gadam z Paollino |
|
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic szczególnego.. bo w ostatniej chwili wszystko kupowane.. ![]() To coś z kaczuszkami to nie ja kupywałam ..;P mojej mamie wsadziła babka w takim małym sklepie u nas.. hehe..mi się nie podobają
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-23 o 21:15 |
|
|
|
|
#1125 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi to niezły numer z tą koleżanką
A mi w ogóle nie chce się spać
|
#1127 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno statysztycznie duzo chlopcow, nawe w wiadomosciach mowili ze duzo chlopczykowsie rodzi teraz
![]() Vcelka bo to moj brat juz pare lat temu ja poznal a ja zaczelam z nia jakos wtedy przez przypadek gadac i sie zakumplowalysmy, a on jest mlodsza o 6 lat ode mnie a ja jestem okropna bo zawsze na gg jak cos do mnei pisze to sie robie niedostepna od razu, bo mi sie nei chce gadac, pewnie dlatego az zadzwonila zebym weszla na gg |
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Napisalam... Ale zle mi jest...
Teraz czekam na odp....
|
|
|
|
#1130 |
|
Wtajemniczenie
|
Eluśka śliczne te ubranka
Na pewno będą zadowoleni z prezentu. Domi teraz już rozumiem ![]() Garfi mam nadzieje, że dojdziecie do porozumienia, a Twój tż w końcu zdecyduje, że to TY jesteś dla niego najważniejsza. A ja mam takie wrażnie, że rodzą się sami chłopcy.
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-10-23 o 21:20 |
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak różnie teraz jest.. na przemian.. ale przewaga chłopczyków chyba...
![]() Vcelka dziękuję.. tak by na zmianę coś było.. bo oni mają prawie wszystko![]() Tak właśnie pisałam na gg dziewczynom.. że tak pakowałam ubranka to mnie na dziecko naszło.. takie małe cudo, które by kochało i które by było dla mnie wszystkim..które by nie raniło.. (chyba, że jak dorastać będzie..bo to nie wiadomo) ajjjś.
|
#1132 |
|
Wtajemniczenie
|
Ela to widzę, że insytynkt macierzyński Ci się włączył
P.s. śliczny avatarek![]() Mi też się nudzi i zmieniłam avatar
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-10-23 o 21:46 |
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tak.. dziękuję
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, wchodzę na wątek patrzę i myślałam że się pomyliłam przez te wasze avatarki
Ale bardzo ładne są:![]() Cytat:
Żegnam się z Wami już do poniedziałku, bo zaraz spać idę a w weekend do Lublina. Miłęgo weekendu wszystkim.
|
|
#1135 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego weekendu Gusiaczku
![]() Ja idę sie położyć, może jakiś film obejrze, bo w ogóle nie chce mi się spać.
|
#1136 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja sie czuje maskrycznie. ![]() Wiecie co dziewczyny chyba z P. to nic nie bedzie... ![]() A mianowice....On mial dzis pogrzeb kolegi wiec wiedzilam ze mu zle i wogole...i zadzwonilam do niego chcialam go pocieszyc uslyszec jego glos A on nie odebral..za chyba z 5 sygnalkow bylo...No ale to nic siadlam na gg i mu pisze ze ze man gadac niechce na na gg siedzi...A on ze tak zprzyzwyczajenia jest dostepny ze znikim nie pisze.pisze mi przytulic cie? dac buzi?? a ten: jak cchesz a ja wiesz smutno mi ze tak piszesz a ten...cytat:"mam prawo ko\urwa raz w roku czegos nie chciec no" - wcielo mnie. .odpislam tylko tyle "Nie bede z toba tak rozmawiac dobranoc".On wiem ze nie lubie jak ktos przeklina...a pzoatym to nawet jak jest zly to musi sie na mnie wyrzyc![]() ..n ieodzywam sie do niego.....I Strasznie mi smutno ![]() ![]() teraz jest...ale przejdzie bo klikam z innymi facetami i jest GIT ![]() dobra ide luluac Buzka |
|
|
|
|
#1137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam swój 6-8 listopada.. ale szybko zleci.. (ojj i statystyka ????? czeka mnie... Cytat:
Cytat:
no może czasem im się ZDARZY... Dobranocka!
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
eluska
co do tych facetow, ze nie mysla, to zgadzam siew stu procentach !!!! motylku witaj w klubie, ja dalej z TZ-tem poklocona ehhh... zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzien... papa
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie ta rozowa bluza podoba, a jaki to rozmiar??? ![]() Motylicaja szczerze to mi sie ten Twoj P. nie podoba ![]() On jakas taka ofiare losu z siebie robo, caly czas mu źle, nie odbiera telefonow i jeszcze przeklina...niech spada.. |
|
|
|
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taka większa na potem hihi
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.

(i nie wiem, czy isc jutro na te ur)

)
...ja wiem, ze twoja Pola albo Laura beda jedyne w swoim rodzaju- a to,ze bede o niej mowic ksiezniczka to juz tak BTW
bo chce zebysmy juz w kncu dali lozeczko na swoje miejsce...

hihi

a ja jestem okropna bo zawsze na gg jak cos do mnei pisze to sie robie niedostepna od razu, bo mi sie nei chce gadac, pewnie dlatego az zadzwonila zebym weszla na gg
.odpislam tylko tyle "Nie bede z toba tak rozmawiac dobranoc".On wiem ze nie lubie jak ktos przeklina...a pzoatym to nawet jak jest zly to musi sie na mnie wyrzyc