|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3602 |
|
Zadomowienie
|
Musze wam coś opowiedzieć może Wam się humor poprawi
![]() Dzis miałam lekcję WOSu z wychowawczynią. Tymczasem do mojej koleżanki zadzwoniła mama i ta mądra torba odebrała Skuliła się za mną i gada. Ja się prężę i wypinam żeby jej nie było widać a tu wychowawczyni do mnie, żebym się przesiadła do pierwszej ławki bo nie widzi Moniki (to ta koleżanka A dodatkowo wychowawczyni tak patrzy na mnie, na Monikę i tak: Kasiu, masz racje. Nie ma na co patrzeć. Siadaj na swoim miejscu![]() Hahahhaa klasa padła. Może i Wy się trochku uśmiechniecie Kochaniutkie?;*Miłego popołudnia! Lece na siłkę ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3604 |
|
Konto usunięte
|
kuźwa!!!
juz moje mysli oscylowaly wokol Mateusza....a tu dzis smsa dostalam od Emila ze mial tel popsuty sratatata i ze do polski 12 listopada na tydzien przylatuje.. Ale doszlam do wniosku ze Emila przeciez nie poznalam nawet skad moge wiedziec jaki jest pozatym pol roku czekac jak go nie znam,co ja myslalam sobie, kurcze nie wiem Mateusz sie stara i jest na miejscu...Tyle ze nie wie co czuje i to najgorsze... Mateusz w piatek przyjedzie
|
|
|
|
#3605 |
|
Raczkowanie
|
Kacha przerabane z tymi factemi....
![]() 244
|
#3606 |
|
Konto usunięte
|
No wiem.. Jak nie ma to nie ma a jak są to kilku.. Eh z nimi źle bez nich źle
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II
hej dziewczyny
![]() porposilam moderatorkę o zmianę tytułu...mam nadzieje że się nie gniewacie ?![]() pomyslalam, że moze teraz zajrzy troszkę wieej kobitek i wątek się rozkreci bo podupad ostatnio
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3608 |
|
Konto usunięte
|
ja kupilam butki w deichmannie zimowe
przepisuje esej na writing a potem do laciny zmykam |
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia wydaje mi się, że to dobry pomysł , no ale może byłoby warto częściej się odzywać ??
Madzia co z pracą?? Fame czemu tu nie zaglądasz?? na nk zdjęcia dodane a tu nie chce zajrzeć nic nie wiem jak po weselu u mnie w szkole masakra, trafiłam do takiego promotora, że idź i nie wracaj...porażka ![]() Ale humorek sobie poprawiłam bo z udanych zakupów wróciłam i piweczka ze znajomymi których nie widziałam kilka miesięcy więc jest dobrze
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
nillka a z pracą do pupy
czyli, że nadal nie ma masakra sie dzieje, przynajmniej u mnie w miescie....na dodatek jeszcze sie przeziębiłam- kicham i smarkam....ogolnie jest bida z nędzą...dosłownie, i w przenosni... tak w ogóle to dzień dobry
|
|
#3611 |
|
Zadomowienie
|
Ano dzień dobry. Ja dziś mam wisielczy humor.. Masakraaa...
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
244,
![]() Kachaaa, nie wiem co Ci doradzić, ogólnie to Ci współczuję z tymi facetami i podziwiam, że w ogóle się w to angażowałaś. Mi by przez myśl coś takiego nie przeszło. Takie odległości... Nie wspominając o Emilu. Cytat:
A tu proszę, zmiana. Ja się nie gniewam.
|
|
|
|
|
#3613 |
|
BAN stały
|
Przeczytałam kilkanaście stron i stwierdzam, że podoba mi się u Was
Jeśli można to chętnie bym dołączyła
|
|
|
|
#3614 |
|
Zadomowienie
|
Malibuuu a oczywiście, że można. Serdecznie zapraszamy
Jeśli możesz to opowiedz kilka słów o sobie. Skąd jesteś, ile masz lat i czym się zajmujesz ![]() Dziewczyny padam na pyszczocha - na siłowni byłam.. Paker ze mnie
|
|
|
#3615 |
|
BAN stały
|
Lat 21, miejsce zamieszkania Szczecin. Studentka 3 roku dziennikarstwa
zakochana od przeszło 2 lat, właścicielka kota Tadka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
Oo prosze
to już mamy dwie dziennikareczki Ciebie i Berte A więc witamy w naszych skromnych progach
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
244 3 !! a Madzia ?? że też Ci się tak chce tak biegać na tą siłownie...podziwiam
![]() Malibuuu witaj przyda się świeża krew a jak masz na imię?? ja Marzena jestem, z południa polski więc trochę inne rejony
|
|
#3618 |
|
BAN stały
|
Gośka
A swoją drogą siłownia to fajna sprawa. Na początku jest ciężko się przyzwyczaić, ale później jest coraz lepiej i nie wyobrażasz sobie bez tego życia Ja już prawie 3 lata chodzę min.2 razy w tygodniu na siłke
|
|
|
|
#3619 |
|
Rozeznanie
|
hej malibu
witaj witaj koleżanko po fachu! gdzie studiujesz i czy ci fajnie? :P ja mam na imię berenika i jestem z podkarpacia. a tak w ogóle to fajnie ze zmianą tytułu, ale ja na początku nawet nie skapowałam. :P kacha2004, powodzenia na egzaminie jutro! i czekamy na relację. kacha, ja myślę, że powinnaś poznać jeszcze bliżej tego mateusza. i zawsze idź za głosem serca. do 12 listopada jest jeszcze trochę czasu, możesz podjąć decyzję... ![]() 244, fajna akcja z tą babką. ciekawe jak się koleżanka poczuła? ;postatnio stoję w tesco, pakuję zakupy przy kasie a za mną starsza pani do kasjerki: - ten pan co tam styrczy to z ochrony? - tak, w ochronie pracuje. - to proszę mu przekazać, że pasuje jak wół do karety... kasjerka w śmiech, ja w śmiech ;P |
|
|
|
#3620 |
|
Zadomowienie
|
Aaa.. no oczywiście, że Madziula nasza jeszcze
Berta ehehe koleżanka to też szyderca jak i ja tak, że się nie obraziła.. Tzn lekkiego focha puściła ale jak kupiłam jej lizaka to już się odfochowała ![]() A co do siłowni to Malibu ma racje.. Pierwszy raz to był istny koszmar.. A zakwasy po tym tydzień miałam Ale teraz to już git majonez
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Hmn.... to może ja też się przejdę na tą siłownię
ale w sumie miałam w planach basen, się zobaczy co będzie ![]() a na tej siłowni to co, ćwiczynie pod okiem instruktora czy jak ?? heheh ![]() kurcze ja przez najbliższe 1,5 msc będę mieszkać sama nie lubię tak
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy witamy izapraszamy do częstego odwiedzania ![]() tak w ogole dzien dobry ja dzis dzien szalony: 13.30 fryzjer, potemd do szkoly po zaswiadczenie, potem do biblioteki a potem spotkanie z uczennicami od prezentacji potem zakupy drobne i do domu ![]() a pracy jak nie bylo tak nadal nie ma tak jak wspominalam, mialam tam dzwonic pod koniec pazdziernika, bo babeczka mowila ze będa przyjęcia...no o ja dzwonie wczoraj a ona, że jej przykro ale rekrutacja juz zakonczona![]() ehm szkoda gadac jeszcze leje ...
|
|
|
#3623 |
|
Rozeznanie
|
a mnie dziś wszystko wk*a. wrr... wszystkie martwe przedmioty w tym domu są przeciwko mnie...
nilka, czemu będziesz mieszkać sama? jakby ci się nudziło, to wiesz co robić... fajnie by było, jakby ten wątek się rozrósł tak, żeby zawsze ktoś tu był. |
|
|
|
#3624 |
|
BAN stały
|
Studiuję na uniwersytecie szczecinskim i bardzo mi sie podoba
od przyszlego roku chcialabym dodatkowo zaczac filologie polska. Dziękuję za miłe powitanie. Nilka, ja cwiczylam na poczatku pod okiem instruktora. trwalo to ok 3 miesiecy. Pozniej zwiekszalam tylko ilosc serii i raz na jakis czas instruktor zmienial mi cwiczenia. Ogolnie polecam kazdemu. Jako dziecko bylam malym pulpetem, ale w gimnazjum zaczelam uprawiac sport-bieganie i powoli zrzucilam to i owo. Pozniej dorzucilam silownie i to jest to co mi odpowiada-strasznie mi sie podoba to, ze moge bez skrepowania sie rozebrac na plazy i pokazac wysportowane cialo choc odrobine brzuszka i tak mam I zazdroszcze Ci ze sama bedziesz.....Ja niby mieszkam w dosc sporym domu ale oprocz mnie sa tu moi Rodzice, brat z bratowa i mlodsza siostra. Wiec zawsze jest harmider.
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Berta może ja nie ładnie traktowałaś i tak Ci dzis się odpłacają
![]() a co do mieszkania to moja mama wyjeżdża na rehabilitację i dlatego a co do wątku to kurcze nie wiem co się dzieje, jeszcze na początku tej części dziewczyny się rozgadały a teraz coś nie bardzo ![]() Madzia a dużo masz tych prezentacji ?? Z tymi rekrutacjami to tak zawsze jest, gadają co innego, robią co innego
|
|
#3626 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- tak mysle heh
|
|||
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Malibu. ja mieszkam w Radomiu, miasto sredniej iwelkosci ale rynek medialny kiepski
w jednej gazecie mnie odrzucili, w radiu jednym i drugim nie chca stażystów ani pracowników nowych...ogolnie szukam czegos w innym zawodzie, jaks sekretarka, asystenka, pracownik biurowy... cokolwiek ![]() nillka no na szczescie troche ich mam, tzn okolo 10 chyba plus 2 prace kontrolne lepsze to niz nic ale wolalabym prace....albo staz teraz u mnie w miescie podniesli podobno stawke dla stazystów) Kachaa z Twoich wspomnien i wrazen to by niezly film byl tylko dluuuugi
|
|
#3628 |
|
Rozeznanie
|
kacha, no i co, jeśli wolno zapytać? ;P życzę szczęścia!
![]() malibu, to fajnie, że macie tam popyt. ja tam nie wiem, jak z tym będzie w rzeszowie. ale jeden wykładowca powiedział nam, że na kilka roczników dziennikarzy, które on uczył, tylko ok 10 pozostało w zawodzie po studiach... a ja kocham dziennikarstwo ! a ty dlaczego wybrałaś ten kierunek? ;Pmadziula powodzenia życzę! kochana kiedyś się uda... ;P ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- ps, a nie myślałaś o przeprowadzce do innego miasta, żeby tam poszukać? choć w sumie wiem, że to nie jest łatwe... |
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Malibuu ja mieszkam w małym domku i lubię umiarkowany harmider
a jak będę sama to jakoś tak głucho no i jeszcze patrze na wygodę, jak jest mama to jedzeniem nie muszę się przejmować ale rozumiem o co Ci chodzi, wiadomo jak to jest jak się mieszka z dużą ilością osób, jak do mnie rodzinka przyjedzie i siedzą 2 tygodnie to jest fajnie, cieszę się, zawsze się coś dzieje, ale jednak jak wyjadą to jest taki błogi spokój ![]() co do dziennikarstwa to dobrze, że myślisz o drugim kierunku, bo właśnie wydaje mi się, że dziennikarstwo zawsze powinno być połączone ze specjalizacją w jakiejś dziedzinie, bo tu raczej uczysz się "rzemiosła", a dziennikarzy od wszystkiego i niczego jest multum, więc warto sie w czymś specjalizować ale to tylko moje zdanie
|
|
#3630 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tak jakos wychodzi nie moja wina ![]() po podpisie chyba widac ![]() głupol ale co tam kto nie ryzykuujje nic nie ma sprobowac mozna ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

dla nas Alex ;p

?
czyli, że nadal nie ma
i czekamy na relację.