Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-23, 19:10   #1111
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

ja też czekam na swojego Tżcika dzis mozemy dluzej posiedziec bo jutro wstaje dopiero o 6.45 a nie o 4 :P

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 19:15   #1112
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

Chyba, że randka z TŻetem mnie rozgrzeje dziś 23 a więc mija kolejna nasza miesiącznica 87 już

Miłego wieczoru dziewczynki
ja zazdraszczam wam dziewczyny, ze potraficie tak dokładnie datami operować, wyliczyć wszystkie rocznice.. ja tak nie potrafie!

a ja po gorącej kąpieli... chyba nawet trochę przesadziłam. bo ja teżet wlazł do łazienki za potrzebą to myslał że zemdleje od tej duchoty. ale musiałam.. na odprężenie!
Stary 2009-10-23, 19:20   #1113
MiciaKicia
Zakorzenienie

ja potrafie :P:P:P hehe ale od tego mam tez suwaczki :P

Stary 2009-10-23, 19:29   #1114
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

My takich rocznic nie obchodzimy Nawet co roku nie obchodzimy, bo jesteśmy ze sobą od Nowego Roku, a wtedy to się o takich rzeczach nie pamięta

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 19:39   #1115
karolinusienka
Zakorzenienie

Dzieńdobrywieczór
dopiero usiadłam przed kompem wczoraj nie mialam nawet chwilki, zeby zajrzec-nie każcie mi nadrabiać bo padam
świętowanie mgr jeszcze nie rozpoczęte nie mielismy kiedy bo jak przyszlam z szampanem, zeby sobie popic, to babcia zadzwonila, ze sie zle czuje i chce zeby ktos przyjechal i padlo na mnie ehh wiec tyle ze swietowania ale za to na jutro sa plany hehehhe
zmykam oblukać co tam w świecie slychac
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 19:39   #1116
MiciaKicia
Zakorzenienie

My obchodzimy rocznice a tak mniej hucznie to takie pół rocznice :P np 8 grudnia stuknie nam 6 i pół roku

Stary 2009-10-23, 20:01   #1117
karolinusienka
Zakorzenienie

ja dzisiaj od Piotrka odpoczywam a tak dokladniej to ma nocke

co do obchodzenia miesiecznic-to my sie smiejemy w kazda miesiecznice ze jestesmy z siebie nawzajem dumni, ze tyle wytrzymujemy pol roku swietowalismy-bo to pierwsze pol roku byla kolacja, swiece... teraz tylko czekac do lutego na 1sza rocznice
Stary 2009-10-23, 20:52   #1118
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

coś tu cicho bardzo w ten piątkowy wieczór
ja zjadłam kolacyjkę i w końcu biorę się za przepisywanie notatek

Stary 2009-10-23, 20:53   #1119
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

Dzieki dziewczyny za gratulacje dla Tzta wreszcie troche odsapnelismy, a przede wszystkim on, chociaz tego juz nie ma na głowie
honolinka - ja jak bylam mlodsza to czesto zdazalo mi sie, ze slabo mi sie robilo, teraz juz zadziej, ale czasami w kosciele lub jak jest gdzies duszno to tez mi sie zakreci w glowie, raz na sprawdzianie z angielskiego omalo nie zemdlalam i musieli mnie cucic..masakra..moze niskie cisnienie, przemeczenie, lub po prostu jakis slabszy dzien mialas..ta pogoda temu sprzyja..

ma.ko - na zatoki najlepszy jest Cirrus, ja jeszcze parowki z rumianku sobie robilam.

lusesita23, hecate5 , grunia27 - cudowne maice zwierzaki ja mam psiaka, ale juz jest troszke stary bo mam 10 lat, a pozatym jest u nas w domu traktowany jak czlonek rodziny, wiec nie wiem co bedzie gdy cos sie z nim stanie..ehh..wrzucam zdjecie A kociaki uwielbiam, aleniestety jestem uczulona na siers kocia i nie moge ich miec:/

_eta - witaj wsrod nas

cobra115 - przeslicznie wygladasz na tym zdjeciu strasznie Ci do twarzy w tej zlotej sukience A wiersze bombowe..hehehe.. zrobisz troche obciach siostrze, ale co tam..przynajmniej bedzie smiesznie..ciekawe czy ona o nich pamieta.

senira- jak czesto doskwieraja Ci problemy z drogami moczowymi to mozesz pic sobie herbatke zurawinowa No to urzadzilam wczoraj mojemu Tztowi porzadne swietowanie zdanego egzaminu. Poszlismy wieczorem ze znajomymi do takiego klubu troszke potanczyc i akurat tak wyszlo, ze byl striptis..wiec panowie mieli wielka frajde..hehe..smiac mi sie z nich chcialo, jak male dzieci..facet tez sie rozbieral, ale byl jakis taki beznadzijny, spedalony.. Tak czy siak super sie bawilam i wytanczylam wreszcie

Za to w nocy mialam niezla przygode. Dostalam@ i tak mnie bolal brzuch ze myslalam ze umre, nie moglam sie z lozka ruszyc bo takich dziwnych skurczow dostawalam, jak nigdy, Tz mnie tabletkami karmil bo sie ruszyc nie moglam z miejsca.Na szczescie przeszlo mi po godzinie, ale rano obudzic sie nie moglam i do domu wracalam taka na pol przytomna.

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 21:02   #1120
cobra115
Zakorzenienie

Wróciłam ( z bolącym dziąsłem niestety) przed chwilą, ale już zdążyłam sie pokłócic z mamą... Bo jak wróciłam to nic sie nie pytała, a dobrze wiedziała, że byliśmy podpisać umowę, mówiłam wcześniej że źle się czuję i też nic nie zapytała (aż dziwne). I naraz sie jej przypomniało i pyta jak tam, mówię że spoko że załatwiliśmy i w ogóle, i pyta się "ile biorą??" Ja jej na to że nie mogę powiedzieć, a ona że przecież takie rzeczy musi wiedzieć, to ja jej na to że sami płacimy przecież. To pyta sie jak sie nazywa zespół (a już wcześniej jej tłumaczyłam że Dawid chce niespodziankę zrobić i nikomu nie chce mówić) i jej powtarzam ze nie mogę gadać, ale że nie zna go na pewno. To ona na to że w pracy tyle ludzi sie przewija że może będzie wiedzieć (ona która zapomina nawet co ma kupić jak do sklepu jedzie) ja jej mówie że nie bo nie chcemy zeby komuś gadała. To sie wydarła i obraziła, jak chciałam wytłumaczyć to powiedziała że koniec tematu, ona już ma dość i w ogóle trele morele. Się wpieniłam, ale znam ją dobrze, przejdzie jej w końcu choć będzie o tym pamiętać. wrrrrr

A tak w ogóle to zespół zaklepany zaliczka wpłacona
Stary 2009-10-23, 21:12   #1121
lusesita23
Zakorzenienie

A ja już w domku TŻ musiał jechać, znów na 5 ma do pracy

Diana piękny ten Twój piesio

My też tak nie obchodzimy tych miesięcznic tylko rocznice to ja jestem od liczenia hehe i dziś tak z ciekawości obliczyłam
A ostatnio to nawet się musieliśmy zastanwić, która to nasza rocznica bo nie pamiętaliśmy czy 7 czy 8;p ale ławke w parku pamiętamy tzn kłócimy się , która to bo ja obstawiam że inna, a TŻ za inną;p a w ogóle to nasze spotkanie to było smsowe i takie w ciemno potem sie okazało, że to nasz wspolny znajomy mnie wrobił, tzn dał Marcinowy mój nr telefonu i tak się zaczęło 3 miesiące pisaliśmy i sie spotkaliśmy na ławce w parku

Ale się rozpisałam, chyba za dużo wypiłam hehe;p

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-10-23 o 21:14
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 21:46   #1122
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Wróciłam ( z bolącym dziąsłem niestety) przed chwilą, ale już zdążyłam sie pokłócic z mamą... Bo jak wróciłam to nic sie nie pytała, a dobrze wiedziała, że byliśmy podpisać umowę, mówiłam wcześniej że źle się czuję i też nic nie zapytała (aż dziwne). I naraz sie jej przypomniało i pyta jak tam, mówię że spoko że załatwiliśmy i w ogóle, i pyta się "ile biorą??" Ja jej na to że nie mogę powiedzieć, a ona że przecież takie rzeczy musi wiedzieć, to ja jej na to że sami płacimy przecież. To pyta sie jak sie nazywa zespół (a już wcześniej jej tłumaczyłam że Dawid chce niespodziankę zrobić i nikomu nie chce mówić) i jej powtarzam ze nie mogę gadać, ale że nie zna go na pewno. To ona na to że w pracy tyle ludzi sie przewija że może będzie wiedzieć (ona która zapomina nawet co ma kupić jak do sklepu jedzie) ja jej mówie że nie bo nie chcemy zeby komuś gadała. To sie wydarła i obraziła, jak chciałam wytłumaczyć to powiedziała że koniec tematu, ona już ma dość i w ogóle trele morele. Się wpieniłam, ale znam ją dobrze, przejdzie jej w końcu choć będzie o tym pamiętać. wrrrrr

mooo gratuluje podpisania umowy zawsze to kolejny krok do przodu

Ja jutro na 8 mam szkole.. Zmykam spac kochane bo mi sie oczka zamykaja

DOBREJ NOCY WSZYSTKIM !!

Stary 2009-10-23, 22:25   #1123
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
witam.
a ja dzisiaj wagaruje... no jestem do tego zmuszona... od 5:30 rano ciagle biegam do toalety, cos z pecherzem znowu mam moje kochanie zaraz pojdzie mi do apteki po jakies tabletki czy cos...
Bidulka

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Bardzo dobry pomysł Rzeczywiście będę takich szukać
Dziewczyny, to potrafią doradzić. Ja też mam szary

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
oo tak.. bedziemy spać o godxzinę dłużej! to jest to co tygryski lubią najbardziej!
Ale to z soboty na niedziele tak?

Cytat:
t'ai no właśnie wszyscy mówią że dobrze mi z grzywką, a ja teraz zapuściłam bo jakoś nie widzi mi się do ślubu mieć grzywy która podczas tańczenia przyklei się do czoła Chcę podobnie jak miałam na studniówce:P (foto na którym wyszłam jak nie ja)
Na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej. Gdybyś ustawiła kilka obok siebie, to bym Cię pewnie na żadnym nie poznała

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14878993]Ale zwróćcie wszystkie uwagę na to zdjęcie,gdzie kiciuś siedzi koło monitora. Oczywiście co jest włączone? Wizażżżżż! Brawo hecate5,to lubimy![/QUOTE]
Też to zauważyłam hihih

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wysłałam CV do solarium trzymajcie kciuki zeby mnie chociaż na rozmowę zaprosili.. ajj Miałabym wtedy 2 prace...
tak więc 3mam

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
No to ja dołączam do tych "nie umiejących pyskować w pracy" Ale w domu sobie radzę
Ja też, ja tez. Ostatnio w pracy mam metodę, - nie dosłyszałam Jak moja "koleżanka" coś ode mnie chce a ja wiem, że moze albo potrafi sama to zrobić to po prostu nie dosłyszę, czasami już muszę zareagować, ale staram się niee

Diana inhalacje z rumianku też robiłam ostatnie 3 dni,są ok. Dobre są też z amolu (kilkanaście kropli amolu na łyżkę stołową i podpalić, poczekać aż alkohol się wypalii jak zgaśnie, to wdychać wywar z ziół). A od wczoraj stosuję te okłady z siemienia lnianego, dobre są póki co
Ja zaraz zmykam spać, bo jutro znów o 7 pobudka, bo o 8 jedziemy na uczelnie wrrr. Dobrze, chociaż że za tydzień wolne.
Qrcze coś mi Tż załapał karat, musi się wygrzać jakoś, bo leków nie może żadnych wziąć w razie gdyby coś. Jak powiedział rano w pracy że się źłe czuje, to szef sam go chciał do domu odwieźć o 8 (a pracuje od 7), bo powiedział "Ty mi się nie możesz rozchorować" prawa ręka szefa - na magazynie hehe I jeszcze jakiegoś doła załapał, że niby tęskni za mną czy coś, ale nie dziwię sie, bo ja też, w tym tygodniu widzieliśmy się chwilę w środę i ze 2 godziny dzisiaj(nie chciałam go zarazić). W weekend znów szkoła, nie mamy czasu dla siebie ehhh.
DOBRANOC

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2009-10-23 o 22:28
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 22:34   #1124
Kartoteks
Przyczajenie

A ja chciałam powitać wszystkie Panny Młode 2011. No forum jestem nowa - zaślubiny wypadają na 15 października 2011.
Nazywam się Justyna mam 23 lata - studiuję na II roku prawa kanonicznego. Z TŻ jestem już 3 lata (znany się 4)

Pozdrawiam.
Kartoteks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 22:50   #1125
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Ja też, ja tez. Ostatnio w pracy mam metodę, - nie dosłyszałam Jak moja "koleżanka" coś ode mnie chce a ja wiem, że moze albo potrafi sama to zrobić to po prostu nie dosłyszę, czasami już muszę zareagować, ale staram się niee

I jeszcze jakiegoś doła załapał, że niby tęskni za mną czy coś, ale nie dziwię sie, bo ja też, w tym tygodniu widzieliśmy się chwilę w środę i ze 2 godziny dzisiaj(nie chciałam go zarazić). W weekend znów szkoła, nie mamy czasu dla siebie ehhh.
DOBRANOC
Dobra metoda, ale na razie nie mam jej gdzie wypróbować

A ja mojego Tomka zobaczę dopiero w piątek po 3 tygodniach to chyba się nam łóżko zapali

Cytat:
Napisane przez Kartoteks Pokaż wiadomość
A ja chciałam powitać wszystkie Panny Młode 2011. No forum jestem nowa - zaślubiny wypadają na 15 października 2011.
Nazywam się Justyna mam 23 lata - studiuję na II roku prawa kanonicznego. Z TŻ jestem już 3 lata (znany się 4)
Witaj macie już coś załatwione??

Niestety notatki przepisąłam tylko z jednego przedmiotu i ręka mnie już boli i w ogóle to spać idę, bo jutro na 9.00 mam pierwszy dzień w nowej szkolemam nadzieję, że nie będzie nudno, bo zajęcia są do 15.30 aż ale potem dal rozrywki wybieram się na "Rozmowy nocą", które sa grane na tym Festiwalu Filmów Optymistycznych
Dobranoc

Stary 2009-10-23, 22:50   #1126
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:

Pozdrawiam.
Witaj Jesteś z Lbn??

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 22:54   #1127
Kartoteks
Przyczajenie

isabele, niestety dojeżdżam. Mieszkamy niedaleko Lublina.
Mamy już załatwione:
kościół, salę, kamerzystę, fotografa i wymarzony zespół. I na tym stoimy. TŻ wraca dzisiaj w nocy z Dani.
Stary 2009-10-23, 22:55   #1128
cobra115
Zakorzenienie

Witaj kartoteks Ja też w październiku będę ślubować ale 2 tygodnie przed Tobą

P.S. Bardzo fajny nick

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-10-23 o 22:57
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-23, 22:56   #1129
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

to już bardzo dużo macie załatwione

mi się twój avatar bardzo podoba

Stary 2009-10-23, 23:03   #1130
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamy już załatwione:
kościół, salę, kamerzystę, fotografa i wymarzony zespół. I na tym stoimy. TŻ wraca dzisiaj w nocy z Dani.
A możesz napisac skąd dokładnie Ja jestem z Białej Podlaskiej

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Mamy już załatwione:
Ja takze uważam że już bardzo dużo macie załtwione. Można powiedzieć, że wszystko - brawo

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Zmykam spać Buziaki i do jutra

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-23, 23:08   #1131
cobra115
Zakorzenienie

Ja też zmykam Dobrej nocki Peemki
Stary 2009-10-23, 23:09   #1132
Kartoteks
Przyczajenie

Ja mieszkam w Lubartowie. Za to TŻ jest z Bielsko Białej.
My to już zaczynaliśmy załatwiać zanim pierscionek dostałam. Najpierw to chcieliśmy na czerwiec termin, ale sala, którą chciałam nie miała wolnych terminów... zresztą i tak mamy inną.
Stary 2009-10-23, 23:14   #1133
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mieszkam w Lubartowie. Za to TŻ jest z Bielsko Białej.
My to już zaczynaliśmy załatwiać zanim pierscionek dostałam. Najpierw to chcieliśmy na czerwiec termin, ale sala, którą chciałam nie miała wolnych terminów... zresztą i tak mamy inną.
W LBRT mam kuzynkę

To daleko od siebie obecnie mieszkacie.

Mam na oku kamerzystę oraz fotografa z Lubartowa - może znasz ich i masz jakąś opinie na ich temat?? Jest to studio filmowe Creator oraz fotograf Kamil Cieniuch

Za wszystkie wskazówki będę wdzięczna

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-10-24, 00:29   #1134
Kartoteks
Przyczajenie

Studio filmowe CREATOR całkowicie ci polecam. Siostra TŻ miała ich na ślubie - bardzo fajnie sie oglądało płytę.
Ale tego fotografa to nie znam.
Stary 2009-10-24, 08:05   #1135
Mustique
Lena

Cytat:

Pozdrawiam.
witaj serdecznie!

..............
u mnie dziś pogoda w ciapy... aż sie wychodzić nigdzie nie chce.
tak wstałam rano, ubrałam sie siadłam przed kompem i zastanawiałam sie czy to dzisiaj śpimy dłużej... o ja naiwna... na szczęście to dopiero jutro- bo bym focha miała że za wcześnie wstałam!

dziś mam w planie leżakowanie! w poniedziałek wracam do pracy i trzeba sie po urlopiku zrelaksować. szef pewno już tęskni, bo jak włączyłąm komórkę wczoraj to miałąm aż prawie 100 rozmów nieodebranych ... ale nigdzie nie jest napisane że trzeba odbierać teklefony od szefa w czasie urlopu!
Stary 2009-10-24, 10:19   #1136
lusesita23
Zakorzenienie

Dzien dobry

U nas pogoda ohydna idę zaraz do siostry bo doła załapała-miał przyjechać jej kolega z wawy i porobic jej jakies ładne zdjęcia i ...w ostatniej chwili to odwołał.faceci to są jednak...wrrr...

Kartoteks witaj
Stary 2009-10-24, 10:26   #1137
Stysik
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny

Cytat:

Pozdrawiam.
Witam ładnie już wszystko załatwione teraz tylko szczegóły

Cobra super że macie już załatwioną kolejną rzecz a mam pewnie chciałaby się troszeczkę w ślub córy włączyć a poza tym to jest ich ulubiony temat w pracy wiem po swojej mamie

Mustique dokładnie urlop to urlop nie ma co sobie głowy szefem zawracać skoro od poniedziałku i tak będziesz na niego skazana a jutro sobie pośpimy

Ma.ko dobra metoda z tym niedosłyszeniem ale ja z moją w jednym pokoju siedze i trudno byłby udawać że nie usłyszałam co mówi i tak już sklerozę mam

Diana psina piękna mam nadzieje że już się lepiej czujesz

Miłego dnia w pracy, na uczelni w i ogóle

Ja znowu mam sprzątanie w domu

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-24 o 10:31
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 10:40   #1138
karolinusienka
Zakorzenienie

Dzieńdobry
W końcu odespałam
Jestem rześka i z dobrym humorem hehehee
Zmieniłam już oponki na zimowe, mam nadzieje, że zima już mnie nie zaskoczy, bo na letnich ciezkawo się jeździło

Kartotekst witamy w gronie PM2o11 Macie już wszystko załatwione co się dało załatwić przed czasem muszę Piotrka zmobilizować do szukania orkiestry, bo nie chcę się zadowalać jakąkolwiek

Do Kościółka zaklepać datę idziemy we czwartek (chyba) i zaklepiemy datę i godzinkę jeśli będą już mieli kalendarz na 2o11 bo ostatnio nie mielia m iałam się zgłosić 12.1o ale jakoś nie miałam czasu, więc mam nadzieję, ze już bedą mieli ten kalendarz

Dzisiaj nie mam angielskiego, więc posiedzę sobie troszkę w domciu, a wieczorkiem może pojdziemy swietować mojego mgr, ale sama nie wiem, bo gadrdziołko mnie boli

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

aaa dzisiaj zrobie jakiś protypek zaproszenia hehhee w końcu się materiały doczekają
Stary 2009-10-24, 10:54   #1139
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
aaa dzisiaj zrobie jakiś protypek zaproszenia hehhee w końcu się materiały doczekają
super.. mam nadzieję ze pokażesz??!!

ja też myslałam nad zaproszeniami.... już pomału musiemy sie zastanawiać wiecej, bo pierwsze rozsyłamy po nowym roku- w lutym. szczególnie te które "lecą" zagranicę!

wczoraj oglądałam zaproszenia mojej kumpeli- wychodzi za mąż w maju... robił jej ktoś... ale piękne... z ich zdjęciami!
Stary 2009-10-24, 10:58   #1140
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
super.. mam nadzieję ze pokażesz??!!

ja też myslałam nad zaproszeniami.... już pomału musiemy sie zastanawiać wiecej, bo pierwsze rozsyłamy po nowym roku- w lutym. szczególnie te które "lecą" zagranicę!

wczoraj oglądałam zaproszenia mojej kumpeli- wychodzi za mąż w maju... robił jej ktoś... ale piękne... z ich zdjęciami!
oczywiście, że się pochwalę jeśli będzie czym hehhee

a dostałaś zaproszenie od kumpeli?? pokaż
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości