|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
Kattarino
![]() Jesteś... Cudnie, że Ci trochu lepiej ![]() Mąż pojechał grać w nogę starszak ogląda Bonda Dziecię padło o 20.00 (pierwszy raz od 16 miesięcy mam wolny wieczór ![]() a ja siedzę i szukam nowej miłości ![]() perfumeryjnej ![]() i czekolady mi się chce - a ni ma ![]() sklepy zamknięte co robić, co robić.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Kasiu,one nie som kwasne ino sssssoczyste
![]() ![]() Ago,Kattarino, dziekuję Wam dziewczyny ![]() Katt ![]() ![]() Wygrzebałam z szafy stary płaszcz zimowy, znaczy on nie jest taki znowu stary, przeleżakował ze trzy lata, raz w nim tylko wyszłam i sie wróciłam, za długi był i smisznie w nim wygladałam. Skróciłam go do kozaków i nie powiem,ze wygladam teraz badziej ludziowo, zgrabniej. Tej zimy będę szarą eminencją ![]() Dokupie sobie tylko szal.Bo juz wszystko inne mam(zeszłoroczne, dwuroczne, trzyroczne.itp.itd) ![]() edit. i kciałam jeszcze napisac,ze tez jestem od czasu do czasu nazywana wiedźmą i ziółem ![]() ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-10-23 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | ||
Zakorzenienie
|
Margot szkoda kolczyka
![]() Cytat:
![]() Nasturcjo, Winterko zdrowia ![]() Fenris gratulacje flaszki ![]() Cytat:
![]() ![]() Tymeno gratuluję -2 na liczniku wagowym ![]() ![]() Witaj Aniele ![]() Shachownico gratuluję nagłej miłości, torebki i życzę zdrowia ![]() Sasiu kuruj się ![]() Katt witaj, miło czytać żeś w lepszej kondycji ![]() Wszystkich których nieopatrznie pominąłem - ściskam mocno ![]() Sącząc kawę macham Wszystkim wieczornie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
czuję się nieopatrznie pominięta i mocno wyściskana
![]() odściskuję ![]() Kattarino, dobrze czytać dobre wieści jeśli to pomaga, to przesyłam jeszcze ![]() kupiłam dziś córce Baby Doll w pudełku z pozytywką i niespodzianka -płyn w butelce jest z opalizującymi drobinkami na począątku myślałyśmy, że coś się zepsuło ![]() i trochę posmęcę dawno tego nie robiłam dopadł mnie dół właściwie nic się nie dzieje, a ja popadam w jakiś zły nastrój, nachodzą mnie lęki jak nie urok to .... już milknę mam nadzieję, że nie na wieki ![]() idę zjeść następnego granata może na humory też jest dobry ![]() dziś zrobiłam zupę krem z cukini w taki sam sposób jak dyniową pycha ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-10-23 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i jak tak dalej pojdzie to bede jeszcze wienksza ![]() ![]() Cytat:
tez bylam ![]() Czolgiem kolezanko ![]() ![]() ![]() Mowisz ![]() ![]() Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-10-23 o 21:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Tygrysie
![]() ![]() Takulo, przezywam dokładnie to samo, jeszcze pare dni i znowu stane sie milczkiem ![]() Edit. Kasiu, kto nie ryzykuje ten nie wie co traci ![]() może trafiłaś na insza odmiane granatów, bo sa hiszpańskie i izraelskie, chyba. Jedne sa różowe słodkie, drugie czerwone, soczyste i jedrne. Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-10-23 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
Znalazłaś coś Kasiu Contaxowa?
Mnie przekierowało na YT i randkuję z Bajorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak wlasnie pomyslalam ![]() A ktore lepsiejsze do wiecznej gladkosci lica ![]() Kasiu, pare torebek w oko mi wpadlo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
No, z nim to mozna odpłynąć
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tako, o cukinia tyz dobra ![]() ja jutro zrobię spaghetti warzywne z porami, czosnkiem i czerwona papryką z serkiem topionym, mniam... ![]() branoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Macham wieczornie!
Padam po dłuuuugim dniu, więc napiszę tylko, że bardzo się cieszę, że Kattarina lepiej się czuję i przesyłam duuużo energii ![]() A wszystkich ściskam i życzę dobrej nocy i żadnych toreb na głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Czekam na Ragnarok
|
Dzięki za gratki
![]() Taka Taka - ech... czemu mi mama nie kupuje flakonów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
czyli Endżi
|
Kattko, straszniście się cieszę czytając Ciebie w takim dobrym nastroju i pełna sił. Dzielna jesteś szatanico
![]() Takuniu, mam tą Baby Doll ![]() ![]() Trzymkaj się jakoś ![]() Tygrysie, ![]() Justyno, w haniebnym czynie jakim jest reformulacja niestety stosuje się wszystkie możliwe chwyty. Tak więc obydwa wymienione przez Ciebie mają zastosowanie. Fenris, uruchomiłam sobie wyszukiwarkę żeby poczytać jak tam odczucia po użyciu Chi ![]() Nie, raczej nie rekomenduje się stosować codziennie. Jest za bardzo nasycona olejkami i rzeczami, które używane za często obciążą. Sposoby stosowania są dwa: Zastosowanie: Tymczasowe wzmocnienie i ożywienie koloru Nanieś produkt CHI Organics Tone&Shine na umyte i osuszone ręcznikiem włosy Nanieś dużą ilość CHI Organics Tone&Shine i rozprowadź równomiernie na włosach Pozostaw na włosach przez 1-5 minut Spłucz Tonowanie i półtrwała koloryzacja Umyj włosy szamponem z serii CHI Osusz włosy ręcznikiem Nanieś dużą ilość CHI Organics Tone&Shine i rozprowadź równomiernie na włosach Nałóż czepek na włosy Pozostaw na włosach przez 5-15 minut poddając je działaniu niewysokiej temperatury
#1093 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i Winogrono- dziekuje
![]() Koto, Kolu, zajrzalam do watku perelkowego i natknelam sie na link do aukcji z zapachami Coty, o ktorych Wam mowilam, ze podobaly mi sie wieki temu, choc nie byly specjalnie wyrafinowane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Czy ktos je pamieta albo w ogole zna? |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ma jeden minus, spłukuje się już na nst dzień i woda jest pomarańczowa ![]() Korzystałam z obydwu sposobów. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-23 o 23:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
A to że się zmywa dla mnie było oczywiste. Odżywka koloryzująca to nie to samo co farba czy rozjaśniacz.
![]() |
#1096 |
Czekam na Ragnarok
|
W sumie... tak szczerze mówiąc, to ja się nie znam na włosach.
Moim trzeba tylko puszystości ![]() Więc dalej nie wiem w jakich odstępach czasu tego specyfiku używać. Spróbuję co kilka dni skoro piszesz, że może obciążyć (przetłuścić) włosy, bo ja mam przetłuszczające się i tak. ![]() A czytałaś o tych pysznie pachnących odżywkach i szamponach (wanilia, mokka)? ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-23 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() No właśnie czytałam i nawet je oglądałam w SP ![]() ![]() A próbowałaś? Czytałam pozytywne reakcje Szugar, ale dotyczyły głównie zapachu. Poza tym ona ma zupełnie inne włosy niż ja. ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Kattko, zerknij kochana czy warte to cokolwiek ![]() Szampon1: Składniki: DI Water (Aqua), Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycol Distearate, Dimethicone Copolyol, Cetyl Alcohol, Cocamide DEA, Guar Hydroxypropyltrimonium Cloride, Polyquaternium-11, DMDM Hydantion, Silk Amino Complex, Panthenol (Vitamin B-5), Australian Tea Tree oils, Soy Milk Proteins, Peppermint Oils, Shea Butter, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Fragrance. Szampon2: Składniki (INCI) ![]() Szampon3:Składniki (INCI): DI Water (Aqua), Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycol Distearate, Dimethicone Copolyol, Cetyl Alcohol, Cocamide DEA, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-11, Panthenol, DMDM Hydantoin, Silk Amino Complex, Olive Oil, Mandarin Extract, Tocopheryl Acetate, Fragrance. IMHO fajne i wartościowe rzeczy są dopiero pod koniec.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-10-24 o 00:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Czekam na Ragnarok
|
Nie próbowałam, ale chyba zorganizuję wspólne zakupy, bo są za 6,50$.
Waniliowy szampon albo mokka ![]() Angel, a to Ty w awku??? Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-24 o 00:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
czyli Endżi
|
Nie, Laetita Casta
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Nawiasem mówiąc powaliło mnie TO zdjęcie.
![]() |
#1100 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() A co do dużego zdjęcia to podobna dzioucha do tej co mieszka teraz (w 6 sezonie) u Gabrieli w Gotowych na Wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
![]() Witajcie o poranku. BigeM obiecana dawka przytulasków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
![]() fsysko zwracam i zeby tylko to ![]() tyle wiesci upojnie radosnych ![]() macham Katt dobrze Katt czytac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, nie daj się temu świństwu, nawet jeśli ono nie świńskie
![]() ja dziś też mam ochotę na ![]() i jest to reakcja na czekającą mnie wizytę na budowie nic to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
![]() ![]() Tharoonie, jesteś bardzo miły ![]() Dorotka - Baba Jaga to postać z innej bajki ![]() ,,, czyżby wystąpiła u Ciebie "dumka na dwa końce " ? pij smectę, się nawadniaj, elektrolity jakieś pij ... i zdrowiej, zdrowiej ![]() dołączam do grona wielbicielek pawia. Obrzygliwa pogoda jest. Niech jeszcze i to ... ![]() idę prasować. edit:...i może kapuśniaczek jaki zrobię, żeby pasowało do tego, co za oknem.
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-10-24 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Za kciuki dziękuję bardzo wszystkim
![]() ![]() Takuśna, ja za to trzymam kciuki za Twoja budowę i po cichu zazdraszczam Ci pachnienia OI i serduszekw oczach - ja czekam na swoją i doczekać się nie mogę, nogami przebieram. Zużyłam kiedyś 30tkę i cały czas marzyło mi się więcej Ojki. I nareszcie mam mieć. Fajowsko ![]() ![]() Mamitę z torby przeganiam, Margotowi straty kolczyków współczuję, oj, zła byłabym ja, zła ![]() ![]() ![]() Tako, Córko, przytulam, a dołkowm mówię precz ![]() Poza tym zamiast śniadaniem zapycham swoje dołeczki ciastem z żurawiną i sernikiem - to tak, jakby pić przed południem, zgroza ![]() I chyba pójdę jeszcze spać... ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Zaciukałam wontek. Tylko czym, ja się pytam, czym? Chyba tym sernikiem. ![]()
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2009-10-24 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Czekam na Ragnarok
|
Cześć
![]() A jak wyglądałam? Jak ![]() ![]() Kurcze, zachciało mi się wieńca serowego (to wina Joasiaka, co o ciastach pisze z rana - bo dopiero wstałam). Pffffff... A ja już nie mogę jeść słodyczy, znowu. Miłego weekendu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
witam i ja.
niedługo wybywam na zakupy- botki musze kupić. stare sie całkowicie rozpadły. no moze troszke im pomogłam w tym ![]() miłego dnia zycze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Kojarzę to dziewuszysko z Gotowych - rozwydrzona, piękna puszczalska ![]() Wróciłam z zakupów i wdepnęłam między innymi do cukierni. Zanim zdążyłam otworzyć usta pani zapytała "Toskę, tak?" ![]() ![]() Czy zjedzenie Toski na śniadanie i treningi siłowe sie ze sobom kłócom ![]() ![]()
![]() |
#1110 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.