|
|
#4711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Scent Bar X
co tam tosty przy smażonym boczusiu z cebulką...słyszałam,że zima będzie ostra
|
|
|
|
#4712 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Witam,
zamiast się uczyć na jutro siedzę na Wizażu. Tosta też bym sobie zjadła ale nie mam chleba tostowego, za to mam bułki na sandwicze, ale maszynki do sandwiczów Właśnie słucham sobie: http://www.youtube.com/watch?v=FfZUx...eature=related
|
#4713 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes - swoje tosty zawsze robię ze zwykłego chleba, albo bułek - trochę niewymiarowe, ale też się nadają do tego urządzenia
.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4715 |
|
BAN stały
|
Jestem genialna, poszłam do kuchni zrobić kanapki ze smalcem i cebulą, napiłam się wody i wyszłam
taaaaa... coraz gorzej ze mną
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie a jakie dobre! nie są tak słodkie jak tostowe ja nawet wczesniej jak dysponowałam tylko patelnią to robiłam je na patelni ale wiadomo rzeźnia, bo sandwicher robi sam ale były z patelni równie smaczne, trochę bardziej zarumienione ale smaczne,
dobra bo sama zakazałam wcześniej tematów jedzeniowych a się wtrącam ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
a propo magisterki - skzoda że ajk ja pisałąm nie bylo tej emotikonki jeszcze - tyle niepotrzebnych wulgaryzmów się posypało, zdemoralizowałam sie ehhhh a tak bez słów wszystko jasne i kulturne |
|
|
|
|
#4717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poszła tosty robić.... za przypomnienie... Cytat:
Po prostu dokładasz komendę rozpoczęcia i zakończenia cytowania ile razy Ci potrzeba. Zły dzień miałam ![]() Piwem może trochę naprawię.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-10-23 o 21:24 |
||
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
I się jedzeniowo zrobiło. Z racji tego, że nie mam tostera, a mięsa i cebulki nie lubię, to skonsumwałam zagęszczone mleko kawowe, od którego jestem uzależniona
![]() Kyrie elejson, całe ręce mam w różnych zapachach umaczane, to się nazywa aromaterapia... |
|
|
|
#4719 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Muszę kupić sobie taki zwykły opiekacz do sandwiczy - uwielbiam bulki z szynką i serem
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli ten zwykły to ten z "wyskakującymi" kromkami, to akurat też taki mam - i nie ma już problemu, co robić z czerstwym pieczywem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
No i wróciłam z zakupów.
Pojechałam po kurtkę a wróciłam z mikrofalówka. Du..a będzie mi w zimie marzła ale za to będę ja ocieplać szybko odgrzanym jedzeniem. Swoja droga mózg mi się "przelasował" zupełnie po 9 godzinach na lataniu po sklepach (wliczając w to czas podróży). Co do jedzenia to ja juz nic nie powiem właśnie zniweczyłam moje dobre postanowienia jedzenia oszczędnie i wpyliłam zestaw z McŚmiecia. Nie wiem czy udzielić sobie rozgrzeszenia czy nie bo to była zasadniczo obiadokolacja.
|
#4722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Po raz n-ty w swoim życiu, zerkam sobie na Troję, emitowaną właśnie na TVN-ie. I nie umiem wyjaśnić - łaj ![]() EDIT: Już wiem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-23 o 22:04 |
||
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję uniżenie
.Troi nigdy nie oglądałam i teraz tez nie oglądam. Z zasady unikam filmów z Bradzikiem Picikiem (z wyjątkiem Fight Cub i Seven). Tak samo mam z Leosiem di Karpio (z wyjątkiem "Co gryzie....").
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2009-10-23 o 22:13 |
|
|
|
#4724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dla jasności - nie oglądam Troi dla Picika Oglądam trochę dla Seana Beana ;-). Właściwie to idę poszukać innego filmu, bo na widok Orlando B. mam odruch wiadomo jaki![]() A Leoś jeszcze fajnie zagrał w Aviatorze (moim skromnym zdaniem).
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-23 o 22:17 |
||
|
|
|
#4725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja już nie mam mikrofalówki. ![]() I piekarnik mam taki, że strach go odpalić... A bardzo lubiłam zapiekane dania. Myślę o zakupie takiego małego elektrycznego. Cytat:
W podstawówce miałam fazę na filmy z Pittem i obejrzałam prawie wszystkie w których zagrał. Z Caprio podobał mi się "Catch Me If You Can" Matta Damona też lubię (zwłaszcza jako Bourne'a)Niezbyt wyrafinowany mam gust.... ![]() A dziś chyba Stardust włączę, bo zawsze miałam problem z obejrzeniem go do końca... ![]() Nie mam ochoty na nic bardziej ambitnego.... Troja leci mi za plecami i nie przyciąga wzroku wcale.
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
"Bradzik Picik " (genialne) jedzie na bradzikopiciowej famie i to fakt ale udaje mu się czasem sprawic że zapominam że to on i dlatego mam do niego respekciki w Seven , FC, ale i poszczególnych epizodach innych filmów, no czasem mówi i gra jak facet.
Bloom - nie mogę patrzeć odwracam wzrok przy pełnym żołądku sytuacja jest poważna jak mi się to nie uda (bez śmiechu tudziez BEZ JAJ - jak sam O. Bloom ) Troja nie wiem łaj - for $? zgaduję. Ale ale nie o tym chciałam zagadać tylko o tym że jak Madzik dalej będzie takie avaty wstawiać to ja chyba napiszę do modków że mnie to demoralizuje i skłania do niecnych czynów .... kurka wodna nie ma banów za avaty które są tak nieprzyzwoicie boskie że az zakazane ??????? Leo moim zdaniem się odciął od Picika tym ze od jakiegoś tam wieku zaczął iśc w dobrym kierunku zaczął być jakiś, a Picik nadaje na swoejj Picikowej Fali ile się da. Leo mógłby być nawet niszowy - jakby chciał, Picik nigdy. bo nie jest. widziałąm wszystko z LEO - The Departed jest dosyc dobre i CIYC miodzio, ostatni o frustracjach ludzi kolo 30stki The Revolutionary Road tez ciekawy, inny. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-23 o 22:45 |
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi Modki zabronią wstawiać Krystianka, to ja zemrę z rozpaczy :ha haha:Składam reklamację, że te avki to takie pikusie są . Tyle zdjęć mi się na kompie marnuje, a nie każdy wygląda fajnie, w tak małym rozmiarze![]() Betty - Bourne'y są fajne (w sensie filmy)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-23 o 22:49 |
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poprzedniej nastąpiło przebicie izolacji na trafo po stronie niskiego napięcia. Jak tylko zawędruję do siebie do pracy to sobie trafo przezwoję ale do tego czasu bez mikrofali nie wytrzymam. Ja to na punkcie sprzętu AGD to ja mam takie małe "fisiu". Musze mieć w pełni sprawne i chodzące idealnie. Za bardzo wiem czym grozi niesprawny sprzęt AGD. Nie no Ciebie o oglądanie filmu dla Bradzika to bym nawet nie podejrzewała. Postaram sie na "Aviatora"przełamać. Z Bradzikiem i Leosiem to ja np. mam tak ze nie wiem czemu ale mam dosłownie blokadę przed filmami z nimi. Z góry zakładam ze to będzie mega chała. -------------------------------------- Dobranoc. Idę do łozka bo P. cos jęczy ze mnie w nim jeszcze nie ma.
|
|
#4730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Działa mi facet na nerwy (aktorsko). Dwa wyjątki - Wywiad z Wampirem i Zakładnik (w obu filmach wyglądał miodnie, o dziwo, a do tego w Zakładniku stworzył dobrą rolę)---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Bo, wbrew temu, co mówią, rozmiar MA znaczenie
||
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Bo, wbrew temu, co mówią, rozmiar MA znaczenie
[/QUOTE]no ba! |
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
no ba![/QUOTE]
Zwłaszcza avka Chyba uderzę z petycją do Złosia
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądnęłam ten Gwiezdny Pył po całości. Milutki jest
A rola De NIro W każdym razie polecam na poprawę nastroju. Spać wszyscy poszli ![]() A ja dopiero trzecie piwo otwarłam....
|
#4734 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pojechałam z zapasem gazet, ale wróciłam już oczywiście z reklamówką papieru... "Bitwa pod Corinem" (co to za tłumaczenie durnowate, ma być bitwa o Corin!) oraz rarytasy nad rarytasami: japoński press kit do "Diuny" Lyncha oraz komplet Analogów (takie pismo SF) z 1976 roku z pierwszym wydaniem "Dzieci Diuny" w odcinkach. Cytat:
![]() Mam nadzieję, że napisałaś jej to, co nam tutaj. Cytat:
![]() Cytat:
Chlop nie jest w moim typie estetycznym, ale grywa w niezłych filmach. A z Karpikiem polecam Aviatora. Całe 100 ml. ![]() Cytat:
Bo wiadomo jakie odruchy na widok Blumaska to wiadomo, że różne można mieć. Ja go lubię najbardziej w "Black Hawk Down". Od razu na początku się puszcza i po sprawie. W Catch Me Id You Can go w ogóle nie zauważam. Liczy się Walken. Ja go uwielbiam. Ale zdecydowanie nie za Bourne'a, tylko za "Dogmę", "Good Will Hunting" i "Zaklinacza deszczu". I jeszcze za epizod w "Eurotrip". Cytat:
Przełam się, przełam. To naprawdę dobre kino i rola zaskakująca. W każdym razie mój osobisty stosunek do Leosia zmieniła. Eenax, czy mnie się wydaje, czy Ty naprawdę wróciłaś, a nie odwiedzasz?
|
|
#4735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak otwierałaś trzecie piwo, to ja prawdopodobnie wchodziłam w pierwszą fazę snu
Cytat:
![]() Cytat:
A na Blumaska to raczej ten----->Wita was Madzik o Poranku ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-24 o 08:44 |
||
|
|
|
#4736 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W każdym razie - w końcu mi się udało wyjść do ludzi (ludzia? ) i spędzić fajny wieczór. Mam nadzieję, że dziś rozrywania ciąg dalszy, na zlocie
|
|
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja tylko powiem jedno w związku z wczorajszą dysputą Pittowo-Blomoową. Rachell - zgadzam się w 100% z Tobą co do Blooma. Fuj... |
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy w kościele
![]() Wybieram sie na Targi Medycyny Naturalnej zrobic zdjęcie aury. Wybieram sie i wybieram , bo słucham Tiamatu i starych kawalków Metalliki i jakos nie moge wyjść. Jak jeszcze z godzine posłucham i pójdę taka naładowana energetycznie po tych metalowych kawałkach, to czerwień zakłóci mi własciwe barwy aury ![]() Na dworze jest tak buro ,że płakac się chce. jesień polska szro-bura
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Ależ oczywiście
![]() ![]() Cytat:
![]() Na nogach od 7.00 ( dziś wstawało mi się ciut lepiej niż wczoraj) - podwórkowe kociaki nakarmione, zakupy zrobione, mieszkanie już prawie ogarnięte, potem kawa i relaks..... przy Kodeksie Karnym Wykonawczym
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-24 o 12:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

.

) 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A na Blumaska to raczej ten----->