|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
Dziękuję dziewczynki, cieszę się, że podoba Wam się kurteczka.
Ja jestem po godzinnych ćwiczeniach, a teraz mama ma gości, a ja siedzę i czekam aż mi paznokcie wyschną. Jutro z rana jadę do chrześniaka i w weekend pierwszy zjazd mam, więc z ćwiczeń do niedzieli nici, ale diety będę się trzymała. No w piątek zrzucę trochę kalorii... ![]() Agna, nie łam się nie wolno Ci myśleć, że jesteś gruba!!! Jesteś zgrabną i seksowną kobietą! Jeśli czujesz, że potrzebna Ci jest pomoc psychologa, nie zwlekaj idź. Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą i nie pozwól zaprzepaścić wysiłku, który włożyłaś w dietę i ćwiczenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2222 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, że nie mogę się poddać i muszę walczyć, ale kurcze coraz trudniej mi to wszystko dźwigać i składać do kupy, jak to się nie ma czego trzymać....wszystko się sypie ciągle , a ja jestem wrażliwa i słaba, coraz słabsz.....poniekąd co nas nie zabije to nas wzmocni, ale u mnie to już zupełnie działa odwrotnie.....Raz mam lepszy dzień raz gorszy....Tak jak z moim odchudzaniem - dziś na pocieszenie pochłonęłam 1/4 paczki chipsów ![]() Nie wiem już nic i tak na prawdę po raz pierwszy zdałam sobie sprawę z tego, że cholernie boję się co przyniesie jutro...... ![]() Mam tylko nadzieję, że jak zasnę, to wszystko mi się w tej głowie poukłada, zmobilizuję się i znajdę siłę by stawić czoła kolejnym 24 godzinom, zregeneruję siły i wstanę z pozytywnym nastawieniem. DOBRANOC WAM ![]() ![]() Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-10-21 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie takie same samopoczucie tylko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jestem przybita i boję się co będzie jutro i czy komornik nie wpadnie ![]() ![]() nie mam sił, głowa mnie potwornie boli, o niczym nie mogę myśleć... nic nie czytałam nic się nie uczyłam chce mi sie ciągle ![]() dobranoc....
![]() |
![]() |
#2224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jedziemy na tym samym wózku ![]() Niestety, jak ja zaraz nie znajdę pracy to do mnie też pewnie komornik zawita i zabiorą nam mieszkanie ![]() Cholera człowiek chce do pracy, a jej nie ma wystarczająco dużo ![]() Niesmutkujmy już niezapomniana, może się jakoś wszystko ułoży ![]() ![]() ![]() Myślę, że nie może być wiecznie źle.....Nie mogę się doczekać końca złej passy. Moja będzie trwałą jeszcze 29lat - przez kredyt ![]() Może powinniście się rozejrzeć za nowym klientem-może będzie skłonny więcej zapłacić - nie wiem na jakiej zasadzie działa wasz biznes, ale czy wszędzie są takie kiepsko niskie stawki? Niezapomniana ![]() ![]() Na śniadanie zjem sobie, grahamkę z 1/2kolteta mielonego, ogórkiem , sałatą, papryką , z serem 17% tł. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-10-22 o 06:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny to bardzo miłe że pomimo własnych problemów jesteście jeszcze w stanie pocieszać i dodawać otuchy tej drugiej.
Nie martwcie się kryzys w końcu się skończy (choć jak dla mnie to on w Polsce zawsze był) ale rozumiem was dobrze bo też wykonuję zawód który zależy od klientów i zleceń i jak ich nie ma to trzeba żyć z oszczędności (jak są) też miałam czasy kiedy 10 zł w portfelu to była gruba kasa ale nie ma ciężkiej sytuacji która by się w końcu nie skończyła. Niezapomniana spokojnie na zimę zawsze w transporcie jest mniej zleceń ale przyjdzie wiosna i zobaczysz znowu się ruszy. Martwieniem się na zapasa niczego nie powstrzymasz a jedynie uprzykrzysz życie sobie i bliskim. Będziesz się martwić jak będzie już naprawdę źle. Agna mieszkania tak od razu wam nie zabiorą bank jest dość cierpliwy i tak od razu na bruk nie wyrzuca, może poszukaj jakiejkolwiek pracy lepsza marna niż żadna albo daj ogłoszenie że zaopiekujesz się dzieckiem w domu (wtedy weekendy masz wolne), a matek poszukujących opieki dla dzieci jest naprawdę dużo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja w miarę się wyspałam... zjadłam śniadanie i idę yna zaprowadzić... muszę jeszcze iść do dentysty... gdyby nie to że do naprawy 2 to bym nie poszła bo pewnie 100zł mnie skasuje ![]() Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa. Myślę Aga, że z tą opiekunką to dobry pomysł. Ja też muszę myśleć jak dodatkowo zarobić. Tylko że u mnie małe miasteczko a i w dzień cały czas pomagam rodzicom, jeżdze załatwiam wszystko, z tatą robie, ciocia... same lekcje z Kubą to 3h dziennie... i nie mam pomysłu jak zrobić żeby troszkę kasy dorobić.... Aga trzymam kciuki z tą pracą. Na pewno się uda. Musi cholera. Spotkamy się w weekend to pogadamy ![]() Miłego dnia dziołszki. Trzymajcie się dietowo. Ja wczoraj zjadłam słodkie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2227 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
![]() majcia fajny pomysł z tymi dziećmi - spróbuję poszukać, tylko troszeczkę obawiam się tego, że z racji tego, że mieszkam w dużym mieście i tutaj takich nianiek z kwalifikacjami jest sporo i jak będzie taka mama miała do wyboru dziewczynę z wykształceniem pedagogicznym z kwalifikacjami to na pewno wybierze taką, albo taką co pracowała jako au pair. Problem w tym, że jest straszny problem z jakąkolwiek pracą ![]() Niezapomniana kiedy jedziesz załatwiać bibliotekę i wiesz już skąd wytrzasnąć tą kartę zobowiązań? Cieszę się, że pizza smakowała ![]() Na zdrowie. Ja też zrobiłam w ubiegłym tygodniu, pół blaszki dla mnie i pół normalnej dla męża ![]() ![]() dziś na śniadanie zjadłam dwa "hamburgery" na grahamce, ale zapomniała o żółtym serze 17%, ale i tak wyszły dobre - 30 sek w mikrofalówce i takie fajne mięciutkie jak kaczuszka ![]() Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-10-22 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Niezapomniana, Agna trzymajcie się, wierzę że w końcu sie Wam w końcu poukłada i trzymam za to kciuki ![]() Ja wczoraj miałam zrobić sobie aerobic ale coś mnie kolana zaczęły po ostatnim boleć i odpuściłam ![]() ![]() Udanego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2229 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2230 | |
Zadomowienie
|
właśnie dostałam telefon.....z firmy w której ostatnio brałam udział w rekrutacji......Firma wycofała się z projektu
![]() Świetnie , tylko po co mi dupę zawracali? Po co ja tam jechałam na rozmowę ![]() Jak można szukać pracownika, dać ogłoszenie , przeprowadzać rekrutację i nagle wycofać się z projektu ![]() Jak się czuję? Jakby mnie TIR przejechał i resztakim sił jeszcze zdycham na asfalcie.......... ![]() Jak tu można być optymistą i wierzyć w lepszą przyszłość ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2231 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymaj się Aga... wiem że sił brakuje, ale trzymaj się... trzymam kciuki, żeby wreszcie coś się trafiło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oczywiście jak dasz radę to wpadnij, a jak nie to będziemy kserować to co uda się wypożyczyć.. damy rade ![]()
"Do sukcesu nie ma żadnej windy... trzeba iść po schodach" Edytowane przez niezapomniana Czas edycji: 2009-10-22 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agna, ja też ciągle szukam pracy i niestety słabo, nic dla mnie nie ma ![]() ![]() Siedzę już z chrześniakiem, pewnie za chwilę się obudzi, więc korzystam póki mogę! Edytowane przez ja85gusiek Czas edycji: 2009-10-22 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Rozeznanie
|
Ja od tygodnia bez dietkowo i zaczełam jakoś tracić motywację do dalszego ćwiczenia normalnie od powrótu do domu zebrać sie jakoś nie mogłam i codziennie jakieś słodycz lub pizza albo to i to a wieczorem sobie powtarzałam że od jutra dieta od nowa
![]() Dziś się wybrałam w poszukiwaniu płaszcza i kozaków. Płaszcz taki na teraz bo zimowa kurtka zdecydowanie za ciepła jeszcze a kozaki chciałam długie. Oczywiście nic na swoje dup...... nie mogłam znaleźć bo jak były ładne (marzył mi się czerwony płaszczyk) to największy rozmiar 42 a ja potrzebuje co najmniej 44. Do tego wszystkiego masa lasek szczuplutkich w centrum handlowym i ciuchy dla niech boskie. Kozaków już mi sie odechciało szukać bo pewnie żadnych bym nie zapiła nawet do połowy. Wróciłam do domu i już na pewno nie tknę nic niedozwolonego na obiadek przygotowałam sobie wątróbkę drobiową robioną w mikrofalii z surówką z kapusty. Czuję się jak by mi ktoś kopniaka dał takiego abym się ockneła chyba będę stosować taką terapię jak mi się nie będzie chciało to wystarczy wycieczka do centrum handlowego. Edytowane przez majcia00 Czas edycji: 2009-10-22 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Raczkowanie
|
Obawiam się niestety że te kolana to raczej nie jest przetrenowanie. Bo niestety już w LO miałam z nimi ogromny problem tylko że jakoś lekarze nie bardzo wiedzieli z czego to może wynikać. Także po kilku latach zawziętego leczenia dałam sobie z tym spokój i postanowiłam się tym nie przejmować dopóki jest w miarę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2235 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() majcia jeszcze raz wielki ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już mam pomału dość dentysty nie tyle bólu co finansowo... za tydzień na założenie plomby a już popłynęłam na tego zęba ok 160zł ![]()
![]() |
![]() |
#2236 |
Rozeznanie
|
puk puk
![]() wracam po całym dniu nieobecności i co ja widzę?? mój post jako ostatni ![]() Jutro niestety wybywam i zaglądnę tu dopiero w niedziele wieczorem ![]() mam nadzieję, że napiszecie co u Was kochane... Jak Magda stabilizacja idzie? Majcia wróciłaś do ćwiczeń i diety? Jak chrześniak Gusiek? Aga jak z łazienką? Ja wiem, że namarudziłam Wam tu troszkę, ale mam nadzieję, ze nie wystraszyłam wszystkich z forum ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niezapomniana cały sufit do malowania i nie wiem czy elektryka nie będzie do wymiany. Jak mąż odkręcił pozostałe kinkiety halogenowe to okazało się , że część kabli jest bez izolacji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie z premedytacją mało dietkowo ![]() ![]() ![]() Magdzie gdzie się podziewasz? Gdzie się w ogóle wszystkie dziewczyny z tego wątku podziewają ![]() Majcia, mischievous, magdzie, gusiek, kaczorek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie nie wiem Aga gdzie cała reszta ![]() ![]() dobrze, że chociaż mieliście ubezpieczenie ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem, miło, że pamiętacie o mnie
![]() Chrześniak super spędzenie z nim całego dnia jest lepsze niż ćwiczenia, nóg nie czuję ![]() A dziś kalorii pomógł mi spalić mój "chłopak"... ![]() ![]() A jutro 1 zjazd, kurczę jak ja wysiedzę cały dzień na zajęciach. Mam nadzieję, że nie zasnę ![]() Oczywiście dietkę trzymam cały czas, dziś tylko kawałek serniczka zjadłam i szklaneczkę whisky wypiłam, ale to już dawno spalone. A wczoraj korzystając z okazji, że mały spał (dziś nie chciał zasnąć) chodziłam na sucho, bo stepperek w domku i muszę powiedzieć, że też nóżki bolały. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2240 |
Rozeznanie
|
Niezapomniana i Agna nie wygłupiajcie się z tym opuszczaniem wątku.
![]() Ja w końcu powróciłam do dietki i dziś kolejne 0,5 kg mniej aż mnie zdziwiło chyba przemiana materii mi jednak nie zwolniła skoro nie utyłam więc jest nadzieja że przy rozsądnym jedzeniu efekt jojo nie zadziała. Dzięki temu mam dodatkową motywację a i kupiłam płaszczyk w SH ale po prostu taki jak sobie wymarzyłam czerwony z dwoma rzędami guzików idealny kaszmirowy i był jeszcze z metkami. Normalnie na mnie czekał bo to już był czwarty dzień po dostawie. Magdzie a tobie jak idzie ..... Udaje ci się utrzymać wagę ciała w miejscu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() dawno nie zaglądałam u mnie jakaś depresja w odcudzaniu, zamiast chudnąc tyje, i znowu mam 2 kilo do zrzucenia więcej,... słaba ta moja wola
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
czesc kochane
![]() Agna wspolczuje Ci z tym mieszkaniem (jesli dobrze zrozumialam), kurcze.. ale przyjdzie rzeczoznawca ![]() nie nadrabialam tego wszystkiego tylko tak przelecialam, poczytalam;p ja niestety z waga nei wiem jak, po tamtych 3tyg co nic nie schudlam sie zalamalam troche iTz dal mi w kosc, powiedzial ze widzi ze zaczelam jesc te "smieci" i zebym nie zaprzepascila tego co zrzucilam oczywiscie zaczelam plakac i sie denerwowac ze mu grubosc przekszadza a mu chodzilo tylko o jedzenie.. i mimo ze sama wiedzialam ze zle znow jem to i tak zabolaly jego slowa i od pon juz nie jem tych slodyczy i mc donalodw ![]() ![]() generalnie to mnie w domu nie ma od 8-21 bo jak nie uczelnia to praca i tak na zmiane, nawet w weekendy na szczescie tylko praca. teraz wlasne powinnam sie uczyc bo ekonometria mnie wykancza, macie dziewiczyny ten przedmiot moze? tragedia.... no i chyba na tyle;d agna mi tez przez tab zwiekszyl sie biust z duzego B czyli w sumie C, na D a nawet i wiekszy DD, ale teraz juz mam tak C ale jeszcze "wypadaja" troche, i bym chciala miec troche mniej bo chce nosic staniki ktorych nie moge, musze takie z zakrywanymi piersiami. eh duzo tu napisalam strasznie i to o sobie;p jagusiek ladna kurteczka bardzo elegancka ![]() p.s. zeby bylo tego malo w pracy zazwyczaj mam jedzenie ale zdarzy sie ze nie jem nic od odbiadu i zjem dopiero po 21 a wtedy sie rzucam na jedzenie i zamiast jednej kanapki leca 3;/ takze przez prace dosc nieregularne posilki. ale ogolnie jestem zadowolona zawsze to cos zarobie na ubrania
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2009-10-24 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2243 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dopiero skończyłam prace sobotnie do tego umyłam okna,poprałam pościele,firany i padam na ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Czy ja dzisiaj zostałam sama?????niema nikogo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak będziemy tak pisać o tym że wątek nam pada to pewnie tak się stanie a mi sie wydaje że to wszystko jest tylko chwilowa niedyspozycja reszty dziewczyn i po prostu trzeba to przeczekać. Zaraz wybieram sie do sklepu ale takiego co jest jakieś 2km od domu żeby kupić sobie chleb razowy i płatki kosmetyczne ![]() http://www.tvp.pl/styl-zycia/zdrowie.../24102009-0635 to filmik ku pokrzepieniu dla tych co myślą o poddawaniu się. Oglądałam kiedyś ten program reguralnie i naprawdę żałuję że nie mam blisko siebie takiego klubu w grupie byłoby napewno łatwiej i systematyczniej z odchudzaniem sadełka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Zadomowienie
|
NIE MÓWCIE, ŻE BEDZIE PO WĄTKU
![]() Jak tak to będzie po moim odchudzaniu ![]() kilka dnia nie było w zasadzie z kim poklikać, więc ja odpuściłam sobie z dietą ![]() ![]() ![]() mischievous na studiach ok. Jakoś leci dziś mieliśmy wolne, ale jutro na zajęcia ![]() Tylko teraz taka pogoda nienastrojowa i nie chce mi się jutro wstawać na 8.15 ![]() ![]() z zalaną przez sąsiadów łazienką to rzeczywiście trauma, bo 3 razy to stanowczo za dużo, biorąc pod uwagę, że dopiero rok tu mieszkamy ![]() majcia podawałaś kiedyś sposób na zmniejszenie bóli menstruacyjnych. Pamiętam, że była to wit. E, chrom organiczny, oeparol i falvit. Ile tabletek trzeba było brać dziennie? które rano a które na noc? zapomniałam, a nie mogę tego odkopać na wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Raczkowanie
|
Witajcie, witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
Witajcie po całym dniu nieobecności!
Jakoś dużo mi nie zostawiłyście do pisania. Mischievous, dziękuję ![]() Pod koniec zajęć myślałam, że nie wytrzymam, już za dużo miałam tego siedzenia. Ale dietkowo było, aż za mało może, ale nic nie poradzę, bo czasu mało. Jutro znowu, tylko krócej na szczęście. Ale po zajęciach od razu w autobus i do domku, także znów będę wieczorem. A teraz prysznic i do łóżeczka, bo ledwo siedzę, a jeszcze ta zmiana czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2249 |
Rozeznanie
|
Agna jeśli chodzi o tabletki na zmniejszenie bóli menstruacyjnych to dwie tabletki Oeparolu i jedną tabletkę falvitu rano a wieczorem chrom i witamina E po jednej tabletce i do tego po pół szklanki soku z cytryny rano po rzebudzeniu i wieczorem przed snem. Mi to bardzo pomogło.
Kaczorek 2.1kg na 3 tygodnie to jest niezły wynik ja mam w sumie 4,3 kilograma mniej od początku września ale za to w centymetrach mi poleciało sporo więc ja się z tego cieszę i w zasadzie lepiej chudnąć wolniej niż za szybko bo wtedy jojo murowane. W tym filmiku co wcześniej podałam link babka mówi że 30 kilo w 6 miesięcy to może nawet za szybki spadek wagi ale jeśli nie wraca jojo to znaczy że jest wszystko OK. Ja nie założyłam sobie czasu w jaki mam schudnąć tylko chce schudnąć i jeśli zajmie mi to rok to i tak dobrze bo tych 20 kilo to się dorobiłam w 2 lata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Rozeznanie
|
No i cisza dalej
![]() Właśnie wstawiłam szarlotkę do piekarnika bo poźniej koście sie zapowiedzieli więc będą mieć do kawki ja też mam ale to raczej mus jabłkowy z kruszonką z otrębami choć muszę przyznać że smaczne. Muszę jeszcze później zaliczyć bieganie lub chociaż spacer choć jak już wyjde z domu to po paru minutach zaczyna mi się chcieć biegać więc wniosek z tego że najgorzej to ruszyć tyłek a później to już jakoś idzie. Zmieniłam też sposób czesania i kręcę sobie włosy choć trwałej robić nie chcę ale narazie mi się podoba później wrzuce zdjęcia do albumu z nową fryzurką i w nowym płaszczyku. Coś trzeba robić żeby nas zupełnie depresja jesienna nie rozłożyła. Pozdrowienia dziewczynki i skrobinijcie coś czasem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.