|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Cytat:
![]() Policzyłam, i już tylko 6 miesięcy zostało! ![]() A jak ktoś w nią przez to wjedzie? ![]() Cytat:
To od razu za nic się nie bierz ![]() A dyrekcja co na to wszystko? ![]() To ja też - ![]() Cytat:
![]() ![]() http://www.ematura.com/ żadna się nie zainteresowała ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#662 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --------------------------- yyyy dzień dobry ![]() mamy weekend ![]() ![]() szkoda tylko, że się muszę uczyć na syntezę z antyku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
też idę, strasznie dziś zmęczona jestem. Nie domagam psychicznie i fizycznie.
Dobranoc;*
#665 |
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko powiedzieć dobranoc ;***
buziaki słodkie Kasztaniaki Moje ;**
#666 |
Zakorzenienie
|
widzę, że większość poszła już spać i ja chyba też to uczynię, chociaż obejrzałabym jakiś film xD
miałam 2,5godzinną konferencję nowej redakcji na skajpie i mózg mi paruje ![]() ![]() ![]() ![]() no i się już pożegnam ![]() kolorowych ![]()
#667 |
Raczkowanie
|
Dobranoc Demotywatorki
![]() Słodkich snów ![]() Zbieramy siły na jutro, bo cały dzień nałuki nas czeka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A noc jeszcze młoda! And you can see my heaaaat i wszystkie razem, ręce w góre ![]() A tak serio boska ta piosenka Rihanny. I generalnie najlepiej słucha się muzyki nocą, kiedy wszyscy śpią, bo jakoś tak trafia mocniej do serca. Pojeździłam dziś nareszcie, a dzień uważam uroczyście za przebimbany na maksa. Bardzo smutno mi i nie ma z kim pogadać nawet... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Konto usunięte
|
dobranoc.... obyśmy się dziś sporo nauczyły :d
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Krakersy ;*
Forma nam spada, ale to dobrze, bo się uczymy. ![]() Błee, kawa mi wystygła zanim zaczęłam ją pić. ![]() Nie oglądałam tego filmu wczoraj, durny taki, że szok. Nie lubię już takich filmów, nie śmieszą mnie tylko wkurzają. ![]() Cytat:
![]() A co tam jest? Nie chce mi się wczytać. ![]() Co jest? ![]() ----------- Idę się uczyć. Dziś mam ambitne postanowienie nauczyć się przynajmniej połowy działu z biologii, a do tego zrobić polski i trzeba też antyk przejrzeć. ![]() Wieczorem Kiełbasa z przyjaciółką. Ach, pracowity dzień dziś będzie. Miłego dnia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki- matura to bzdura!
Dzień dobry, Brzdące ;*
Tak, ja już to widzę, jak każda będzie dziś siedziała cały dzień przy książkach. ;p Ja wstałam wcześnie i zaraz na trening. A mój kolega wczoraj się dziwił,że sobotnie poranki to nie jest moja ulubiona pora tygodnia. ![]() No nic, idę się wyżywać machając pałką ![]() Ściski, bejbosze ;* Edit: Beata, ja mam dobrą gorrrącą kawę - chcesz? ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-24 o 07:46 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Już wypiłam tamtą. Drugiej sobie nie zafunduję, ale dzięki za propozycję.
![]() ![]() ![]() Przeglądam demotywatory i śmieję się cały czas. Dokładnie za 3 minuty wyłączam komputer. ![]() Edit: To ja zrobię najpierw polski skoro przy komputerze siedzę. ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-10-24 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Moje Chmureczki ;*
jak tam poranek reszty Maturzystek? Bo Beata do nauki, Martyna poleciała machać pałką ![]() ale zaraz znikam ![]() buziaki słodkie na miły dzień Fraglesiki Moje ;* udanej soboty ![]()
#674 |
Zakorzenienie
|
Dziwnym trafem trafiłam na stronę demotywatorów. xD
![]() ![]() http://demotywatory.pl/31498/Jaki-kraj http://demotywatory.pl/169/Labedzie http://demotywatory.pl/173/SECRET-BUNKER http://demotywatory.pl/6452/Lidl-jest-tani http://demotywatory.pl/325/Mistrzowie-cietej-riposty ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- http://demotywatory.pl/6820/Tedy-Panowie hahahaha. ![]()
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
a ja sobie wstałam z godzine temu.. i nie mam siły na nic
![]() zaraz zabieram się za sprzątanie, a potem przydało by się za nauke zabrać ![]()
![]() |
#676 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja też i czytałam sobie 'Granicę' ![]() ------------------------------ dzień dobry ![]() Widzę, że tu ambitne plany jeśli chodzi o naukę ![]() ![]() ale teraz zabieram się za sprzątanie ![]() Miłej soboty smyki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Pochwalę się. Zrobiłam polski.
![]() A teraz przepiszę notatkę z historii, bo nie mam. ![]() Potem przerwa na tę podróbę 'Beverly Hills' czy jakoś tak i 2 wyjścia: "Granica" lub kontynuacja biologii. Się zobaczy. ![]()
![]() |
#678 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
idę sprzątać xD Miłego 'poranka' życze ![]()
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
nooo ja odpłynęłam
![]() zasnęłam z lap. na nogach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chemię na korki zrobię, bo "trochę" mi zadała ;P z polskiego notatki zrobię jakieś, bo we wtorek mam spr. z poezji Młodej Polski. i z bio się pouczę genetyki, konkretnie transkrypcji ![]() w ogóle to ja chyba wariuję ![]() ![]() ![]() kiedyś już tak miałam xD bodajże w gimn, albo na początku LO ![]()
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
No ich !
A co się stało ? ![]() Dzień Dobry Drużyno Pałkarska ;* Wstałam o 10.00 Ogarnęłam się, pokój też i się lenię. Biologie muszę poskanować. A wieczorem wychodzę pić |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() coś się stało ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzien dobry ;* no to wczoraj byłam na małej imprezie ![]() na dodatek był mały wypadek ;/ samochody się zderzyły. masakra;/ a wstałam dosyc szybko, posprzątałam łazienki, swój pokój. jest dobrze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
ej lachony śpimy dzisiaj godzinę dłużej xD dzisiejszej nocy (z soboty na niedzielę) przesuwamy zegarki z 3 na 2
![]() ![]()
#683 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kompletnie zapomniałam o tym ![]() Cześć ![]() Dosłownie przed chwilą wstałam ![]() ![]() ![]() ![]() ale jestem z Was z dumna, że się uczycie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
polski i historia - odbębnione.
![]() Teraz jem, żeby mieć siłę na naukę biologii. ![]() Znowu? xD ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Zjadłam, idę do biologii. <3 xD Miłego dnia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() _______ No, to pomachałam pałką jak już Martyna wyżej wspomniała, ale nie tak grubą jak ta --> ![]() ![]() Będę się dziś łuczyć. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Jakie znowu ?
Ostatnio to Ty szalałaś ![]() A ja za tydzień jadę, bo kolega ma urodziny i jedziemy się pobawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Konto usunięte
|
Ups
![]() ![]() ![]() Ale za to muszę się dziś dużo nauczyć, może jak napiszę publicznie to mi będzie łatwiej ![]() W ten weekend muszę przeczytac opracowanie Granicy, zrobic 100 [-.-!] zadań z matmy, napisać review i nauczyć się wszystkiego o Piastach ![]() p.s. ale najpierw jadę kupić kurtkę ihaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
Do wszystkich wierzących: potrzebna modlitwa za Anię, Mateusza i ich nienarodzone DZIECKO - oboje chcą dokonać aborcji, zabieg ma być dzisiaj!
Wstałam ![]() I też się dziś łuczę: muszę zrobić bio i geo i religię. Damy radę:d Milego Naukowce ![]() a smutno wczoraj było, bo się wszystko nazbierało na raz... |
![]() ![]() |
![]() |
#689 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() masakryczny dzien;/ same wypadki drogowe. przed południem wypadek ok 10 km od mojej miejscowosci , 5 osób nie żyje ;( |
||
![]() ![]() |
![]() |
#690 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
1. najważniejsze - biologia - cały metabolizm + Villee. 2. matematyka - zadania na korki. 3. angielski - jak najwięcej al jazeery i 2 rozprawki. 4. chyba zacznę czytać 'przedwiośnie', bo nauczycielki w szkole nie ma, straciliśmy już 32 godziny (human), więc nie będę czekać i sama zacznę się uczyć. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14894392] jakbyś chciała pogadac to napisz ![]() ![]() masakryczny dzien;/ same wypadki drogowe. przed południem wypadek ok 10 km od mojej miejscowosci , 5 osób nie żyje ;([/QUOTE] U mnie też rano wypadek, ulicę dalej. Dwie osoby zginęły na miejscu, a sprawca zwiał. Szukają go. ![]() ____________ Zmykam do biologii, bawta się ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.