|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia X
Witaj Ania
Po tak długiej nieobecności trzeba cie jakoś godnie przywitać Załącznik 2604868 Załącznik 2604870 Załącznik 2604869 Załącznik 2604871 I mysze wam sie pochwalić bo chyba nawróciłam jakąś zbładzona owieczke Mój kolega - niegdy nie miał 'styczności' z Majkiem . słucha innej muzyki . Jedyna co o Nim wiedział to to co wyczytał w gazaenie albo usłyszał w TV [ a co media o Majku gadają - same dobrze wiemy ] wiec w skrocie nie miał najlepszego o nim zdania . ! Chodz przy mnie nigdy złego słowa nie powiedział. Wczoraj pogadałam z nim troche dłużej na temat Majka powiedział co o nim wie [ szczerze powiem że nie były to same superlatywy ] więc ja przesłałam mu tylko jedne link . Dzisiaj dostaje sms o treści " Nie będe już nigdy oceniał książki po okładce. Gosia dziękuje ci za to co mi pokazałaś . Serio wzruszyłem się, ten facet to majstersztyk w każdym calu . To nie są moje klinaty ale chce go poznać wiec pożycz mi jego ksiązke " Gały miałam jak stąd do tamtąd |
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Ta koszulka <3333
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawracasz ludzi na dobrą drogę....
|
|
|
#3964 |
|
Zadomowienie
|
No ciesze sie , bo nie chciałabym żeby moi znajomi mieli o Majku złe zdanie . nie móie tu że maja zaraz być jego fanami np: tak jak w przypadku mojego kolegi . Ma swój styl i bedzie sie go trzymać . Ale przynajmnie nie bedzie gadał glupot na temat Boga sexu
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Gości dziś jednak nie będzie
![]() Wczorajsi bardzo sympatycznie, nawet już sylwestra zaplanowaliśmy. Tak mi się znowu nie chcę pisac... Chyba ugotuję mężowi obiad ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- I wyślę męża po żelki i monte
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3968 | |
|
PIP.
|
Cytat:
jakos nie pamietam Majkola w sesji rozbieranej ![]() no a kto jak kto ale MY na pewno bysmy wiedzialy o takiej sesji ![]() Pisarka, a no bo moj zwiazek jak z harlequina jest... kiepskiego takiego.. albo jakiejs telenoweli. wzloty i upadki, nawet na jakis czas sie rozstalismy, do mnie jakis kolo startowal, TZ stwierdzil, ze mnie tak kocha i chce o nas walczyc. no i znow zaczelismy byc razem - rok temu. a on jednak nie jest jednak pewien, czy mnie kocha ![]() ja juz mam dosyc, niech mnie ktos dobije
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swojego kiepskiego Harlequina przerwałam i się cieszę. Mogłabym niejedną książkę napisać na ten temat, ale pewnie większość by ją potraktowała jako science fiction Szkoda nerwów. Teraz upajam się miłością do Majkola
dirrtyKatrina ![]() Moonwalker Edytowane przez Kasieńka_666 Czas edycji: 2009-10-24 o 14:00 |
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalozymy stowarzyszenie ;lol; Mnie wrurza jak ludzie wyrobili se o nim zdanie czytając tylko brukowce... a nie znaja tego co w zyciu zrobił.... >foch z przytupem< ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- też mi się wydaje że fotomontaz... bo gdzie on by se tak dał zdjecie zrobic... dla nas by się zgodził.. i to za darmo XDD mam jeszcze inne zdjecie.... też fotomontaż ... z taka laska... ale jak je tu wysle to mnie chyba zbanuja xD [?]
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A długo ze sobą jesteście?
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3973 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie Milla zgadzam sie
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Czy kwalifikuję się już do leczenia skoro zamiast "dziedzictwo narodowe" czytam "dziewictwo" ?
![]() Majkol Majkol.. owładnąłeś mój MUSK. Teraz mam już tam tylko jedno ... KISIEL
|
#3975 |
|
PIP.
|
zaczelismy byc razem na poczatku 2006, milosc itp, nawet wizje slubu byly, w 2008 zaczelo sie psuc, w czerwcu zrobilismy sobie przerwe, potem on o mnie walczyl, jakis rok temu wielki come back, a kilka miesiecy potem on mi mowi, ze nie jest pewien.
no to ja spoko, nie naciskam, dam facetowi czas. no ale cholera - mozna pol roku nie wiedziec co sie czuje??? na szczescie mam moich 2 idealnych menow ![]() tego Załącznik 2604948 i tego Załącznik 2604947
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ga3407JRbaE
jeden z najlepszych.. najsmieszniejszych filmików o Majku
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A drugiej zazdroszczę Póki co mam tylko grubego kota, który swoją budową może przypominać psa
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Ilios, olałabym gada ciepłym sikiem
Jesli nie jest sie pewnym uczuc, to za kilka lat tez ich nie bedzie pewien.. zaslugujesz na szczerą miłość, a nie wahanie czlowieka, ktory sam nie wie czego chce.. bez sensu.. Wiesz, dwa razy do tej samej rzeki sie nie powinno wchodzic... to troche jak z zaufaniem jest, gdyby ja porownac do zaczerpniecia przez zlaczone dlonie wody, to jesli choc raz rozsuniesz palce, to nie mozesz liczyc na to, ze sie kiedykolwiek odnajdziesz.. Bo albo sie kogos kocha, albo nie.. Nie ma czegos takiego jak "nie jestem pewien"
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zgadzam z Anisia....
też byłam w podobnej sytuacji.... i też ślub był w planach.... a potem się zaczęło sypac i mądrze doszlismy do wniosku, że nie ma co na siłe tego ciagnąć, bo i tak bez sensu.... zrobisz oczywiście co ci mowi serce, ale jesli teraz nie jest pewien, to co będzie potem? ;/
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam tego faceta, ale skoro takie coś robi... to nie jest zdecydowany... i jedna osoba planuje slub, szczęscie, a druga nie wie czego chce od zycia.... to nie warto.... żeby być szczęśliwym , to obydwie osoby muszą chcieć tego samego ..........
|
|
|
#3986 | |
|
PIP.
|
jak juz nawet podejmuje decyzje, to potem nie umiem jej jakos wyegzekwowac. ale ostatnio sie wkurzylam na siebie i dalam sama sobie deadline na zrobienie porzadkow w moim zyciu. ten dzien to 6.01.2010. i koniec kropka. wiec jakbym sie ociagala z tym wszystkim to prosze Was o kopniecie mnie w dupsko w celu zmobilizowania. ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
noooo, Majkol to zawsze humor poprawi
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli pozwolicie to utopię Was w Bad'owym kisielu ...
3... 2... 1... START!!! Załącznik 2605057 Załącznik 2605058 Załącznik 2605059 Załącznik 2605060 Załącznik 2605061 Załącznik 2605062 Załącznik 2605063 Załącznik 2605064 Załącznik 2605065 Załącznik 2605066 ![]()
|
#3988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3989 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]() na to zawsze pozwalamy ![]() ![]() ![]() a mnie ostatnio "kumpela" zdolowala, ze w moim wieku to do wyboru mam juz w zasadzie tylko obecnego TZa albo staropanienstwo
|
|
|
#3990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
Mam jedną taka zdesperowana w grupie...przyszła pani psycholog...no, że jak to teraz trzeba męża szukać i w ogóle |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

Mój kolega - niegdy nie miał 'styczności' z Majkiem . słucha innej muzyki . Jedyna co o Nim wiedział to to co wyczytał w gazaenie albo usłyszał w TV [ a co media o Majku gadają - same dobrze wiemy ] wiec w skrocie nie miał najlepszego o nim zdania . ! Chodz przy mnie nigdy złego słowa nie powiedział. Wczoraj pogadałam z nim troche dłużej na temat Majka powiedział co o nim wie [ szczerze powiem że nie były to same superlatywy ] więc ja przesłałam mu tylko jedne link . Dzisiaj dostaje sms o treści " Nie będe już nigdy oceniał książki po okładce. Gosia dziękuje ci za to co mi pokazałaś . Serio wzruszyłem się, ten facet to majstersztyk w każdym calu . To nie są moje klinaty ale chce go poznać wiec pożycz mi jego ksiązke 

nawracasz ludzi na dobrą drogę....

jednak nie jest jednak pewien, czy mnie kocha 

Mam jedną taka zdesperowana w grupie...przyszła pani psycholog...no, że jak to teraz trzeba męża szukać i w ogóle