![]() |
#2011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Witam ponownie
![]() Mam prośbę.Możecie mi pomóc szukam opisu który mówi że ktoś ma już dość życia.Może być w 3 osobie . Z góry dziękuję ;** .Wszystkie macie fantastyczne opisy ![]() 'Sztuczne osoby które codziennie widuję . Potem dodam jakieś opisy ,teraz nie mam weny ![]()
#2012 |
Zadomowienie
|
Extremalna- dziękuje słoneczko.
![]() ![]() Issuee-miłło. ![]() _________ Na czarnej kartce narysuję korektorem małą kropkę. To będę ja na tle swoich myśli... Czasem chowam się z Twoim zdjęciem, które, wiem, powinnam była wyrzucić.. wyprałam emocje. suszą się na balkonie.
#2013 |
Raczkowanie
|
Dot.: ;* .
Słoneczko śliczny Avek.
A opisik powyżej- zabieram ![]()
#2014 |
Zakorzenienie
|
Extremalna - dziękuję kochana, lustereczko w Twoją stronę <3
panna_miodowa , one for all, ciriii- Okradam ![]() ____________________
Kiedy zapomnisz, że jestem... pamiętaj, że byłam.
#2015 |
Zakorzenienie
|
Wybacz jeżeli jakimś cudem będę w Tobie zakochana. Zdarza się. "Przyjacielu, jeśli będzie Ci dane żyć sto lat, to ja chciałbym żyć sto lat minus jeden dzień, abym nie musiał żyć ani jednego dnia bez Ciebie." „Dlatego tak ważne jest, aby pozwolić pewnym rzeczom odejść. Uwolnić się od nich. Odciąć. Zamknąć cykl... Nie z powodu dumy , słabości lub pychy, ale po prostu dlatego, że na coś nie ma już miejsca w Twoim życiu. Zamknij drzwi, zmień płytę , posprzątaj dom, strzepnij kurz. Przestań być tym kim byłeś . Bądź tym, kim jesteś. Musisz zrozumieć, że to nie jest gra znaczona kartami. Raz wygrywasz, raz przegrywasz. Nie oczekuj , że inni Ci coś zwrócą, docenią Twój wysiłek, odkryją Twój geniusz , odwzajemnią Twoją miłość. ” ''Tak, utrata pragnień serca jest tragedią. Ale ich zyskiwanie to wszystko, o czym można marzyć, żeby zanurzyć się w kimś innym i obudzić serce, które od dawna boi się uczuć. Moje życzenie spełniło się. I jeśli jest to tragedia, to dajcie mi taką tragedię, ponieważ, za nic w świecie bym tego nie oddała” nie mowimy ani slowa , bo tego sie nie da powiedziec slowami . " mimo, że zgubiłam się, mimo że zabrnęłam w mrok (..) ocaleję mimo to "
#2016 |
Zadomowienie
|
panna_miodowa - Ty wiesz,zdolniacho.. Ten pierwszy jest prze.. <3
____ Zero Gestów i spojrzeń,myśli cały wór. |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Guziki xD -> wybacz, ale nie tym razem. Przepraszam Słońce ![]() ![]() ____________________ Zawsze chcemy nadać jakieś imię naszej samotności. jestem za słaba by ogarnąć rzeczywistość kurs doświadczeń, fizyczne i psychiczne blizny już nie mam pomysłu na jakiekolwiek działanie. poddaję się. podejmijmy decyzję. albo w jedną albo w drugą stronę. ile można stać w miejscu? Poznaliśmy się w sam raz. Zapamiętaj to. Za jakiś czas byłbyś trochę jak ci wszyscy,którzy przebiegają mi drogę. To nieuchronne. Człowiek jest podatny. Więc i Ty byś był. zauroczę cię. nie dziś. nie jutro. ale zauroczę Na ogół zaczyna sie to tak jakby od niechcenia. Błysk w oczach, zachęcający uśmiech, klimat, który odbiera się jak coś niezwykłego, do tego trochę ciekawości, co też z tego może wyniknąć, no i zaczyna się. Nie masz wpływu na nic, a rzecz toczy się zgodnie z Twoją wolą lub bez niej.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2018 |
Raczkowanie
|
Niepewność zżera mnie od środka..
![]() |
#2019 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() jesteś boska. ![]() _________ spokojnie. nie agresywnie. `spróbuj odpowiedzieć sobie na pytanie ile w Tobie pozostało jeszcze z dziecka. czy potrafisz cieszyć się drobiazgami : że Słońce zaświeciło , że nowy dom postawili, że ktoś był dla kogoś uprzejmy. Bo tylko wtedy dostrzeżesz dobro w drugim człowieku , potrafisz przeżyć zachwyt bez którego nie ma miłości ` kocham Cię. mimo,że miłość jest beznadziejna. Ma zazdrość to znak kochania
Nigdy bym nie znisła naszego rozstania . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Zadomowienie
|
DorotaComa- moja. <3
CukrowaPanna- ja zdolniacha.. chyba Ty ![]() ___________ Bzyk-Bzyk-Bzyk, Ram-pam-pam Co to znaczy nie wiem sam. Gdyby pszczołami były Niedźwiadki, Nisko na ziemi miałyby chatki.. (niektóre opisy nie są mojej twórczości. ale są tak piękne że chciałam abyście je przeczytały)
#2021 |
Raczkowanie
|
Nadzieja, marzenia i oczekiwania zawinięte w jedną paczkę... Skarb to wrota do szczęścia... Los nie sprzyja czasem, nie układa się jak pasjans... Mrok przyćmił resztki optymizmu, zrobiło się smutno, stres szarga myśli wyblakłe jak stare płótno. Jestem Julią, która szuka swojego Romea metodą prób i błędów... ![]() ![]() ![]() ________ yeah ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2022 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nowy rozdział reszta to przeszłość .
łańcuchy pękły rozerwały się więzy . ulice z których się nie wraca . trzymaj się mocno bo możesz nie ogarnąć . muzyka inna w uszach niż dotychczas . musimy wytrwać jeszcze kilka zakrętów, by przejść nasza próbę zwiedzić zamek strachu i obłędu . winny kłamstwa w niewypowiedzianym słowie . Ty i twe winne serce . świat zmusza byś upadł na chodnik świat zamyka drzwi nie patrząc na uczucia, za nimi ty patrząc dziurką od klucza. autodestrukcja zapisana w genach . a kiedy przyjdzie po mnie właśnie ona tak nieskazitelna obejmie w ramiona po cichu bez słowa by czuć i całować by uśmierzyć ból strach zamalować a kiedy przyjdzie po mnie będę gotów wyruszyć w to miejsce skąd nie ma powrotu by oddać jej serce utonąć w jej szatach odejść z tego świata i nigdy nie wracać wszystkie opisy pochodzą z DeIntegro <3
![]() |
#2023 |
Raczkowanie
|
dla niego ubrała sukienkę , śliczne pantofelki , umalowała się delikatnie i zaczesała niewinnie włosy , a on podjechał autem z kumplami i zabrał ją do nocnego klubu. chodzisz z chłopakiem 3 lata , kochasz go , on wydaje sie kochać ciebie a gdy wreszcie postanawiasz mu sie oddać, zostajesz największą dziwką w okolicy .
#2024 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo bez Ciebie...czuję się tak samotna.
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Rozeznanie
|
Primadonna, I live in Hollywood, Kissable - gdzie się Panie podziewają?!
![]() nydee, chocapic, papergirl - mało Was... ![]() CukrowaPanna, agatte, One for all, Andriotti, misjaaaa, peculiarity, panna_miodowa - okradzione <3 przyzwyczajamy się do swojej nieobecności. udajemy, że nie tęsknimy. wyższe uczucia powieszone w szafie. czekają na lepszą pogodę. mamy osiemnaście lat! niektórzy dorośli z niektórymi dorosłymi mogą czasem się pokochać! czasem się uśmiechasz, mówisz że ładnie wyglądam. nikt wcześniej nie widział jej tak zakochanej. ma nawet czerwone paznokcie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() . bo On jest mój czy Ci się podoba, czy nie! Za każdy dzień, za piękny sen, nawet za łzy Za to co mam, że nadal trwam Dziękuję dziś... Nie zbyt normalna.. od kiedy Cię znam.. xD ![]() Gdzie są?...Gdzie są jej marzenia?
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
wybacza się, póki się kocha. cudowne miejsce, cudowni ludzie, cudowne chwile, niezapomniane wspomnienia. bądź takim jak inni są dla Ciebie. nigdy nie mów kocham. ej laleczko z piękną twarzyczką, pamiętaj , że jesteś moją księżniczką .
![]() |
#2029 |
Gość
|
Wczorajsze zioło dobrze odmuliło,
chociaż na chwilę zapomniałam o Tobie. Wielka zmuła i wielki kac, a w głowie myśli o Tobie... Po co mi to było.? no powiedz po co znowu rozdrapałeś moje rany... Wypiłam 3 butelki wody gazowanej może myśli o Tobie przejdą. |
![]() |
![]() |
#2030 |
Raczkowanie
|
-Co my robimy? Naprawdę .
-To jest scena pożegnania. -Nie róbmy tego, dobra? -Śmiało, dasz radę. -Dobra. Obudź się Natalie. Nie widzisz co się wydarzyło? Miałaś piękne życie a ja miałem gówno. Całkiem Cie nienawidziłem. Chciałem Cię załatwić, uczynić tak nieszczęśliwą jak ja i dokładnie to zrobiłem. Podoba Ci się takie pożegnanie? -Jest raczej żałosne. -Spójrz prawdzie w oczy. Wyruch.ałem Cię. Porządnie Cię wyruch.ałem -Więc wyruch.aleś mnie . i co z tego ? A ja... kochałam się z Tobą. ....... -Spróbuj jeszcze raz. -Wszystko miałem ułożone. Odejdę wcześniej i kogo to obchodzi? To chyba dobra rzecz. Życie jest i tak do kitu.I wtedy poznałem Ciebie. I zrobiło się dziwnie. A Ty byłaś taka ... niesamowita. A ja... -Co? co? -Po prostu chciałem trochę więcej czasu. Razem wziąwszy jesteś najgorszą rzeczą jaka mi się przytrafiła. Żegnaj partnerko. -Będę z Tobą dopóki nie odejdziesz. Nie obchodzi mnie ile zostało nam czasu. Zrozumiałeś głupi palancie ? - z filmu "Keith" A błędów nie da się wykupić proste a jeśli się do ciebie uśmiechnę to przytulisz mnie tak..mocno? napisz mi wzór na reakcje spełnienia marzeń.. gryź mnie i demoluj.
#2031 |
Zakorzenienie
|
Tylko przy nim nie udaję kim naprawdę jestem... Jak morderca, zabiłam swoją miłość do Ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Przyczajenie
|
im bardziej Cię drażnie, tym bardziej mnie to bawi.
Nikt nie powiedział, że będę kochać Cię do końca życia. To Ty sobie coś ubzdurałeś. Myślałeś, że już zawsze będę Twoja, że po Twoim odejściu, będę strasznie cierpieć i nigdy się już nie podniosę, że będę czekać z otwartymi ramionami, gdy nagle jak dobry anioł wrócisz, litując się nade mną. Nie! Grubo się mylisz kochanie! Czas nie stanął w miejscu, a tym bardziej moje serce. Wszystko idzie dalej. A Ty w moim życiu jesteś cholernie daleko! potknęła się o ten uśmiech, zawadziła o spojrzenie, próbowała się asekurować, ale ostatecznie wylądowała w jego ramionach. - Powiesz mi, jak mnie kochasz ? - Powiem. - Więc ? - Kocham Cię w promieniach słońca i w blasku księżyca. Kocham Cię kiedy się złościsz na mnie bez konkretnego powodu i kiedy bez konkretnego powodu przytulasz się z radości. Kocham Cię kiedy śpisz i kiedy opowiadasz mi coś z pasją. Kocham Cię kiedy płaczesz, a mi pozwalasz się pocieszać. Kocham Cię każdego dnia. Każdego dnia coraz mocniej. Coraz mocniej i mocniej. Mam płakać? nie te lata, nie ten czas... nie przez Ciebie! namaluje Ci mój świat na ścianie Twojego pokoju, żebyś pamietał co zrujnowałeś. gdy myślę , że już nic więcej nie może się zepsuć , życie udowadnia , jak bardzo się myliłam by znów rozczarowywać w takim samym stopniu jak zachwycać. Gratuluję zaliczyłeś się do kolekcji dupków w moim życiu. I będę cholernie szczęśliwa - bez Ciebie.
#2033 |
Konto usunięte
|
Czarne moce, złe oblicza, mury bez okien, bezsenne noce, lodowate zimno. Nic nie jest tak straszne jak życie bez Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Raczkowanie
|
truskawkowa1993, xDJakJaCięLubiexD, zrobiłyście miazge tymi opisami. ! ;* <3
__________ kochałabym Cię, nawet za miliard tysięcy lat. rap po godzinach i luz ponad wszystko. co, jesli moje małe serduszko, nie wytrzyma tak dużej miłości do Ciebie ? ![]()
![]() |
#2035 |
Wtajemniczenie
|
BananowaBrazylijka - <3
Issuee - to samo, co do pani wyżej ![]() Ciiri - i jeszcze raz to samo ![]() Okradzione: Extremalna, KaMa2704 (<3) MamTenStylx3 ' Ukochana w czerwieni Tańczy ze mną Policzek przy policzku Nie ma tu nikogo Tylko ty i ja To miejsce gdzie chce być Nie bardzo wiem To piękno przy moim boku Nigdy nie zapomnę Sposobu w jaki patrzyłaś tej nocy ' Usłyszałam dziś, że jak umiera człowiek mądry,
to bardzo nam go brakuje. A jak był mądry i dowcipny, to brakuje nam go jeszcze bardziej. I wiesz co sobie pomyślałam? Że po tobie nikt nie zapłacze.
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
Za oknem szaro, mogło być gorzej..
Coś nam ucieka, coś nas omija, dlatego ważna jest każda chwila. Źle się czuję, gdy jestem sama. Trudno zauważyć, gdzie kończy się życie, a zaczyna się dzień Znów połykam tęcze.. Daję tobie słońca łan, to mi przypomina że nie jestem sam.. Nie bój się, nie wstydź się mówić że kochasz..
Kocham Cię, że ojeju ![]() Edytowane przez DorotaComa Czas edycji: 2009-10-24 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | |
Zadomowienie
|
![]() ależ nie ma za co ![]() Dziękuuuuuuuuuuuje! ![]() Cytat:
![]() ...................
Jakkolwiek wcześnie byś wstał, świt nie nadejdzie wcześniej.. Czy wszyscy dookoła potrafią tylko wytykać cudze błędy? Boli mnie każdy krok, każda myśl, noszę w sobie ją co dnia.. Zgubiłam instrukcje do swojego życia.. Myślałam,że mogę na Tobie polegać. Że będziesz przy mnie, gdy będe tego potrzebować. Że będziesz posyłał mi ten jeden ze swoich najpiękniejsych uśmiechów. Że bedziesz mi mówił tak często,że mnie kochasz jak będę potrzebować.. Proszę Cię.. wróć! ![]()
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2009-10-24 o 15:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Rozeznanie
|
Czarnula4 - miło Cię tu widzieć, kochana
![]() ![]() ![]() ________ giń w moich myślach, i giń ☠☠☠☠a we śnie! nie obchodzi mnie przeszłość, teraźniejszość też nie jest ważna, mam nadzieję, że doczekam się przyszłości z Tobą.. jestem jeszcze zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. to musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić. czuję się pusta, nic nie znacząca, brzydka, znikomo głupia, odtrącona, żałosna, bezbarwna.. w życiu zazwyczaj jest tak, że najbardziej pragniemy kogoś, dla kogo jesteśmy obojętni.. jestem zazdrosna o każde twe spojrzenie, które nie jest zwrócone w moją stronę.. czasami ludzie zabierają części mojego ciała i je odkładają. czasami myślę, że chcą mnie zabić.
![]() |
#2039 |
Raczkowanie
|
najpiękniejsze kwiaty człowiek dostaje na swoim pogrzebie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Raczkowanie
|
I zabierz mnie stąd
Zabierz mnie do siebie Do Twoich rąk Na bezpieczny ląd... Składasz się ze wszystkiego, czego mi brak.. "Co kiedyś łaczyło nas.. wciąż w sercu mam.."
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.