|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Madzik jestes wielka !
Jak skończy sie Enter Sandman .....wychodzę !! A właściwe to mogę sobie posłychac jeszcze z 10 minut, i pojadę autobusem spod domu
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-10-24 o 12:37 |
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Superłuman ze mnie
![]() A na poważnie - trzeba się trochę zdyscyplinować( orgaznizacyjnie, życiowo). Nie lubię dyscypliny, ale o dziwo dobrze mi ona na psychikę robi ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Przypomniała mi się kolejna niszowa babka - Beatrice Dalle ![]() Kurczaczki, coś by trzeba było wrzucić do piekarnika
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4743 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co za pogoda
![]() robię TAKIE pralinki,a potem chyba spać pójdę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doskonale cię rozumeim - mnie na psychikę robią dobrze 2 rzeczy barłożenie sie w łóżku do 13 ( i na kręgosłup dobrze mi robi, w ogóle mi wtedy dobrze) i wstawanie rano i poczucie działania że tyle się rzeczy dla siebie zrobiło że aż się morda śmieje - czysty pachnący domek jedzonko no cud miód i fistaszki ![]() ze skrajności w skrajność ale takie juz moje życie ani w jednym ani w drugim stylu nie umiem wytrwac na zawze ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
mnie się dziś śniło że była ładna jesień słoneczna ![]() a kulki od razu wrzucone w "ulubione" łdnie sie prezentują są takie eleganckie dzięki za link
|
||
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie natomiast pomaga, jak mam rano wstać i załatwić tysiąc rzeczy, nie koniecznie dla siebie i niekoniecznie we własnym interesie czasem
Po prostu kiedy mam nawał spraw, rzeczy, to mam zajętą głowę i nie mam czasu nie mazgajenie się, zbytnie rozmyślanie, marudzenie, roztrząsanie piątoligowych problemów Oczywiście nie non-stop. Lubię mieć czas tylko dla siebie, jakieś przerwy, małe "zastoje" w życiu. Inaczej bym zwariowała. A spanie do 13.00 oj niedobrze mi robi i to bardzo
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4746 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Rachell-pogoda niestety okropna
dlatego kulki na poprawę nastroju robię
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
działać działac działać ( książki psychologiczne sie z Tobą zgadzają) i w imię tejże teorii idem działać odfajkować rzeczy absolutnie pierwszoplanowe a potem juz coraz lżej i na przekór pogodzie udam że jej nie widze ( nie wiem jak ale bardzo sie postaram np nie wejsc w słup tym sposobem- nie ma smiechu u nas ostatnio się to czesto mieszkancom zdarza ) |
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się taka pogoda podoba nawet
Ma swój urok. I wolę takową niż 35-stopniowe upały.
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Winter - co to są ciastka digestive?
Kiedy przestawiamy zegarki na czas zimowy?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-24 o 15:50 |
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
To nie są czasem takie okrągłe zbożowe, na górze polane mleczną czekoladą?
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zjełczałe masło to Dzongkha była ![]() Jakiś dziś dzień do d... . Mamy jechać do rodziców pilnować chałupy i karmić stado zwierząt, a tymczasem mąż nadęty, jak mało kiedy. Zaraz i ja chyba zacznę warczeć
|
|
#4752 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To TE ciastka,w przepisie bez czekolady dajemy. są w czerwonym opakowaniu. Trufelki zrobione,na razie z 1/3 porcji.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-24 o 15:56 |
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Winter - dzięki
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Onet pisze ze dzisiaj ![]() Wczoraj imprezowałam do 3 a dziś wstałam o 7 i poszłam na pierwsze zajęcia na podyplomówce ale niespanie mi służy bo mam dużo energii, chyba zacznę stosować metody Madzika i codziennie wstawać o 7
|
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4756 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rola Cembrzyńskiej - cud, miód... A jak relaksuje ![]() Klik Klik |
||||
|
|
|
#4757 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Bloom mnie nie rusza zupełnie. Zero na skali pociągu fizycznego. Może się ładnie zestarzeje? ![]() Cytat:
![]() Oczywiście. ![]() Cytat:
Mniamuśnie wyglądają. Lepiej, niż te z różowymi cosiami w oryginalnym przepisie. Cytat:
![]() Cytat:
No i na pewno dużo lepszy, niż ten drugi "Gwiezdny pył". Dopiero wstałam. ![]() I tak sobie dumam, co ludziom po łbach chodzi. Czemu to tak jest, że co drugi pacan uważa, że istnieje jakiś ustawowy obowiązek wciskania kobietom, że są piękne. ![]() Na tym wczorajszym wernisażu co drugi pseudokolekcjoner nadęty czuł się powołany do tego, by mi objawiać, jaka to piękność ze mnie. Co to, kurde, akcja humanitarna? Byłam w towarzystwie faceta, który na skali estetycznej jest o trzy stopnie wyżej ode mnie i nikt mu nie truł dupy. To znaczy truł, ale nie takimi tekstami. Nie wiem, im się wydaje, że skoro mnie Siudmak narysował (zupełnie niepodobną nota bene) to automatycznie musiałam od tego wypięknieć? Heh... Załatwiłam, co miałam załatwić. Przynajmniej tyle dobrze. Muszę nauczyć się dawać autografy w powietrzu. Wychodzą mi bohomazy.
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Ciebie rysowali? Ło, toś się topmodelką stała ![]() PS. Chyba się tam przeniosę, bo mi nikt dupy nie truje :/ PS 2. Czy Ty czasem nie masz zaniżonej samooceny, hę? Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-10-24 o 18:37 |
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Przetestowałam dzisiaj Terre de Sarment ( Ziemia Winnic) Frapin.na mojej prawie 80-letniej mamie. Ona nigdy nie miała do czynienia z zapachami kadzidlanymi. Popsikałam jej nadgarstek i mówię ,żeby za kilka minut powąchała i powiedziała co czuje. Po paru minutach rodzicielka zawyrokowała : ziemia i kadzidło , rzuciałam sie do jej nadgarstka mało kawy nie strąciłam. A tam gęste kadzidło, z nutą wilgotnej ziemi i delikatnej słodyczy w tle. PIĘKNE ! Żadnych gniecionych listków , zero suchego wygrzanego słońcem drewna, zupełnie inny zapach niż na mnie ![]() Cytat:
Tez kiedys ogladałam. Zrobił na mnie wrażenie.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-10-24 o 20:50 |
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Moja randka z KKW skończyła się .... zaśnięciem, po około 1,5 H
A jakie głupoty mi się naśniły![]()
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Yo!
Sabbath - Ja tak czytam i Ty same fajne rzeczy robisz. Musisz byc serio fascynujaca osoba. A co do tego komplementowania to nie wydajhe mi sie, zeby to bylo grzecznosciowe. Musisz poprostu robic wrazenie na ludziach. Chcialabym Cie kiedys spotkac! Zreszta ja bym Was perfumiary Barowe ogolnie chciala spotkac... Z Madziczkowa na przyklad wyskoczyc na niszowych Angoli ))W piatek ide na Green Day! ya hey! A tak w ogole - miala se ja kolege, ktory na mnie dzialal jak malo ktory. I od tego dzialania na mnie, z uwagi na moj wtedy status malzenski, kazalam ja mu spadac i absolutnie sie do mnie nie odzywac. Troche sie jednak odzywal, pozniej wiecej. A mnie sie nogi jak przed nikim uginaly. Tera normalnie sztama, bala ja sie, ze moze zwariuje i Si zostawie goniac zludzenia, bo tak mi sie wydawalo, ze to moja niespelniona milosc czy cus... Ale jedna tylko uwaga, ze jak mi sie podlozyl to juz mi sie od niego nic nie chce. Mowia - jak kochasz daj odejsc, jak wroci to cos tam na zawsze. Ten jak wrocil to juz za pozno bylo. O ironio. |
|
|
|
#4762 |
|
Raczkowanie
|
cholercia...jakiś dzień uprzejmości w w barze..?
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoń po Tima Rotha, Gary'ego Oldmana tudzież po Ralpha Fiennesa i idziemy w tango
![]() Fajnie cię znowu tu czytać
|
|
|
#4764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem tylko czy sie kwalifikujesz do normalnego czy niszowego piękna , bo nie jestem taki spec jak Madzik. Natomiast zwyczaj prawienia kobietom,że sa piekne tez uważam za idiotyczny. To akurat jest ich najmniejszą zasługą. : Cytat:
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath jest piękno( nie bić!)-niszową babeczką
Do mojego bloga pasuje idealnie
|
|
|
#4766 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hecate
Kupiłam stanik na All,wczoraj 2 flaszki na gazetowym-szaleństwo totalne a,i spódnicę z wielkim rozcięciem-ciekawe czy będę ją wogóle nosić
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4768 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I nosisz?
to taka wąska,do pół łydki,z tyłu rozcięcie-po 3 piwach wyjdę na miasto
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Wąska, czyli że ołówek rozumiem?
Czemu po 3 piwach? Tym bardziej, że do połowy łydki jest ![]() PS. Hecate - wychodzi na to, że jednak najlepiej smakuje zakazany owoc
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-10-24 o 21:10 |
|
|
|
#4770 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Bo ono jest na środku,nie z boku.Krój ołówkowy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.

dzięki za link

A na Blumaska to raczej ten----->