![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukujemy chętnych do zamówienia butów!
Jeżeli wyszłoby też to zamówienie z "Reserved", to wstępnie też byłabym zainteresowana (39 lub 40)
![]() ![]()
![]() |
#272 |
BAN stały
|
Axami super ze się zgłosiłaś
![]() wiem ze jest zamowienie organizowane na buty z cwiekami tylko wysokie |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdyby było organizowane zamówienie któregoś z tych modeli to ja na 100% się piszę
![]() * Takie same jak z RESERVED, rozmiar 38, najchętniej karmelowe, ewentualnie szare lub czarne * Długie ćwiekowe, rozmiar 38, najchętniej szare, ewentualnie beż * Oficerki, rozmiar 37, kolor czarny - można mnie wpisać na listę rezerwowa, bo może z niej utworzy sie kolejne zamowienie/komplet ![]() Mogę wziąć nawet 2 pary jeśli uda się zorganizować zamówienia na 2 modele ![]() Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2009-10-24 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
Ćwirko a czy nie można jakoś ominąć płacenia tego Vatu np powiedzieć im żeby nie wystawiali faktury VAT?? tak jak np w miracollo??
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
BAN stały
|
lista na oficerki wygląda tak :
36 mademoiselle jeane 37 neluusia , bulba_z_kafeterii 38 AsikL , carmelova , Bajlej , rezerwowo : Ilona321 39 shelaya , ignis87 ,Paulyna 40 kaja_1985r , myk 41 blumchen23 i już się robi powoli lista na 2 paczkę : xjustyniaaax ira21 Nadeel - nie podały rozmiaru 36 -wolne Annaluka - 37 , iwona 200, Ilona321-38 , arletta22 - 38 ,wolne Julie_K - 39 , wolne , wolne , ciaszunia -40 antoinette - 40 izzie-41 rezewowow : Juhaska na 1 lub 2 zamowienie ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- jeśli się znajdzie organizatorka z Krakowa to ja chętnie czynnie pomogę przy rozsyłaniu i biaganiu na pocztę ![]() mamy juz mustwo chętnych potwierdzonych , wiele dziewczym chce zamowic nawet po 2 pary ![]() Edytowane przez ignis87 Czas edycji: 2009-10-24 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
BAN stały
|
wpis od ciebie jest z 10;52 , 2 min wczesniej byla inna wizzanka (no chyba ze wczoraj sie wpisalas ? )
pamietaj ze nie sa wszystkie potwierdzone i nadal czekamy na organizatorke ![]() wiec wpisuję na rezerwową Edytowane przez ignis87 Czas edycji: 2009-10-24 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw ich cena na all powala.. ![]() http://www.allegro.pl/item777487587_...9.html#gallery http://www.allegro.pl/item787148778_...9.html#gallery
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Juhasko- mozesz wejsc na moje miejsce gdyz ja wole chyba poczekac na jakies cwiekowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja bym była zdecydowana na
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Ja chetnie dopisze sie do zamowienia oficerek czarne rozmiar 37 lub ewentualnie 36 ale musze miec dokładniejszy wymiar
![]()
#284 |
BAN stały
|
przegladne watek około 16.30 i spisze dokladnie kto na co sie decyduje
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- trzeba niestey brac ''na oko'' nikt z hurtowni ci nie poda wymiarow:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny brać te a'la RESERVED, bo jak jedna z wizażanek chocolate-spoon pisała, że w sklepie kosztują 279 zł i to z ekoskórki ![]() ![]() Ja przypominam na co byłabym zdecydowana na 100%: * a'la RESERVED, rozmiar 38, kolor najchętniej karmelowe ![]() * oficerki, rozmiar 37, kolor czarny * długie ćwiekowe, rozmiar 38, kolor szary lub beż/karmel Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2009-10-24 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeśli na coś jesteście zdecydowane to piszcie od razu jaki rozmiar (niestety hurtownia nie podaje dlugosci wkladki takze trzbe brac "na oko") i kolor.
Ignis87 nam to ładnie zbierze i posegreguje i wtedy będzie wiadomo czy jest komplet i/lub czego brakuje wtedy bedziemy sie dalej zgłaszać i szukać organizatorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Podobaja mi sie tez te zamszowe z kokardka ![]()
Po prostu Wiola ![]() Edytowane przez wiolaraczka Czas edycji: 2009-10-24 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
W takim razie ja sie pisze na oficerki czarne 37 wole skarpetki grubsze założyc niz palce podkurczac
#292 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a jaka cena tych a'la RE lub tych wiekowych??
#293 |
Rozeznanie
|
błagam pamietajcie o mnie !!!
![]() bardzo chetna na 37 (ewentualnie 38 ) nawet 2 pary z roznych modeli,zdjecia ponizej kolory; 1-czarny/beż 2.czarny 3.szare czy te 1 sa "płaskie"? ![]() Axami- może bardziej podobają Ci sie te moje z 2 zdjęcia ? (są prawie identyczne jednak rożnia sie kolorem cwiekow i kilkoma innymi detalami)
#294 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
Dziewczyny mam prośbę. Zrobił się na wątku straszny syf. Bardzo proszę o zaprzestanie wyszukiwania nowych modeli i pokazywania co się komu podoba. Jest organizatorka, ona pisze z czego robi, można się dopisywać. Zamówienie może zrobić tylko organizatorka z listy. Nikt inny, nie będzie wyjątków. Podstawą do robienia zamówień na Wizażu jest ściśle określona lista osób, które mogą zbierać Wasze pieniądze. Są to osoby sprawdzone, my moderatorki mamy ich dane, jest pewność, że Was nie oszukają. To tylko internet, ostrożności nigdy za wiele. A jak pisałam- nikt nie zamówi 12 par butów, jeśli nie będzie miał w tym swojej pary, bo rozesłanie tylu pudeł to jedna lub dwie wycieczki na pocztę, nie mówiąc o pakowaniu wcześniej, więc jest to czasochłonne. Z tymi oficerkami postaram się coś wykombinować. W razie ostatecznej ostateczności ja to zamówię. Będzie też zamówienie z tych wysokich ćwiekowych, te z załącznika, nie wiem czy ja zrobię czy druga organiztorka, zaraz się z nią skontaktuję i ustalimy, które numery dla nas zaklepane i będzie można się zapisywać.
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-10-24 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zadomowienie
|
Jesli sie nie myle to pod koniec przyszlego tygodnia
![]() Cytat:
![]() A te drugie byly juz zamawiane nie dawno ![]()
![]() |
#296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#297 |
BAN stały
|
do Ćwirki - dogaduję sie co do zamówienia z bejbi19
pierwsze zamówienie na OFICERKI proszę o potwierdzenie na priva zeby nie zasmiecać wątku 36 WOLNE - pilnie szukamy kogoś kto zamówi 37 neluusia , bulba_z_kafeterii 38 AsikL , carmelova , Bajlej , 39 shelaya , ignis87 ,Paulyna 40 kaja_1985r , myk 41 blumchen23 druga lista 36 WOLNE 37 ira21, annaluka rezerwowo: iwona200 oraz mikakrolikowa 38 Ilona321 , arletta22 , wolne 39 Julie_K , sabi , wolne 40 antoinette, Juhaska rezerwa : isiaczek , kala 41 Nadeel rezerwa : izzie decydowała kolejność zgloszeń xjustyniaaaX - nie podałaś numeru więc nie wpisałam cię napisz co cię interesuje ![]() Edytowane przez ignis87 Czas edycji: 2009-10-24 o 22:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem chętna wstępnie na 36, tylko poczekam, aż będzie wiadomo, która wersja kolorystyczna ![]()
![]() |
#299 |
BAN stały
|
szare wysokie z ćwiekami :
nie znam jeszcze numerow jakie wybiorą ORGANIZATORKI więc ostatnia dziewczyna z listy wpadniena listę rezerwową oczywiście spisywałam wg kolejnosci zgloszeń 36 mademoiselle jeane 37 chanelkaa , chocolate-spoon - wskakuje na listę 38 paula-zla, iwona200, Schranz rezerwa 38: Hottie07 , confused ,karolkuu 39 Ćwirka , żenada ,paula-zla rezerwa 39: Paulyna ,confused,karolkuu Gwiazdka87 slonko8918 40 ciaszunia ,natix , rezerwa:kala 41 wolne paula-zla - napisz jaki rozmiar chcesz karolkuu - nie podała rozmiaru większość chce szare ![]() Edytowane przez ignis87 Czas edycji: 2009-10-24 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja chętnie kupię wysokie ćwiekowe szare rozmiar 40
![]() ![]() Edytowane przez Natix Czas edycji: 2009-10-24 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.