|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Bronzer Lancome :D
nieaktualne
Dzieńdobry! oddam bronzer lancome bamboo - dla jasnych karnacji wzamian za jedną konkretną rzecz z kolorówki albo pielęgnacji. bronzer ma ubytek rzędu 10 proc. , jest kompletnie nie do zużycia, można nim pędzlować i nic nie ubywa. Stoję na stanowisku, że nie powinni robić tak wielkich bronzerów, bo można umrzeć z nudów. ![]() najbardziej chciałabym korektor pod oka HR - cały albo przynajmniej dwie połówki ale generalnie jestem otwarta, bo już chciałoby się nowy bronzer, a co by ten nie leżał sam samiusieńki, to wystawiam go tutaj. dajcie znać, kto chce i co da! Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-10-29 o 16:05 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bronzer Lancome :D
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie w watku??
A moze chcesz wymienic na brazer rimmel?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, ale nic nie znalazłam
rimmel jest dużo tańszy od lancome.iwcia, niestety nic ![]() fajne masz rzeczy w wątku, ale niestety nic. dziękuję za propozycję! |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
![]() :c ool:![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
iwcia, szukam wzamian jednej rzeczy o podobnej wartości, czyli 170 zł, mając na względzie ubytek. najchętniej bronzer chanel, róż chanel, paletka guerlain, dior, ew. wysokopółkowy tusz, bo swój właśnie oddaję, a szczota za wielka była, fioletowy tusz ysl, ew. krem pod oczy wysokopółkowy. ogólnie jednej rzeczy o podobnej wartości. widziałam u Ciebie moonray diora, ale ja już je miałam kiedyś. zapachów raczej nie szukam, chyba że coco m., flowerbomb, elle ysl. jakiś krem chętnie bym chapsnęła. nie wiem, proponuj, co masz.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

rimmel jest dużo tańszy od lancome.

:c ool: