| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-06-24, 23:30 | #1 | 
| Zakorzenienie | tradzik w anglii

mam problem z tradzikiem, a mieszkam w uk i nie wiem gdzie udac sie o pomoc... czy zwykly GP pomoze?? czy za ewentualne leczenie(mam na mysli antybiotyk) bede musiala placic? czy moze GP skieruje mnie do dermatologa?? 
				__________________ 24.08.2019 - synku czekamy <3  | 
|     |   | 
|  2009-06-24, 23:54 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Dot.: tradzik w anglii

jak jestes normalnie ubezpieczona i masz juz swojego lekarza rodzinnego udajesz się do niego - ale w Anglii rejestracja wczesniejsza jest konieczna bez tego ani rusz! Lekarz ten uzna czy zapisac Cie do specjalisty. Może bedzie w stanie on sam Ci pomóc, jeżeli jednak zdecyduje że konieczny jest dermatolog, sam umówi Cie na wizytę podajac od razu termin i godzine.

| 
|     |   | 
|  2009-06-24, 23:59 | #3 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ 24.08.2019 - synku czekamy <3  | |
|     |   | 
|  2009-06-25, 18:05 | #4 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: UK 
				 | 

Cytat: 
  GP może dać skierowanie do dermatologa ale na wizyte u niego trezba dość długo czekać i wiele osób woli iść prywatnie pozatym GP na sam początek zapisze ci lekarstwo które jego zdaniem może ci pomóc (i w większosci przypadków pomaga co wiem z opowiadań znajomych), jeśli nie pomoże da jakiś inny 
				__________________ | |
|     |   | 
|  2009-08-07, 11:38 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

ja byłam u 'dermatologa' jakiś rok temu i przepisał mi antybiotyk, którego i tak nie brałam    no i był za darmo, i to chyba dlatego ze chodzę do szkoły   | 
|     |   | 
|  2009-10-24, 17:13 | #6 | 
| Rozeznanie | 

Cześć dziewczyny! Potrzebuję waszej pomocy, czy któraś z Was posiada Oxytetracyklinę.Obecnie, nie przebywam w UK .Nie mogę dostać w PL tego leku.Ktoś może ma? 
				__________________ Walczę o zdrową cerę: kuracja liściem oliwnym sodomaniaczka ocet jabłkowy  Idź pewnie w kierunku swych marzeń. Żyj życiem, które zrodziło się w Twojej wyobraźni...  Edytowane przez Zosia#23# Czas edycji: 2011-01-20 o 14:28 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Emigrantki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.