|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Turquoise by Olivier Durbano ok. 4,48zł/1ml - wrzesień
Cytat:
dziekuje za pomoc zadzwonilam do taty,mam numer,juz wysyłam mejla do lucky |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
mam odp:
Basia, I have tried dialing that below number with your country code for Poland, but it is not in service. Do you have a PayPal account with which you would be able to send payment instead? Please let us know if that would be possible. Best, Andrea podałam im nr infolinii no jaki im numer podac? PayPal? |
|
|
|
#123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pytają czy masz konto Pay Pal z którego mogłabyś im zapłacić.....,masz Baśku PayPal? może załóż to chwila dosłownie a byłoby prościej bo w ten sposób to możecie sobie słać te maile do Bożego Narodzenia
![]() a podałaś im numer ten który jest z tyłu karty kredytowej? nie chodzi im chyba o infolinię a serwis/departament obsługi klienta..
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2009-10-14 o 13:33 |
||
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze nie mogli mi juz pobrac tej kasy z konta :/ zakładam szybko paypala w takim razie. I co, od nowa zakupy musze robic?> ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- juz sie zalogowałam.... teraz musze powiązać karte kredytowa z paypalem,tak? dobra, juz wszystko zrobiłam. Teraz kliknac nowe zakupy na lucky??? z Paypalem?
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-10-14 o 14:06 |
|
|
|
|
#125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
załóż Pay Pal i napisz im że masz konto... nigdy tam nic nie kupowałam....a mozesz tam wejśc w zamowienie i zmienić opcję zapłaty i zapłacić PayPalem? zobacz..... zaraz przydybiemy kogoś kto już tam kupował i zapytamy
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JESTEM PRZY: Powiąż z kontem PayPal i potwierdź kartę kredytową Znajdź na wyciągu z karty czterocyfrowy kod PayPal autoryzowanego przez Ciebie obciążenia. Wprowadź ten kod poniżej. Wybierz kartę: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX Data obciążenia przez system PayPal: 14 października 2009 Kod PayPal: Po potwierdzeniu karty limity wysyłania, odbierania oraz wypłat zostanie usunięty. Po potwierdzeniu karty nastąpi zwrot obciążenia na Twoje konto PayPal. ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Dziewczyny, ide sie przejsc do millenium,opisze im całasytuacje moze sie uda. WYpytam o wszystko co i jak |
|
|
|
|
#128 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
Na koncie (po zalogowaniu) znajdziesz przy danych transakcji taki czterocyfrowy numerek - musisz go wpisać na stronie PP i w ten sposób w pełni aktywować konto. U mnie to trwało chyba 2-3 dni. Generalnie, to mogę zaproponować Ci, żebyś anulowała zamówienie - po prostu napisz im mailem, a ja (albo inna Wizażanka) kliknę zamówienie i zapłacę PP (oczywiście najpierw czekam na przelew, bo konto po mojej akcji na Lucky mam pustawe ). Jeśli się uda - mogę podać na Lucky Twoje dane adresowe (wydaje mi się, że widziałam taką opcję), a jeśli nie - paczka przyjdzie do mnie, odbiorę Afgana, a resztę prześlę do Ciebie (zostawię te 5ml Turkusa, żeby już nie napoczynać kolejnej butli bo się to wszystko trochę ciągnie, a ja już Afgana się doczekać nie mogę i chyba tak będzie szybciej
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
wątek zrobił się dość sensacyjny,popieram CeBeR
askę
|
|
|
|
#130 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Jest mi bardzo głupio że moje pierwsze zakupy się ciagną. ALE udało mi sie z tej mega stresujacej dla mnie sytuacji wybrnąć. Anulowałam tamto zamówienie,wykonałam drugie. zapłaciłam inna, druga karta z millennium. Byłam w paru bankach, gadałam z ludzmi ktorzy robli zakupy poza PL. Tamta karta byc moze była zła, stad Lucky miało problem z pobraniem kasy i domagało sie potwierdzen....
->płace inna karta, z której USA ściąga kase. NIe bede czkekac w tej sytuacji na PayPal, nie bede pisac z Lucky nieskonczone mejle. Zamowienie wykonałam, nr zamowienia: Order # 133106 nawet nie wiecie jak sie bałam zajrzec na wizaz i sprawdzic ten watek, bałam sie waszych reakcji, odpowiedzi.... ojejku ![]() |
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
nie bój nic, jesteśmy niecierpliwe ale tez tolerancyjne
, grunt, że jest już załatwione |
|
|
|
#133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
mnie nie pili..ale to był jak do tej pory jedyny wątek na którym coś się działo.No i zrobił się prawie wątkiem instruktażowym.Zmieniam wersję na... Baśku nie poddawaj się
|
|
|
|
#135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje za Wasze odpowiedzi od razu mi lżej. Fakt- watek stał sie w pewnym sensie instruktażem, opisuje tu krok po kroku co wyprawiam,co robic a czego nie Ja, jak kupowałam na lucky zaczynałam od 0. Sama musialm zobaczyc co kliknac, co wpisac, jeszcze jaka karte wybrac. Poważna sprawa, Po tym wszystkim co mnie przeszło, chetnie zaczne pomagac innym w zakupach
|
|||
|
|
|
#136 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Hej Basiek
i na jakim etapie jest zamówienie? Pytam, bo nie wiem czy dam radę z tym odbiorem - mam być w Wawie 4.11 a poza tym chciałam zamawiać Incensy CdG a wpierw muszę przetestować te dwa zamówione jako odlewki.
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
paczka zamówiona w tamtym tyg. w środe, bardzo bym chciała aby w tym tygodniu przyleciała
gdzie wpisuje sie nr zamowiania aby sprawdzic na jakim etapie jest paczka?
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
i jak Baśku? i jak? Przepraszam, ze nie w tym watku ale zapytam przy okazji..czy RC jest juz kliknięty? nie wiem kiedy mozna sie spodziewac paczek
|
|
|
|
#139 | ||
|
Zakorzenienie
|
to ja odpowiem
RC nie klikniety,Basiek pisała,ze najpierw trzeba zakończyć "Turkusową" sprawę A to już lada dzień,bo paczka do nas leci,no a potem będzie RC i Kiliany,nie ma co się tak spieszyć bo się naszemu Baśkowi zrobi chaos w głowie,cierpliwości Violette
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym, czekam jeszcze na pare wpłat za Rock Crystal... A paczka z turkusem i Cdg.... juz dzis jest dokładnie tydzien. Zeby przeleciała cala i zdrowa. Nic lucky sie nie odzywa, ale to chyba dobrze, bo jak było cos zle to ZAWSZE przysyłali mi mejle ze cos jest nie tak. |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
co ja poradze ze sie doczekac juz nie moge
![]() Baśku dostałas ode mnie przelew za RC? szedł przez PP zrobiony w pon. 19.10, zreszta pisałąm w tamtym watku, juz mi sie oba mylą |
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
ja już nie mogę z tym lucky.....
![]() zrobiłam zakupy kartą kredytową,napisałąm im mejla, żeby pierwsze zamówienie anulowali a zajęli się drugim i żeby pilnie wysłali. Odpisali mi, że pierwsze zamowienie anuluja i zajmą się drugim. Dlaczego to się tak dłuży. Innym dziewczynom już dawno wysłali paczki, a mnie zaczynają denerwować... |
|
|
|
#144 |
|
never say no to panda
|
Baśku, wielgachna prośba, zamieść w wątku nr naszego zamówienia (znaczy - jeśli już wysłali), żebyśmy mogły śledzić jego losy (zamiast Ci non stop truć, czy wiesz coś o paczuszce)
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-10-24 o 17:12 |
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
ze tak powiem, jest weekend i chyba mi lucky nie odpisze, ale w pon sie wyjasni..... z wczoraj odpisali mi na moje pytania,i ' ze jesli bedzie problem to napisza' wiec moze problemu nie maja i wysla juz w pon
![]() oczywiscie podam Wam nr zmowienia |
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
to im powinno zależec na tym aby wysłac klientowi paczke
![]() ja myślałm ze w tamtym tygodniu będzie ![]() ![]() ![]() ja nie wiem, nie chcą mi wysłać perfum ![]() naprawde,nie wiem sami problemy wymyślają |
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie,tyle czasu ![]() nic nie pisali...... tylko to,ze jesli beda problemy to napisza. A nie pisza od 1,5 tyg. wiec problemow nie maja [to dlaczego nie ccha wysłac] ![]() nawet na karcie kredytowej mialam przez tydz. -1400zł. myślałam ze pobrali, ale od 2-3 dni kasa powrocila, nie wiem co sie dzieje z lucky ale nie pobrali kasy w koncu!! :@ mysle,ze jak im napisalam pare dni temu, zeby wreszcie mi to wysłali, ze przeciez anulowałam pake nr 1 a chce nr 2 to dopiero po moim upomnieniu zaczna działać..... jakoś w przypadku demeter kase sobie wzieli z konta,.... proponuje poczkekac do pon, wtedy odp na mejle, moze napisza ze wysłali, jestem ciekawa co dalej ile mozna czekac
|
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Baśku ,ja proponuję w tej sytuacji powstrzymać się jeszcze z klikaniem kolejnej paki,żeby znów nie było nieporozumień i nerwów.I kliknąc dopiero jak już wszystko będzie ok z Turkusową paką....
no właśnie....i czy aby na pewno wszystko jest ok,bo skoro kasa wróciła...może znów coś z weryfikacją..swoją kartą płaciłaś?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

). Jeśli się uda - mogę podać na Lucky Twoje dane adresowe (wydaje mi się, że widziałam taką opcję), a jeśli nie - paczka przyjdzie do mnie, odbiorę Afgana, a resztę prześlę do Ciebie (zostawię te 5ml Turkusa, żeby już nie napoczynać kolejnej butli
askę

ojejku