Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-24, 12:34   #2281
AniaaaxDD
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Dr Kasprzyk to bardzo dobry wybór.
Aniu, jeśli jest taka możliwość to skorzystaj z porad tych dwóch kardiologów
Hm.. a słyszałyscie coś złego o nim
Napewno bede starac sie dowiedziec jak najwiecej o tym nieszczęsnym sercu
Ale powiem wam, ze jakos tak byłam nastawiona na Łątkowskiego i dalej go chce.. (chyba rozumiecie.. ) Nastawiłam się na ten 11.12.. Mimo tego ze Kasprzyk jest w Krakowie.. Zastanawiam się ktory z nich jest lepszy.. Bo Łątkowski ma chyba większe doświadczenie.. Ale jak ta anestezjolog dalej mnie nie chce to musze zmienic wybor...
AniaaaxDD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 13:06   #2282
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AniaaaxDD Pokaż wiadomość
Dwa dni po operacji wybrałaś sie do kina zaskoczyłaś mnie ale bardzo pozytywnie super ze tak szybko doszlaś do siebie A na czym byłaś
Aniu to nie jest tak do konca, ból jest ale ja jestem niecierpliwą osobą i siedzenie w domu to nie dla mnie. Fakt są objawy ból, ograniczone ruchy itd. ale ruszac sie trzeba i musi byc lepiej z dnia na dzień , a w kinie byłam na " Bękarty wojny " polecam jeśli lubisz filmy Tarantino.

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 14:41   #2283
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Aniu to nie jest tak do konca, ból jest ale ja jestem niecierpliwą osobą i siedzenie w domu to nie dla mnie. Fakt są objawy ból, ograniczone ruchy itd. ale ruszac sie trzeba i musi byc lepiej z dnia na dzień , a w kinie byłam na " Bękarty wojny " polecam jeśli lubisz filmy Tarantino.
Aha ja jestem bardzo wrażliwa na ból, ale w tym przypadku wytrzymac trzeba ja zamierzam isc na "Piłe 6"
Stary 2009-10-24, 20:32   #2284
pysia222
Zakorzenienie

Hej dziewczyny wlasnie wrocilam z zakupow,bylam dzisiaj z moja 8 letnia corka i mezem , kupilismy caly epfipunek dla Gagi na zime (kurtki, buty , rajtuzy itp) i jestem bankrut totalny dobrze , ze sie koniec miesiaca zbliza a jak to u Was wyglada ?

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez KISI_72 Pokaż wiadomość
No to nie wiem... Mnie doktor powiedział, że w moim przypadku pod gruczoł będzie lepiej mimo,że pod mięsień robi bardzo często. I że to w karmieniu nie przeszkadza...
Dodatkowo mówiłam mu., że prowadzę bardzo aktywny tryb życia dużo ruchu itp. Zapewniał, że to nie ma znaczenia.
Kurcze ja nie wiem , ale juz pisalam ,ze zawodowo jestem zwiazana ze sportem , czesto trenuje nawet 2 x dziennie .
W tym przypadku dr. polecil mi implantaty okragle pod miesien , powiedzial , ze anatomiczne moga sie przekrecic czy cos takiego .

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Listopadowa - bardzo sie ciesze , ze u Ciebie juz wszystko ok.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Dziewczyny jak moge tam na dole wpisac date op. i doktora

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-10-24 o 20:18
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 20:59   #2285
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wlasnie wrocilam z zakupow,bylam dzisiaj z moja 8 letnia corka i mezem , kupilismy caly epfipunek dla Gagi na zime (kurtki, buty , rajtuzy itp) i jestem bankrut totalny dobrze , ze sie koniec miesiaca zbliza a jak to u Was wyglada ?

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Kurcze ja nie wiem , ale juz pisalam ,ze zawodowo jestem zwiazana ze sportem , czesto trenuje nawet 2 x dziennie .
W tym przypadku dr. polecil mi implantaty okragle pod miesien , powiedzial , ze anatomiczne moga sie przekrecic czy cos takiego .

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Listopadowa - bardzo sie ciesze , ze u Ciebie juz wszystko ok.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Dziewczyny jak moge tam na dole wpisac date op. i doktora
wchodzisz w ustawienia, potem w zmien podpis, zmieniasz i zapisz zmiany

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2009-10-24, 21:30   #2286
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KISI_72 Pokaż wiadomość
No to nie wiem... Mnie doktor powiedział, że w moim przypadku pod gruczoł będzie lepiej mimo,że pod mięsień robi bardzo często. I że to w karmieniu nie przeszkadza...
Dodatkowo mówiłam mu., że prowadzę bardzo aktywny tryb życia dużo ruchu itp. Zapewniał, że to nie ma znaczenia.
Ufajmy więc, że Twój doktor dokładnie wiedział co robił. Nie doczytałam który to lekarz-ale myślę, że to dobry specjalista, i kciuki trzymam mocno za Twoje piersiątka. Zgodzę się z Tobą (i Twoim dr) że są czasem metoda pod gruczoł jest najlepszą z możliwych. I z całą pewnością u Ciebie właśnie tak było. Patrząc na same implanty jakie Ci dobrał lekarz już można wywnioskować, że masz dożo własnego gruczołu i są one tylko uzupełnieniem piersi.W przypadku Horo -mimo wykarmienia trójeczki maluszków-tkanki gruczołowej było malutko, tak więc nie można porównywać waszych przypadków.
A jeśli chodzi o karmienie to dr Listopadowa wszystko dokładnie już wyjaśniła.
I oczywiście trzymamy kciuki za Twoje wyniki his.pat., będzie dobrze

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 21:37   #2287
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
W przypadku Horo -mimo wykarmienia trójeczki maluszków-tkanki gruczołowej było malutko, tak więc nie można porównywać waszych przypadków.
Mya,
Moje żarloczne ssaczki to mi mleko razem z tkanką gruczołową wyciągnęły ... dobrze, ze skóra zostala

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 21:58   #2288
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Ale powiem wam, ze jakos tak byłam nastawiona na Łątkowskiego i dalej go chce.. (chyba rozumiecie.. ) Nastawiłam się na ten 11.12.. Mimo tego ze Kasprzyk jest w Krakowie.. Zastanawiam się ktory z nich jest lepszy.. Bo Łątkowski ma chyba większe doświadczenie.. Ale jak ta anestezjolog dalej mnie nie chce to musze zmienic wybor...
Dr Kasprzyk robi piękne piersi, był nawet na mojej liscie przed pierwszą operacją ale niestety już do niego nie dojechałam. Więc jeśli zrezygnujesz z Łątkowskiego to i dr Kasprzyk świetnie się Tobą zajmie. Z tego co pamietam to na tym forum robiła u niego Mysia3175 i Kusia. Więc może od nich dowiesz się czegoś z pierwszej ręki pisząc na priv.
A na konsultację do kardiologów idz do obu jeśli możesz, bez względu na opinię jaką otrzymasz w poniedziałek. Oczywiście od razu powiedz, że musisz mieć konsultacje przed narkozą bo klinika taką wymaga. Ja też byłam przed pierwszą op na takiej konsultacji bo mi w EKG coś tam wyszło i lekarz opisujący za bardzo sie przyłożył do opisu. Kardiolog bez problemu wydał mi swoją opinię nie widząc najmniejszych przeciwwskazań do narkozy, i wszystko mi pięknie napisał

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Mya,
Moje żarloczne ssaczki to mi mleko razem z tkanką gruczołową wyciągnęły ... dobrze, ze skóra zostala
To żarłoczki małe . Ale powiem Ci , że to lepiej jak tej tkanki gruczołowej po karmieniu nie ma za dużo-lekarz włoży odpowiedniej wielkości implant, taki by ładnie pierś (skórę) wypełnić i jest pięknie. A przy obwisłej piersi z tkanką(która dodatkowo nie jest już taka jędrna jak przed karmieniem) już lekarz musi pokazać największy swój kunszt by wszystko wyszło jak należy.Tu już jest dużo trudniej a zła decyzja lekarza może przynieść marny efekt.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-10-24, 22:02   #2289
agnes281
Wtajemniczenie

p.s moja temperaturka jest juz wporządku ;-)))

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-10-24 o 22:24
Stary 2009-10-24, 22:07   #2290
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry wszystkim żelkom
powiedzcie mi czy ja nie mam autostrady? i jak mięsien pusci,żelek wyskoczy do przudu to piers zrobi sie bardziej okragła? na ten moment mam wrazenie, że sa spiczaste....
Są spiczaste bo są jeszcze w szoku co się z nimi stało.Daj im czasu i sobie też, Twoje piersi zapowiadają się na śliczne-i takie będą.
Co do temperatury ja miałam 37.-37.4 - i do tego u mojego doktorka po operacji brało się czopki przeciwzapalne, które pewnie też obniżają temperatukę.Jeśli będziesz miała więcej to dzwoń do doktorka-bo gorączka może być sygnałem że coś dzieje się nie tak.

Stary 2009-10-24, 22:09   #2291
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo dostalas smsa ode mnie dzis?
nie wiem Slońce zostawiłam tel u babci, odbiorę dopiero jutro rano

a co pisałaś? gdyby nie to, ze jak zwykle jestem sama z dziećmi w domu, to pobiegłabym po niego

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-10-24 o 22:12
Stary 2009-10-24, 22:11   #2292
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
z wlasnego doswiadczenia powiem tobie, ze sama podróż do kliniki np Kraków będzie dla ciebie stresem a juz nie wspominając po op. ja jadąc tylko 2h mialam dośc, to jest naprawde męczące, będziesz obolała ,zmęczona i myślami tylko o ciepłym łóżeczku
sprawa wyboru Dr. musi byc twoja indywidualną rzeczą kierując sie zaufaniem, osiągnięciami lekarza, opinia, galerią zdjęc, wiec zdobywaj jak najwięcej informacji. P.s a skąd jesteś tak wogóle? i jakie chcesz miec piersi? w razie stresu, który będzie ci towarzyszył przy przed operacją, zapisz sobie wszystkie oczekiwania,argumenty, wątpliwości, ja pozapominałam co chcialam powiedziec

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
nie wiem Slońce zostawiłam tel u babci, odbiorę dopiero jutro rano
ok pytalam tylko czy zmieni mi sie rozmiar stanika? aktualnie mam 75 D

Stary 2009-10-24, 22:15   #2293
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ok pytalam tylko czy zmieni mi sie rozmiar stanika? aktualnie mam 75 D
KKochana,
jak dla mnie to Ty na bank nie bedzesz miała 75 w obwodzie ... szczuplutka jesteś. Więc stawiam na 70 E/F

Stary 2009-10-24, 22:22   #2294
agnes281
Wtajemniczenie

Horo cos nie kumam od zawsze mialam 75 w obwodzie miseczka A teraz mam 75 lecz miseczka D- tak jest na staniczku z kliniki, wiec jakim cudem zmniejszy mi sie obwód na 70?;-)))

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

to od kiedy najlepiej kupowac staniczki? te miekkie puki co.

Stary 2009-10-24, 22:24   #2295
horo
Zakorzenienie

GG do horo

A mi zostały juz tylko 3 dni z pasem i stanikiem pooperacyjnym ... we wtorek mija 8 tygodni od op ... the final countdown
I znowu będę odliczać .. kolejne 4 tygodnie, zeby w koncu móc zalozyć jakieś koroneczki na fiszbinkach

Stary 2009-10-24, 22:25   #2296
listopadowa80
Zakorzenienie

Mya - skoro już zmądrzałaś i się nie przeforsowujesz to nie dostaniesz po nosie od dr Listopadowej:haha ha:

Grypę powoli żegnamy, dzisiaj już znacznie lepiej, choć teraz ja zaczynam się czuć nieszczególnie

Końca remontu nie widać, a jeszcze trzeba będzie ten bajzel wysprzątać. Pewnie wszystko spadnie na mojego męża, bo ja nadal unikam forsownych czynności. Tak czy siak mam zamiar zdążyć przed 17-tym

Pysia - dziękuję, u mnie znacznie lepiej
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 22:25   #2297
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo cos nie kumam od zawsze mialam 75 w obwodzie miseczka A teraz mam 75 lecz miseczka D- tak jest na staniczku z kliniki, wiec jakim cudem zmniejszy mi sie obwód na 70?;-)))

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

to od kiedy najlepiej kupowac staniczki? te miekkie puki co.
To jak dla mnie źle dobieralaś staniki Masz być zapięta na najlużniejszą haftkę i to ma być ciasne
A ile masz cm pod biustem... mierzone bardzo ciasno, na wydechu ? Tylko, ze teraz to Ty jeszcze jesteś opuchnieta

Stary 2009-10-24, 22:26   #2298
MyaDiva
Zakorzenienie

czekoladowa-sowa-hop,hop, jak tam torba już spakowana? O której masz operacje? i jak się trzymasz-stresik czy nadal ogromna radocha

Stary 2009-10-24, 22:31   #2299
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
czekoladowa-sowa-hop,hop, jak tam torba już spakowana? O której masz operacje? i jak się trzymasz-stresik czy nadal ogromna radocha
Pewnie ogromna radość poprzeplatana stresem
Sówka - o której kładziesz się pod nóż.
Ale będą mnie w poniedziałek dłonie boleć od zaciskania kciuków
Stary 2009-10-24, 22:31   #2300
agnes281
Wtajemniczenie

mierząc dzis Triumph Triaction 75D bylo ok troszke się marszczyl na sutkach , natomiast 75C był ciasny w biuscie. Obwód 75 pozostał ten sam, Dr tez tak wymierzył a w biuscie wyszło mu (po wlożeniu 350 88cm )

Stary 2009-10-24, 22:36   #2301
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
mierząc dzis Triumph Triaction 75D bylo ok troszke się marszczyl na sutkach , natomiast 75C był ciasny w biuscie. Obwód 75 pozostał ten sam, Dr tez tak wymierzył a w biuscie wyszło mu (po wlożeniu 350 88cm )
75 D to masz w biuscie mierzone luźno 94 cm, a pod biustem mierzone bardzo ciasno ok. 80 cm... a Ty na pewno tyle nie masz
Wstrzymaj się z kupowaniem staniczków az zejdzie opuchlizna aż piersi zaczną się ukladać . Ty masz na to miesiac, więc jeszcze czas

nie będxzie 75 cm pod

Stary 2009-10-24, 22:40   #2302
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
75 D to masz w biuscie mierzone luźno 94 cm, a pod biustem mierzone bardzo ciasno ok. 80 cm... a Ty na pewno tyle nie masz
Wstrzymaj się z kupowaniem staniczków az zejdzie opuchlizna aż piersi zaczną się ukladać . Ty masz na to miesiac, więc jeszcze czas

nie będxzie 75 cm pod
czyli co będe miec za***iaszcze balony typu E , F ?

Stary 2009-10-24, 22:42   #2303
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
czyli co będe miec za***iaszcze balony typu E , F ?
stawiam na 70 E/F i jestem pewna, ze się nie mylę

Stary 2009-10-24, 22:48   #2304
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Mya - skoro już zmądrzałaś i się nie przeforsowujesz to nie dostaniesz po nosie od dr Listopadowej:haha ha:

Grypę powoli żegnamy, dzisiaj już znacznie lepiej, choć teraz ja zaczynam się czuć nieszczególnie

Końca remontu nie widać, a jeszcze trzeba będzie ten bajzel wysprzątać. Pewnie wszystko spadnie na mojego męża, bo ja nadal unikam forsownych czynności. Tak czy siak mam zamiar zdążyć przed 17-tym

Pysia - dziękuję, u mnie znacznie lepiej
To się bardzo ciesze, że nie będzie aty-aty.
Nie wątpię, że się z tą grypą rozprawiłaś, pani dr Listopadowa nie takie błahostki potrafi rozwiązać. A sama się nasmaruj porządnie z wewnątrz i na zewnątrz-słyszałam, że najlepiej działa jak robi to mężczyzna.Więc zanim wezmie się za sprzątanie-niech żonkę na nogi postawi.
Mam jeszcze taką prośbę, żebyś nadal robiła zdjęcia swoim ślicznotką i nam je tu czasem pokazywała.Ja czekam na Twoją foteczkę w pierwszym ślicznym staniczku-zatka nas wszystkie,o raz chcę zobaczyć Twoje skarby w mega sexownym dekoldzie:c isza:

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
stawiam na 70 E/F i jestem pewna, ze się nie mylę
Tak pewnie będzie

Stary 2009-10-24, 22:55   #2305
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wątpię, że się z tą grypą rozprawiłaś, pani dr Listopadowa nie takie błahostki potrafi rozwiązać. A sama się nasmaruj porządnie z wewnątrz i na zewnątrz-słyszałam, że najlepiej działa jak robi to mężczyzna.Więc zanim wezmie się za sprzątanie-niech żonkę na nogi postawi.
Mam jeszcze taką prośbę, żebyś nadal robiła zdjęcia swoim ślicznotką i nam je tu czasem pokazywała.Ja czekam na Twoją foteczkę w pierwszym ślicznym staniczku-zatka nas wszystkie,o raz chcę zobaczyć Twoje skarby w mega sexownym dekoldzie:c isza:

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Tak pewnie będzie
to tylko cieszyc cieszyc i jeszcze raz cieszyc sie i czekac 3,5 tyg. na szał zakupowy

Stary 2009-10-24, 22:58   #2306
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
wchodzisz w ustawienia, potem w zmien podpis, zmieniasz i zapisz zmiany
Dzieki
Stary 2009-10-24, 22:59   #2307
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa, ja tego swojego chłopa to odpędzić od siebie nie mogę
Jak mnie dr mąż weźmie w obroty to zdrowa być muszę - nie ma innej opcji

Cytat:
Oczywiście, z miłą chęcią spełnię Twoją prośbę - tylko muszę się zaopatrzyć w jakieś sexy wdzianka
Stary 2009-10-24, 23:09   #2308
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Dr Kasprzyk robi piękne piersi, był nawet na mojej liscie przed pierwszą operacją ale niestety już do niego nie dojechałam. Więc jeśli zrezygnujesz z Łątkowskiego to i dr Kasprzyk świetnie się Tobą zajmie. Z tego co pamietam to na tym forum robiła u niego Mysia3175 i Kusia. Więc może od nich dowiesz się czegoś z pierwszej ręki pisząc na priv.
A na konsultację do kardiologów idz do obu jeśli możesz, bez względu na opinię jaką otrzymasz w poniedziałek. Oczywiście od razu powiedz, że musisz mieć konsultacje przed narkozą bo klinika taką wymaga. Ja też byłam przed pierwszą op na takiej konsultacji bo mi w EKG coś tam wyszło i lekarz opisujący za bardzo sie przyłożył do opisu. Kardiolog bez problemu wydał mi swoją opinię nie widząc najmniejszych przeciwwskazań do narkozy, i wszystko mi pięknie napisał
Aha dziekuje za odpowiedz wlasnie probuje zbierac info na temat Kasprzykowskiego mam do niego najblizej a wczesniej o nim nie wiedzialam Ale sie stresuje ta wizytą u kardiologa .. mam nadzieje ze wszystko okaze sie w porzadku.. I ze dostane taka opinie jak Ty A co Tobie wykryli w serduchu
Stary 2009-10-24, 23:15   #2309
listopadowa80
Zakorzenienie

Oglądacie walkę Gołota vs. Adamek?
Stawiam na Tomka

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Aha dziekuje za odpowiedz wlasnie probuje zbierac info na temat Kasprzykowskiego mam do niego najblizej a wczesniej o nim nie wiedzialam Ale sie stresuje ta wizytą u kardiologa .. mam nadzieje ze wszystko okaze sie w porzadku.. I ze dostane taka opinie jak Ty A co Tobie wykryli w serduchu
O Kasprzykowskim info. nie zbieraj. Skup się na dr Kasprzyku

I nie stresuj się Maleńka, z serduchem na pewno wszystko jest ok, a nawet jeśli jest jakaś wada, to z pewnością nie ma ona wpływu (przynajmniej znacznego) na jego czynność
Stary 2009-10-24, 23:16   #2310
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
z wlasnego doswiadczenia powiem tobie, ze sama podróż do kliniki np Kraków będzie dla ciebie stresem a juz nie wspominając po op. ja jadąc tylko 2h mialam dośc, to jest naprawde męczące, będziesz obolała ,zmęczona i myślami tylko o ciepłym łóżeczku
sprawa wyboru Dr. musi byc twoja indywidualną rzeczą kierując sie zaufaniem, osiągnięciami lekarza, opinia, galerią zdjęc, wiec zdobywaj jak najwięcej informacji. P.s a skąd jesteś tak wogóle? i jakie chcesz miec piersi? w razie stresu, który będzie ci towarzyszył przy przed operacją, zapisz sobie wszystkie oczekiwania,argumenty, wątpliwości, ja pozapominałam co chcialam powiedziec
Ja jestem z Krakowa Nie chce za duzych, chce takie zeby pasowaly do drobnej budowy i nie były punktem na ktory kazdy bedzie zwracał uwage za pierwszym razem Jednak chce zeby byla roznica miedzy tym co mam a co bedzie bo inaczej na stol bym nie szla wspomne jednak ze mam kurza klatke piersiowa i to przez nia zdecydowalam sie na operacje.. o oczekiwaniach to powiem przed samym zabiegiem bo narazie nie powiedzialam mu wszystkiego..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości