|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14903483]dokładnie
ide spac . dobranoc Dziunie ;*[/QUOTE] Kuba jej macha przed oczami, a ta nic ![]() branoc ;*
|
#752 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nasze plany są w pierwszym poście. Wiele z nas zdaje te przedmioty, zajrzyj na pierwszą stronę. ![]() Cytat:
Nie ma zagadnienia 'kombinatoryka' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Żbiczaki ;***
Spać mi się chcę ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Nie, a kto wygrał ? ;>> Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2009-10-24 o 23:46 |
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
branoc ![]() edit: jednak w 5 rundzie
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-10-25 o 00:02 |
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze obstawiłam, że Adamek znokautuje Gołotę.
![]() Oglądałam demotywatory i error.
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mam error (
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Spać idę.
![]() Dobranoc.
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać!
![]() i tak rano pewnie bede czulam sie jak wyr.ucha.ny zajac ![]() ostatnio zawsze rano sie tak dziwnie czuje... |
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=effciaa16;14900848]
siostra ma ten film i właśnie przed chwilą pytała czy będę z nią oglądała. Pierwsze słyszę o nim. a skąd ma ten film? A my jednak nie poszliśmy do kina. Może jutro pójdziemy Oglądałam walkę Adamek wymiata spać się nie chce jak się spało do 12 Ale i tak się kładę.Słodkich snów.. Pchełki |
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja też idę, bo coś spać mi się chce
kolorowych
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się przyznam, że nawet nie wiedziałam,że taka walka będzie, dopiero kol. mi powiedziała. dzień dobry;* wstałam o 8. -.- ja nie wiem co mi się stało, spać mi się już nie chciało. (nie czuję, że rymuję )chciałam się tylko przywitać i już mykam, bo mam bardzo dużo nauki. Miłego dnia.;*
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Żbiczunie ;*
Zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć, że poszłam do nowo otwartego sklepu, a tam milion rodzajów herbat i to takich, jakie pierwszy raz na oczy widziałam. O, to nieźle zabalowałaś. Słodkich snów
|
|
#767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
byleby tak dalej ![]() Wyślij na PW linka do swojego profilu na NK. ![]() Czyyytam. Jestem na 560-tej.. jeszcze 70str. Chcę skończyć, ale jakoś brak mi już zapału. No, ale do końca dzisiejszego dnia przeczytam. ![]() Nie, ale słyszałam, bo tata oglądał, więc dobiegały mnie odgłosy ;p Cytat:
![]() ___ Cześć, Kaczuchy ;* Nie robię nic, o czym mogłabym tu pisać, moje ostatnie dni są ciekawe jak bajki o Kreciku... ![]() Rozwiązywałam sobie tylko wczoraj arkusz z WOSu i napisałam poziom R na 64% (ale licząc bez pracy - za 100% policzyłam sobie wszystkie punkty oprócz pracy i wyliczyłam, jaką część z tych 100% mam), co jest dość kiepsko, bo na swój kierunek musiałabym mieć PRZYNAJMNIEJ 80%, a najlepiej jednak więcej niż 80 i%2
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-25 o 09:30 |
|||
|
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i myslałam, że z tych małych to wybiorą tą, co wczoraj miała występ, a wybrali tą charczącą -.- Cytat:
umysł ścisły, co nigdy nie czyta ze zrozumieniem ;] napisałam tematy jakie mam zapisane w zeszycie. plus to czy mam tam zadania z książki czy dyktowane przez babkę. trza czytać kilka postów wstecz ![]() cześć Żbiki ;* wyspałam się, a poszłam spać o 3:00 starego czasu (kolega u mnie siedział do 2:40, piliśmy Martini, którego nie znoszę, i wspominaliśmy stare dobre czasy mam jakiś nieodgadniony zapał do nauki. nie wiem skąd się wziął. więc idę po szlafrok bo jakoś mi tak zimno i zaczynam łuczyć się.jutro mam pracę klasową z gegry. w ogóle. stwierdziłam, że poziom mojej wiedzy z gegry starczy mi na jakieś 30% na próbnej maturze mam jeszcze miesiąc, żeby nadrobić.więc od dzisiaj się łuczę ambitnie.miłego dnia Glonojadki ;*
|
|
#769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie to nie ja, zdjecie z neta ale mi się podoba;D Wiesz co ja też się raczej nie dostane, mimo, że w biol chemie jestem to poziom mojej biologii jest marny. Więc, może spotkamy się na farmie za rok. Moja szkoła,też tak kombinuje z fakultetami, że masakra. Jest kryzys trzeba oszczędzać- szkoda tylko,że naszym kosztem ![]() Incorret a jaka szkoła?
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2009-10-25 o 10:01 Powód: zanik pamięci;p |
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------ Pójdę się połuczyć. Dużo rzeczy mam do zrobienia. ![]() Miłego dnia.
|
|
|
#771 | |
|
Zadomowienie
|
zmobilizowałaś że hoho
chyba dzisiejszy dzień spędzę przy książkachCytat:
nie oglądalam w sumie tej wcześniejszej (tej co ją wybrali), ale już sama z siebie bardziej mi się podobała ta wczorajsza
|
|
#772 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ahojjj ![]() będzie lepiej Cytat:
![]() Cytat:
ja mam fakultety normalnie, mimo kryzysu ![]() aha i dziękuję za przypomnienie, muszę się pouczyć na fakultety ![]() Cytat:
kurcze musze dzisiaj zobaczyć powtórkę ![]() --------------------------------- dzień dobry otóż biorę się za siebie dziś i zaczynam się uczyć, bo wczoraj zrobiłam tylko część chemii miłej niedzieli |
||||
|
|
|
#773 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ;*
jakieś choróbsko mnie bierze chyba.. stałam dwa dni na promocji obok lodówek i mam w ogóle miałam w czwartek szczepionkę i tak mnie ręka strasznie boli do dzisiaj.. masakra ![]() Moja studniówka kosztuje 240 za parę, więc nie jest tak tragicznie, ale koszty tzw. "matura" to 60 zl.. Nie wiem za co, no ale dobra.. |
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
No ładnie
![]() Cytat:
Wstałam, lazy day dziś. Nie wiem czy mam jutro jakiś sprawdzian. Oby nie. Bo nie chce mi się uczyć. |
|
|
|
|
#775 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Też jeszcze nie miałam. Cytat:
![]() Cytat:
To podobnie jak ja ![]() Mnie też się marzy gitara ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W sumie dobrze, że ja nie trafiłam na taki sklep, bo i tak już jestem spłukana ![]() -- Dzień dobry Żbiki Wczoraj nie zrobiłam dosłownie NIC, więc dzisiaj muszę wziąć się ostro do roboty. Pierwsza najważniejsza (i najtrudniejsza ) rzecz - wyłączyć komputer! ![]() No to idę. Miłej niedzieli
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja ich nie lubiłam i zawsze jako dziecko się wkurzałam, że znowu tą niemotę pokazują. ____ Wiecie co? Fatalnie się dziś czuję... spałam za długo dziś zdecydowanie i jakoś głowa mnie boli, i w ogóle, ble. A wczoraj myłam okno z wilgotnymi włosami i może mnie przewiało.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-25 o 11:51 |
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się ! ja się ciągle wykręcam tym,ze niby muzyki na kompie słucham ![]() no i tak się uczę i ciągle coś sprawdzam w necie diabelskie narzędzie z tego komputera ! ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- no tak, ale podejrzewam, że te 60zł to od razu za napoje, jedzenie itd ![]() u mnie pewnie też będzie zrzutka. bo co roku rodzice przygotowują kanapki, ciepłe przekąski, napoje dla maturzystów (podczas ustnych egzaminów.. bo się od rana w szkole sterczy..)
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;onapoje u nas też są ;P i na pisemnych nawet :P a czy się od rana sterczy.. to zależy xD przeciez są wyznaczone godziny ![]() wpadłam tylko powiedzieć dzień dobry i życzyć miłej niedzieli ![]() idę do książek! trzeba nadrobić straconą sobotę :P
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli np. grupa I na godzinę 9:00, w grupie I 15 osób i każdy po 20 min.. a Ty gdzieś w środku listy, moze ktoś na maturę nie przyjdzie.. różnie bywa, czekać trzeba ![]() no np. u nas robią jakąś zupę, albo jakieś ciepłe kotlety w tamtym roku mało kto coś z tych rzeczy jadł, bo ze strasu raczej każdy ma ściśnięty żołądek ![]() ale smiesznie, przez cały maj w szkole wali kotletem no i plus jakiś obiad też jest zamawiany dla egzaminatorów. ale to pewnie w mojej szkole takie dziwactwa sa uprawiane. ej, ja idę się uczyć. wyłączam kompa. dość lenistwa !
|
|
#780 | |||
|
Konto usunięte
|
to było zaje,biste
![]() i bardzo dobrze że Adamek wygrał ![]() Cytat:
![]() ja meczę 'granice' ... Cytat:
a ta mała też fajna była co wczoraj występowała. Cytat:
. jutro kart. ze słowek z anglika tylko , które już umiem ![]() Dzien dobryyyy ;* a ja sobie dzisiaj spałam do 10.30 ahh , wyspałam się. mam ochotę iśc pobiegac, ale to wieczorem ![]() miłego dnia ;* |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

Nie ma zagadnienia 'kombinatoryka' 
robiłam to jakies 2 godziny 

(

Oglądałam walkę
Ale i tak się kładę.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

;o