|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Niestety muszę się z tym zgodzić..
U mnie było kiepsko, dużo nakupowałam, ale ze wszystkiego jestem zadowolona, część z zakupów udało mi się już zużyć (masło Farmony, jednorazowe maseczki), a część to kolorówka (limitowanka Cramylicious), jestem z niej bardzo zadowolona, więc nie żałuję. Na szczęście obejrzałam też kolejne limitowanki Essence i już mnie nie kuszą, nie moje kolory, albo rozświetlacze do twarzy, a ja wolę brązery. Portfel odpocznie. [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;14902271]Hej, dziewczyny, postanowiłam, że wpadnę do Was. Kosmetykoholiczką ciężko mnie nazwać, a mój zbiorek przy niektórych Waszych to pikuś, ale postanowiłam zrobić porządek ze swoją kosmetyczką i zminimalizować ją do takiego "the best of" - kosmetyków wypróbowanych, które mi służą. Wykorzystam zapasy i pozostanę przy tym, co zrobiło na mnie b.dobre wrażenie, choć oczywiście będę też wypróbowywać nowości. Ale chcę kupować z głową, a nie impulsywnie.[/QUOTE] Witaj. Widzę, że mamy podobne cele, sama chciałabym wszystko uporządkować i tak jak powiedziałam wcześniej, nie dublować kosmetyków. Właśnie robię przegląd tego co mam i tworzę listę niezbędników na listopad - zapowiada się malutko! Zamierzam dziś pozużywać sporo próbek.
|
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Eirenn. Rozumiem Cie, na pewno osiagniesz sowj cel z nasza pomoca.
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny..wrocilam z pizzy
![]() widze ze troche napisalyscie!!! to nadrabiam!!! witaj Eirenn fajnie ze do nas trafilas!!! |
|
|
|
#4234 |
|
Zadomowienie
|
witaj na odwyku Eirenn!
ja zużyłam przed momentem balsam do ciała Luksja o zapachu grejpfruta
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
brawo!!! a duzy ten balsam? mi tez poszedl balsam 250 ml w tym miesiacu!
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową koleżankę
mnie dziś poszła: -miniaturka płynu do kąpieli Ies Rocher 50ml -miniaturka toniku clinique 30ml
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo!!!
jeszcze w tym miesiacu pojdzie dwufazowy plyn do demakijazu..bleah okropny jest |
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola, porzeczka, księżniczka, Parsifal, aaaania - gratulacje
![]() U mnie raczej już w październiku zużyć pełnowymiarowych nie będzie ![]() Dziewczynki, przestawiłyście zegarki? Nie wiem, jak dla Was, ale ja lubię pospać i takie akcje mnie cieszą
|
|
|
|
#4239 |
|
Zadomowienie
|
cuciola ten mój balsam taki duży jak Twój czyli 250 ml
ja już przestawiłam zegarki
|
#4240 |
|
Konto usunięte
|
Przez to przestawianie zegarków tak wcześnie dziś na nogach jestem
Ale dobrze, bo mam sporo do zrobienia na uczelnię, więc im szybciej zacznę, tym lepiej.Serdecznie dziękuję za miłe powitanie ![]() Pochwalę się, co w ostatnich dniach udało mi się wykończyć: - żel normalizujący Ziaja Pro (jest super, ale ciężko dostępny, zastąpiłam go Ziają TinTin o identycznym składzie) - płyn do kąpieli Babydream Natural Calendula (koszmarek, cieszę się, że jest już za mną... niby bez SL(E)S, a podrażnił niesamowicie, no i ten paskudny zapach |
|
|
|
#4241 |
|
|
Eirenn, a gdzie kupujesz Ziaję PRO na Śląsku?
|
|
|
|
#4242 |
|
Konto usunięte
|
Fuksjo, zamawiałam na Allegro. Podobno w Katowicach jest hurtownia, która zajmuje się sprzedażą Ziai Pro, ale nie dotarłam do niej. Kiedyś pisałam również do tego użytkownika czy jest możliwość odbioru osobistego i odpisał, że tak. Póki co, mam jeszcze peeling i maskę algową, więc po sam żel nie opłaca mi się wybrać, ale, gdy skończą mi się zapasy, to myślę, że się skuszę
|
|
|
|
#4243 |
|
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;14906277]Fuksjo, zamawiałam na Allegro. Podobno w Katowicach jest hurtownia, która zajmuje się sprzedażą Ziai Pro, ale nie dotarłam do niej. Kiedyś pisałam również do tego użytkownika czy jest możliwość odbioru osobistego i odpisał, że tak. Póki co, mam jeszcze peeling i maskę algową, więc po sam żel nie opłaca mi się wybrać, ale, gdy skończą mi się zapasy, to myślę, że się skuszę
[/QUOTE]Dziękuję za odpowiedź. Nie jestem z Katowic, nie orientuję się gdzie moze być ta hurtownia, więc chyba zamówię na inermisie jakoś w grudniu/styczniu. Akurat zużyję większość kosmetyków, więc zrobię zamówienie hurtem. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Orlico, byłaś zadowolona z szamponu żurawinowego Barwy? |
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc wszystkim!!! dobrze ze godzine dluzej mielismy spanka..ale i tak wstalam o11
![]() Eirenn co studiujesz? gratuluje zuzyc ![]() jestes z Katowic? ja tez musze dzisiaj poprzegladac notatki z uczelni rozcielam tubke kremu migdalowego do twarzy..dzisiaj pojdzie do kosza i tym sposobem do twarzy zostaje mi maselko kakaowe ziaji (na noc) i garnier ktory stosuje pod makijaz pokochuje minimalizm
|
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Vibeska, Fuksjaa, Cuciola, Porzeczka, Księżniczka, Parsifal, Aaaania1989, Eirenn gratuluję zużyć.
![]() Witaj Eirenn [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;14906277]Fuksjo, zamawiałam na Allegro. Podobno w Katowicach jest hurtownia, która zajmuje się sprzedażą Ziai Pro, ale nie dotarłam do niej. [/QUOTE] A nie wiesz gdzie dokładnie jest ta hurtownia? ----------------------- Zużyłam pastę Elmex, żel pod prysznic z orzechem makadamii Oriflame i dwie próbki żeli pod prysznic. Jest szansa że wykonam plan na ten miesiąc.
|
#4246 |
|
Konto usunięte
|
No, dziewczyny, zużywanie w toku, widzę!
![]() Nie jestem z Katowic, ale bliziutko - Siemianowice Śl. Studiuję filologię angielską, program tłumaczeniowy z j.arabskim (III rok aktualnie).Ja też witam! Hurtownia nazywa się Solaris i znajduje się na Pukowca 15 na Załężu koło Marysinego Dworu. |
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
oo arabski!!! to musi byc trudne!!!
znam Siemianowice troszke. Mialam tam kolege no i moj tata sie tam urodzil
|
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() widzę że sporo Was z Katowic ![]() Ja wprawdzie nie jestem ale mam w miarę blisko ![]() Proponuję się spotkać
|
#4249 |
|
|
Vibesko, a skąd Ty jesteś?
Bo nie wiem czy dobrze pamiętam.
|
|
|
|
#4250 |
|
Konto usunięte
|
Cuciola, nie da się zaprzeczyć, łatwy kierunek to nie jest (zwłaszcza teraz, gdy w zanadrzu jeszcze praca dyplomowa), ale za to bardzo ciekawy
Ja jestem z najbardziej zielonych terenów Siemianowic, takie przedmieścia. Wokół pola, łąki, sady. I niech mi ktoś spróbuje wmówić, że Śląsk tonie w smogu, a drzewa znamy tylko z książek do biologii
|
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Rybniczanka
:
|
#4252 |
|
BAN stały
|
Zużyłam antyperspirant w kulce Soraya i krem do rąk Cztery Pory Roku
|
|
|
|
#4253 |
|
|
|
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4255 |
|
Konto usunięte
|
Ja nic nie zużywam ostatnio, ciągle tylko bym spała, dziś spałam do 14:00
A w nocy nie mogę zasnąć... Za to na listopad szykuje mi się chyba sporo zużyć. |
|
|
|
#4256 |
|
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14910060]Ja nic nie zużywam ostatnio, ciągle tylko bym spała, dziś spałam do 14:00
A w nocy nie mogę zasnąć... Za to na listopad szykuje mi się chyba sporo zużyć.[/QUOTE] Ja w ciągu dnia jestem bardzo senna.. I tak od piątku już. Mam nadzieję, że od jutra już wszystko wróci do normy. Muszę się pochwalić, bo przeglądam Inermis i oglądam sobie te wszystkie kosmetyki i już nie mam takiego parcia, że muszę je zamówić.
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem
![]() Ze mną dzieje się coś niedobrego, jestem ciągle zmęczona, brak mi energii, nie mam ochoty spotykać się z ldźmi ![]() Trzeba to zacząć na siłę zmieniać bo zachwlę zgnuśnieję w domu
|
#4258 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Właśnie w szoku zauważyłam, że zużyłam już ponad połowę litrowego balsamu do włosów Stapiz, a kupiłam go w lipcu Strasznie wydajny jest, a do tego taki wielki, ale 12zł za litr? Pewnie kupię kolejny, jak ten zużyję, bo jestem z niego bardzo zadowolona.
|
|
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam sie czy nie zapisac sie na tance.
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.