![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
o dzięki za odzew!
![]() zaraz będę sie przyglądać ![]() ![]()
#993 |
Raczkowanie
|
We wtorek będę mieć peg perego si
![]() X-landery z tego roku mają taką budkę jak peg perego. To duży plus jak świeci słońce (moim zdaniem zbędna już jest parasolka) lub wieje wiatr czy pada deszcz. Dla zainteresowanych - do starych x-landerów można zapodać takie koła jak są w x-landerach z tego roku. Pan w sklepie zachwalał x-landery. No nie dziwię się, ale ta waga ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny z Krakowa, mam pytanie w którym entliczku jest największy wybór? ktoś wie?
#996 |
Raczkowanie
|
W tym na Wysłouchów jest trochę. Jak w innych entliczkach to nie wiem. Duży wybór jest w colorino w płaszowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#998 |
Raczkowanie
|
Odebraliśmy peg perego. Dzisiaj pierwszy spacer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Zakorzenienie
|
Czekamy na relację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Raczkowanie
|
Rozkłada się prawie na płasko, bardziej niż x-lander XA. Prowadzi się bardzo łatwo. Nawet niewielkiem pochylenie chodnika czy alejki powoduję, że wózek jedzie sam. Muszę się przyzwyczaić, że trzeba go zawsze trzymać albo blokować koła. Póki co się przestawiam. Jak narazie uważam peg perego za dobry zakup.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
To dziwne że na stronie dystrybutora napisali że reguluje się tylko do pozycji półleżącej. Jakbyś miała chwilkę i ze chciała wkleić zdjęcie z położonym oparciem to będę bardzo wdzięczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Raczkowanie
|
Jak znajdę chwilę to wkleję, ale to pewnie dopiero w przyszłym tyg. Prawda jest taka, że ono nie rozkłada się całkiem na płasko, ale prawie na płasko, co mnie satysfakcjonuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny szukam taniej spacerówki
tak do 350 zł chciałabym żeby miała skrętne koła, regulowaną wysokość rączki (nie chcę wózka z dwoma rączkami) żeby była raczej lekka, zwrotna, wygodna dla dziecka mój synek ma 9 miesięcy i już bardzo stabilnie siedzi do tej pory zwróciłam uwagę na Graco Mirage, Chicco Simplicity, Coneco Traper, no i jeszcze Coneco Flash choć nie ma jednej rączki... może macie jakieś typy?
#1004 |
Zakorzenienie
|
czy któraś może ma Espiro Vector 4 Air? czy spacerówka rozkłada się na płask? i w ogóle ile ona może ważyć?bo na stronach podają 8kg, ale nie wiem czy to waga samego stelaża czy jak:/
#1005 |
Konto usunięte
|
mam pytanie dla znawczyń x-landerów.
![]() czym się różni model X1 od X3? |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15087187]mam pytanie dla znawczyń x-landerów.
![]() czym się różni model X1 od X3?[/QUOTE] różnią się kształtem stelaża, najbardziej widać to na przodzie załączam fotki 1. x-lander x1 2. x-lander x3
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2009-11-04 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Konto usunięte
|
no tak, wizualnie są inne.
![]() Bo szukam czegoś używanego , i zauważyłam , że na Allegro te X3 są tańsze, więc zastanawiam się czy tylko dlatego , że są mniej "gadżeciarskie" czy są gorsze pod innymi względami? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się że x3 są tańsze bo wg. mnie są brzydsze, może więcej ludzi tak uważa i nie mają jak opchnąć tego modelu więc cena mniejsza
ja miałam xt trójkołowca, natomiast najwięcej ludzi kupowało xa czterokołowca i też była różnica, mój oczywiście tańszy to chyba przede wszystkim kwestia zarobku, więcej chętnych na jeden model to drożej go sprzedają czy różnica w funkcjonalności? nie wiem, poczytaj opinie może na necie, może ktoś taki wózek ma i coś ciekawego na ten temat pisał teraz wyszła nowa seria x-ladnerów, są śliczne a te co pokazałam Ci to też z różnych sezonów są
#1009 |
Zadomowienie
|
Również mam x-landera i bardz go sobie chwalę, ale gdybym miała jeszcze raz kupować wózek, to wybrałabym model na resorach, z funkcją kołyski - córeczka przez pierwsze 3 miesiące spała w wózku i jak w nocy się budziła bardzo brakowało mi tej funkcji bujania.
Co do spacerówki - wybrałam Peg Perego Pliko P3, jest rewelacyjny! Jedyne wady to waga, spora jak na parasolkę (8,5 kg), ale mam windę, więc i tak nie ma to dla mnie różnicy oraz to, ze dośc cieżko się podbija. Poza tym ma sporo bajerów ![]()
![]() |
#1010 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
funkcja kołyski? tzn. masz na myśli takie miękkie zawieszenie, jak np.Roan Marita ma , że można wózek ładnie bujać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
np taki http://www.allegro.pl/item794314926_..._promocja.html kopia maclarena ale użytkownicy sobie chwalą
![]() |
#1012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
witam zastanawiam sie nad kupnem wozka v-travel czytalm watek ale nie widzialam zeby byly jakies opinie na temat tego wlasnie wozka dolaczalm zdjecie jesli ktos nie kojazy modelu
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
To chyba wózek polskiej firmy Babyacctie prawda??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Przyczajenie
|
Witam
Czy może któraś z was się wypowiedzieć na temat wózka ABC DESIGN Condor 4s? Byłabym bardzo wdzięczna. |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Przyczajenie
|
Kurcze to dziwne z tą spacerówką bo czytałam,że rozkłada się na płasko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
To może coś mi się pokręciło, sprawdze to dzisiaj i napiszę
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Więc jest tak jak pisałam wcześniej, jest to siedzisko typu "kubełek" które nie rozkłada się całkowicie na płasko, reguluję się położenie całego siedziska ![]() ![]() Co do wcześniejszego pytania elci przez pewien czas czytałam o wózkach babyactive i zobaczyłam sporo złych opini, na pewno jest to wózek tani, ma dość twardy stelaż, amortyzacja słabo spełnia swoje funkcje(jeżeli jest w danym modelu), reszta wydaje mi się na plus, wielkość gondolek jest raczej przeciętna, materiały przyzwoite, ten model który pokazałaś jest chyba robiony na podobieństwo modelu Cosmo firmy Teutonia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Czekoladkaa Czas edycji: 2009-11-25 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.