|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Nadrobiłam was.
![]() Astra wysłałam Ci zaproszenie, chce zobaczyć twoje włosy. ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Astra śliczne włosy, ładny kolor i widać, że zadbane, co przy blondzie jest trudne.
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
niektorzy nie wierza,ze farbuje juz od okolo 7lat |
|
|
|
|
#1233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jak są rozjaśnione, to takie ich prawo żeby się puszyć hm... im może jest źle w prostych.. ale wątpię w to.. wiem natomiast, że mi źle w falach i kręconych ![]() Cytat:
są ładne i zadbane, a to najważniejsze
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Astra, nie dziwię się, że nikt nie wierzy, że tyle lat farbujesz
Naprawdę są bardzo zadbane, zdrowe i piękne.
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
a co tam.. czasami nie zaszkodzi się trochę sobą pozachwycać
ja dziś też zrobię sobie dzień włosowy, tylko jak wrócę od Tż-a
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje za mile slowa normalnie nic tak nie poprawia humoru jak mile komenty o włosach
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie nakrzyczałam na Tż-a, że bez sensu u niego siedzimy, a ja mam jeszcze tyle do zrobienia dziś przy włosach i nie chcę robić tego wieczorem, bo wolę się wyspać na rano do pracy.. ble... już po chorobowym i muszę o 6 rano wstać
na szczęście wiem, że raczej zaległości nie będę mieć w pracy, bo dziewczyny muszą robić all na bieżąco, coby się nie pogubić
|
#1239 |
|
Konto usunięte
|
dwa dni mnie nie było a tu tyyyle stron
![]() przez tą pogodę mam straszne włosy , wyglądam jak pudel
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście dziś nie wychodzę, więc siedzę z rycyną i kokosem na włosach.
A tak mnie strasznie głowa boli Odkąd się obudziłam. Wzięłam 2 Ibumy forte, piję kawę z 4 łyżeczek, może mi przejdzie.Astra, ja też nie potrafię kupować już ciuchów ani butów Jak pomyślę, że porządne zimowe buty mogę kupić za 2 stówy, ale mogę też pochodzić w zimę w glanach i 5 parach skarpet, a kasę wydać na włosy, to ta druga opcja bardziej mi się podoba A zresztą to się opłaca, teraz i tak nikt nie patrzy na moje buty, tylko na włosy |
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My dzisiaj z Tż zaplanowaliśmy miły wieczór Oglądam właśnie powtórkę "Mam talent" |
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie kłócę się z mamą o studniówkę, jak ja nie chcę tam iść
Jeszcze z partnerem jakimś miałabym pójść, ciekawe, gdzie ja znajdę masochistę, który wytrzymałby ze mną cały wieczórAle w sumie jest jeden plus - już teraz wiem, że będę jedną z dwóch najlepiej wyglądających dziewczyn z klasy A kto ma jeszcze w tym roku studniówkę? Ja, Agusia, Chatul (ale mówiła, że nie idzie |
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idz,studniowka jest tylko jedna
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do kosmetyków to może być np. ten balsam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...ajacy-loki.htm
|
|
#1246 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie. Można jej też według mnie używać bez spłukiwania do układania wlosow. Co prawda producent tej opcji nie widzi, ale u mnie się sprawdzała nałożona bez spłukiwania. Gdzies w różnych wątkach są. Albumu ze zdjęciami nie zakładam.
|
|
#1247 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja to całe życie miałam puszące(no może oprócz gimnazjum ) teraz wiem , że je rozczesywałam i prostowałam a one biedaczki chciały się kręcić i nie mogły ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- oj taaak Pamiętam jak niedawno mój TŻ pochwalił moje włoski , że są takie mięciutkie i ładne powiedział że widać że one teraz dbam ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
ja to często jak jestem u TŻ lub on u mnie to mniej dbam o włoski (tzn np nie siedzę z maską kilka godzin czy nie nakładam oleju na noc ) blondyno , czy Ty naprawdę na niego...krzyczysz? Pamiętam jak kiedyś mówiłaś że masz wybuchowy charakter.. ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pójdę, bo jednak mam dobre przyjaciółki w klasie i paru kumpli i chociażby dla nich
No i oczywiście po to, żeby reszta popadała z zachwytu na mój widok, bo zamierzam się naprawdę odstawićZastanawiam się nad sukienką i kompletnie nie mam pomysłu. Najchętniej poszłabym w takiej, jaką wklejam w załączniku
|
|
|
|
#1249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz te dni są takie przytłaczające że masakra Ja wczoraj z TŻ spędziłam też bardzo miłe pół dnia ![]() a można spytać co to za miłe plany na wieczór? ( nie narzucam się z pytaniem , nie musisz odpisywać)
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałam znaleźć, bo jakiś czas temu wklejałam, ale że nie znalazłam, to wkleję jeszcze raz
(tylko z moim aparatem jest coś nie tak i pół tyłka mi ucięło |
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam co robic,przez moje "kombinowanie" chlopak jest obrazony i sama siedze w domu:-(
|
|
|
|
#1252 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ta duga mi się podoba tylko ja bym wybrała jakiś ciemniejszy odcień sukni (czerń, granat, itp) ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
Moim zdaniem związek polega między innymi na lojalności. szukanie rozwiązania, odskoczni poza związkiem (w sytuacji gdy się nie układa) , moim zdaniem nie jest dobrym pomysłem. Takie sprawy powinno się "przegadac" ze swoim partnerem. Powiedziec mu o tym czego Ci brakuje, co jest nie tak, co Ci się nie podoba itp ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
a czy masz juz wybraną fryzure na tę studniówkę?? ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Dobra to ja lecę bo TZ własnie przyjechał papa kochane
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jyyli ale masz piękne i długie włosy. Podziwiam |
|
|
|
|
#1254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fryzury jeszcze nie wybrałam, ale chciałam zrobić tak, jak kiedyś Klaudiczka pokazywała, że na weselu miałam, nie wiem, czy któraś z Was pamięta, ale to były mocno natapirowane włosy, wyprostowane i utrwalone, taka lśniąca tafla ![]() Cytat:
A dziękuję Ale kurczę, miałam podciąć końcówki już jak robiłam to zdjęcie, a to z miesiąc temu było, a się boję
|
||
|
|
|
#1255 | |||
|
Zakorzenienie
|
A jestem jestem,
Jeśli chcesz to PW ![]() Ja to samo Astra , baaardzo zadbane włosięta Cytat:
![]() Cytat:
Ale zmieniłabym kolor i długość
|||
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie głupio, co ja bym dzieciom potem powiedziała A tak to opowiem, że poszłam i zrobiłam szał i będą dumne z mamusi![]() Ja bym skróciła co najmniej przed kolano i zmieniła kolor na czarny. Ty będziesz szła w takiej, jak kiedyś pokazywałaś? W takim kolorze też? Bo właśnie ja wolałabym wziąć inną niż czarną, ale to praktyczne ze względu na poloneza |
|
|
|
|
#1257 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale naprawde po raz pierwszy, czyli labo nie zauwazylam wczesniej jak o tym pisalas, albo mnie tu jeszcze nie bylo (i tak sobie mysle, ze to wlasnie to Filmik fajny, ale... Robilas to na suchych wlosach i trzymalas dwie godziny ?!? Sprobuje, ale na mokrych wlosach i do spania z tym, inaczej nie ma szans Cytat:
A gdzie mozna te Twoje kudelki zobaczyc? Tak trzymaj! Lubie ludzi myslacych/dzialajacych podobnie .Cytat:
.Cytat:
. Ale dziekuje slicznie Cytat:
? Cytat:
. A studniowka... czy ja wiem, nic jakos strasznie szczegolnego, ot impreza.Cytat:
.Cytat:
. Moze cos od serca potem sprezentujesz obrazonemu panu i go jakos udobruchasz ![]() A wlasnie, tez Ci wyslalam zaproszenie, bo tez bym chciala wloski twoje popodziwiac .Cytat:
.Dymko droga, nie wiem czemu, ale nie chce mi ten wizaz twoich postow cytowac No w kazdym razie, wlosy jak mowie, tak proste sa po nic nie robieniu (co wlasnie gubi ma ukryta nadzieje, ze moze moje loki sa tylko zaniedbane i sie ukrywaja ). Zas ciezka droge do marnych, no powiedzmy, ze skretow, opisalam pod zdjeciem, na ktorym je prezentuje.Ja mam jednego przeuroczego malucha, ale Ty masz trzy cudowne kociaki, czego Ci troszke zazdroszcze, bo sama sobie na wiecej (zwierzat w ogole) nie moge pozwolic. |
|||||||||
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Chabrową koniecznie będę mieć! http://www.allegro.pl/item790031469_...m.html#gallery coś takiego, ale chabrowa właśnie. Mniejszy dekolt i białe dodatki
![]() Myślicie, ze będzie fajnie ? ![]() Do poloneza nie będę się przebierać, pierwszy raz słyszę, ze czarny ma być do poloneza :P
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no właśnie, ja nie chcę się ubrać ani za skromnie, ani "za bardzo" Ale też sama nie wiem, co mi się tak naprawdę podoba, jak szłam na bal gimnazjalny to kupno sukienki było prawie że "dzieńdobry, czy są sukienki?" "tak" " to poproszę"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

, wyglądam jak pudel

ja to całe życie miałam puszące(no może oprócz gimnazjum
) 

ale ładnie, pasuje Ci taki kolorek