Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-25, 17:01   #3301
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dzięki Tobie się uśmiechnęłam prędzej dotrę tramwajem w godzinach szczytu na uczelnię w 3minuty niż on będzie o mnie walczył
zobaczymy jutro 3mam aby rozmowa przebiegła tak jak chciałaś.. nie bój się otwarcie mówić co cię boli.. i może zmienisz zdanie o rozstaniu.. ale on też musi chceć ratować ten związek..
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 17:04   #3302
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
nie wiem jak będzie, nie jestem wszechwiedząca, ale myślę, że nie cholernie żal, ale cóż...
a bo Wy nie wiecie, że kłótnia się zaczęłą od tarki do warzyw....
Kasia w pewnym stopni wiem o czym piszesz bo ja sama jak 3 lata temu pierwszy raz zamieszkałam u Tż to tez "wojny" były, czasem naprawdę ostro było, ale dalismy radę to przeżyć i teraz jest super
i tez wiele słow poleciało ale Tż zawsze tak mnie podchodził, że nie mogłam sie na niego już dłuzej wściekać, ale czasem i ja pierwsza wyciągałam rękę.
mieliście już z tż ciężkie chwile, zwątpienia i daliście rade więc powiem Ci, że na 99% jestem pewna, że i teraz się dogadacie

początki wspolnego mieszkania sa trudne i kłotnię o tarkę są wg mnie uzasadnione, trzeba się dotrzeć, a wtedy będzie naprawde super

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 17:05   #3303
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
zobaczymy jutro 3mam aby rozmowa przebiegła tak jak chciałaś.. nie bój się otwarcie mówić co cię boli.. i może zmienisz zdanie o rozstaniu.. ale on też musi chceć ratować ten związek..
tylko, że on wczoraj napisał, że nie chce mnie znać... wiem, że jak był wkurzony to czasem też tak zatekścił, ale jednak....
teraz to już chyba tylko o tym by zostać przyjaciółmi możemy gadać i wszystko przez tarkę do warzyw, już nigdy nie użyję tego narzędzia! boże o tarkę! jak teraz sobie o tym pomyślę, to mi żal samej siebie

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 17:07
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 17:08   #3304
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko, że on wczoraj napisał, że nie chce mnie znać... wiem, że jak był wkurzony to czasem też tak zatekścił, ale jednak....
teraz to już chyba tylko o tym by zostać przyjaciółmi możemy gadać i wszystko przez tarkę do warzyw, już nigdy nie użyję tego narzędzia!
ale tak jak napsiała samoa że to sa poczatki wspólnego mieszkania..

moja siostra miała krótko po slubie takie załamanie jak razem zamieszkali ale teraz jest ok uszy do góry

ale co z tą tarką? może mi wyjasnisz
Stary 2009-10-25, 17:12   #3305
chilanes
Zakorzenienie

to od czego się zaczęła kłótnia to chyba mało istotne, ważne do czego zaprowadzi. Mam nieodparte wrażenie, ze we wtorek nam napiszesz, że ślub jednak będzie
Stary 2009-10-25, 17:13   #3306
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ale co z tą tarką? może mi wyjasnisz
ja Cie! aż głupio mi o tym pisać ja wybeształam, że nie chcę takiej tarki, a P. powiedział, że on chce a ja nie muszę używać i powiedział na mnie dałn czy coś, no to ja zamknij m. i tak się potoczyło i na mnie brzydko powiedział i ja wyszłam i powiedziałam tzn w bani-nie będzie tak do mnie móił i nara mu bo to nie pierwszy raz!

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 17:15
Stary 2009-10-25, 17:16   #3307
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
ja Cie! aż głupio mi o tym pisać ja wybeształam, że nie chcę takiej tarki, a P. powiedział, że on chce a ja nie muszę używać i powiedział na mnie dałn czy coś, no to ja zamknij m. i tak się potoczyło i na mnie brzydko powiedział

to faktycznie nie za ciekawie..

mój TŻ jest taki wybredny i to nie, to nie, tamto nie.. i nie mam na niego sił , ale się nie odzywam.. czasem warto kilka spraw przemilczeć..

a tarka to tylko taki pretekst do kłótni, też mógł dać spokój więc nie czuj się całkowicie winna
Stary 2009-10-25, 17:18   #3308
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a tarka to tylko taki pretekst do kłótni, też mógł dać spokój więc nie czuj się całkowicie winna
boże to jest normalnie hit! rozstanie i odwołany ślub przez tarkę wiem to nie jest śmieszne...

wiem, że tarka to tylko pretekst bo chodzi o szacunek, ale mimo wszystko dlaczego od tego musiało się zacząć

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 17:20
Stary 2009-10-25, 17:20   #3309
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
ja Cie! aż głupio mi o tym pisać ja wybeształam, że nie chcę takiej tarki, a P. powiedział, że on chce a ja nie muszę używać i powiedział na mnie dałn czy coś, no to ja zamknij m. i tak się potoczyło i na mnie brzydko powiedział i ja wyszłam i powiedziałam tzn w bani-nie będzie tak do mnie móił i nara mu bo to nie pierwszy raz!
hmmm skoro wyleciałaś z tekstem "zamknij mordę"to się nie dziwię, że Tż się wkurzył i też chamsko po Tobie pojechał A co do dałna,to Ty często tak o Tż piszesz, ale jak to on Ciebie tak nazwał to obraza

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-25 o 17:23
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 17:22   #3310
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
hmmm skoro wyleciałaś z tekstem "zamknij mordę"to się nie dziwię, że Tż się wkurzył i też chamsko po Tobie pojechał
no dlatego mówię, że to nie tylko jego wina i już pisałam, że ja go sama "nauczyłam" tego chamstwa no i on mi napisał sms jak wyszłam, że chyba nie myślałam, że on nic nie odpowie jak ja go wyzywam....i że nie chce mnie znać

ja nie wiem czy on przyjedzie jutro czy w pon. rano, ale mi to obojętnie

bo "dałn" ma pozytywny i negatywny wydźwięk-ten był negatywny

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 17:26
Stary 2009-10-25, 17:27   #3311
lain
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm skoro wyleciałaś z tekstem "zamknij mordę"to się nie dziwię, że Tż się wkurzył i też chamsko po Tobie pojechał
tez sie nie dziwie czyli wlasciwie oboje jestescie siebie warci

tez sie nie zdziwie jak sie ze soba pogodzicie... jakos tak sie przyzwyczailam, ze masz w zwyczaju robic z igly widly to juz nie pierwszy raz (i sie tylko nie obrazaj jestem poprostu szczera w tym momencie i mowie jak to widze)
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 17:29   #3312
kaska87
Zakorzenienie

no wiem, że jesteśmy siebie warci bo sobie zawsze zatekścimy głupio a później zafoszeni najlepsze jest to, że przez miesiąc nic spoko nie dowalaliśmy tekstami, a ledwo pojechaliśmy do domu i już....nie wiem może chciał matce zaimponować, że nie jest pantofel bo on przy niej zwykle kozak jest
a Wy jak się kłócicie to jakich najbardziej hardcorowych zwrotów używacie? w ogóle? jakoś nie wierzę

idę się zaraz wykąpać chyba, bo nudzę się

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 17:38
Stary 2009-10-25, 17:41   #3313
aicila
Rozeznanie

Cytat:
to od czego się zaczęła kłótnia to chyba mało istotne, ważne do czego zaprowadzi. Mam nieodparte wrażenie, ze we wtorek nam napiszesz, że ślub jednak będzie
ja czuje dokładnie to samo. zaczęło się strasznie poważnie i stanowczo, a teraz Kaśka nam zaczyna wymiękać. może i dobrze.

ale swoją drogą, ja podziwiam takie długoletnie związki od czasów młodzieńczych. ja nie wyobrażam sobie jakbym mogła być całe życie tylko z jednym facetem. nie żebym była jakaś latawica wcześniej, ale cieszę się, że miałam przed moim Tż na koncie jakieś inne poważne związki, bo dzięki temu wiem, że mój Łukaszek jest tym jedynym i tylko z nim chcę spędzić swoje życie. zresztą nie raz już powiedziałam mojemu Tż, że gdybym poznała go w wieku np. 20 lat to na pewno bym z nim do dzisiaj nie była. musiałam się wyszaleć, żeby teraz poważnie myśleć o poważnym związku na całe życie.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 17:43   #3314
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
jale swoją drogą, ja podziwiam takie długoletnie związki od czasów młodzieńczych. ja nie wyobrażam sobie jakbym mogła być całe życie tylko z jednym facetem.
a ja sobie nie mogłam wyobrazić być z więcej niż jednym i masz tu babo placek

tutaj na wątku większość dziewczyn od młodości z jednym

Stary 2009-10-25, 17:52   #3315
201701300931
Konto usunięte

Ja rzuciłam w cholerę mój długoletni młodzieńczy związek i była to jedna z najlepszych rzeczy, jakie kiedykolwiek zrobiłam ;-)
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 17:54   #3316
BlackAngel
Adwokat diabła

Kasik, będę z Tobą cokolwiek postanowisz

ja jestem po kolejnej imprezie, jest ciekawie
nie ma jak to patrzeć na tż który się tuli do mojej BFF

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 17:55   #3317
aicila
Rozeznanie

Cytat:
a ja sobie nie mogłam wyobrazić być z więcej niż jednym i masz tu babo placek

tutaj na wątku większość dziewczyn od młodości z jednym
to dobrze, że są takie wielkie miłości na zabój od zawsze. i bardzo mnie to cieszy, że jesteście szcześliwe
ja jestem szczęśliwa dopiero w tym związku, ale wcale nie żałuję tamtych lat, bo mam co wspominać. no może jedynie w kwestii seksu jest mi troszkę żal, że nie Tż był tym pierwszym, ale cóż, czasu się nie da cofnąć.

a co do długich pierwszych związków, to ja znam taki jeden. ale jakoś do ślubu wcale im nie spieszno i do mieszkania razem zresztą też nie i dlatego czasem powątpiewam, czy taki związek to miłość, czy raczej przyzwyczajenie i wygoda.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 18:03   #3318
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a co do długich pierwszych związków, to ja znam taki jeden. ale jakoś do ślubu wcale im nie spieszno i do mieszkania razem zresztą też nie i dlatego czasem powątpiewam, czy taki związek to miłość, czy raczej przyzwyczajenie i wygoda.
wiesz, że ja czasem myślałam, że ja w sumie mając jednego poważnego faceta może też nie wiem co to miłość i jak ją rozpoznać, może to przyzwyczajenie itd. Na prawdę masz rację bo czym jest miłość? no jest się ze sobą, dobrze się spędza razem czas, sex jest super i co? już miłość napiszcie jak Wy czujecie może mi coś rozjaśni

Stary 2009-10-25, 18:04   #3319
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
znalazłam stronkę ślubną z poradami, jakaś tv ślubna czy coś takiego
A czemu z tego powodu mdlejesz?? Ja zazwyczaj tzn czasami oglądam Weeding Tv

Cytat:
a u Was się później w niedzielę jada obiad? czy jak?
To ja lepiej nie będe pisać o której u nas jest obiad w tygodniu i na weekendy.

Cytat:
Napisane przez diamanda Pokaż wiadomość
witam dołączam do waszego grona. Ślub mam 22 maja 2010 i generalnie poza kościołem i restauracją jestem w głębokim lesie z organizacją. Ale może przy was sie zmobilizuje
Witam kolejną PM 2010.
Zapraszamy do dyskusji.

Cytat:
Lusmarijko chyba każdy tak ma, ja mimo, ze lubię jesień i zimę, to też jestem jakaś taka ospała i bardziej pesymistycznie do wszystkiego nastawiona
Ja mam tak samo,lubie jesień,zime ale czuje się ospała,nietomna itp

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
teraz powinno pojsc
Bardzo ładna suknia.

Cytat:
ja jem tylko pierś z kurczaka reszta dla mnie za tłusta belch... ale też mam mizerię z czerwoną cebulką i pure
No widzisz,a ja nie przepadam za piersiami z kurczaka,bo to mięso jest dla mnie zbyt suche. Ja mizerie robie z ogorków,jogurtu naturalnego i robie ją na słodko.

Cytat:
teraz to już chyba tylko o tym by zostać przyjaciółmi możemy gadać i wszystko przez tarkę do warzyw, już nigdy nie użyję tego narzędzia! boże o tarkę! jak teraz sobie o tym pomyślę, to mi żal samej siebie
No to o błahą sprawe Wam poszło,tak się zaczeło i Ty jak i On po sobie pojechaliście.Jesteście kwita.Ja również tak jak inne PMki mysle,że się pogodzicie i nadal będziecie razem=planować ślub.

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Co to jest BFF???

Nadrobiłam ide robić/kończyć obiad. Od tych zapachów to mi język do y ucieka.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 18:11   #3320
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Co to jest BFF???
cyc (?)

już po kąpieli po kolacji mogę teraz z Wami pisać, a gdzie Tancia?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 18:16
Stary 2009-10-25, 18:20   #3321
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a Wy jak się kłócicie to jakich najbardziej hardcorowych zwrotów używacie? w ogóle? jakoś nie wierzę
nie wyzywamy sie ani w zyciu nie przyszloby mi do glowy powiedziec do TZa "zamknij morde" jak juz pisalam - nauczylismy sie klocic, co jest sztuka wyzwiska, obelgi i obrazanie sie nawzajem to na prawde nie jest niezbedny skladnik klotni trzeba sie szanowac nawet w momentach spiec

Cytat:
ale swoją drogą, ja podziwiam takie długoletnie związki od czasów młodzieńczych. ja nie wyobrażam sobie jakbym mogła być całe życie tylko z jednym facetem. nie żebym była jakaś latawica wcześniej, ale cieszę się, że miałam przed moim Tż na koncie jakieś inne poważne związki, bo dzięki temu wiem, że mój Łukaszek jest tym jedynym i tylko z nim chcę spędzić swoje życie. zresztą nie raz już powiedziałam mojemu Tż, że gdybym poznała go w wieku np. 20 lat to na pewno bym z nim do dzisiaj nie była. musiałam się wyszaleć, żeby teraz poważnie myśleć o poważnym związku na całe życie.
ja z moim TZem - przyszlym mezem jestem od 14 roku zycia i w ogole nie zaluje, ze nie bylam w powaznych zwiazkach z innymi dokladnie wiem, ze to ten, dlatego nie potrzebuje probowania z innymi z reszta wyszalelismy sie razem w okresie nastoletnim tak, ze nic mnie nie ominelo - wrecz przeciwnie - razem bylo jakos tak fajnie przejsc przez caly ten okres zawsze mielismy siebie nawzajem - bylismy dla siebie kompanami do zabawy, ale tez oparciem w trudnych chwilach no i te pierwsze wspolne doswiadczenia seksualne na prawde niczego nie zaluje... z reszta ja sobie nie wyobrazam siebie z innym facetem, a moj TZ nie wyobraza sobie siebie z inna dziewczyna - to juz chyba takie zboczenie nawet kiedys go pytalam czy nie ma poczucia, ze chcialby sprawdzic jak to jest z kims innym... TZ stwierdzil, ze po co skoro ma mnie i wie, ze to ja jestem jego przeznaczeniem dodatkowych doswiadczen zeby sie w tym uswiadczyc nie potrzebuje
ale to tez kwestia indywidualna zawsze jakos tak bylismy dojrzalsi od rowiesnikow i dobrze wiedzielismy czego chcemy, dlatego nawet tak powazny zwiazek w wieku tych nastu lat byl dla nas czyms normalnym

wlasnie go tu karmie, bo jest wyglodanialy po uczelni
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 18:31   #3322
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

a tak w ogóle to cześć
nie wiedziałam że jest zmiana czasu i pospałam do 11 a tu się miło zdziwiłam, bo później jadę do taty a chciałam zaserwować swoim włoskom kąpiel odżywczą
A ja wiedziałam i wczoraj polożyłam się o 22 (przestawiłam komórkę godzinę do tyły, czyli była 21), ale nie wiedzialam, że moja komórka przestawi się automatycznie i w nocy też się przestawiła... I mialam dwie godziny do tyłu. I nie pojechałam na wykład, bo godzinę dłużej spałam.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 18:32   #3323
agawoo
Zakorzenienie

Uff .. ja wróciłam z obiadku od teściowej. O dziwo jakoś przeżyłam i nie zrobiłam nikomu krzywdy
Ale taki był harmider na tym obiedzie, że głowa mnie boli jak fix ....Dobrze, że rodzeństwo TŻta szybko się wyniosło, to zrobiło się znacznie ciszej i nawet było by całkiem miło, gdyby nie ten ból głowy ....

A co do Sylwestra, to my jak zwykle nie mamy planów (zawsze coś na ostatnią chwilę), ale wolałabym uniknąć domówki .. ostatni sylwester w mieszkaniu znajomych zakończył się wizytą policjantów w kominiarkach i z wielkim karabinem, a potem jeszcze musieliśmy biegać na komendę i zeznania składać.... brrr żadnych takich imprez więcej ...

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2009-10-25 o 18:33
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 18:33   #3324
chilanes
Zakorzenienie

madmuazelle bo to jakaś tv co ma w poradniku 3 filmiki i 4 relacje z targówpo 3 minuty nic więcej
Stary 2009-10-25, 18:35   #3325
kaska87
Zakorzenienie

moja koleżanka wzięłą ślub-co prawda cywilny, ale jednak-jejku ona byłą niedawno (w tamtym roku zaręczona z innym), a tutaj proszę tylko cywilny, ale i tak szok bo to taka łobuziara była nie wiem czy czasem tam w brzuszku coś nie siedzi

Stary 2009-10-25, 18:46   #3326
chilanes
Zakorzenienie

nawet jeśli siedzi to co z tego, byleby byli szczęśliwi i im się układało, bo wiecie co jak tak podczytuję pm 2009 to przeraża mnie to wszystko trochę, co druga jakieś problemy z mężem, z jego lub swoją rodziną...
Stary 2009-10-25, 18:48   #3327
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
my nigdy się nie rozstawialiśmy, ba my nigdy nie rozstaliśmy się danego dnia w kłótni, nigdy nie mieśmy "cichych dni".. więc moje przypuszczenia są czysto hipotetyczne pamietam jak się kiedyś wkurzyłam na TZta, odwróciłam się na pięcie i chciałam iśc do domu na pieszo kilka km, to TŻ pobiegł za mną i mnie zatrzymał aż się rolada lodowa rozstopiła a było to 2 lata temu niecałe

mój by chyba mi zdrady nie wybaczył, chociaż ja uważam że osoba która kocha naprawdę jest zdolna to zrobić,ja pewnie bym wybaczyła bo za bardzo kocham TZta.. gorzej kiedy zdarza się to po raz kolejny to wtedy nie ma zmiłuj..
Mój by nie walczył jakbym chciała odejść, najwyżej powiedziałby, żebym się zastanowiła czy naprawdę tego chce... Ja też nie walczyłabym, jeżeli on chciałby odejść, bo co to za milość o którą trzeba walczyć... Miłość sama musi przyjść...
Też nigdy nie mieliśmy cichych dni, ani nic, bo umiemy ze sobą rozmawiać.
A zdrady na pewno bym nie wybaczyła... tzn. wybaczyłabym, ale bym nei zapomniała, bo z taką osobą już bym się męczyła... nie umiałabym drugi raz zaufac... i myślę że TŻ również.
Stary 2009-10-25, 18:50   #3328
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Kasik, będę z Tobą cokolwiek postanowisz

Black ma tu chyba na myśli przyjaciółkę (Best Friend Forevr),ale mam nadzieję że źle mi się skojarzyło i źle rozszyfrowałam skrót, bo to co z tego wynika wcale mi się nie podoba Oj, Black, chyba faktycznie coś nie tak u was..
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 18:59   #3329
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
no miłość jednostronna chyba bo gdyby kochał to myślałby mózgiem a nie... i żeby nie było gdyby to zrobił to by myślał....nie że teraz

Zgadzam się. Milość to miłość, nie ma w niej miejsca dla zdrady.
Stary 2009-10-25, 19:04   #3330
madziulka_
Zakorzenienie

Joł
Wpadam tutaj po milutkim weekendzie z TŻcikiem i nie wierzę w to co czytam ojj
Kasik bo nie wiem co napisać no i jak ostatecznie potoczą się te Wasze losy..

Black jeśli tłumaczenie Merriel pokrywa się z tym co napisałaś to niedobrze..Trzymam kciukasy abyście się dogadali..

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości