|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
aby rozmowa przebiegła tak jak chciałaś.. nie bój się otwarcie mówić co cię boli.. i może zmienisz zdanie o rozstaniu.. ale on też musi chceć ratować ten związek..
|
|
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
i tez wiele słow poleciało ale Tż zawsze tak mnie podchodził, że nie mogłam sie na niego już dłuzej wściekać, ale czasem i ja pierwsza wyciągałam rękę. mieliście już z tż ciężkie chwile, zwątpienia i daliście rade więc powiem Ci, że na 99% jestem pewna, że i teraz się dogadacie początki wspolnego mieszkania sa trudne i kłotnię o tarkę są wg mnie uzasadnione, trzeba się dotrzeć, a wtedy będzie naprawde super |
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że jak był wkurzony to czasem też tak zatekścił, ale jednak....teraz to już chyba tylko o tym by zostać przyjaciółmi możemy gadać i wszystko przez tarkę do warzyw, już nigdy nie użyję tego narzędzia! boże o tarkę! jak teraz sobie o tym pomyślę, to mi żal samej siebie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-25 o 17:07 |
|
|
|
|
#3304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja siostra miała krótko po slubie takie załamanie jak razem zamieszkali ale teraz jest ok uszy do góry ![]() ale co z tą tarką? może mi wyjasnisz
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
to od czego się zaczęła kłótnia to chyba mało istotne, ważne do czego zaprowadzi. Mam nieodparte wrażenie, ze we wtorek nam napiszesz, że ślub jednak będzie
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
ja Cie!
i na mnie brzydko powiedział i ja wyszłam i powiedziałam tzn w bani-nie będzie tak do mnie móił i nara mu bo to nie pierwszy raz!
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-25 o 17:15 |
|
|
|
#3307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to faktycznie nie za ciekawie.. mój TŻ jest taki wybredny i to nie, to nie, tamto nie.. i nie mam na niego sił , ale się nie odzywam.. czasem warto kilka spraw przemilczeć.. a tarka to tylko taki pretekst do kłótni, też mógł dać spokój więc nie czuj się całkowicie winna
|
|
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że tarka to tylko pretekst bo chodzi o szacunek, ale mimo wszystko dlaczego od tego musiało się zacząć
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-25 o 17:20 |
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-25 o 17:23 |
|
|
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem czy on przyjedzie jutro czy w pon. rano, ale mi to obojętnie bo "dałn" ma pozytywny i negatywny wydźwięk-ten był negatywny
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-25 o 17:26 |
|
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli wlasciwie oboje jestescie siebie warci ![]() tez sie nie zdziwie jak sie ze soba pogodzicie... jakos tak sie przyzwyczailam, ze masz w zwyczaju robic z igly widly to juz nie pierwszy raz (i sie tylko nie obrazaj jestem poprostu szczera w tym momencie i mowie jak to widze)
|
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem, że jesteśmy siebie warci bo sobie zawsze zatekścimy głupio a później zafoszeni
najlepsze jest to, że przez miesiąc nic spoko nie dowalaliśmy tekstami, a ledwo pojechaliśmy do domu i już....nie wiem może chciał matce zaimponować, że nie jest pantofel bo on przy niej zwykle kozak jesta Wy jak się kłócicie to jakich najbardziej hardcorowych zwrotów używacie? w ogóle? jakoś nie wierzę ![]() idę się zaraz wykąpać chyba, bo nudzę się
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-25 o 17:38 |
|
|
|
#3313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale swoją drogą, ja podziwiam takie długoletnie związki od czasów młodzieńczych. ja nie wyobrażam sobie jakbym mogła być całe życie tylko z jednym facetem. nie żebym była jakaś latawica wcześniej, ale cieszę się, że miałam przed moim Tż na koncie jakieś inne poważne związki, bo dzięki temu wiem, że mój Łukaszek jest tym jedynym i tylko z nim chcę spędzić swoje życie. zresztą nie raz już powiedziałam mojemu Tż, że gdybym poznała go w wieku np. 20 lat to na pewno bym z nim do dzisiaj nie była. musiałam się wyszaleć, żeby teraz poważnie myśleć o poważnym związku na całe życie.
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj na wątku większość dziewczyn od młodości z jednym
|
|
#3315 |
|
Konto usunięte
|
Ja rzuciłam w cholerę mój długoletni młodzieńczy związek i była to jedna z najlepszych rzeczy, jakie kiedykolwiek zrobiłam ;-)
|
|
|
|
#3316 |
|
Adwokat diabła
|
Kasik, będę z Tobą cokolwiek postanowisz
![]() ja jestem po kolejnej imprezie, jest ciekawie nie ma jak to patrzeć na tż który się tuli do mojej BFF
|
|
#3317 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja jestem szczęśliwa dopiero w tym związku, ale wcale nie żałuję tamtych lat, bo mam co wspominać. no może jedynie w kwestii seksu jest mi troszkę żal, że nie Tż był tym pierwszym, ale cóż, czasu się nie da cofnąć. a co do długich pierwszych związków, to ja znam taki jeden. ale jakoś do ślubu wcale im nie spieszno i do mieszkania razem zresztą też nie i dlatego czasem powątpiewam, czy taki związek to miłość, czy raczej przyzwyczajenie i wygoda.
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napiszcie jak Wy czujecie może mi coś rozjaśni
|
|
#3319 | |||||
|
BAN stały
|
A czemu z tego powodu mdlejesz??
Ja zazwyczaj tzn czasami oglądam Weeding Tv ![]() To ja lepiej nie będe pisać o której u nas jest obiad w tygodniu i na weekendy. Cytat:
Zapraszamy do dyskusji. Cytat:
Bardzo ładna suknia. Cytat:
Ja mizerie robie z ogorków,jogurtu naturalnego i robie ją na słodko. Cytat:
Cytat:
![]() Nadrobiłam ide robić/kończyć obiad. |
|||||
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
cyc (?)
już po kąpieli po kolacji mogę teraz z Wami pisać, a gdzie Tancia?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-25 o 18:16 |
|
|
|
#3321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak juz pisalam - nauczylismy sie klocic, co jest sztuka wyzwiska, obelgi i obrazanie sie nawzajem to na prawde nie jest niezbedny skladnik klotni Cytat:
dokladnie wiem, ze to ten, dlatego nie potrzebuje probowania z innymi z reszta wyszalelismy sie razem w okresie nastoletnim tak, ze nic mnie nie ominelo - wrecz przeciwnie - razem bylo jakos tak fajnie przejsc przez caly ten okres zawsze mielismy siebie nawzajem - bylismy dla siebie kompanami do zabawy, ale tez oparciem w trudnych chwilach no i te pierwsze wspolne doswiadczenia seksualne na prawde niczego nie zaluje... z reszta ja sobie nie wyobrazam siebie z innym facetem, a moj TZ nie wyobraza sobie siebie z inna dziewczyna - to juz chyba takie zboczenie dodatkowych doswiadczen zeby sie w tym uswiadczyc nie potrzebuje ![]() ale to tez kwestia indywidualna zawsze jakos tak bylismy dojrzalsi od rowiesnikow i dobrze wiedzielismy czego chcemy, dlatego nawet tak powazny zwiazek w wieku tych nastu lat byl dla nas czyms normalnym ![]() wlasnie go tu karmie, bo jest wyglodanialy po uczelni
|
||
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I nie pojechałam na wykład, bo godzinę dłużej spałam![]() .
|
|
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Uff .. ja wróciłam z obiadku od teściowej. O dziwo jakoś przeżyłam i nie zrobiłam nikomu krzywdy
![]() Ale taki był harmider na tym obiedzie, że głowa mnie boli jak fix ....Dobrze, że rodzeństwo TŻta szybko się wyniosło, to zrobiło się znacznie ciszej i nawet było by całkiem miło, gdyby nie ten ból głowy .... A co do Sylwestra, to my jak zwykle nie mamy planów (zawsze coś na ostatnią chwilę), ale wolałabym uniknąć domówki .. ostatni sylwester w mieszkaniu znajomych zakończył się wizytą policjantów w kominiarkach i z wielkim karabinem, a potem jeszcze musieliśmy biegać na komendę i zeznania składać.... brrr żadnych takich imprez więcej ... Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2009-10-25 o 18:33 |
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
madmuazelle bo to jakaś tv co ma w poradniku 3 filmiki i 4 relacje z targówpo 3 minuty
nic więcej
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
moja koleżanka wzięłą ślub-co prawda cywilny, ale jednak-jejku ona byłą niedawno (w tamtym roku zaręczona z innym), a tutaj proszę
tylko cywilny, ale i tak szok bo to taka łobuziara była nie wiem czy czasem tam w brzuszku coś nie siedzi
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
nawet jeśli siedzi to co z tego, byleby byli szczęśliwi i im się układało, bo wiecie co jak tak podczytuję pm 2009 to przeraża mnie to wszystko trochę, co druga jakieś problemy z mężem, z jego lub swoją rodziną...
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nigdy nie mieliśmy cichych dni, ani nic, bo umiemy ze sobą rozmawiać . A zdrady na pewno bym nie wybaczyła... tzn. wybaczyłabym, ale bym nei zapomniała, bo z taką osobą już bym się męczyła... nie umiałabym drugi raz zaufac... i myślę że TŻ również .
|
|
|
|
|
#3328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Joł
Wpadam tutaj po milutkim weekendzie z TŻcikiem i nie wierzę w to co czytam ojj Kasik bo nie wiem co napisać no i jak ostatecznie potoczą się te Wasze losy..Black jeśli tłumaczenie Merriel pokrywa się z tym co napisałaś to niedobrze..Trzymam kciukasy abyście się dogadali..
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

aby rozmowa przebiegła tak jak chciałaś.. nie bój się otwarcie mówić co cię boli.. i może zmienisz zdanie o rozstaniu.. ale on też musi chceć ratować ten związek..

cholernie żal, ale cóż...
są wg mnie uzasadnione, trzeba się dotrzeć, a wtedy będzie naprawde super
uszy do góry 

jestem poprostu szczera w tym momencie i mowie jak to widze)

bo on przy niej zwykle kozak jest
napiszcie jak Wy czujecie może mi coś rozjaśni
Ja zazwyczaj tzn czasami oglądam Weeding Tv