Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-25, 21:27   #3391
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
no takie żarty związane z konkretną sytuacją to ja rozumiem
choć tak nawiasem mówiąc to bym sama tam do nich poszła, żeby ten "ryj zamknęli" cóż za kochająca rodzina
Najgorsze, że u nich tak prawie codziennie - ten dzieciak ryczy, a ojciec wrzeszczy. Tylko matka zazwyczaj cicho siedzi, ale jak się wydrze to konkretnie I to właśnie takie akcje o godz. 22-23 są. Przecież o tej porze ten dzieciak powinien już dawno spać. Na razie jakoś przymykam na to oko, ale jak nam się dzidziuś urodzi, a oni nadal tak się będą zachowywać to

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
http://erazer007.files.wordpress.com...fold-zwart.jpg taaaaki taki niepozorny telefonik ale powiem wam że wymiata- jest bardzo ładny i ma dosłownie wszystko a nawiet więcej niż potrzebuję a jak radio ładnie gra to aż w szoku byłam no i mam teraz nowe gry- będę miała co robić na wykładach jeszcze się do guzików nie moge przyzwyczaić bo na pamięc wciskam tak jak były w moim poprzednim telefonie i ciągle puste smsy mamie wysyłam jak sie zapomnę hehehe

weekend z tżcikiem i to jaki- ten facet mnie po prostu powala- kiedy myślę że już bardziej nie da się kogoś zaskoczyć- pokazać jak bardzo się go kocha czy nie wiem no chociażby myślę że nie da się go już bardziej namiętnie pocalować wtedy przychodzi tż i pokazuje mi wszystko na nowo- jeszcze piękniej i lepiej
O to ten najładniejszy telefonik wybrałaś

Cieszę się, że Wam się z TŻ tak układa
Tylko mnie to trochę przeraża, bo skoro Wy macie po tylu latach taką miłochę, to ja się boje co będzie ze mną i TŻ jak będziemy mieli taki staż, bo my się też co raz bardziej kochamy
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 21:30   #3392
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Najgorsze, że u nich tak prawie codziennie - ten dzieciak ryczy, a ojciec wrzeszczy. Tylko matka zazwyczaj cicho siedzi, ale jak się wydrze to konkretnie I to właśnie takie akcje o godz. 22-23 są. Przecież o tej porze ten dzieciak powinien już dawno spać. Na razie jakoś przymykam na to oko, ale jak nam się dzidziuś urodzi, a oni nadal tak się będą zachowywać to
weź zapukaj powiedź "ZR" i idź do siebie

ja zaraz idę na "grzesznych i bogatych" zobaczę co to za badziew a później spać może jutro do Was zajrzę od przyjaciółki z kompa

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 21:32   #3393
madmuazelle
BAN stały

Tancerko,śliczny telefon. Oklaski dla tż-ta

Ta historyjka o małżeństwie z odzywakami do siebie zamknij ryj to Szkoda dzieciaka,bo jaki on ma przykład.

Kasiu dedykacja dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=tcxFK...eature=related

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-25 o 21:33
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 21:35   #3394
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
weź zapukaj powiedź "ZR" i idź do siebie
Już widzę ich miny jakbym się tam do nich zaczłapała w piżamce i powiedziała "ZR"
Oni chyba sobie nie zdają sprawy, że my słyszymy każde słowo z ich kłótni

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Szkoda dzieciaka,bo jaki on ma przykład.
No i on później rzuca do ojca teksty typu: "puszczaj mnie głupku"
Stary 2009-10-25, 21:36   #3395
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
skąd wiedziałaś, że uwielbiam piosenki z bajek disneya

Stary 2009-10-25, 21:36   #3396
madmuazelle
BAN stały

Spoko Kaśka,nie musi Ci się ta piosenka podobac.
A może ta Kasiu Ci się spodoba http://www.youtube.com/watch?v=gctT4...eature=related
Stary 2009-10-25, 21:37   #3397
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A może ta Kasiu Ci się spodoba http://www.youtube.com/watch?v=gctT4...eature=related
nie-e

http://www.youtube.com/watch?v=TkV-of_eN2w

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-25 o 21:39
Stary 2009-10-25, 21:39   #3398
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
skąd wiedziałaś, że uwielbiam piosenki z bajek disneya
No wreszcie wtrafiłam. Niewiedziałam,taki to był ślepy strzał.
a że słowa fajne to linka podałam

Cytat:
Już widzę ich miny jakbym się tam do nich zaczłapała w piżamce i powiedziała "ZR"
Oni chyba sobie nie zdają sprawy, że my słyszymy każde słowo z ich kłótni

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

No i on później rzuca do ojca teksty typu: "puszczaj mnie głupku"
Poprostu świetna rodzina,nie ma co.Brak szacunku,aż kipi dziecko słucha i się uczy,potem tak samo może się odzywać i nie szanować rodziców.
Stary 2009-10-25, 21:40   #3399
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witajcie wariatki 19 stron w weekend Sorrki, ale nie mam siły nadrabiać, zwłaszcza że jestem po poltrze, weselu i poprawinach. Jednym słowem było ŚWIETNIE. Już dawno się tak nie wybawiłam i nawet mój palec mi w tym nie przeszkodził.
Jak już dojdę do siebie, to napiszę szerszą relację. Buziaki PA
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 21:41   #3400
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Witajcie wariatki 19 stron w weekend
przepraszam byłam tu

Stary 2009-10-25, 21:41   #3401
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Łooo.... jak poznałam TŻ to tańczyliśmy m.in, do tej piosenki tylko w wersji mniej techno Poznaliśmy się w takim klubie, w którym jak już ludzie są "zmęczeni", to DJ puszcza takie piosenki. I kundel bury był też
Stary 2009-10-25, 21:43   #3402
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

Cieszę się, że Wam się z TŻ tak układa
Tylko mnie to trochę przeraża, bo skoro Wy macie po tylu latach taką miłochę, to ja się boje co będzie ze mną i TŻ jak będziemy mieli taki staż, bo my się też co raz bardziej kochamy
no 7 i pół roczku nam niedługo stuknie a my szalejemy na swoim punkcie coraz bardziej- po ślubie to chyba będę fruwać 2 metry nad ziemią
Cytat:
Tancerko,śliczny telefon. Oklaski dla tż-ta
dzięki dziewczynki uwielbiam swój nowy telefonik- teraz na 12 godzin się muszę z nim rozstać bo baterię muszę sformatować.. dobrze że większość to noc i będę spała bo już do mojego starego złomka nie chce mi się wracac
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 21:43   #3403
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
O Pokahontaz,fajna ta piosenka.
Stary 2009-10-25, 21:44   #3404
kaska87
Zakorzenienie

idę na film i spać dobranoc

Stary 2009-10-25, 21:45   #3405
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
nie-e
a mi się ta piosenka podoba (tylko w innej wersji) bo mam z tą piosenką same miłe wspomnienia więc jak ja słyszę to mam odrazu banana na buzi

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 21:52   #3406
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Łooo.... jak poznałam TŻ to tańczyliśmy m.in, do tej piosenki tylko w wersji mniej techno Poznaliśmy się w takim klubie, w którym jak już ludzie są "zmęczeni", to DJ puszcza takie piosenki. I kundel bury był też
No to nieźle.

Cytat:
no 7 i pół roczku nam niedługo stuknie a my szalejemy na swoim punkcie coraz bardziej- po ślubie to chyba będę fruwać 2 metry nad ziemią

dzięki dziewczynki uwielbiam swój nowy telefonik- teraz na 12 godzin się muszę z nim rozstać bo baterię muszę sformatować.. dobrze że większość to noc i będę spała bo już do mojego starego złomka nie chce mi się wracac
Nie dziwie się,że uwielbiasz nowy telefonik,jest elegancki.

Wzieło mnie na słuchanie pięknych piosenek,jest ich troche.
Brakuje mi na wizażu emotki z gg <bujawoblokach>
Tak w ogóle,to się dziś dowiedziałam że koleżanka wzieła ślub cywilny we wrześniu 9.09.2009

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Dobranoc Kasiu.

Teraz słucham Rubika-Most dwojga serc.Ładna ta pioseneczka. Też chyba dzisiaj szybko odlece,bo się dziwnie czuje.

szahownica ujawnij się,bo widze że Nas podczytujesz.
Stary 2009-10-25, 21:57   #3407
tancerka212
Zakorzenienie

lecę się myc dziewczyny.. gdyby tżcik czekał na mnie w łóżku to pewnie bym się wypiękniła i wypachniła ślicznie a jak go nie ma to mam ochotę czym prędzej wskoczyć w piżamę i zakopać się w pościeli i najchętniej bym do piątku przespała czas
Stary 2009-10-25, 21:59   #3408
aicila
Rozeznanie

ja już też uciekam. dobranoc wszystkim
dzięki dziewczyny za tyle pisania w weekend, bo przynajmniej miałam co robić bez Tżta

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 22:17   #3409
madmuazelle
BAN stały

Noi chyba zostane tu sama.Dobranoc tym,które idą już spać.

Ja oglądam na youtube urywki z Violetką Kubasińską
http://www.youtube.com/watch?v=vemaV...eature=related sikam

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-25 o 22:19
Stary 2009-10-25, 22:27   #3410
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
a wiecie jaka była jego ostatnia ulubiona kara jak go wkurzyłam-robił nożem dziury w maśle....ja mam taką manię, że musi być idealnie równe w tym pudełeczku, a on wbija aż do dna i jest taka dziura nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...no w każdym razie mnie to tak wkurza, że łatam tą dziurkę masłem
Mój TŻ mówi na mnie Monk, bo też czasem mam tak, że mnie nosi jak coś jest niesymetrycznie albo po prostu nie tak jak być powinno. A już buty w przedpokoju jak są porozwalane to mnie trafia.

Cytat:
wiem, że tarka to tylko pretekst bo chodzi o szacunek, ale mimo wszystko dlaczego od tego musiało się zacząć
Mogło się zacząć od czegokolwiek. Nie ma co rozpamiętywać. Jeśli jakaś bomba między Wami tykała, to równie dobrze takim zapalnikiem mogła by też być plama na obrusie, to podziurawione masło czy w ogóle cokolwiek.

Cytat:
a Wy jak się kłócicie to jakich najbardziej hardcorowych zwrotów używacie? w ogóle? jakoś nie wierzę
Ja już pisałam, że u nas takich kłótni pełną gębą nie ma, ale czasem mówię na TŻ draniu, łajdaku, dziadu a on na mnie jędza albo też dziadu i się śmiejemy.

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Wstawię kilka które mi się obecnie bardzo podobają, ale czy którakolwiek by pasowała...
Pierwsza albo czwarta. Ale Ja jeszcze w ogóle nie zastanawiałam się nad fryzurami tak jakoś głębiej i nie przeglądałam stronek z fryzami, więc jakimś obytym z tematem ekspertem, to nie jestem. Jeszcze

Cytat:
PS: jak Wy robicie te suwaki na pulpit? jak to wygląda potem?
Na suwaczek.pl jak się zalogujesz i zrobisz suwaczek na tej stronce, to tam znajdziesz też instrukcje co zrobić, żeby to się pojawiało na pulpicie, bo to się różnie robi w zależności od tego czy masz XP czy Vistę. Ja mam XP i na tym to jest mega łatwe. A jak masz Vistę, to sobie jeszcze musisz jakiś programik mały ściągnąć z suwaczka.pl, ale to też się szybko robi. A wygląda to tak samo jak byś sobie otworzyła czyjś suwak i po prostu wycięłą to w takim kształcie i rozmiarze i wkleiła gdziekolwiek na swoim pulpicie.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 22:40   #3411
tancerka212
Zakorzenienie

dziewczyny nie nadrabiałam was po weekendzie ale jak przeczytałam to co zacytowała Jazz o tych dziurach w maśle to mi się włos zjeżył na głowie nie będę tu nic umoralniającego pisać bo nie jestem tu jakimś ekspertem itp ale jak dla mnie to trochę ktoś tu upadł na głowe jak mu dziury w maśle przeszkadzają i beszta za to faceta mój tż wyciska pastę na środku opakowania a ja lubię wyciskać ją po kolei ale w życiu by mi nie przyszlo do głowy ustawiać faceta pod linijkę w takiej durnej sprawie-niech sobie ją nawet wyciska na podłogę a potem zlizuje ją stamtąd- kurczę to jest wolny człowiek i moze sobie robić co chce.... ale nie będę się zagłębiać w temat bo nie znam szczegółów.
Stary 2009-10-25, 22:52   #3412
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diamanda Pokaż wiadomość
witam dołączam do waszego grona. Ślub mam 22 maja 2010 i generalnie poza kościołem i restauracją jestem w głębokim lesie z organizacją. Ale może przy was sie zmobilizuje

witaj, nowa PM
Cytat:
no wiem, że jesteśmy siebie warci bo sobie zawsze zatekścimy głupio a później zafoszeni najlepsze jest to, że przez miesiąc nic spoko nie dowalaliśmy tekstami, a ledwo pojechaliśmy do domu i już....nie wiem może chciał matce zaimponować, że nie jest pantofel bo on przy niej zwykle kozak jest
a Wy jak się kłócicie to jakich najbardziej hardcorowych zwrotów używacie? w ogóle? jakoś nie wierzę

idę się zaraz wykąpać chyba, bo nudzę się

my nigdy nie powiedzieliśmy na siebie używając wulgarnych słów, to dla mnie nic miłego i w ogóle mnie nie śmieszy, ja w ogóle mało kiedy używam takich słów, a jeśli używam to muszę być bardzo zdenerwowana, ale nigdy w stosunku do TŻ, nawet nie przyszło mi to do głowy.

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Uff .. ja wróciłam z obiadku od teściowej. O dziwo jakoś przeżyłam i nie zrobiłam nikomu krzywdy
Ale taki był harmider na tym obiedzie, że głowa mnie boli jak fix ....Dobrze, że rodzeństwo TŻta szybko się wyniosło, to zrobiło się znacznie ciszej i nawet było by całkiem miło, gdyby nie ten ból głowy ....

A co do Sylwestra, to my jak zwykle nie mamy planów (zawsze coś na ostatnią chwilę), ale wolałabym uniknąć domówki .. ostatni sylwester w mieszkaniu znajomych zakończył się wizytą policjantów w kominiarkach i z wielkim karabinem, a potem jeszcze musieliśmy biegać na komendę i zeznania składać.... brrr żadnych takich imprez więcej ...
widzę że się sporo działo

Cytat:

My gdy się kłócimy,w sumie to rzadkość ale się niewyzywamy.Ok,raz mi się brzydko wymskneło do tż-ta,ale przeprosiłam.A tak,jak się pokłócimy to ja się nie odzywam,jestem nie dotykalska tż to samo,mija pare minut wystarczy że on albo ja się popatrzy kazde w jego strone to kończy się tak i nie kłóćmy się już więcej.
ja tez jestem niedotykalska, ale zaraz TŻ próbuje mnie przytulać i wszystko wraca do normy

Cytat:

ja też nie umiałabym wyzywać mojego TZ i on oczywiście mnie tez... jak się kłócimy to się kłócimy normalnie... a jak TZ na mnie raz coś krzyknął to już wie, że nie może tego nigdy więcej robić, bo nienawidzę jak ktoś na mnie krzyczy.. wychodzę wtedy albo płacze i jest po rozmowie... ale za to mamy takie charaktery, ze oboje potrafimy wyciągnąć do siebie ręce, a najlepiej od razu siąść i porozmawiać o danym problemie... ale tak jak chyba Lain pisała do tego tez trzeba dorosnąć i się tego nauczyć
my nie krzyczymy na siebie, bo ja też bardzo się wtedy denerwuję, kiedyś Tż na mnie coś krzyknął i był foch i sobie poszłam. natomiast ja często podczas kłótni ( jeśli je już mamy ) podnoszę głos, a mój TŻ prawie stoicki spokój
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
oj tam z tą BFF było serio, tylko wiadomo alkohol a ja jedyna nie piłam, bo nie czułam się dobrze.. no cóź ja wiem że mu się ona podoba, nie robię z tego powodu awantury.. zwróciłam uwagę i był spokój..
resztę zachowam dla siebie...
yyy to ja tez jestem staroświecka, chyba zrobiłabym raban jakby Tż mój zrobił coś takiego.

cześć Aniołku, Tancerko

Chilanes mi się podobają fryzurki na zdjęciu 1 i 4 myślę że by pasowały do Ciebie, chociaż jeszcze bardziej takie jak Kasia wkleiła w pierwszym linku, takie uczesanie na bok z kwiatkiem ja mam właśnie takie w swoim katalogu

gratuluje sobie przebrnięcia przez te kilka stron od popołudnia, które naskrobałyście

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 22:58   #3413
toskaKrk
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny.
Cały czas mam wątek otwarty, a pisac nie mam siły.
Smutno mi bardzo, bardzo

Cytat:
mam taką nieodparta chęć na coś słodkiego...chyba dziś się nie oprze i coś zjem
a do końca roku muszę zrzucić 5 kg uda się czy nie ??? Jak mnie będzie taka ochota często nawiedzała to na pewno się uda
Ja też muszę zrzucić kilka kg (bardziej 10 niż 5)
I to już nawet nie o ślub chodzi, tylko ja nie mogę na siebie patrzeć. W suknie na mierzeniu też się nie mieściłam, więc czas coś ze sobą zrobić

Cytat:
Napisane przez diamanda Pokaż wiadomość
witam dołączam do waszego grona. Ślub mam 22 maja 2010 i generalnie poza kościołem i restauracją jestem w głębokim lesie z organizacją. Ale może przy was sie zmobilizuje
Witaj

Cytat:
nawet jeśli siedzi to co z tego, byleby byli szczęśliwi i im się układało, bo wiecie co jak tak podczytuję pm 2009 to przeraża mnie to wszystko trochę, co druga jakieś problemy z mężem, z jego lub swoją rodziną...
Mnie się wydaje, że niektórzy trochę za wcześnie, za szybko ślub biorą.
Zanim się dobrze poznają, albo zanim siebie samych dobrze poznają.

Sama się zastanawiam, czy dwa lata znajomości, które nam stuknęły wczoraj to nie za mało i czy to się jakoś na nas nie odbije...

Cytat:
madmuazelle mnie też zaczyna przerażać,a dziś stwierdziłam, że chyba mnie zaczyna ogarniać leciutka panika, ze to się tak szybko zbliża, że niedawno było 19 m-cy do ślubu, a teraz 9
Ja to już jestem baaardzo przerażona w tej chwili
Naprawdę wolałabym, żeby któraś przede mną ślubowała, bo nie chcę być pierwsza

Cytat:
a ja właśnie ryczę przy Wielkiej miłości Krajewskiego cholerka kocham normalnie tego mojego Tż i ja już chcę ten ślub i żyć razem i w ogóle...i takie małe smrody latające wkoło nas tak samo wredne, jak on też chcę

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Na suwaczek.pl jak się zalogujesz i zrobisz suwaczek na tej stronce, to tam znajdziesz też instrukcje co zrobić, żeby to się pojawiało na pulpicie, bo to się różnie robi w zależności od tego czy masz XP czy Vistę. Ja mam XP i na tym to jest mega łatwe. A jak masz Vistę, to sobie jeszcze musisz jakiś programik mały ściągnąć z suwaczka.pl, ale to też się szybko robi. A wygląda to tak samo jak byś sobie otworzyła czyjś suwak i po prostu wycięłą to w takim kształcie i rozmiarze i wkleiła gdziekolwiek na swoim pulpicie.
Ma któraś z Was suwaczek na pulpicie?
On jakiś mały jest czy raczej duży?
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 23:29   #3414
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny nie nadrabiałam was po weekendzie ale jak przeczytałam to co zacytowała Jazz o tych dziurach w maśle to mi się włos zjeżył na głowie nie będę tu nic umoralniającego pisać bo nie jestem tu jakimś ekspertem itp ale jak dla mnie to trochę ktoś tu upadł na głowe jak mu dziury w maśle przeszkadzają i beszta za to faceta mój tż wyciska pastę na środku opakowania a ja lubię wyciskać ją po kolei ale w życiu by mi nie przyszlo do głowy ustawiać faceta pod linijkę w takiej durnej sprawie-niech sobie ją nawet wyciska na podłogę a potem zlizuje ją stamtąd- kurczę to jest wolny człowiek i moze sobie robić co chce.... ale nie będę się zagłębiać w temat bo nie znam szczegółów.
O, Ja też lubię pastę wyciskać tak od końca, a nie od środka i po TŻ zawsze poprawiam, bo mnie to wkurza ale nie krzyczę na niego za to, tylko mu mówię, że lepiej jest tak po kolei wyciskać, a on się śmieje i mówi 'mój kochany Monku'.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Ma któraś z Was suwaczek na pulpicie?
On jakiś mały jest czy raczej duży?
Jak sobie klikniesz na czyjkolwiek suwaczek, to tak jak Ci się on wyświetli, to w takich rozmiarach pokazuje się na pulpicie.

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Metkaa, zapomniałam Ci napisać, że podobasz mi się w tej sukni. Tzn. te drapowania są kompletnie nie w moim guście, ale ja zawsze kojarzyłam je z takimi fest potężnymi sukniami, a się okazuje, że na Tobie ta kieca wygląda całkiem smukło
Stary 2009-10-26, 06:23   #3415
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
nie będę tu nic umoralniającego pisać bo nie jestem tu jakimś ekspertem itp ale jak dla mnie to trochę ktoś tu upadł na głowe jak mu dziury w maśle przeszkadzają i beszta za to faceta
to lepiej przeczytaj bo nie beształam go za to jak ja nie lubię takich niedomówień (niedoczytań)

nie mogę spać mam szła do worka i mnie obudziła by mnie pożegnać

a z tym stresem przedślubnym co piszecie to u mnie była masakra piłą łańcuchową potrafiłam się w nocy budzić i się tak stresować, że mnie klata bolała aż tak ciężko mi się oddychało, niby chciałam, ale się bałam...okrutnie się bałam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-26 o 06:30
Stary 2009-10-26, 06:35   #3416
Jazzmanka
Zadomowienie

Chyba sobie soczewki źle włożyłam. Tzn. ostatnio chyba pomyliłam nakrętki, bo jakoś niewyraźnie widzę na jedno oko. A mam różne dioptrie na każdym oku. Masakra a już mi się przemieniać nie chce ale chyba będę musiała, bo na jakiś słup wejdę.
Stary 2009-10-26, 06:45   #3417
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Chyba sobie soczewki źle włożyłam. Tzn. ostatnio chyba pomyliłam nakrętki, bo jakoś niewyraźnie widzę na jedno oko. A mam różne dioptrie na każdym oku. Masakra a już mi się przemieniać nie chce ale chyba będę musiała, bo na jakiś słup wejdę.
ja też mam 2 inne i tez kiedyś sobie założyłam odwrotnie
Jazz miałaś kiedyś kolorowe soczewki miesięczny? bo ja sobie chcę kupić tylko mnie lisi ile kosztują bo ja za zwykłe daję 32zł

Brzuch mnie boli

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-26 o 06:50
Stary 2009-10-26, 07:02   #3418
tancerka212
Zakorzenienie

czesc panienki na uczelnie musze jechac dlatego tak rano jestem
ale widze tu inne ranne ptaszki juz buszują
Stary 2009-10-26, 07:03   #3419
kaska87
Zakorzenienie

niedobrze mi

Stary 2009-10-26, 07:04   #3420
tancerka212
Zakorzenienie

właśnie zauważyłam że na suwaczku dziś 299 dni
z jednej strony się cieszę a z drugiej mam gęsią skórkę

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
niedobrze mi
biedulko.. stresujesz się co..? jesteś teraz w domku prawda nie na stancji?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości