|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
ale dziecka bym nie chciała
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-26 o 09:07 |
|
|
|
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
a ze wspólnym mieszkaniem to z TZt będziemy musieli się dotrzeć i małe zgrzyty będą
![]() ja nie znoszę jak w toalecie klapa od kibelka jest otwarta-TŻ tak robi nie dokłada na swoje miejsce, nie zamyka drzwi- chyba w domu ma firanki. chodzi wczesnie spać i wstaje w sobotę o 10-11 kiedy ja wstaję 7-8, bo wolę mieć wszystko od rana zrobione i póxniej mieć czas na relaks ale damy radę
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
P. jak na faceta, który nigdy sam nie mieszkał był mega zaradny w sumie on sam sobie gotował, prał, sprzątał bo kto miał to robić i dzięki temu nie było takich problemów
|
#3454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie w sypalni nie ma tez tv ale TŻowi kaze czesto zmywac naczynia
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie musiałam nic kazać on sam z siebie mył naczynia, sprzątał, mył podłogę ja robiłam śniadanie
a sypialnia bez tv to porażka, ja bym umarła bo zasypiam przy nim
|
#3456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takie słodziaczki. Tez bym mogła kupować i kupować Niedługo będę rozpieszczac mojego chrzesniaczka Już patrze co by mu ładnego na chrzciny kupić a chrzciny pewnie dopiero w marcu będą I muszę się wybrac na zakupy i siostrzenicy jakąś ładną sukienke kupić albo sweterek Na Gwiazdkę dostanie![]() Chociaż ja jestem taka, że zawsze wczesniej jej prezenty daję, bo nie moge wytrzymać![]() Ale ciuszki dziecięce mają kosmiczne ceny. Jak widzę kurtki za ponad 150 zł to
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w sumie racja....to by wyjaśniało tą abstynencję
|
|
#3461 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
ej! bachleda-curuś jest w ciąży z farrelem
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-26 o 09:19 |
|
|
|
#3463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Juz nawet urodzila
|
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
co Ty gadasz, boże ja w tym wro jestem odcięta od świata
|
#3465 |
|
Wtajemniczenie
|
noo. podobno już urodziła
|
#3466 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no ja wychodze z zalozenia, ze jak tyle lat wytrwalismy bez wpadki to spokojnie sobie wszystko zdazymy najpierw zaplanowac ![]() ambitnie ![]() ja juz pisze drugi rozdzial, ale wiem, ze do konca roku to ja tej pracy nie napisze z reszta nawet nie mam takiego zamiaru co nagle to po diable, czas sobie daje do czerwca, choc mysle, ze powinna byc gotowa w marcu/kwietniu ![]() Cytat:
bardzo czesto zmieniasz zdanie no ale w sumie tylko krowa nie zmienia zdania ![]() Cytat:
no ale juz scigam za to TZa kilka lat i coraz lepiej sobie radzi z tym problemem tj uczy sie Cytat:
![]() ja tam nie mam nic przeciwko tv w sypialni nam on przynajmniej w niczym nie przeszkadza, bo oboje wolimy siebie niz tv ![]() cholerka, brat polazl na uczelnie i nie ma mi kto kota przytrzymac zeby mu zaaplikowac tabletke mam nadzieje, ze niedlugo wroci...ide pocwiczyc
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-26 o 09:23 |
||||
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to jak dla mnei jest super cena, bo jak dzwoniłam ostatnio do jednego salonu to mi babka podała, że cena fryzury na ślub zaczyna się od 80 zł, to ona wybiera fryzurę, ja nie mam nic do powiedzenia, miałabym przynieść zdjęcie sukni i próby nei robi "bo to nei ma sensu"
|
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak piszesz wpadki chodzą po ludziach
|
|
#3469 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Dlatego chce dziecko dopiero jak będziemy z tż na to gotowi.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do tego naszego kompletu do salonu dokupimy jeszcze pufę, żeby mozna było sie wyłożyć na fotelu A pufy do tych mebli sa wielkieeeee, więc będzi emożna normalnie leżeć![]() Kupiłam sobie spodnie na fitness w decathlonie, takie obcisłe, żeby mnie motywowały do ćwiczeń Teraz tylko kupie karnet i od przyszlego tygodnia zaczynam chodzić na fitness Ale fajnie
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa!zagadałam się już muszę pędzić si ju lejter
|
|
#3471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie czesze kuzynka więc ceną sie nie martwię. Próbną zrobię w ramach jakiejś imprezy rodzinnej typu komunia mojego brata. Pazury zrobi mi koleżanka tez po znajomości a make-up kuzynka. Zawsze na wesela mi robiłą i cała noc wytrzymał to myślę, że mój ślubny też wytrzyma. a jak nie to będzie na miejscu i poprawi
|
|
#3472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczas Cytat:
![]() Cytat:
Ide na rowerek Albo nie ide na rower, wole kąpiel z hydromasażem i maseczkę na twarz Albo sama nie wiem, zobaczde jak mi się będzie jeździło i zdecyduję
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-26 o 09:36 |
|||
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Jezus maria! Nie nadrobię Was za chiny ludowe!
|
|
|
|
#3474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i mój brak cierpliwości. To jest najgorsze a przy dzieciach trzeba mieć jej dużo. A ze mnie straszny nerwus i panikara. ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- No dokładnie. Ale ludzie to kupują ![]() Ja w cenach dla niemowlaków i małych dzieci jestem w miare na bieżąco i mnie to przeraża naprawdę. Siostra miała jeszcze o tyle dobrze, że po moim bracie sporo ciuszków było. I jej sie przydały. Kurteczki na zime teraz wyciągła, sweterki, koszulki. I kilkaset złotych zaoszczędzone. a moja kuzynka jak się cieszyła jak siostra zawiozła juj ciuszki po małej. Niezniszczone, niektóre nowe, bo nie zdażyła mała wynosić. A kuzynce się przydadzą
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-10-26 o 09:46 |
|
|
|
|
#3475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wydaje mi sie, ze sobi eporadzę z dziećmi, jakoś dzieci mnie lubia, potrafię z nimi gadać, więc liczę, że ze swoimi tym bardziej sie dogadam Myśle, że będziemy z tż fajnymi rodzicami I o ile co do swojej osoby moige mieć wątpliwości to wiem, że tż bedzie super tatą On juz potrafi trzymac niemowlaki, przewijać to mnie nauczy![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() Co do ciuszków to ja mam super sytuację, bo moja ciocia ma dwa sklepy z ubraniami dla dzieci, wiec będe miala po cenach hurtowych, myslę, że ciocia nie zmieni zakresu dzialanosci do czasu az sie zdecydujemy z tż na bejba ![]() Dobra ucieka na rowerek w moich nowych spodniach - trzeba je przetestowac
|
|
#3476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż siostrzenica jak ma do wyboru mnie czy tzta zawsze jego wybierze Tż będzie cudownym ojcem tego jestem pewna. A ja swoją drogą w zyciu opiekowałam się 4 dzieciaczkami i to nie godzinkę w miesiącu tylko 24 godziny na dobę Najstarsze z "moich dzieci" ma 14 lat Więc z przewijaniem, kąpaniem i ubieraniem sobie poradzę Gorzej z moją cierpliwością, jak będzie za długo płakać to będę myślała co mu jest i bede się denerwować.
|
|
#3477 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, Wasza produkcja postów jest po prostu wstrząsająca
|
|
#3478 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
ja nie mam stresu z powodu ślubu, może też dlatego że nie mam jakiegoś takiego parcia, wydaje mi sie że stres związany ze ślubem powinien się pojawić właśnie przed ślubem, może m-c wcześniej, ale nie 9 m-cy jak jest w moim przypadku. Nie chcę się bez sensownie teraz nastawiać że z czymś nie dam sobie rady, że jeszcze tyle rzeczy do załatwienia że och i ach. Podchodzę do tego realnie. Ale też już bym chciala mieć ten ślub bo mieszkałabym sobie z TŻ i moje życie w domu by się zmieniło, na czym bardzo mi zależy ![]() co do dzieci to widzę że co chwilę któraś z Was ma przypływ instynktu macierzyńskiego ![]() ja też mam czasami, ale chciałabym żeby u nas w związku wszystko miało swoją kolej, najpierw chciałabym się nacieszyć TŻ i mieszkaniem z NIm, codziennością, wyjazdami, wakacjami itp, a na dzicko przyjdzie czas ( no chyba że przyjdzie wcześniej niż myślimy ).Chociaż ja odpadam na samą myśl o tym że miałabym przez 9 m-cy mieć wielki brzuch, a jak już myśle o rodzeniu i o bólu jaki się może z tym wiązać to od razu mi się odechciewa dziecka
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3480 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() paniczna fobie ![]() ![]() nie wyobrazam sobie miec muszle otwarta chyba bym umarła A co do spania to u mnie ejst nie stety na odwrót to tz wstaje juz o 7-8 a ja 9-10 ale nigdy nie pospie bo mnie wtedy budzi bo mu sie nudzi
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Pierwszy dzień był straszny a później to niemogłyśmy się rozstać

nie dokłada na swoje miejsce, nie zamyka drzwi- chyba w domu ma firanki. chodzi wczesnie spać i wstaje w sobotę o 10-11 kiedy ja wstaję 7-8, bo wolę mieć wszystko od rana zrobione i póxniej mieć czas na relaks
Tz mieszka sam, siedze u niego non stop, często nocuję(coraz częściej hehe

napiszcie jak Wy czujecie może mi coś rozjaśni