|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
![]() No niestety to urok studiów Cytat:
za powodzenie rozmowy |
||
|
|
|
#1352 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale psiak załatwił Sławka... Dzięki ![]() Bambusiek - avatar wypas ![]() Tobie też Cytat:
Będzie ok, pogadaj z rodzicami, tż,.... Cytat:
mama przedstawiła Grześka jako mojego kolegę a ja powiedziałam ze nie prawda bo to mój chłopak ![]() Witamy w naszych skromnych progach Cytat:
Gratuluję zakupu ![]() Jenny będzie OK!
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-10-26 o 11:02 |
||||
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny trzymam kciuki za udaną rozmowę
takie oczyszczenie atmosfery dobrze robi, powodzenia!![]() Diana nie taki diabeł straszny.... ![]() Joanwi Opel Insignia tez niczego sobie ), ale Vectrę wzięty na kredytA ja jestem z siebie dumna, bo w końcu mam konspekt mgr zrobiony na cacy co by promotor jutro padł z zachwytu
|
|
|
|
#1354 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie PM 2011
![]() Jestem od niedawna na tym forum ale przyznam szczerze że jak tylko mam chwile czasu to siedze i czytam. Dużo ciekawych rzeczy można się od Was dowiedzieć. Ja również wychodzę za mąż w 2011 a dokładnie 9 lipca ![]() Ze spraw organizacyjnych to mamy już zarezerwowaną sale, orkiestre, kamerzyste i kucharke. Pozdrawiam. |
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
_kasicka
witam jako pierwsza! Super data ![]()
|
#1356 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() opowiedz nam coś o Was?? Skąd jesteś??A ja właśnie wcinam kanapeczki na 2 śniadanie ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Jak sie trzymasz z papierosami?? Ciężko jest??
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele nie jest, dziękuję
też jem drugie śniadanko, a więc smacznego nam życzę
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Kasicka witam
lipiec to w ogóle fajny miesiąc![]() Isabele dzięki mam nadzieje, że teraz to już z górki ![]() ![]() Apropos papierosów- mój TŻ jakoś się trzyma i pali tylko jednego dziennie, i tak sukces (tfu,tfu) bo palił ponad paczkę (odpukać w nie malowane) |
|
|
|
#1359 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1360 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za miłe przywitanie.
No więc mieszkamy w okolicach Tarnowa jestem z moim TŻ ponad 3 lata, a data 9 lipca to data rozpoczęcia naszego związku między innymi dlatego mamy ślub 9 lipca 2011 Dużo mamy zarezerwowane ponieważ chciałam mieć to co mi się podoba a nie to co zostanie bo reszta będzie zajęta. Studiuje Ekonomie, jestem na II roku. |
|
|
|
#1361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1362 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Wtajemniczenie
|
No to zapraszamy na studia magisterskie do Krk albo podyplomowe
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Kasicka to tak jak my z TŻetem, tez chcemy lipiec i to w rocznice naszej pierwszej randki
![]() Isabele dziękuję w imieniu Marcina najwazniejsza jest chęć, bo próbował już kilka razy, ale ta "abstynencja" jest najdłuższa jak do tej pory![]() Własnie zgadałam się z koleżanką, że u niej dziś zanocuje kończe po 18 a jutro mam na 8:30 więc nie opłaca mi sie wracać do Ostródy a tak to jakies winko...ach, uwielbiam życie studenckie
|
|
|
|
#1365 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możesz na nas liczyć ![]() Cytat:
tak dziwnie witaj maj...cudny miesiąc oj wcale aż tyle czasu nie macie, uwierz mi Cytat:
![]() Cytat:
![]() cały czas pochmurno ![]() wczoraj siostra Piotrka pożyczyła mi "Dziennik nimfomanki" będę miała co robić jak Piotrek jutro na szkolenie pojedzie w pracy cisza...nie za dobrze ludzie gadają że kryzys dopiero się zacznie |
||||
|
|
|
#1366 |
|
Raczkowanie
|
Witam- nie było mnie na forum kilka dni, ale to z powodu braku czasu- nawet nie wiem kiedy to nadrobie wszystko co npisałyśącie:/
Witam nowe PM
|
|
|
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez madabell Czas edycji: 2009-10-26 o 12:35 |
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai a ja słyszałam, że najgorsze już za nami
tzn kryzys![]() Zbieram sie do Olsztyna do jutra dziewuszki pewnie będe miała co nadrabiać![]() |
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
a ja słyszę że wręcz przeciwnie, ale tego nikt nie wie
gadam z ludźmi którzy mają własne działalności i nie widzą by szło ku lepszemu nawet w pracy widzę że sprzedaż spada drastycznie i nie ma ofert pracy |
|
|
|
#1370 |
|
Raczkowanie
|
conclusion - no to widac, ze impreza byla udana jak takie straty..hehe..moj jest strasznie zazdrosny jak tancze z innymi i jeszcze dobrze sie przy tytm bawie...no ale ja nic sobie z tego nie robie :P:P:P
_kasicka - Witam wsrod nas ja tez jestem z okolic tarnowa, a skad dokladnie jestes bo ja z Wojnicza, a moj Tz z Tarnowa gdzie robicie wesele? bo my niby juz jestesmy zdecydowani na Zajazd Dunajec, ale umowy jeszcze nie podpisalismy. W sumie to jeszcze nic prawie nie mamy, ciagle tylko szukamy, bo trudno jest sie czasem zdecydowac.madabell - macie przesliczna coreczke gratuluje To rzeczywiscie nieoczekiwanie musieliscie zmienic plany, ale sa rzeczy wazne i waznijesze..grunt ze coreczka zdrowa i kochana![]() Ja dzis rano pojechalam do siostry i ogladalysmy z nia jej kasete ze slubu, bo zastanawaim sie nad jej kamerzysta..normalnie tak sie usmialam..a jak siebie widzialam to wogole masakra..jak mysmy tanczyli z Tztem
Zaręczyny: 24.08.2009 Ślubujemy: 4.06. 2011 Edytowane przez Diana220 Czas edycji: 2009-10-26 o 12:43 |
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja póki się nie ożeniłem to moja waga oscylowała między 77 a 80 kg Teraz ważę 90 kg i to dlatego, że się wziąłem za siebie bo jeszcze we wrześniu było 94 kg. Plan mam teraz taki żeby na Wigilię 87 kg ważyć a na lipiec wrócić do 77 kg. |
|
|
|
|
#1372 | |
|
Lena
|
Cytat:
witaj serdecznie! a dlaczego niestety. Tarnów piekne miasto! i są w nim najpyszniejsze desery lodowe ( tatrzańska) ![]() oj ty kusicielko!!!! ![]() Madabel- śliczna córeczka! Jenny- miłego godzenia się! Asia- napewno dogadacie sie... ale strasznie niemio postapiła.
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-10-26 o 12:56 |
|
|
|
|
#1373 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ah te szaleńcze imprezy![]() Jesteś w tym samym wieku co ja Do pisania rpacy niech Cię motywuje Twoja córeczka- będzie dumna z takiej zdolnej mamusi![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
zadziwiające
|
|
#1374 |
|
Wtajemniczenie
|
Córeczka jest przesliczna
Może teraz czas na braciszka![]() Edit- przepraszam za post pod postem ale cos mnie komputer chyba zle przekierował
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
conslusion no trochę miałaś nadrabiania
![]() jenny Dawid zawsze powtarza że rozmowa jest najważniejsza, dlatego nawet z wielkich kłótni bez problemu wychodzimy ![]() kasicka hej no mamy już tu trochę PM lipcowych ![]() t'ai a nie czasem "Pamiętnik nimfomanki" ?? Wiem że czytałam coś takiego super, mi się podobało baaaaardzo![]() madabell jaka słodka blond piękność Uwielbiam jak dzieciom robią się loczkiJa niedawno wróciłam z cmentarza, byliśmy z mamą i dziadkiem groby wyszorować Teraz zjadłam zupkę ale mam ochotę na omlet z pieczarkami i chyba zaraz sobie zrobię
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze Piotrek ściągnął film na podstawie tego, ale chyba wolę najpierw przeczytać ![]() w każdym bądź razie Iwona radziła żebym czytała sama
|
|
|
|
|
#1377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i raczej nim do ślubu pojedziemy![]() za konspektCytat:
Dużo już macie załatwioneA czemu niestety?? Tarnów jest prześliczny, ja tam studiowałam przez 3 lata i mi się o wiele bardziej podobało niż teraz w Rzeszowie Aha, więc masz już trochę doświadczenia w planowaniu No różnie się w życiu układa, ale córeczkę macie prześlicznąCytat:
![]() A skoro mowa o jedzeniu to idę robić sobie nalesniki, bo mocno zgłodniałam "Dziennik nimfomanki" mam na kompie chyba ebooka i film
|
|||
|
|
|
#1378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
całkiem z innej strony Tarnowa;p mamy wesele w Nowej Jastrząbce (w remizie hehe) ale to tylko z tego względu że chcemy mieć swoją kucharke no i że taniej nas to wyniesie na orkiestre i kamerzyste byliśmy zdecydowani już dawno więc nie szukałam jakoś specjalnie.
|
|
|
|
|
#1379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai to mi się popierniczyło coś
(Kurde jak napisałam ten wyraz to mi się pierniczka z marmoladką zachciało![]() ![]() ![]() Zjadłam omleta pycha, ale bleee bo jednak co za dużo to nie zdrowo A mama cały czas mi coś smęci o budyniu bo się jej bardzo chce |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

... Wczoraj byliśmy u babci na odwiedzinach, bo jest chora, a później u znajomych, a pod koniec i w drodze powrotnej pokłóciliśmy się i będziemy musieli poważnie porozmawiać 
za powodzenie rozmowy

bo oni nawet nie mają konkretnych planów a my już mamy.. a raczej chyba mieliśmy ;(
), ale Vectrę

no mamy już tu trochę PM lipcowych 
Perfect Housewife