|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
czyli Endżi
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
Wymiataczki, powiem Wam tak.
Przyjechała mama do mnie i do dziadka - pomóc z gotowaniem i takie tam. Kończy i już się zbiera do wyjścia. Nagle ni stąd ni zowąd rozbolała mnie głowa - taki ostry ból ciśnieniowy. Poszłam po przyrząd do mierzenia ciśnienia, ale wynik był tak dziwnie niski, że dwa razy sprawdziłam mamę. I nagle za oknem słyszymy huk, wybuch bomby, zbitą szybę i miażdżoną karoserię. Mama podlatuje do okna i krzyczy że ktoś skasował nam samochód zaparkowany pod domem. Na bosaka i w podkoszulku wybiegam z bloku, za mną sąsiad który właśnie palił fajkę na klatce. Zbita szyba i plastki są wszędzie, samochód wygląda jak na filmach sensacyjnych, siłą odrzutu przeleciał kilka metrów na przodu i na wysoki krawężnik. Biegnę po tym mokrym asfalcie, szkle i wszystkim i mam wrażenie, że mi się śni. Szok szok i jeszcze raz szok. Pijani sprawcy przejechali kawałek do przodu i uciekli po jakichś chaszczach. Nie widziałam ich, ale przysięgam że zabiłabym gołymi rękami. Mój ojciec dojeżdża daleko do pracy i nasz kochany samochód był dosłownie narzędziem pracy. To najmniejszy problem. Na jutro dostanie mojego Poloneza a potem zastępczy - jakieś Cienko Cienko. Ale jak sobie pomyślę, że gdyby nie ta zabawa z mierzeniem ciśnienia to w środku byłaby moja mama A samochód od strony kierowcy jest tak oklepany że chyba nie ma czego ratować. Takie nieszczęścia nas prześladują ![]() Policjanci zebrali wszystkie dowody, odciski palców, analizę zapachową (całe auto śmierdziało alkoholem) i pewnie pobawią się jeszcze z DNA z butelek po piwie z auta. Byli świadkowie, wszystko powierdzili. Na zajście zjechało mnóstwo policjantów, część bliskich znajomych mamy, potem straż pożarna i w ogóle kosmos jakiś. Można tylko dziękować bogu, że nikomu nic się nie stało. Cała się trzęsę i nie mam pomysłu czym się naćpać żeby dojść do siebie ![]() No dacie wiarę żeby takie wydarzenia dosłownie tydzień po tygodniu? Moja koleżanka sąsiadka zeszła na dół i tylko patrzała na mnie wielkimi oczami. Powiedziała że ona już nie wie co ma mi mówić...
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-10-25 o 22:15 |
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Aniele trzym się jakoś
|
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię bób. Bałdzo, bałdzo. Lelawą morwę mniej. ![]() A Cocona najbardziej. Winterko, daj znać, czy Coconik Ci się podoba; ciekawam ![]() Contax- ziele kolumbijskie? Tako - , myśl jest zalążkiem czynu. Skoro postanowiłaś, niech stanie się tak, jak chcesz ![]() Składaczku - Wega słodziuch edit: Aniele
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-10-25 o 22:25 |
|
|
|
|
#1234 |
|
Piers do przodu
|
Anielico
ale afera trzymaj się cieplutko - znakiem Ktoś nad wami czuwa
|
#1235 |
|
czyli Endżi
|
Kochani,
No właśnie. Ja od zawsze mam jakiś taki wewnętrzny radar dający sygnał przed niebezpieczeństwem. Ale ten ciśnieniomierz był babciny. Może ze dwa razy w życiu sobie mierzyłam ciśnienie i pomyśleć, że akurat nabrałam na to ochoty w tym momencie Żeby było ciekawiej właśnie padła bateria dokładnie w momencie gdy nastąpił huk.Dobra, nie chcę już nawet o tym myśleć, bo mam wrażenie że mi odbija Łeb mi pęka. Narzekałam na niskie ciśnienie. Teraz już takiego nie mam
|
#1236 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja tylko na chwilkę, nadrobiłam i...
Winter - gratuluję kolorowej bielizny I te kuleczki z kokosowymi wiórkami Magdulenko - pizza wygląda pysznie, a akuratnio głodna jestem. Nic nie zostało? I spaghetti Córki też bym wszamała, nigdy nie jadłam takiego warzywnego. I w ogóle głodna przez Was jestem A co do zwierząt Naoglądałam się przez weekend filmów, jeden Farmhouse masakrycznie dziadowski, starli babie kolana tarką, musiałam się ukryć pod kocem. Masakra. Dobrej nocy Wszystkim. Edit: Angel - Ja też nie wiem co mam napisać... Współczuję.
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia. |
|
|
|
#1238 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja chcę do łóżka!!! Ciemno i pada i w ogóle. Miłego dnia. |
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Aniele,
Powitać w nowym czasie... Czemu tylko ten nowy czas jest tak samo krótki i niewyspany jak stary? Czuję się jak w tej emotce i zamierzam dziś udawać, że mnie nie ma ![]() A wszystkim życzę miłego, nieotorbionego dnia
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
I znowu zwisaja mi farflocce z twarzy (Atredermik )Dzisiaj sie lenie. To znaczy - sprzatam, ogaraniam, ukladam, odwiedzam ukochane urzedy, gotuje, zdejmujemy dziecinie mojej aparat z zebiskow, zakladamy insze druty w to miejsce, wymieniam oponki itepe Milego tygodnia
|
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Aniele
![]() szczęście w nieszczęściu dobrze, że nic gorszego się nie stało a tych pijanych bandytów jak bym dopadła .... Coco, ale lenistwo przeczytałam, że się lenisz i Ci pozazdrościłam, ale jak doczytałam jaki masz plan na dziś, to ja już wolę pracować ![]() nie lubię takich dni organizacyjnych, a urzędy ![]() no to jadę na budowę do Otwocka lubię tam jeździć, bo jest daleko czy ja już pisałam, że lubię prowadzić ? |
|
|
|
#1242 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
może Babcia czuwa nad Wami A ja mam dołek-ja chora,dziecko też,idę z nim do lekarza.Od jutra pewnie będę z nim siedzieć na zwolnieniu,bo wygląda mi to na zapalenie oskrzeli.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Angel
ale afera grunt, że Wam się nic nie stało Sasik, Winterko, Niebawem i ja dołączę do szacownego liniejącego grona Zaczynam w niedzielę, bo w sobotę mam jeszcze wielkie wyjście i muszę jakoś wyglądać ![]() Cytat:
Ładne mi lenienie Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-10-26 o 09:03 |
|
|
|
|
#1244 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
W piątek zresztą będę miała potwierdzenie. Współczuję choroby dziecka. |
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie poniedziałkowo....
![]() Aniele - niesamowite przeżycie - współczuję ![]() takich to tylko ![]() Winterko, Moja kaleka rozwaliła sobie wczoraj głowę na oparciu fotela ![]() na szczęście tylko malutki guz i drobne rozcięcie ale ryku było.... i strachu też sporo ![]() Może dziś będzie spokojniej ![]() Miłego dnia! |
|
|
|
#1246 |
|
rude jest piękne:)
|
Boszzz Dagus ,to jakis koszmar
![]() wszystkim potrzebujacym duzym i malym Doroto Nouba korektor jest rewelacyjny
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Angel, co za historia, słów brak przesyłam Ci głasie Miłego poniedziałku |
|
|
|
|
#1248 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co do spotkania to mnie się wszystko poprzestawiało i nie dam rady być.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1249 |
|
rude jest piękne:)
|
dojrzalam zdjecie cudnego rudzielca Metaxowego w lisciach
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko, pikny co nie
tylko zadek mu trochę przerysowało |
|
|
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
Nie nadrobię wszystkiego - pozdrawiam wzystkich na raz i każdego z osobna
![]() W sprawie spotkania we wtorek - mogłabym się zjawić dopiero po 19.00 ![]() Endżi - historia jak z filmu - dobrze że nikomu nic sie nie stało Kattarino Winterko, dużo zdrowia dla Ciebie i synka ![]() Aaa i zauważyłam jeszcze bardzo niewyjściowe torby na głowie w avku Winterki i BigMamy - uprasza się o zdjęcie toreb z głów - w przeciwnym wypadku użyję miotacza ognia ![]() Passero gratuluję wymiatających snów ![]() I jeszcze widziałam tu tyle dobroci jedzeniowych, wszystko wyglądało tak apetycznie że achh....
|
#1252 |
|
Piers do przodu
|
Macham w przelocie
|
#1253 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Angel, o matko, jak dobrze, ze nikomu z Was nic się nie stało
samochodu szkoda, ale to tylko przedmiot.Gdzie macie ten program, w którym z człowieka wychodzi Toshiro Mifune? Ja tez kcemGłodna jestem, idę wciągnąć jakies śniadanie ![]() A w ogóle witam wszystkich poniedziałkowo |
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Angelu - ![]() nie wiem, co napisać, to są "znaki" Ponieważ zła Winterka "ukradła" mi avek, to musiałam swój zmienić , a taki był ślyczny i adekwatny ![]() w związku z "otorbieniem" przybyło mi dwa kilo ![]() Korektor nouba, powiadacie ? ![]() vanitas vanitatum et omnia vanitas ![]() zemdlawszy oddalam się w rejony pracowe nie ogarniam życia, nie ogarniam ... ![]() Aha - nie wiem czy to pisałam Winterro, ale mnie ponoć babcia wyleczyła z uporczywych zapaleń oskrzeli syropem z aloesu własnej roboty
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
nadal pomieszkuje w toalecie ![]() dzielnie dzielimy z kotem podgrzewany kawalek przyjaznej podlogi jutro przyjda mnie podlaczyc do sztucznej strawy w plynie zycie, pomimo wszystko jest piekne ![]() Nie wydalam ani grosza nie mam sily ani checi ( mam nadzieje, ze to stan przejsciowy ) ![]() zakupy czyni malzonek i jest to punkt programu pelen niespodzianek, dla mnie ziemniakow mamy na dwa miesiace chleba i masla wcale za to frykasow najrozniejszych pelna lodowka viva la samiec ![]() Zdrowiejta Pieknoty Pachnace i pociechy owych pieknot na duszy i ciele Janiele odnotowalam obecnosc jesiennego kota i jesiennej Wegi ( ach ta melancholia we zwroku ) ostawiam Wam luksusowa nowosc w postaci pol kota-pol zwierza kazdy miec takiego moze ( bagatela 125 000 NOK ), tylko po co
|
|
|
|
#1256 |
|
Piers do przodu
|
Kffiatuszku kochany
![]() Frykasuj się - po co Ci chleb i masło ?? niech Cię nawodnią o naelektrolitują odpowiednio ![]() I ogólne dla wszystkich chorujących od tej co-to-nie-choruje
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, daj sobie podłaczyć co tam trzeba i zdrowiej szybko
Okulary będę nosić
|
|
|
|
#1258 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
poka-poka
tez nosze ( w domu i w torebce ) ![]() Kasiu, kupowanie oprawek to wielka frajda jest dziekuje za zyczenia postanowilam jednak jeszcze pochorowac, zwlaszcza jak mi mozg i cialo wroci do formy o wtedy to bede chorowac, obloznie
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
nooo .... ja też noszę (jak pamiętam)
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

A samochód od strony kierowcy jest tak oklepany że chyba nie ma czego ratować. Takie nieszczęścia nas prześladują 

, myśl jest zalążkiem czynu. Skoro postanowiłaś, niech stanie się tak, jak chcesz 
Żeby było ciekawiej właśnie padła bateria dokładnie w momencie gdy nastąpił huk.

niesamowite przeżycie - współczuję 

niech Cię nawodnią o naelektrolitują odpowiednio