|
|
#391 |
|
wkręcona :)
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Witam wizażanki
Mój ślub 19 czerwca 2010. Nie mam zupełnie pomysłu na suknie.. Jestem niska i bardzo szczupła i mam mały biust dlatego wolałabym sukienke z jakimiś ramiączkami... Nie mam pojecia jaka suknia na mnie będzie pasowała... może wy mi coś doradzicie.
|
|
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
My sie pobieramy 26.06.2010 ;-)
zaczelam powoli rozgladac sie po stronach za sukienka - chcialam wybrac sie na przymiarki jakos teraz na jesieni ale niestety dopoki stopa mi sie nie zrosnia (by the way po zlamaniu w sierpniu na weselu przyjaciol) to nic z tego ;( wiec czekam az bede na chodzie ;-) wlasciwie ta stopa i jej wlasciwy zrost stal sie priorytetem w przygotowaniach do naszego slubu i wesela. z ogladanych na stronkach sukieneczek najbardziej przypadly mi do gustu takowe: |
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
witam Wszystkie przyszłe panny młode!!
w moim przypadku ten wyjatkowy dzień przypada na Po długich przemysleniach zdecydowałam sie na suknie muslinową... do niej kwiat we włosach..bez welonu, obowiązkowo zachwycająca biżuteria swarovskiego )))aha, zapomniałam dodac, że moja suknia bedzie miała przerobiony przód..tzn dekolt bedzie zrobiony w literkę "V"..zatem inaczej niz na oryginale widocznym poniżej. tren również bedzie dłuższy. obecnie zastanawiam sie co bedzie lepiej pasowac...bukiet z tulipanów, czy też storczyków??? czekam na opinie
|
|
|
|
#394 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo podobają mi się czerwone tulipany, ale czy szybko nie padną? Zapraszam też na wątek ślubów kwietniowych
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
#396 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Mnie się też ta sukienka podoba... nie przejmuj się koleżanką :P jeśli szczerze ta sukienka Ci się podoba. A oglądałaś inne sukienki? Tak żeby mieć co do porównania?
|
|
|
|
#397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale wklejona przez Ciebie sukienka i tak mi się bardzo podoba. |
|
|
|
|
#398 |
|
Przyczajenie
|
hej dzieczyny
tutaj pytanie do znawczyn nowych kolekcji oraz fasonów sukien?? czy jest modna w tym sezonie firma kelly star ? chodzi mi dokładnie o numer sukni 7005 .... dziekuje za wszelkie informacje
|
|
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny zamowilam dzisiaj sukienke!!! jestes taka podekscytowana szczegolnie, ze zabieralam sie do tego od wakacji i nie moglam sie zdecydowac. Suknia jest uszyta na wzor sukni Penelope Cruz z oscarow 2009, niestety nie mam zdjecia sukni z salonu ale jest identyczna jak oryginal
krysztaly swarovskiego, koronka, tiul.... do tego bede chciala miec welon zakrywajacy twarz. Oto i moja wybranka
|
#400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#401 |
|
Przyczajenie
|
suknia jest francuskiej firmy kelly star model 7005 , mozesz sobie obejrzec cala kolekcje na stronie internetowej jest wiele podobnych krojów... co do ceny to około 5 tys.zł w polsce we wrocławiu wiem ze w poznaniu jest salon ale cena jest jeszcze wyzsza... jak masz jakies jeszcze pytania to pisz chetnie odpowiem
|
|
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
a to moja
![]() http://www.annalachor.pl/kolekcja.htm nr 94, sukienka bedzie z białej koronki |
|
|
|
#403 |
|
Przyczajenie
|
hejka
mam wesele 26.06.2010 co myslicie? a moze ktos z was przymierzał badz ogladsal te suknie prosze o info
|
|
|
|
#404 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez slubuję 26 czerwca.Mam pytanie czy któraś z was była na Akademii Ślubnej w Ożarowie Mazowieckim w kwietniu?Były tam kolekcje sukien slubnych z kolekcji Tylko ona.Janigdzie nie moge ich znależć?Może macie jakieś linki na te sukienki?Artykuł był ukazany w magazynie Nasz ślub
|
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie...
Planowałam zakup sukni M.Sottero model "Antonella". Obdzwoniłam wiele salonów w Trójmieście, Warszawie, Wrocławiu i jeszcze kilka w innych miastach. Cena sukni wahała się od 4000 do 5000 zł. Udało mi się jednak zakupić tą właśnie wymarzoną sukienkę za 2300 na eBay
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ja mam wybrana suknie z kolekcji white one model3062, a slub 13 sierpnia 2010r i czekam z niecierpliwoscia az ponownie ja przymierze
))))))))))))) ))))
|
|
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
jak mowi powiedzenie szukajcie a znajdziecie
ale ciesze sie ze kolejna osoba spelnila swoje marzenie i dokonala wyboru sukni---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Weroniko116 ja mialam przyjemnosc przymierzac suknie z Madonny i są ładne, tylko najlepiej jesli sama to sprawdzisz, naa spokojnie umów sie na dany dzien i przymierzaj az poczujesz ze to ta jedyna, powodzenia ))
|
|
|
|
#408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i również życzę tego samego -
|
|
#409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#410 |
|
Przyczajenie
|
Witam ja wybrałam sobie suknie la sposa model mireia, czy któras z was miała ta suknie , boje sie ze bedzie ciezka choc bardzo mi sie podoba naprawde slicznie wyglada na osobie, czekam na odpowiedz
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja na przymierzanie sukni wybieram się w przyszłym tygodniu i znając siebie znajdę coś innego niż mi się pierwotnie podobało, ale na dzień dzisiejszy ta suknia jest moją wymarzoną ![]() P.S. Zazdroszczę tym, które już mają kupione sukienki
|
|
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wy chyba oszalałyście. ja też mam wesele w 2010 roku, wprawdzie we wrześniu, ale suknie myślałam kupować dopiero ok maja. Dlatego jak czytam że niektóre z Was maja już suknię to dziwię się, ponieważ bałabym się że do czasu ślubu przestałaby mi się podobać. W tym momencie podoba mi się kilka całkiem odmiennych od siebie modeli i nie wiem na który się zdecyduję.
![]() ![]() ![]() ![]() :rol leyes:
|
|
|
|
#413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem cię w pełni skoro masz slub we wrześniu to maj bedzie dobrym okresem do szukania sukni..bo uszycie to kwestia od 2-5 miesięcy w zaleznosci od salonu i nalezy wziąc to pod uwage.ja mam slub w kwietniu i już wybrałam ) ale w koncu muszą miec czas na jej uszycie..a tez chciałabym ja miec przynajmniej tydzien przed slubem
|
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo w grudniu/styczniu zaczynają się wyprzedaże (w sumie już teraz niektóre modele można kupić taniej) i bedzie mozna sporo przyoszczedzić. Ja mam wesele w lipcu i gdybym miała kupowac suknię to kupilamym własnie w grudniu/styczniu z racji cen. Ale i tak daję szyc więc mnie to nie dotyczy.
|
|
|
|
|
#415 |
|
Rozeznanie
|
Wyprzedaże już są od października. Dzięki tamu zakupiłam suknię o 1200 zł taniej. Trafiłam tam całkiem przypadkiem, bo też myślałam że promocje są później. Kontrolnie poszłam też do kilku salonów w większym mieście (w tym do madonny) i okazało się że większość modeli jest już wyprzedana i zostały prawie wyłącznie suknie inne niż białe. Od listopada zaczyna sie nowa kolekcja.
|
|
|
|
#416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam wcześniej, ponieważ trafiłam super okazję. Nie planowałam tego- jestem zadowolona, bo w ten sposób zaoszczędziłam nawet 2 500 zł
|
#418 |
|
Zadomowienie
|
to dobrze trafiłaś, wiem, że maggie sottero są strasznie drogie
a również mam upatrzoną właśnie z tej firmy...
|
|
|
|
#419 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczęta
jeśli o mnie chodzi, przymierzam się do kupna sukni, bardzo mi sie spodobała jedna, którą mierzyłam, ale nie wiem czy ją kupić, bo panie w salonie nie powiedziały mi jaka to firma ani jaki model!!! Stwierdziły, że suknia jest szyta dla ich salonu ( Evita) i jest bez nazwy. Oczywiście węszę w tym podstęp, gdyż wydaje mi się, iż obawiały się, że taka samą znajdę gdzie indziej taniej. Cena z salonu: 2800. Pomóżcie więc proszę w rozwiązaniu zagadki, jaki to model, będę bardzo wdzięczna
|
#420 | |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() Ja nie bardzo mogę sie pochwalić moją suknią bo niestety nie mogę znaleźć jej oryginalnego zdjęcia.. Kupiłam ją w salonie Madonna.. model ANNA z kolekcji Manuel Mota.. Może któraś z Was spotkała się gdzies z oryginalnym zdjęciem?? Cytat:
![]() Sorcerienoire a może Panie w tym salonie skopiowały tę suknię i boją się że się wyda.. niestety nie wiem jaki to model.. ![]() hajduczkawojtusia ja kupiłam suknię w ten sam sposób.. Jakaś wielka okazja to nie była ale zawsze 900 zł w kieszeni zostaje..
Edytowane przez milka_kamilka Czas edycji: 2009-10-30 o 19:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

Mój ślub 19 czerwca 2010. Nie mam zupełnie pomysłu na suknie.. Jestem niska i bardzo szczupła i mam mały biust dlatego wolałabym sukienke z jakimiś ramiączkami... Nie mam pojecia jaka suknia na mnie będzie pasowała... może wy mi coś doradzicie.

Pobieramy się po 12 latach - 26.06.2010
. co o tym myślicie?
Ale wklejona przez Ciebie sukienka i tak mi się bardzo podoba.

tutaj pytanie do znawczyn nowych kolekcji oraz fasonów sukien?? czy jest modna w tym sezonie firma kelly star ? chodzi mi dokładnie o numer sukni 7005 .... dziekuje za wszelkie informacje

a również mam upatrzoną właśnie z tej firmy...