|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
TRZYMAM KCIUKI Cytat:
![]() ![]() jeszcze 1,5h i do domku
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Trzymam kciuki za wszystkie starające się o pracę
|
#3573 | ||
|
Rozeznanie
|
Szczerze, trudno powiedzieć, niby to koleżanka ma ze mną gadać
, ale to jutro się okaże, nie nastawiam się, żeby potem mocno się nie rozczarować. Ale nie ukrywam, że baardzo bym chciala już pracować!! Prymulkaaa - Tobie też trzymam kciuki jutro!! ![]() Cytat:
Niezła historia! Podziwiam, że mimo wszystko zorganizowali to wszystko. A co do umów itp, to święta racja - nie ma co na gębę załatwiać. Cytat:
|
||
|
|
|
#3574 |
|
Wtajemniczenie
|
tak sobie szperałam po internecie i znalazłam fajny link
http://www.wolnekapele.net/ może komuś się przyda w poszukiwaniu fotografa, kamerzysty i kapeli
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
Wpadam się przywitać
ps. czy czujecie się depresyjnie dziś? słyszałam dziś w radio, że poniedziałek po zmianie czasu z letniego na zimowy jest najbardziej bezproduktywnym dniem w roku (szefowie skaczą z radości ) a dodatkowo, że u 52% osób ten dzień początkiem zimowej depresji nie dawajta się jej babeczki
|
|
|
|
#3576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno się przyda![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
depresja a cóż to takiego ja muszę przyznać ze mi dzisiejszy dzień bardzo przyjemnie w pracy minął ![]() nie damy się jej Przede wszystkim szybciuteńko
|
|
#3578 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Swoją drogą zastanawia mnie jak to się dzieje, że to działa ![]() Cytat:
Cytat:
szok ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3579 |
|
Rozeznanie
|
o to ja mam dzisiaj bardzo smętny dzień
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mysle sobie co tam u naszej Kasi
szkoda mi jej
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam ogromna nadzieję ze wszystko będzie OK ![]()
|
#3582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie snieg, deseczka, swieta i swietna zabawa dla mnie chyba najbardziej depresyjny jest listopad. w sumie to czasem zdarzylo mi sie miec chwilowe dolki wlasnie w listopadzie, ale w tym roku mam zamiar sie nie dac z reszta wlasnie od listopada zaczynam chodzic na aero, silownie i basen, a wiadomo, ze im wiecej ruchu tym wiecej radosci ![]() poki co zyje mysla o grudniowym wyjezdzie prawdopodobnie pojada z nami tez znajomi (swiadek TZa z narzeczona), wiec zrobimy ognicho i bedzie super ahh sie rozmarzylam a dzis mi sie wyjatkowo dobrze pisze prace ![]() Cytat:
) ale na wyjazdy zawsze bierzemy kilka takich zupek, bo sa super w takich chwilach a moj TZ na kaca to najbardziej lubi wypic piwo wychodzi z zalezenia, ze czym sie zatrules tym sie wyleczysz
|
||
|
|
|
#3583 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(znają mnie w tej lecznicy już bardzo dobrze hehe).A u mnie kiepsko ![]() W skrócie- brak pracy=brak kasy. Do tego nieco problemów zdrowotnych i kocich. No i kwestia ślubu i wesela. Zaczynam mieć wątpliwości co do imprezy po ślubie Bardzo się na to nakręciłam, cieszyłam się przygotowaniami (trochę jakby wbrew sobie, bo sama takich imprez nie lubię ale już w wielu kwestiach przy Tż zmieniło się moje zdanie/podejście), ale jakoś wokół siebie nie widzę pozytywnego spojrzenia w tym kierunku. Boję się, że w TYM dniu będę źle oceniana, że impreza się nie uda, bo nie będą się ludzie bawić (wiem mimo, ze zaproszenia nie rozdane, że część osób chce dość szybko wyjść), a ja będę miała żal i pretensje do siebie, że to wszystko (stres, załatwianie, płacenie dużej kasy) było niepotrzebne. P.S nie cytujcie tego wpisu proszę Gratulacje Cytat:
Cytat:
|
|
#3584 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=lain;14926477]ja tam w zimie nie mam depresji
bedzie snieg, deseczka, swieta i swietna zabawa dla mnie chyba najbardziej depresyjny jest listopad. w sumie to czasem zdarzylo mi sie miec chwilowe dolki wlasnie w listopadzie, ale w tym roku mam zamiar sie nie dac z reszta wlasnie od listopada zaczynam chodzic na aero, silownie i basen, a wiadomo, ze im wiecej ruchu tym wiecej radosci ![]() poki co zyje mysla o grudniowym wyjezdzie prawdopodobnie pojada z nami tez znajomi (swiadek TZa z narzeczona), wiec zrobimy ognicho i bedzie super ahh sie rozmarzylam lain ty z krakowa jesteś? wybacz, ale nie zdołałam przeczytać wszystkich części wątku i mogło mi się coś pokręcić potwierdzam, że ruch fajny jest - od paru miesięcy (od końca mojej poszpitalnej rehablilitacji tj. od marca) twardo chodzę na siłownię (w tym też aqua i inne fitnesy) - pomimo, że nigdy specjalnie spotrowa nie byłam (trauma wuefowa z podstawówki kiedy to pulpą byłam) to trwam - i jakoś się wyprostowałam, kolana nie bolą i placy po całym dniu pracy (a bywało i tak - starość nie radość |
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też
|
|
|
|
|
#3586 |
|
Rozeznanie
|
Toska, też to przechodzę. Najchętniej bym nie brała kościelnego.. Cywilny by mi wystarczył..
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
serio takie zupki sa na kaca dobre??? pierwsze słyszę ale dobrze wiedzieć co kupić przed weselem na dzień po weselu
|
#3588 |
|
Zadomowienie
|
na kaca najlepsiejszy jest kisiel
udowodnione doświadczalnie
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na chłopski rozum to taka zupka powinna bardziej podrażnić żołądek, bo to przecież sztuczne jest ale działa łagodząco ![]() No i na obiadek domowa zupka - rosołek, albo jarzynowa i żołądek zupełnie inaczej pracuje. |
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Na kaca najlepsze jest powietrze z materaca
A serio to ja zawsze piję dużo wit. C - takiej rozpuszczalnej ![]() Toska będzie dobrze Nie ma co się nakręcać![]() |
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektórzy twierdzą, że warto zjeść batonik typu mars albo snickers, ale to też nie dla mnie |
|
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Martoolka87;1492684 0]Ja zawsze muszę rano zjeść w takim wypadku solidne śniadanie, popite zazwyczaj gorącym kubkiem. Za to TŻ od rana nic nie je, na obiadek mu serwuję zupę, a kolacja musi być konkretna. My jeszcze się staramy po powrocie z imprezy wypić po takiej zupce zanim się położymy i wtedy na drugi dzień kac jest mniejszy. Każdy ma jakieś swoje sposoby
![]() Ja osobiście polecam po powrocie z imprezy wypicie aspiryny musującej z witaminą C rozpuszczonej w dużej szklance wody. Niestety realziacja tego spsobu jest uzależniona w dużej mierze od stopnia upojenia - czasem człowiek przychodzi i wali się do wyra jako że mózg rejestruje wyłącznie taką potrzebę
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
natomiast kubuś u mnie działa![]()
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
potem mniej suszy ![]() teroetycznie dobrze wypic sok porzeczkowy lub pomaranczowy (duzo wit. C wspomagajacej rozkladanie alkoholu), ale ja cos nie moge pic sokow, a juz na pewno nie na noc - potem mam taki kwas w zoladku i ustach... bleh ![]() Cytat:
ja tam wole jajecznice i zupke chinska ![]() a po Kubusiu to bym sie chyba |
||
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba ten ostatni napis [/QUOTE] kasujesz niechcący![]() I widze że mamy ten sam sposób ![]() Ale ten wizaż swoja drogą jest wszechstronny. Przeszłyśmy od dyskusji o dzieciach, ciąży i rozstępach przez tipsy do sposobów na kaca |
|
|
|
|
#3597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
matko ile wy pomysłów na kaca macie- więc nie będę ich zapamiętywała tylko w razie czego wejdę na wizaż
swoją drogą aż dziw że student 5 roku czyli ja nie zna sposobów na kaca bo normalnie studenci to o alkoholu wiedzą wszystko a ja moje stany upojenia alkoholowego na studiach mogę policzyć na palcach jednej ręki w zasadzie to ostatniego kaca jakiego pamiętam to miałam po wizycie w domu u tżta szefa ale chyba spać poszłam bo do niczego innego zdatna nie byłam
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3600 |
|
Raczkowanie
|
kasujesz niechcący
![]() I widze że mamy ten sam sposób ![]() Ale ten wizaż swoja drogą jest wszechstronny. Przeszłyśmy od dyskusji o dzieciach, ciąży i rozstępach przez tipsy do sposobów na kaca Aaś ciągle się uczę i kasowałam niechcący nie wiedząc, że jest niezbędny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

Zostałam zaproszona na jutro na rozmowę kwalifikacyjną! Przynajmniej jest jakaś nadzieja

nie umiem sobie tego nawet wyobrazic
ale przecież na przymiarki sukni się wcześniej chodzi a nie 2 dni przed slubem.. nie wiem jak to możliwe.. no ale zdarzają się takie cuda..
.. nic nie zorganizowane- musieli sami krzesła, talerze i tak dalej w noc przed weselem organizować- kucharki całą noc gotowały- koleżanka mi opowiadała to dobry kwadrans co tam się działo- podobno panna młoda to chciała już wszystko odwoływać.. nie uwierzyłabym w to gdyby nie to że opowiadała mi to moja współlokatorka która nie jest jakąś tam plotkarą i wymyślaczką niestworzonych historii...

Przede wszystkim szybciuteńko

jak zupke chinska na kaca zjem albo tego knorra o smaku serowym to ta wersja pomidorowa jak dla mnie jest ohydna
) dniem wczesniej zoladek jest super
szok

wychodzi z zalezenia, ze czym sie zatrules tym sie wyleczysz