|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się wylecz, abyś nie dostała ociemnienia umysłu i żebyś nie przestała pisać ![]() kurde, jeszcze kilka dni, a wydrukuję sobie Twoje opowiadanie
|
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu,
a mój filmik z tańca. Zapomniałam o nim
|
#364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a cos mi wczoraj mignelo, ale nie wiem czy to byl TVN ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- ja tez ![]() patzre na te fotki i mysle, ale on tu zly
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja spitalam się zdrzemnąć chwilkę
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
dobra mam goraca prosbe, czy moze ktoras mila kobitka dla mnie zrobic fotostory i bym chciala tak goraco
![]() a ja w koncu ide do tego sikacza ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- tylko bez Majkusia co
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chyba na TVN widziałam TII.
|
#368 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Już z Wami jestem
.Właśnie mi ojciec powiedział, że prawdopodobnie nie pojedzie do Rzeszowa i w związku z tym będzie po ptokach i po TII Jeśli zaś chodzi o bardziej przyjemne rzeczy widziałam dzisiaj TEN ponętny tyłeczek. Falował przede mną przez wszystkie schody. Ech, obudziła się we mnie chęć posiadania |
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
"Tak sobie myślę...że ta Groszkowa dama to całkiem niezła dupa "
Załącznik 2609808 "Lubie patrzeć jak się rozbiera... Załącznik 2609813 "A jak całuje...czuję się wniebowzęty..." Załącznik 2609825 "Stój kobieto...musze się przebrac..." Załącznik 2609826 "Teraz możesz działać..." Załącznik 2609827 "Było bosko!! " Załącznik 2609835 Sama się zakiślowałam
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
borze, Dirty, nie poznaję Cię
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- http://demotywatory.pl/311079/Stare-buty aż poczułam ten smród
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
dobra to masz na ululanie
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
aż sobie posłuchałam 'In The Closet' wersja koncertowa z tym niziutkim głosem
skiślowałam się
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale my porabane ![]() jeszzce te samotne to rozumiem, ale zeby te zajete sie tak zachowywaly, w tym ja ale tak pomyslalam, ze jakbym te 3 fote miala w calej okazalosci na scianie to ja nie wiem co bym wyprawiala
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-26 o 15:36 |
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie wypraszam, ja nei jestem porąbana
Ja tylko troszke się różnie od przeciętnego człowieka |
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
subskrybuje wątek.
witajcie. czytam was od czasu do czasu,ale wy nie spicie,tylko stukacie. miłego dnia. |
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
no dzis to mi tak dopszeeeeZałącznik 2609864
i kamuszka i groszek takie cudowne maja te usta ![]() mmmmmZałącznik 2609866 az musze sobie to odtanczycZałącznik 2609868 i pocalowac misia Załącznik 2609870
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zepsuła mi całą zabawę, a w zanadrzu czekała jeszcze taka fajna kategoria "pisenki dla dzieci" ![]() Przezywam, bo ja bardoz lubie ten teleturniej Cytat:
|
||
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę powoli spipcać dziewczyny.
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
teraz zajarzylam o co kaman ![]() no to dobrze mi wyszlo ps. nie widzialam tego na bialo, mialam juz pisac czy Ciebie tez moge i nagle sobie przypomnialam czemu tak napisalas i teraz widze,ze to w nawiasie napisalas
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-26 o 15:47 |
|
|
|
#386 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz za powrot do zdrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i spipcaj zdrów Justyś
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej nie mogło
![]() Dobra ja też spitalam ![]() Do później |
|
|
|
#388 |
|
Konto usunięte
|
idę się uczyć, bo w czwartek kolos...
Na razie ![]() Justynka, czekam na film
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja już tak serio serio spipcam.
Głodna jestem jak wilczyca spod mostu. Do wieczora ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- A film utnę w domu i wrzucę na klub
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
13 stron?! w 15 godzin?
![]() oooo nieźle. kto zgadnie jakie trudnosci spotkały mnie dzis na informatyce? ![]() a więc uczyliśmy się co to jest czcionka, jak sie zmienia kolory etc. no myslalam ze mnie uj strzeli. przez dwie godziny cos czego nawet w podstawowce sie nie robi dzien dobry ![]() ps. Moniś mi napisała, że u niej wszystko ok i już jest po ![]() lece nadrabiać X i XI
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

Ja nei wiem co to będzie w kinie 

Dawaaaj!

za powrot do zdrówka 

Na razie