|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() __________ idę spać ![]() dobranoc i miłego poniedziałku
|
|||
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
ja też idę
![]() zasiedzialam sie tu. Justyna ![]() ![]() dobranoc i miłego jutra |
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to był jakis totalny przypadek ale przezylam szok jak sie dowiedzialamale dobrze że mnie nie było w szkole, bo ponoc nauczycielka przy calej klasie mowila, że dostałam 5 dobranoc ja tez ide ale jeszcze nie spac
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
zdąrzymy perfekcyjnie się przygotować do matury
|
#875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, że będę na korkach dorabiać Cytat:
![]() Ale też się pochwalę - dostałam 5 z Młodej Polski ![]() Pewnie coś długiego smaruje
|
||
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam we wtorek z literatury MP
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Napiszemy na 100% wszystko
![]() Riddim, nie wkurzysz się na mnie, prawda? ![]() No co? ![]() Uciekła ode mnie Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Ja właśnie z samej poezji miałam bo literatury jeszcze nie skończyliśmy.Dobranoc ;** (A Martyna nie napisała w końcu )
|
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
po co Ci? jak u Ciebie i tak średnia 5,0 i wzwyż ![]() Cytat:
jest masa słówek, które nie są potrzebne na maturę podstawową. chociaż już lepsza ta książka niż repetytorium, które miałam w tamtym roku w szkole... ale może to tylko moje zdanie ogólnie.. ogólnie to korci mnie R z angola, ale nie mam czasu żeby się uczyć, poza tym.. do niczego mi ono w sumie niepotrzebne... jeszcze mam czas żeby się zdecydowac ![]() czytałam co tam naspamowałyście ![]() a teraz idę spać ![]() dobranoc ;*
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja idę lulu
![]() kolorowych
|
#880 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja to w ogóle moimi nie bede się chwalic Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w tej książce Oxford jest taki bank słowek , jakos 17 stron , podzielone na podst. i roszerz. fajna sprawa. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
szacun ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzien dobryyyyyyyy ;* wyspałam się , humor mam dobry mogę zaczynac ten piep.rzony tydzień miłego dnia ;* |
|||||||||
|
|
|
#881 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
wstałam niedawno.. ciężki tydzień będzie, bo mam sprawdzian z wosu, sprawdzian z matmy, wypracowanie z wosu, no i egzamin.. miłego dnia |
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry ;**
kto wymyślił, żeby szkoła była rano? o Jezu, jak mi się nie chce wychodzić. piję właśnie czerwoną herbatę.. i śmigam zaraz się ubrać..i do szkoły. dwie matmy na początek dnia konkretnie demotywują ![]() miłego dnia Bąble ;*
|
#883 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Gruszki na Wierzbie.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No już, nosek do góry. Cytat:
Chociaż w sumie, ja mam podobną ilość. xDCzym różni się część 1 biologii cienka od części pierwszej biologii grubej? haha ![]() Cytat:
I duuużo ich. ![]() Wow, gratuluję. ![]() O w mordę, ja też mam dziś syntezę antyku. Zapomniałam. Jeszcze trochę zdążę przeczytać. ![]() -------- Idę do tego głupiego polskiego. ![]() Miłego dnia. ;*
|
|
|
#884 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę, gry na gitarze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A teraz jak doszła chemia i nowe książki z bioli to się z niczym tam nie mieszczę. ![]() Cytat:
![]() Osz ty kujonie !!! Ale masz ładne ocenki Dzień dobry ;** Przychodzę do szkoły i czego się dowiaduję ? Że spr z matmy jest ![]() No ale wszystko napisałam. Jednak podstawa to podstawa . O 13.40 mam dodatkową rozszerzoną, nie chciało mi się w szkole czekać do tej godziny. Samochodem se pojadę, a co A później chemia, a tak mi się nie chce No ale cóż, trzeba to trzeba.W ogóle to dziś zdałam sobie sprawę, z tego, że to ostatni tydzień października. I że jutro średniowiecze zaliczamy. No to nie ma wyjścia, piękną pomoc naukową trzeba zrobić.
|
||||
|
|
|
#885 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Słonka Tęczowe ;*
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
(nie chcę zdradzać Twojego nazwiska ^^) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
;*Cytat:
Cytat:
Cytat:
___ Wróciłam z mojego 'drugiego domu' i zabijam tęsknotę za szkołą ( Maturzysta sobie wszystko wytłumaczy na swoją korzyść. ![]() Wiecie, że w Wenezueli są specjalne szkoły dla dziewczynek, w których przyjmują już od 5 lat? Uczą chodzenia, siadania, prawidłowej diety, niekonwencjonalnych opinii i światopoglądu... Bieda aż piszczy, a rodziny odkładają pieniądze na operacje biustu dla swoich córek. Na 15-ste urodziny dziewczyny dostają powiększanie piersi albo ujędrnianie tyłka. Poprzewracało się w głowach? ;] Jakby któraś chciała obejrzeć, to ten odcinek znajdziecie TUTAJ.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-26 o 14:11 |
|||||||||
|
|
|
#886 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć Wam : Wróciłam ze szkoły. Jestem niewyspana i zła. Dziwnie tak iść do szkoły po takiej przerwie Ale dowiedziałam się, że jak mnie nie było to dostałam 5 z listu z ang.![]() Wczoraj doszłam do wniosku, że nigdzie się nie dostanę na Ekonomię ![]() Byliśmy wczoraj na "Galeriankach". Mi się podobał, mojemu towarzyszowi już mniej. Ale tłumaczę Go, że nie rozumiał przesłania tego filmu hehehe
|
|||
|
|
|
#887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() -------- Dobry Humory pewnie znakomite? Jak to w poniedziałki i po szkole.. Ja tryskam energią ![]()
|
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14920413]u mnie nie wylicza sie sredniej arytmetycznej , tylko jest taki system procentowy
[/QUOTE]no u mnie też nie :P jedni stosują system wagi ocen inni procentowy :P wróciłam ze szkoły i zaraz siadam do poezji Młodej Polski dostałam 6 z religii z tego spr. z rozważań różańcowych z fizyki jeszcze nie oddała, więc jeszcze nie mam żadnej 1 xD no i dzisiaj baba od niemca przyszła do szkoły wpisać oceny z spr., który był we wrześniu i mam 4 Martyna, Ty kiedyś pisałaś, że zamawiałaś próbkę kawy Douwe Egberts? To jest całkowicie darmowe bo właśnie zamówiłam sobie :P
|
#889 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej parówczaki
no jaj.co ![]() zatrzymywałaś mnie i tak źle spałam ciekawe czemu?[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14920413] ksiażka z Oxfordu jest fajna własnie też mam problem ze słowkami, także nie jestescie same xD w tej książce Oxford jest taki bank słowek , jakos 17 stron , podzielone na podst. i roszerz. fajna sprawa. Dzien dobryyyyyyyy ;* wyspałam się , humor mam dobry mogę zaczynac ten piep.rzony tydzień miłego dnia ;*[/QUOTE] wiem ze jest, tż ma ta ksiązkę ![]() ale nie wiem czy resztę z tej książki byłabym w stanie sama robić? hmm... ![]() weź mi trochę oddaj tego humoru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oj, bo... jak moge sie skupic na dalszej jeździe skoro nie umialam zaparkowac? przeciez skoro ani razu na jeździe mi nie wyszło, to tym bardziej na egzaminie mi nie wyjdzie. nie wiem juz co mam sobie mowic, jak sie przekonywac, zeby przestac panikowac. ale tak mnie rozstroila ta wczorajsza jazda... ze... Cytat:
tez bardzo lubie ten program. chyba jedyny, który faktycznie jest MĄDRY, a nie jak you can dance z gwiazdami na lodzie. obejrze ten odcinek, ale później, bo teraz będę sie łuczyć... ![]() Cytat:
![]() bo pt to juz jak weekend ![]() mam ochote sama sobie wklepać.
|
||||
|
|
|
#890 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaginamy czasoprzestrzeń i tyle ![]() ![]() ![]() Cytat:
Widać, żeś nasza![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 100 % prawdy - zresztą mi zawsze koleżanka mówiła, że przed maturą miała w domu idealny porządek - przecież tyle do posprzątania zawsze ![]() _____ Dzień generalnie ok, gdyby nie to, że to poniedziałek ![]() Na dzisiejsze popołudnie zaplanowano mi randkę z przedsiębiorczością, polskim, biologią i bóg tofu wie czym jeszcze. Miłego |
||||
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyyyba tak nie wiem, jeszcze nie przyszło, a wezwania do zapłaty też ani widu, ani słychu ![]() jestem padnięta. ej,wiecie co? wkurzyła mnie baba od angla ;] dała nam na pr.klasowej słuchanie.. takie jak rok czy dwa lata temu.. i ktoś miał odpowiedzi poprawne ten rok czy dwa lata temu.. teraz zaznaczył to samo i 0pkt zaraz z ciekawości sprawdzę, czy na tamtym spr miałam te same odpowiedzi co teraz (bo pamiętam, że miałam max punktów, tak jak teraz.) idę szukać tej klasówki. miłego dnia Szczypiory ;**
|
|
#892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak przyjdzie i każą zapłacić to odeślę do nadawcy ![]() znam to xD pół klasy ma np. odp A i jest dobrze, drugie pół ma też A i jest źle
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
durna ta baba od angla
![]() wygląda na to, że powaliła odpowiedzi dla jednej grupy, bo ja mam tak samo i mam dobrze. z tego wniosek : lepiej słuchać niż ściągać bezmyślnie ![]() ej, w ogóle. idę ogarniać gegrę. bo moj poziom wiedzy jest żenujący. -.-
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
@subiektywnego oceniania i zaliczania odpowiedzi:
Było sobie jakieś tam zadanie związane z aktywnością w ciągu doby i trzeba było napisać w jakich godzinach organizm jest nieaktywny dla mojej psorki od bio zapis: od 23.30 do 2 nie jest poprawny, bo trzeba było napisać od 23:30 do 24 i od 0 do 2
|
|
|
|
#896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem mistrzem kamuflażu?
Cytat:
Też idę się łuczyć... Cytat:
a tak serio, to łots łrong? ;*Cytat:
Cytat:
Nie chcę brzydko się wyrażać, więc nie powiem, jaka ta SZANOWNA PANI PROFESOR jest.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
|
|
|
#897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeszcze tu jest to ciekawie przedstawione ![]() egzamin. mówiłam. |
||
|
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo kojarzy mi się coś, że widziałam coś takiego ![]() i rzeczywiście w kluczu było 23:30 - 24:00 i 0 - 2 ![]() ja też bym napisała 23:30 - 2:00 ;]
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-10-26 o 16:00 |
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Ziomy.
Wpadłam na chwilę, bo muszę się intenstywnie chemii połuczyć i dziś tylko ona. <3 Dostałam dziś piątkę z polskiego. Jestem w ogromnym szoku, bo z czego jak z czego, ale z POLSKIEGO. ![]() ![]() Hahahahahahahahahahahaha. Wybacz, Justyna. Justyna Cię zabije. ![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie to przestań się zadręczać tym, że na ostatniej jeździe Ci nie wychodziło. Przecież w ogóle Ci wychodzi, więc i jutro tak będzie jeśli tylko zostawisz stres poza samochodem. ![]() Trzymam mocno kciuki.
|
|
|
#900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ano to był taki wykres, a klasówka z nerwowego:P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

ja tez ide ale jeszcze nie spac

)

jutro sprawdzian z hormonalnego i kartkówka z dualizmu korpuskularno-falowego, prościzna 

No już, nosek do góry.

Ale dowiedziałam się, że jak mnie nie było to dostałam 5 z listu z ang.