Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 12:57   #2221
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ja wcześniej brałam Falvit ale krótko
a teraz przez całą ciąże biorę Feminatal Metafolin 800

no mąż jest mega zadowolony że pierwszy będzie syn ja też bo chciałam pierwszego synka
falvit zwykły czy dla kobiet w ciaży??
doczytałam, ze on nie zawieta kwasu foliowego

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-10-26 o 12:59
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 13:16   #2222
AgatkaL
Wtajemniczenie

Już jestem po szpitalu...w miarę szybko poszło. Tż mnie rano zawiózł...zrobili mi kolposkopię - w sumie wszyszło OK, jakieś tam drobne wątpliwości są ale ogólnie nadżerka do wymrożenia i tyle. Zasugerowali pobranie wycinka na wszelki wypadek, zeby sprawdzić, ale chyba się nie zdecyduję, bo odbywa się to wznieczuleniu ogólnym i ogólnie straszne to. Cytologię mam OK, więc wymroże i bedzie spokój
Oczywiście lekarze namawiali mnie na jak najszybsze zajście w ciąże, bo straszyli, ze w tym wieku to moze już być problem, więc lepiej nie czekać.
I jeszcze najlepsze...trafiłam na studentów - praktykantów na oddziale i oprócz lekarza byłam oglądana przez kilka innych osób...kosmos, ale już było mi wszystko jedno

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 13:18   #2223
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny a jakiej firmy kwas foliowy brałyscie/ bierzecie??
Folik
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
Dawno mnie tu nie było
Widzę, że na wątku smuteczki, jesienne chandry...
No cóż nie zawsze świeci słońce, takie życie... Życzę by każda rozwiązała swoje problemy, dogadała się z mężem itd.

U nas też nie zawsze jest super, ale staramy się dużo rozmawiać itd. Sporo sie zmieniło po tym jak zamieszkaliśmy razem po ślubie, docieramy się, ale w sumie całkiem nieźle nam to wychodzi

Nie mam zbyt wiele czasu by regularnie wizażować, ale staram się być na bieżąco chociaż w czytaniu.
Promotor mnie pogania do pisania mgr, którą zaniedbałam trochę, miałam napisać wszystkie rodziały teoretyczne do końca października, ale jakoś tak nie miałam weny i dopiero skończyłam 1 Stąd tez ta moja nieobecność.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
Ja powinnam isc w Twoje slady Basienko i zerwac z wizazem, a zakolegowac sie z praca mgr
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 13:22   #2224
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Już jestem po szpitalu...w miarę szybko poszło. Tż mnie rano zawiózł...zrobili mi kolposkopię - w sumie wszyszło OK, jakieś tam drobne wątpliwości są ale ogólnie nadżerka do wymrożenia i tyle. Zasugerowali pobranie wycinka na wszelki wypadek, zeby sprawdzić, ale chyba się nie zdecyduję, bo odbywa się to wznieczuleniu ogólnym i ogólnie straszne to. Cytologię mam OK, więc wymroże i bedzie spokój
Oczywiście lekarze namawiali mnie na jak najszybsze zajście w ciąże, bo straszyli, ze w tym wieku to moze już być problem, więc lepiej nie czekać.
I jeszcze najlepsze...trafiłam na studentów - praktykantów na oddziale i oprócz lekarza byłam oglądana przez kilka innych osób...kosmos, ale już było mi wszystko jedno
ile masz lat??
Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Folik
taki zwykły??

kurde ostatnio myslałam czy czegos nie brac, tak na wszelkie co, jakby się wpadło owoców i warzyw nie jadam (a jak cos to baardzo rzadko, wiec nie mam z czego brac tych witamin)

Stary 2009-10-26, 13:28   #2225
AgatkaL
Wtajemniczenie

Lada chwila stuknie mi 28...dokładnie 4.11

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 13:31   #2226
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
i lekarz powiedzial, ze to już najwyższy czas na ciąże??

czytałam na temat foliku 0 dobrfze jest go brac nawet jak sie nie planuje dziecka (w razie wpadki ) chyba się skuszę. wczoraj z TZ o tym rozmawiałam i powiedział to samo

Stary 2009-10-26, 13:37   #2227
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:

czytałam na temat foliku 0 dobrfze jest go brac nawet jak sie nie planuje dziecka (w razie wpadki ) chyba się skuszę. wczoraj z TZ o tym rozmawiałam i powiedział to samo
To jakieś witaminy są? a po co to sie bierze? troche nie w temacie jestem żadko łykam jakieś witaminy

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 13:37   #2228
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja powinnam isc w Twoje slady Basienko i zerwac z wizazem, a zakolegowac sie z praca mgr
ech ja codziennie mówię sobie, że zacznę pisać ten drugi rozdział i codziennie wymyślalm inne zajęcia by tego nie zrobić.. No ale prace licencjacką zaczęlam pisać dużo później i zdążyłam obronić się w pierszym terminie, więc mam andzieje, że teraz też mi dobrze pójdzie.
BTW co studiujesz?

Cytat:
dobre wieści, to najważniejsze
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 13:40   #2229
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
To jakieś witaminy są? a po co to sie bierze? troche nie w temacie jestem żadko łykam jakieś witaminy
www.folik.pl

gin mi mówił aby to łykac tak na 3 miesiące przed planowaną ciążą.

Stary 2009-10-26, 13:42   #2230
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Folik

Witam w tym samy klubie
A do kiedy chcesz/musisz się obronić?
Stary 2009-10-26, 13:48   #2231
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
ha! tez jesteś skorpionkiem, mi też zaraz stuknie 28 i tego samego dnia slubowałysmy

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 14:25   #2232
bzyczka1
Zakorzenienie

ja też listopadowa jestem 13.11

ja też łykam Folik, tak na wszelki wypadek, nie zaszkodzi mi a może kiedyś pomoże zaczęłam go brać jak myśleliśmy o dziecku, a ostatnio jakoś tak temat zszedł na dalszy plan...a do tego mój okres, który dziś dostałam, chyba więc w ciąży nie jestem. Ja bym chciała ale jak już pisałam tż raz chce innym razem mówi że się boi i że chce poczekać. A ja się boję że jak będziemy czekać to kiedyś będą problemy, tż jest starszy ode mnie, ma skończone 33 lata i jakoś tak się boję

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 14:30   #2233
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
aniaaa84 nie tak do końca sprawa się wyjaśniła , ale szczerze mam to w
Popieram podejście, niech sami sobie wszystko wyjaśnią skoro mają do siebie zarzuty w końcu duzi z nich chłopcy

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki nadrobiłam zaległosci alescie naskrobały
załapałam doła po weekedzie

w sobote zrobiłam kolacyjke dla nas w mieszkaniu rodzicow bo wyjechali i opiekowałam sie psiakiem moim
i czekalam na meza, miał byc o 20 z pracy a wrovcił o 1:30
wysłałam mu tylko smsma ok 11 ze dłuzej nie mam zamiaru na niego czekac i własciwie przestałam sie odzywac do niego w niedziele wstałam o 7 30 wyprowadziłam fifula i zrobilam sobie herbatke i ksieciunio wstał i spytał czy jestem zła powiedzialazeby sie lepiej nei odzywal ze nie po to robie kolacje zeby mie miec w dupie i siedziec sobie do polnocy w pracy
po czy m zjadłam sobie na sniadanie kawałek sernika na zimno co go nidy na deser upiekłam
i zadzwonil telefon dzwonił meza brat z pytaniem czy jedzie na mecz!!! bo moj gra w hokeja na trawie
i mowie mu lepiej dla ciebie zebys nie pojechał i wiecie co powiedzial ze mu sie nei chce ale pojedzie bo obiecał ze pojedzie

nosz kur..... ale sie wsciekłam zaczełam krzyczec ze tak ze jak sie mnie cos obiecuje to moze miec to w dupie ze zawsze wszyscy wazniejsi
ze cały bozy tydzien wraca z pracy w srodku nocy a jak przychodzi niedziela to tez ma mnie w dupie i jedzie sobie na mecz

a najlepsze ze chrzesna robiła urodziny i miał byc uroczysty obiad na 15 no i co wrocili z meczu o 16 i tez mieli w dupie to ze sie spoznilismy powiedziałam mu wczoraj pare przykrych słów i generalnie sie nie odzywamy do siebie
Wow anika nie dziwie się, że masz nerwa na małżonka. Z deka przesadził, ale czy jest sens się nieodzywać? to i tak nic nie da, musisz mu wyklarować, że tak dalej być nie może, bo tak naprawdę to masz go tylko dla siebie jak śpi. Z czasem z tego co piszesz u niego krucho nawet w weekend...ja jestem zdania, że ciche dni nic nie dają, przynajmniej u nas. Ja mam focha, a małż potrafi cierpliwie czekać aż mi przejdzie.

Cytat:
Madziu zakonczylam 10 dnia obecnego cyklu i intensywne staranka byly 12 i 13 dc, a 14 dc mialam wizyte u gina i on mi przepisal kolejne dwa opakowania niby nadal mam stan zapalny, ale mnie nic nie boli, nie mam zadnych dziwnych uplawow, mam tylko wrazenie, ze ten lekarz nie ma na mnie zadnej koncepcji, wiec by odwlec w czasie to jeszcze miesiac na antybiotykach konsultowalam sie ze staraczkami na planowaniu i zmienie gina ale chce odpoczac i poczekac jak dostane @ i pojsc pare dni po to mi gin chociaz powie, jak tam moje pecherzyki

oj bedziemy
Maggie olej gościa i idź gdzie indziej, ileż można się antybiotykami faszerować...gość chyba za bardzi nie wie jak Cię leczyć, tak jak sama napisałaś

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
nie chciało mi się robić zdjęć nowym kartkom, więc tylko te starsze, co już mam na komputerze. a tak szczerze, to ja wolę jak TŻ robi zdjęcia czegokolwiek. bo jak on zobaczy takie moje zdjęcie, to albo sam robi drugie, albo poprawia w photoshopie.

ps. jak wezmę od siostry jej zaproszenie z naszego ślubu, to jeszcze nim się "pochwalę". bo zaproszenia też były moją manufakturką.
Śliczności, ja nie wiem na co Ty czekasz MAGiALENA. Tak jak Anika napisała to jest dochodowy interes zwłąszcza, że zeson na kolejne PM w natarciu. Nawet się nie zastanawiaj.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Madziu, dzieki za zainteresowanie. Chyba nawet nie chce mi się tego opisywać.
Wiele jest tego, np. to że moja babcia jak wahałam się czy koscielny czy cywilny to mi z oburzeniem powiedziała, że ona na cywilny ( z weselem) nie przyjdzie i nie bedzie uważała TŻ za mojego męża, a w sobotę przyszła na cywilny kuzynki i usiadła w pierwszym rzędzie Dowiedziałam się też wtedy od babci, że moja ciocia (nota bene matka kuzynki) też nie zamierza przychodzić na nasz TYLKO cywilny, a teraz zadowolona siedziała w urzędzie i cieszyłą się szcześciem córki.
Gold widzę, że Twoja babcia gra pierwsze skrzypce w Waszej rodzinie, pamiętam jak kiedyś pisałaś, że wybieraliście się do niej z albumem zdjęć ślubnych, ale nie dojechaliście bo zadzwoniła i powiedziała, że dłużej czekać nie zamierza. Szkoda, że nie zdobyli się nawet na głupie dziękujemy fajnie, że jesteście
echhh nauczona swoim przykładem jestem zdania, że z rodziną najlepiej się na zdjęciu wychodzi
Ja nuczyłam się na pewne zachowania niereagować inaczej bym zwariowała

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
A my mamy dlugii weekend Kurcze mnie jaka deprecha wziela Malo jem od dwoch dni i nic mi sie nie chce

Madzialenka jak z dziadkiem??Mam nadzieje ze lepiej?

Zalozylam w sobote wątek na ciucholandzie i udalo mi sie wymienic juz kilka ciuszkowMam mnostwo nienoszonych ubran w szafie i chce sie ich pozbyc
Ale to strasznie duzo czasu zabiera w sobote 6 godzin przy kompie siedzialam
Atomufko pokaźny zbiór fajnych rzeczy

Cytat:
Cześć
Dawno mnie tu nie było
Widzę, że na wątku smuteczki, jesienne chandry...
No cóż nie zawsze świeci słońce, takie życie... Życzę by każda rozwiązała swoje problemy, dogadała się z mężem itd.

U nas też nie zawsze jest super, ale staramy się dużo rozmawiać itd. Sporo sie zmieniło po tym jak zamieszkaliśmy razem po ślubie, docieramy się, ale w sumie całkiem nieźle nam to wychodzi

Nie mam zbyt wiele czasu by regularnie wizażować, ale staram się być na bieżąco chociaż w czytaniu.
Promotor mnie pogania do pisania mgr, którą zaniedbałam trochę, miałam napisać wszystkie rodziały teoretyczne do końca października, ale jakoś tak nie miałam weny i dopiero skończyłam 1 Stąd tez ta moja nieobecność.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
Baja_86 już bliżej końca jesteś, ja sobie tak to tłumaczyłam choć napisanie magisterki to były dla mnie katusze, strasznego miałam lenia i trzeba się było sprężyć niesamowicie czego ja nie lubie bo robie wszystko na ostatnią chwilę i swoim tempem
3mam kciuki uda się

Maggie i Justyna33333 za Was też dziewczyny

Cytat:
Super, że wszystko ok a między Wami jak tam Agatko? lepiej już?

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
ha! tez jesteś skorpionkiem, mi też zaraz stuknie 28 i tego samego dnia slubowałysmy
Ja też skorpion

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ja też listopadowa jestem 13.11
No to jest nas dwie

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2009-10-26 o 14:32
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 14:43   #2234
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a jakiej firmy kwas foliowy brałyscie/ bierzecie??
ja biore kwas foliowy firmy puritans pride - bo ma małe tabletki ale ostatnio wogole o tym nie pamietam

Cytat:
[B]
będę miec synka
gratuluje Kasiu....

my z TZ ostatnio cały czas mowimy o dziecku i to tak jak bym juz byla w ciązy tu bedzie mial to, tam bede z mim jezdzil, kupimu mu to tamto i to jeszcze po imieniu i niewiem dlaczego ale tak sie utarło ze mówimy w formie męskiej... kurcze chcielibysmy już....TZ stwierdzil ze najlepiej jak bysmy wpadli bo tak jak sie planuje to cos zawsze bedzie cos, zawsze bedzie lepszy czas... moze to i racja...

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

ania84 - A nawet trzy - ja tez z listopada

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 14:45   #2235
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Baja_86 już bliżej końca jesteś, ja sobie tak to tłumaczyłam choć napisanie magisterki to były dla mnie katusze, strasznego miałam lenia i trzeba się było sprężyć niesamowicie czego ja nie lubie bo robie wszystko na ostatnią chwilę i swoim tempem
3mam kciuki uda się
rzeczywiście, juz bliżej niż dalej tym bardziej, że skończenie tych studiów i obrona to dla mnie przepustka do lepszego życia bo dopiero wtedy będę mogła robić w życiu to co kocham, niezłą mam motywacje, ale leń i tak nie odpuszcza hehe

Ja też skorpion, z 7.11 Dużo nas tu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 14:45   #2236
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Gold widzę, że Twoja babcia gra pierwsze skrzypce w Waszej rodzinie, pamiętam jak kiedyś pisałaś, że wybieraliście się do niej z albumem zdjęć ślubnych, ale nie dojechaliście bo zadzwoniła i powiedziała, że dłużej czekać nie zamierza. Szkoda, że nie zdobyli się nawet na głupie dziękujemy fajnie, że jesteście
idealnie to okresliłaś- pierwsze skrzypce z tym albumem to było przykre, ale chodziło o to, że obiecałam jej wysłać do końca tygodnia (mieszka 200 km od nas) , w czwartek wieczorem odebrałam zdjęcia, robiłam do północy album i o 8 rano w piątek poszłam go wysłać priorytetem a w sobotę babcia z krzykiem dzwoni ze juz się wyleczyła z naszych zdjeć i się rozłaczyła... jednym słowem jest mi bardzo przykro

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 16:25   #2237
kliwia
Zakorzenienie

maggie kochana ja pomyslu nie mialam zadnego. Zrobilam dla tz impreze - tzn zaplacilam w lokalu i zaprosil tz sam gosci na wsazany dzien i godzine
Tz dostanie ode mnie płyty jedna chyba 150 a druga ok 60zł jakies tam oryginalne jego ulubionego zespolu sam sobie zamowil w empiku
No i dołoże mu się do kolumn do naszego zestawu dual'a - sprzet audiofilski ktorych ciagle szukamy
Od brata dostał portfel skorzany, faaajny
od rodzicow i siory kasę i album na zdjęcia ihihih
Chcialam mu zorbic karnety na seksik ale nie mialam weny tworczej
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 16:44   #2238
india83
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze, bo już myslałam, ze tylko ja to świętuje

wczoraj stwierdziłam, ze jeszcze datę naszego pierwszego razu możemy świętowac
A u nas dziś stuknął miesiąc, szkoda, że z mężem się mijamy. Ja dziś w pracy od 7-15, a on od 14-22, no ale chyba cos wymyślę na wieczór mam cos jeszcze do wykorzystania z wieczoru panienskiego

co do pierwszego razu u nas rocznica przypada w kwietniu

Cytat:

trochę lepsze.
koleżanka spytała, czy bym jej zrobiła zaproszenia na ślub. jak ja za tym teskniłam... tak w ogóle, to co ja się ich orobiłam... chyba z tysiace.

dopisek:
przypomniało mi się coś. raz robiłam... 430 sztuk zaproszń na wesele dla jednej pary.
podziwiam, ale chyba też się tym zajme

Cytat:
nie chciało mi się robić zdjęć nowym kartkom, więc tylko te starsze, co już mam na komputerze. a tak szczerze, to ja wolę jak TŻ robi zdjęcia czegokolwiek. bo jak on zobaczy takie moje zdjęcie, to albo sam robi drugie, albo poprawia w photoshopie.

ps. jak wezmę od siostry jej zaproszenie z naszego ślubu, to jeszcze nim się "pochwalę". bo zaproszenia też były moją manufakturką.
piękności

Cytat:
narazie bez zmian.

dalej leży na OIOMIe, ma broblemy z krążeniem krwi oraz z oddychaniem (ma maskę tlenową, respirator icos co pomaga mu w krązeniu krwi) poza tym dalej nie moze jesc bo się dusi przy przełykaniu
Oby wrócił do zdrowia jak najpredzej

Cytat:
cieszę się, że wszystko OK

Cytat:
No ja predzej niz kolo 30tki nie planuje choc fajnie by było juz teraz miec takiego małego "bejbiczka"

Cytat:
ech ja codziennie mówię sobie, że zacznę pisać ten drugi rozdział i codziennie wymyślalm inne zajęcia by tego nie zrobić.. No ale prace licencjacką zaczęlam pisać dużo później i zdążyłam obronić się w pierszym terminie, więc mam andzieje, że teraz też mi dobrze pójdzie.
BTW co studiujesz?

dobre wieści, to najważniejsze
Skąd ja to znam hihi gdy trzeba było pisac zawsze miałam 1000 innych zajęć ;p ale mimo odwlekania i problemami z koncentracja w pierszej fazie pisania, obronilam się w pierwszym terminie, więc dziewczynki będzie dobrze dla mnie najlepsza mobilizacja sa zblizajace sie terminy, chyba lubie pracowac pod presja hihi...
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:02   #2239
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
oby, ale musze troche odsapnac od tego wszystkiego

no mnie sie tez marzy taka z kostkarka duza, ale narazie nie bedzie na to warunkow w naszej kuchni 3 na 4 mimo to chce jednak wysoka lodowe-ogladalm ostatnio whirlpoola 195cm, ale nie wiem, jaka firma w lodowkach jest dobrafajne sa tez electroluxy, sama nie wiem

zdolniacha
mi tez sie marzy taka lodówka aleostatnio jak oglądalismy takie w sklepie Tz stwierdził ze kupimy taka jak bedziemy mieli 6 dzieci

Cytat:
Magialena suuuper baardzo mi się podobają. z chęcią bym zobaczyła te twoje ślubne

idę poleżeć do wanny
Mi tez sie podobaj agratuluje pomysłów i talentu

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
maggie kochana ja pomyslu nie mialam zadnego. Zrobilam dla tz impreze - tzn zaplacilam w lokalu i zaprosil tz sam gosci na wsazany dzien i godzine
Tz dostanie ode mnie płyty jedna chyba 150 a druga ok 60zł jakies tam oryginalne jego ulubionego zespolu sam sobie zamowil w empiku
No i dołoże mu się do kolumn do naszego zestawu dual'a - sprzet audiofilski ktorych ciagle szukamy
Od brata dostał portfel skorzany, faaajny
od rodzicow i siory kasę i album na zdjęcia ihihih
Chcialam mu zorbic karnety na seksik ale nie mialam weny tworczej
Fajny pomysł z karnetami na seksik

Dzis pojechaliśmy po szafe do ikei koło 12 miała byc za 250 zł trzydzwiowa i okazało sie ze juz nie ma zadnej tylko na wystawie została 1 ale mają byc jutro to jedziemy polowac juz po otwarciu o 10 bo ja musze miec dużą szafę
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 17:04   #2240
ewurka
Wtajemniczenie

Dziewczyny, piszecie jak szalone brak mi sił na pisanie, padam po pracy na twarz, ale podczytuje Was codziennie
Kasiah gratuluje synka, a macie już imię? wiecie już jakie chcecie żeby miał? u nas będzie Laura albo Filipek jeżeli zaciążymy w przyszłości.

Madzia trzymam kciuki za zdrowie dziadka, jest w tym wieku, że jego organizm wolniej się regeneruje i ma mniej siły trzeba mu dać po prostu więcej czas, a będzie lepiej, zobaczysz. Też oglądałam walke bokserską z drinkiem w ręku, ale nie dotrzymałam do końca usnęłam

Magialenka, dziewczyny mają race, zaproszenia cudne, zdolniacha jesteś i nie marnuj szansy na zarobek posłuchaj męża i rozwijaj własny interes

Atomufko a dlaczego masz handrę i nie jesz?????? Co????? Fajne ciuszki tak poza tym, sama bym sie wymieniła kilonastoma ale nie mam czasu na założenie wątku, czasami sprzedaje coś na ebayu

co do witaminek to my bierzemy z TŻ tran, witaminke C i multiwitaminy codziennie po śniadaniu ale chyba kupię sobie ten kwas foliowy, macie racje, że na pewno nie zaszkodzi a może pomóc

Baja ja moją prace inż. zaczęłam pisać w grudniu a obrone miałam w styczniu i była tak cięka że w punkcie mi powiedzieli że nie moga jej oprawić bo jest za mało stron troszke mnie przestraszyli, ale okazało się że po prostu żartowali, jak to mówią nie liczy się ilość a forma i treść

A My dziś dostaliśmy album jest tak wielki że szok, taka potężna księga, nie wiem jak go wezmę do pracy

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:13   #2241
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość

Mi tez sie podobaj agratuluje pomysłów i talentu
ja również gratuluje talentu działaj kochana działaj ja tez kiedys myslałam nad tym swoje zaproszenia slubne tez sama robiłam

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
u nas będzie Laura albo Filipek jeżeli zaciążymy w przyszłości.

śliczne, my tez juz mamy wybrane imiona

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:33   #2242
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny , tak trzymacie kciuki to z dziadkiem musi być lepiej

a dzis TZ był ostatni raz w pracy u taty. dostał wypłatę, spodziewalismy się tys zł, a dostał 2 tys

Stary 2009-10-26, 17:34   #2243
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja również gratuluje talentu działaj kochana działaj ja tez kiedys myslałam nad tym swoje zaproszenia slubne tez sama robiłam

śliczne, my tez juz mamy wybrane imiona
a jakie wybraliście? kurcze jest tyle fajnych imion, ze można zwariować

Madzia to SUPER premia

a ja szukam nam hotelu w Barcelonie, nie możemy się zdecydować...może któraś z Was była w Barcelonie i może coś polecić

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-26, 17:42   #2244
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

nasza córeczka będzie miała na imie Alicja a synek nie wiem, nie potrafimy się zdecydowac

ewurka barcelona?? jejku to marzenie mojego TZ

Stary 2009-10-26, 17:47   #2245
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
nasza córeczka będzie miała na imie Alicja a synek nie wiem, nie potrafimy się zdecydowac

ewurka barcelona?? jejku to marzenie mojego TZ
Mojego też ulubiony klub piłkarski, stadion itd ja szukam basenu i hotelu blisko plaży uwielbiam wodę i chcę leżakować część czasu nie jest to proste tak szukamy i szukamy

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-26, 17:48   #2246
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Mojego też ulubiony klub piłkarski, stadion itd ja szukam basenu i hotelu blisko plaży uwielbiam wodę i chcę leżakować część czasu nie jest to proste tak szukamy i szukamy
mój TZ to mnie by oddał za ten klub piłkarski

a przez biuro podrózy czy na własną rękę ??

Stary 2009-10-26, 17:52   #2247
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
mój TZ to mnie by oddał za ten klub piłkarski

a przez biuro podrózy czy na własną rękę ??
hehe mnie mój chyba też zagorzały kibic piłkarski i piłkarz co sobote
Jedziemy na własną rękę, chyba wychodzi jednak taniej, sprawdzaliśmy oferty w biurach podróży i możemy troszke zaoszczędzić

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-26, 17:53   #2248
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
hehe mnie mój chyba też zagorzały kibic piłkarski i piłkarz co sobote
Jedziemy na własną rękę, chyba wychodzi jednak taniej, sprawdzaliśmy oferty w biurach podróży i możemy troszke zaoszczędzić
i jeszcze napisz, że będziesz na stadionie barcelony??

Stary 2009-10-26, 17:58   #2249
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
i jeszcze napisz, że będziesz na stadionie barcelony??
oj chcielibyśmy zobaczymy jak to wyjdzie w planach, ale myślę że TŻ nie odpuści

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-26, 18:12   #2250
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
ile masz lat??

taki zwykły??

kurde ostatnio myslałam czy czegos nie brac, tak na wszelkie co, jakby się wpadło owoców i warzyw nie jadam (a jak cos to baardzo rzadko, wiec nie mam z czego brac tych witamin)
Dlaczego nie jadasz warzyw i owoców?Madzia to zrodlo zdrowia

Ania 84 dzieki

Ewurko
my bylismy w podrozy poslubnej w Barcelonie
Wiec zaraz poszukam nazwy hoteluBarcelona jest taka pieknaaaa
Kiedy chcecie jechac??? My spalismy w samym centrum,od razu obok La rambals,hotel czysty i ladny,cena przystepna.Mila obsluga mowiaca po angielsku.Nazwa Atlantis.
Madzialenka my bylsimy na stadionie,ale zawiodl nas w porwnaniu np z tym w Mediolanie

A handre mam z powodu wyjazdu przyjaciolki i pracy Dzis juz jadlam wiecej

A propos wymiany ciuszkow to jakos nie widze nikogo z Anglii i Irlandii Chyba wszystkim sie za dobrze powodziAlbo czasu nie maja.A warto bo wymienilam juz kilka naprawde fajnych rzeczy na inne rownie fajne

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-10-26 o 18:21 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości