Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (: - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 13:51   #3001
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ja zaraz do gina idę. Nic się nie bałam, nie denerwowałam, a teraz nagle mam stracha i łazi mi po łbie, że tam nic nie będzie... powaliło mnie za pięć dwunasta...
kochana , nie stresuj Was, wszystko będzie dobrze.

Cytat:
Daf - dam cynka.
... wszystkim.

EDIT: zmierzyłam się sznurkiem, a potem miarę na stolarską miarę przeniosłam, no i wygląda na to, że i ja już w brzuchu przytyłam, - 74cm. na wysokości pępka.

Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Czas edycji: 2009-10-26 o 13:55
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 14:38   #3002
Puma13
Zadomowienie

Kropko, dzisiaj ty mi się proszę nie stresować i po wizycie szybciutko daj nam znać co i jak u maleństwa. Kciuki zaciśnięte.

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 15:33   #3003
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

A ja dziś znowu byłam u gina...po zwolnienie.Ale jak zobaczyłam aparaturę to lekarzowi pokazałam tak i tak i tak i poprosiłam o możliwość obejrzenia cóż "tam" się wyprawia...a działo się że hej.ostatnio widziałam kończynki ale Dzidzia chyba spała a dziś- nie mogłam nadążyć wzrokiem za ruszającymi się łapkami i nóżkami...a dupeczką jak wierzgała...no tak ruchliwego dziecka to jeszcze w życiu nie widziałam( czy jest coś takiego jak adhd płodu?)

Kropciu...główka do góry- pocieszałaś nas wszystkie, że będzie dobrze więc w zamian za to nie ma innej możliwości aby u Ciebie było inaczej....

wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne

Edytowane przez kitty241
Czas edycji: 2009-10-26 o 15:35
kitty241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 15:42   #3004
yolanda9
Zadomowienie

Witam po weekendzie

U mnie z siuraniem w nocy tak jak u większości...co najmniej dwa razy

Z przytulankami natomiast się nie czaimy, bo mnie nic nie boli, ani nie bolało, więc nie ma przeciwwskazań Teraz jedynie przez 10dni się wstrzymywaliśmy, bo miałam dowcipną kurację na drożdże wczoraj się skończyła, więc wracamy do starych "nawyków"
Cytat:
Napisane przez angkorcz Pokaż wiadomość
witam mamuski
ja tez sie zmierzylam i o rany 97niezle i 3 kilo do przodu do 100 tylko 30 kilo brakuje a u mnie to moze byc mozliwe hehez
Całe szczęście, że nie jestem sama z tymi "większymi" rozmiarami...ja na wysokości pępka też mam 97cm

Kropka z wizytę

Dzisiaj byłam w lumpie i za całe 8 zł kupiłam sobie spódniczkę ciążową firmy Jojo Maman Bebe Nawet nie zdawałam sobie sprawy, ze kupowanie ciążowych ciuszków może mi tyle radości sprawić.... bo to bardziej dla mojej radochy właśnie niż z potrzeby, bo ja na razie mieszczę się we wszystkie swoje rzeczy Poniżej mój zakup...spódniczka jest brązowa, ale na zdjęciu jakiś taki niepewny ten kolor wyszedł

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 15:43   #3005
yolanda9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kitty241 Pokaż wiadomość
A ja dziś znowu byłam u gina...po zwolnienie.Ale jak zobaczyłam aparaturę to lekarzowi pokazałam tak i tak i tak i poprosiłam o możliwość obejrzenia cóż "tam" się wyprawia...a działo się że hej.ostatnio widziałam kończynki ale Dzidzia chyba spała a dziś- nie mogłam nadążyć wzrokiem za ruszającymi się łapkami i nóżkami...a dupeczką jak wierzgała...no tak ruchliwego dziecka to jeszcze w życiu nie widziałam( czy jest coś takiego jak adhd płodu?)

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 15:46   #3006
Darianna25
Zakorzenienie

Witajcie
Cytat:

Pewnie naciągnęłaś sobie mięśnie okalające macicę. Ja też to przerabiałam... też sięgając po pilota... Ale uspokoiło się do rana i wszystko było ok. Spokojnie. I nie powtarzaj tego więcej.

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Dzień dobry...

Ja nowy tydzień zaczęłam od fazy na pastę jajeczną.
Kropko dobrze,że Cie tu mamy
Już nie boli ale rano przy chodzeniu bolało.

Cytat:
Napisane przez anna_paw Pokaż wiadomość

Darianna - podziwiam za przeczytanie całego wątku ja nie mam za dużo czasu, by zaglądać regularnie i co wejdę to mam kilka stron do nadgonienia... Tak z ciekawości: ile czasu Ci to zajęło?

Dzisiaj moja kolej na podejrzenie malucha trzymajcie kciuki
9 dni w tym 2 weekendy.Wszystkiego i tak nie pamietam ale zaczęłam rozglądać sie za łózeczkiem, za wózkiem i za wyprawką.
Jak wróce w środe od lekarza to zaczynam zakupy ciuchowe.Jak bedzie dla kogo.

Pochwal się potem swoim okruszkiem.

Ze mną też coś nie tak.
Włąsnie spaliłam pizze, którą miałam zjęsć na obiad.Źle nastawiłam piekarnik.Potem na szybkiego jakieś tosty skombinowałam i też by poszły z dymem.No ale w ostatniej chwili uratowałam.
Zmieniają mi sie smaki.Ciągnie mnie bardziej do słonego niż słodkiego.Wczoraj wtrabiłam paczke chipsów solonych i mandarynki.
Moje ulubione truskawki ida w kąt bo mi już nie smakują.
Ciągle jadłąbym ziemniaki lub makaron - taki zwykły ugotowany bez niczego.

Rozglądałam sie za materacem i te latexowe są cholernie drogie.
Kokosowye za to w uk są ale drozsze niż w pl.Chyba wózek kupie wraz z materacem.Jeszcze tylko do ikei muszę podjechac obmacać te ich materace.
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 16:02   #3007
ałła
Rozeznanie

Witam!!
Jeszcze tylko 17 dni do kolejnej wizyty u gina!! Nie opuszcza mnie mysl ze pecherzyk jest pusty, nie wiem czym zajac mysli zeby sie na tym durnym mysleniu nie skupiac
Objawy mam dosc intensywne, zwlaszcza do poludnia a co gorsza znam ich przyczyne. Dziewczyny, doradzcie co robic bo sie wykoncze Mam kolege w pracy, czlowiek kolo 60 lat, zona, 2 dzieci, wnuki. Delikatnie mowiac, facet nie dba o higiene. Jak przyszlam do pracy 2 lata temu nie bardzo wiedzialam co jest grane, zwyczajnie smierdzialo potem, a ze nikogo tam nie znalam nijak bylo rozpoczynac rozmowe. Po jakims czasie zebralam sie na szczerosc z kierowniczka i ona powiedziala ze z tym "problemem" walczą od lat. Na nic sie zdaly prosby, grozby... nawet perfumy z okazji imienin (te ktore dostal od nas w zeszlym roku nadal leza w szafie, nawet ich nie rozpakowal). Szefowa kiedys wprost mu zwrocila uwage to skoczylo sie smiertelna obraza ale myc sie nie zaczal. Wstyd mi strasznie bo tylko ja z nim jestem w pokoju i jak przychodza do nas inetresanci to na mnie dziwnie patrza jakby to ode mnie czuc bylo. Przez te dwa lata cierpialam, do bolu glowy sie przyzwyczailam ale odkad jestem w ciazy nie moge normalnie funkcjonowac. Co kilka minut biegam do wc, ciagle nudnosci i torsje, juz mam dosc, wykoncze sie.
Doradzaja mi zeby isc na zwolnienie ale ja jestem dopiero w 6 tygodniu i chce pracowac jak najdluzej. A jesli nawet, to jak mam to powiedziec lekarzowi? Dziewczyny, co robic?
ałła jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 16:10   #3008
Puma13
Zadomowienie

My mamy gryczano-kokosowy materac. Kosztował ponad 100, więc nie jest źle, mała nie narzeka, ale nie długo zmieniamy na doroślejszy i nie mam pojęcia jaki.

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Ałła, po pierwsze, to nie czytaj tyle, bo w jakąś paranoje wpadniesz. Tylko te pozytywne i optymistyczne informacje, a będzie ok.

A nie możesz poprosić o wyznaczenie innego miejsca, w innym pokoju czy coś? Pewnie to, nie takie proste, bo byś sama na to wpadła.

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 16:15   #3009
ałła
Rozeznanie

Nie ma szans na zmiane stanowiska, juz o tym myslalam. Musialabym sie z kims zamienic, a z wiadomej przyczyny nikt nie wyraza takiej checi
Poza tym, wszyscy maja przypisane swoje stanowiska pracy od wielu lat. Ponadto nasze zakresy obowiazkow sie pokrywaja i wiele dokumentow mamy we wspolnych szafach. Ciezko byloby sie przenosic samemu. Musze jeszcze raz porozmawiac z kierowniczka, chyba ze sama zbiore sie na odwage i mu to powiem.

Edytowane przez ałła
Czas edycji: 2009-10-26 o 16:27
Stary 2009-10-26, 16:27   #3010
kees26
Rozeznanie

Witajcie nowe mamuśki w naszym wesołym gronie

kropka, dafreen - dziewczyny trzymam z całej siły kciuki za Wasze usg, będzie dobrze
Ja również wybieram się jutro na usg. Stracha też mam - wiadomo. Ciekawe jak tam moja kosmówka. I niestety - pomimo brania nystatyny moja infekcja nadal mnie męczy Ginka mi dziś przez telefon powiedziała, że być może będzie musiała przepisac coś silniejszego - bardzo się tego boję, nie chcę brać silnych leków w pierwszym trymestrze...mam nadzieję, że jednak nie jest na tyle źle i nie będę musiała się faszerować chemią

Cytat:
Napisane przez ałła Pokaż wiadomość
Przez te dwa lata cierpialam, do bolu glowy sie przyzwyczailam ale odkad jestem w ciazy nie moge normalnie funkcjonowac. Co kilka minut biegam do wc, ciagle nudnosci i torsje, juz mam dosc, wykoncze sie.
Doradzaja mi zeby isc na zwolnienie ale ja jestem dopiero w 6 tygodniu i chce pracowac jak najdluzej. A jesli nawet, to jak mam to powiedziec lekarzowi? Dziewczyny, co robic?
ałła, ja też chciałam pracować jak najdłużej to możliwe - ale niestety, los zadecydował inaczej - okazało się, że odkleja mi się kosmówka i od razu ginka wysłała mnie na L4 - właśnie w 6 tyg. ciąży. Powiem Ci, że mam wyrzuty sumienia, bo jak się dowiedziałam o ciąży to nic a nic się nie oszczędzałam - latałam po sklepach, szorowałam podłogi, mnóstwo stresu w pracy miałam. Ginka mi powiedziała, ze jednak od początku ciąży kobiety powinny trochę zwolnić obroty. Myślę, że zaczekaj, co Ci powie lekarz a póki co uważaj na siebie, pamiętaj, ze teraz dziecko a nie praca jest najważniejsze
kees26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 16:36   #3011
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
mój aktualny czas czuwania to od 8 rano do 14 popołudniu... potem to już brzuch napięty, kręgosłup pogięty, a umysł mało efektywny... głupoty robię takie, że sama na siebie patrzę z podziwem... ze tez jestem w stanie takie cuś wymyśleć i tak pokręcić....
Ja w pt byłam tak zmęczona, że namieszałam, że hoho.. Ale szef był wyrozumiały. Jakby się dowiedział ile namieszałam w ogóle od 2 tyg a dziś odkryłam co nieco to by się chyba wkurzył. Wątpię jednak, żeby chciało mu się to przeglądać...
Brzuch mi już tak widać, że boję się, że niedługo będą pytać w pracy. A mam umowę dopiero od 2 tyg. I co ja mam szefowi powiedzieć jak mnie wprost spyta czy jestem w ciąży??
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1492495 1]
ja chyba mam jakieś problemy z głową... wszystkiego zapominam, trzy razy sprawdzam czy wyłączyłam palnik pod garem, czy światło zgasiłam w wc, czy kot ma żarcie w misce... zakręcona jestem jak nie wiem co... [/QUOTE]
Ja nigdy nie sprawdzałam, ale chyba zacznę. Ostatnio wyjechałam z parkingu pod marketem na ulicę bez świateł a już ciemno było. Nie wiem jak to zrobiłam. Albo zostawiłam auto bez ręcznego ani nie na biegu pod pracą Tz-a i sobie wchodzę a jego kierownik do mnie krzyczy że mi auto ucieka Dobrze że nie było mocno pochyło i zdążyłam dogonić...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 16:57   #3012
problemind
Przyczajenie

Kropka, Dafreen-trzymam kciuki za wizyty!

Dzis bylam w aptece, bo mlody ma tylko zapalenie oskrzeli(nie grype, hahha) i ogladalam smarowidla na brzuch ciazowy, podeszla starsza pani magister, z pytaniem w czym pomoc itd. W koncu pyta sie ona ktory tydzien, mowie, ze dopiero poczatek, ona aha no i stwierdzila, ze przy drugiej ciazy to czlowiek inaczej podchodzi, bo wie co i jak. Ja mowie, owszem, ale tez jestem swiadoma zagrozen, historie znajomych nie napawaja optymistycznie. I ta kobieta zastrzelia mnie tekstem, ze:

Dopoki, dopoty nie ma potwierdzonych zagrozen, czy tego, ze dziecko jest chore itd, nie nalezy myslec o takich scenariuszach. Wiadomo myslenia nie da sie wylaczyc automatycznie, ale nalezy ograniczyc, dla wlasnego, psychicznego zdrowia, jak i zdrowia dziecka.
problemind jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:01   #3013
ałła
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez problemind Pokaż wiadomość
Dopoki, dopoty nie ma potwierdzonych zagrozen, czy tego, ze dziecko jest chore itd, nie nalezy myslec o takich scenariuszach. Wiadomo myslenia nie da sie wylaczyc automatycznie, ale nalezy ograniczyc, dla wlasnego, psychicznego zdrowia, jak i zdrowia dziecka.
Swiete slowa
Stary 2009-10-26, 17:19   #3014
kropka75
Zakorzenienie

Dzięki za kciuki, przydały się.

Byliśmy na USG. Pogadałam z dr, oddałam wyniki, a potem poszłam się rozebrać i zawołałam męża.

Nie wiedziałam, że przed USG będę jeszcze badana, ale mąż zniósł to dzielnie i nawet nie mrugnął.

Pan dr zrobił nam USG dowcipne i pokazał bobasa... mały spał, dr postanowił go obudzić, popukał mnie w brzuch i zaczęło się...
Nie umieliśmy smarka uchwycić do zdjęcia, był wszędzie jednocześnie.
Pytam lekarza czy to wody dają taki falujący efekt, czy to ON. (Nie wiem czemu mówiliśmy ON, choć nic nie było widać.) Ale pan dr powiedział, że to mały się tak rozszalał i że chyba jakiś maraton pływacki ma.

Potem zrobiliśmy jeszcze USG przez brzuszek, dla porównania - różnica kolosalna na tym etapie. A później dr dał nam posłuchać tętna - ale zasuwało. Moja tachykardia to pikuś.

Załączam Wam foto.
Dla niewtajemniczonych opis... od lewej: to największe to łepek, potem tułów, nóżki, po bokach tułowia dwie łapki.

Aha - mimo średniej klasy usg 2D lekarz widział już kręgosłup i kość nosową.

Małe podgoniło, ma 44mm i 11tyg. 5 dni. Termin porodu przesunął się w tył o 6 dni.

"Masz świra to go hoduj."

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-10-26 o 17:22
kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:34   #3015
basiak
Raczkowanie

Cytat:

Byliśmy na USG. Pogadałam z dr, oddałam wyniki, a potem poszłam się rozebrać i zawołałam męża.

Nie wiedziałam, że przed USG będę jeszcze badana, ale mąż zniósł to dzielnie i nawet nie mrugnął.

Pan dr zrobił nam USG dowcipne i pokazał bobasa... mały spał, dr postanowił go obudzić, popukał mnie w brzuch i zaczęło się...
Pytam lekarza czy to wody dają taki falujący efekt, czy to ON. (Nie wiem czemu mówiliśmy ON, choć nic nie było widać.) Ale pan dr powiedział, że to mały się tak rozszalał i że chyba jakiś maraton pływacki ma.

Potem zrobiliśmy jeszcze USG przez brzuszek, dla porównania - różnica kolosalna na tym etapie. A później dr dał nam posłuchać tętna - ale zasuwało. Moja tachykardia to pikuś.

Załączam Wam foto.
Dla niewtajemniczonych opis... od lewej: to największe to łepek, potem tułów, nóżki, po bokach tułowia dwie łapki.

Małe podgoniło, ma 44mm i 11tyg. 5 dni. Termin porodu przesunął się w tył o 6 dni.
Kropka, super!!! Śliczne Małe

Szymek 16.04.2010
basiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:37   #3016
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kropko super wieści Już mi się mojego USG za ponad tydzień zachcialo

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:38   #3017
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość

Albo zostawiłam auto bez ręcznego ani nie na biegu pod pracą Tz-a i sobie wchodzę a jego kierownik do mnie krzyczy że mi auto ucieka Dobrze że nie było mocno pochyło i zdążyłam dogonić...
No to miałaś szczęście. Kuzynka mojej koleżanki dostała od męża samochód ( sprowadzony z zagranicy ) i pojechała nim pozałatwiać wszystkie sprawy związane z OC i AC. Zostawiła samochód taj jak Ty, ale na pochyłej drodze. Weszła do budynku, pogadała z kim trzeba, wychodzi i dziwi się, że jest pełno ludzi i policja. Okazało się, że jej samochód zjechał i uderzył w inny. Babka była przerażona no i bała się powiedzieć mężowi.

kropko, dzidzia jest duża. No i super wieści Cieszę się bardzo
Jak ja Wam zazdroszczę, że macie fotki dzieci na tym etapie rozwoju. Ja dopiero będę miała za tydzień. Mam coraz większego stracha przed genetycznym, ale wpajam sobie cały czas, że wszystko będzie ok.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:42   #3018
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Kropko, cudo Ale przeżycia
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:48   #3019
margo80
Zakorzenienie

Kropko - super dzidek

gdzie planujesz robić usg genetyczne? słyszałam coś o Zabrzu i Żorach, ale nie znam szczegółów. w Knurowie pewnie nie ma takiej opcji?

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 17:51   #3020
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

Cytat:

Załączam Wam foto.

Jejuniu...jaki śliczny bobasek...

a z innej beczki...pytałam dziś lekarza co wpisać w polu "płatnik"- na razie wpisaliśmy byłego pracodawcę a że jadę w miejsce zameldowania to mam się zarejestrować jako bezrobotna i będziemy wpisywac urząd pracy w "płatnika"... lekarz wyjaśnił, ze pewnie cofną mi to zwolnienie ale wtedy pan doktor mi je zweryfikuje, przerobi i będzie git, tylko szybko się muszę zarejestrować.

wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne
kitty241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:01   #3021
kees26
Rozeznanie

Kropka, rewelacyjne wieści , gratuluję!
kees26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:03   #3022
kardashi
Zakorzenienie

Kropka to super że wszystko dobrze

Ja dziś byłam u gina zapłacic mu za poprzednią wizytę i zapisać sie na następna i idę 19.11. na 17.15

kupiłam następne bodziaki

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:12   #3023
kropka75
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny.

Oj przeżycia były. A dzidek nie wiem skąd taki duży. Dziś mam równo 11tyg. Nie ma prawa być 11tyg. i 5dni, bo nie miałam owu 9go dnia cyklu. Widać jest większy niż powinien... Wolniej się zabierał, to teraz się rozkręcił i przesadził.

Byle się w porę zatrzymał, bo mi tę chudą dupę porozrywa w drobny mak.

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
gdzie planujesz robić usg genetyczne? słyszałam coś o Zabrzu i Żorach, ale nie znam szczegółów. w Knurowie pewnie nie ma takiej opcji?
W Rudzie Śląskiej, w Genomie.
W Zabrzu jest, ale nie znam opinii, a Genom jest znany i polecany.

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Jak ja Wam zazdroszczę, że macie fotki dzieci na tym etapie rozwoju. Ja dopiero będę miała za tydzień. Mam coraz większego stracha przed genetycznym, ale wpajam sobie cały czas, że wszystko będzie ok.
A pewnie, że będzie. Jak widać po mnie i po poprzedniczkach, strach ma wielkie oczy.

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam u gina zapłacic mu za poprzednią wizytę i zapisać sie na następna i idę 19.11. na 17.15

kupiłam następne bodziaki

Ja następną mam 18.11 o 15ej. Chyba zacznie mi dzidek świecić, bo USG genetyczne 5.11. Nie wiem czy trochę nie za dużo tego dobrego...

No i dobrze. Pokazuj.

Stary 2009-10-26, 18:15   #3024
margo80
Zakorzenienie

pytanie z serii głupich:

jak wy robicie te fotki? dostajecie wydruk z usg, pstrykacie mu fotę i nam tu wstawiacie, czy jakoś inaczej?

Ewcia
Przemek
Stary 2009-10-26, 18:17   #3025
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
pytanie z serii głupich:

jak wy robicie te fotki? dostajecie wydruk z usg, pstrykacie mu fotę i nam tu wstawiacie, czy jakoś inaczej?
Ja robię zdjęcie makro fotki z USG.

Stary 2009-10-26, 18:21   #3026
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Super wieści i śliczna dzidzia
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:25   #3027
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Kropko, Genom jest też w Katowicach na Opolskiej
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 18:26   #3028
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
Dzięki dziewczyny.

A dzidek nie wiem skąd taki duży.

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

.
Zajrzyj tutaj http://www.ebrzuszek.pl/index.php?op...572&Itemid=160

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 18:39   #3029
kropka75
Zakorzenienie

Dzięki DAnia.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14931703]Kropko, Genom jest też w Katowicach na Opolskiej [/QUOTE]
A to przypadkowo ta sama nazwa czy oddział? Bo z ich strony nic nie wynika. http://www.genom.pl/index.html

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Czytałam, czytałam... Wygląda maluch tak samo jak ten z tego USG z 11 tyg.

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-10-26 o 18:45
Stary 2009-10-26, 18:59   #3030
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
W Rudzie Śląskiej, w Genomie.
W Zabrzu jest, ale nie znam opinii, a Genom jest znany i polecany.
a znasz koszt takiego usg u nich?
Cytat:
Ja robię zdjęcie makro fotki z USG.
tak myślałam.
ale z takiego usg genetycznego, 3 czy nawet 4 d to robią filmik, prawda? czy trzeba przyleźć z własnym sprzętem nagrywającym?

Ewcia
Przemek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości