Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 19:14   #3631
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Może się orientujecie i potraficie doradzić coś w kwestii halki pod suknię?

Bo ta moja suknia i bez halki z kołem wyglądała bardzo ładnie, ale wydaje mi się, że na kole była lżejsza
Ale mogę się mylić, bo i tak była na mnie ze 20cm za długa i ruch miałam ograniczony.
na pewno suknia z halką będzie wygodniejsza bo halka jakby odsunie materiał od nóg i suknia podczas chodzenia i tańczenia nie będzie ci się majtała między nogami- moja Kate ma już halkę taką miękką wszytą w suknię ale ja chodziłam w niej po salonie i w halce i bez i jednak wezmę halkę bo bez halki to się zabić można jak się będzie chciało poszaleć a suknia wielka i szeroka dołem
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 19:23   #3632
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

czesc
troche czasu zajmuje przeczytanie tego co napisałyscie

toskaKrk trzymaj sie jakos,

ja podobnie jak madmuazelle sposobow na kaca nie znam bo raczej nie potrzebuje,

a o dzidziusia z racji tego ze mam juz swoje lata bedziemy sie starac od razu po slubie, chociaz nie powiem ze nie chciałabym pomieszkac tylko z tz,

mi tez sie suknia can't be perfect bardzo podoba,

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny jestem juz z powrotem- zwiałam z jednego wykładu bo ileż można durnot słuchać.. w ogóle jakoś w tym semestrze mało chodze na wykłady ale naprawdę plan to jakiś idiota układał

Kasia jak tam P. miły był przez telefon? jakby nigdy nic??
nie ładnie tancerka nie ładnie
no własnie tez jestem ciekawa jak tam tz kasi

metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 19:35   #3633
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
na pewno suknia z halką będzie wygodniejsza bo halka jakby odsunie materiał od nóg i suknia podczas chodzenia i tańczenia nie będzie ci się majtała między nogami- moja Kate ma już halkę taką miękką wszytą w suknię ale ja chodziłam w niej po salonie i w halce i bez i jednak wezmę halkę bo bez halki to się zabić można jak się będzie chciało poszaleć a suknia wielka i szeroka dołem
Aż sobie pocztę otworzyłam, żeby zobaczyć jak bardzo obszerna jest Twoja suknia
Jaką będziesz miała halkę? Z kołem (kołami?) ? Bo jeśli z kołem to wiesz może chociaż mniej więcej jakiej średnicy koło?

Wydaje mi się, że podobnie chciałabym moją mieć, bo np. w katalogu ta suknia jest strasznie duuuża

W desperacji szukam halki na ebay'u
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 19:42   #3634
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Aż sobie pocztę otworzyłam, żeby zobaczyć jak bardzo obszerna jest Twoja suknia
Jaką będziesz miała halkę? Z kołem (kołami?) ? Bo jeśli z kołem to wiesz może chociaż mniej więcej jakiej średnicy koło?

Wydaje mi się, że podobnie chciałabym moją mieć, bo np. w katalogu ta suknia jest strasznie duuuża

W desperacji szukam halki na ebay'u
kurczę nie wiem jaką będę miała halkę i czy z kołem czy tylko z tiulowymi warstwami na dole.. nie pamiętam co mi pani wkładała bo byłam zbyt zajęta gapieniem się na sukienkę...

a ja właśnie usunęłam sobie śledzika z naszej klasy- takie to proste a wszyscy juz od nie wiem kiedy się na niego wkurzają hehe jak chcecie to wam dam linka z instrukcją jak to zrobić

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-10-26 o 20:02
Stary 2009-10-26, 19:47   #3635
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja właśnie usunęłam sobie śledzika z naszej klasy- takie to proste a wszyscy juz od nie wiem kiedy się na niego wkurzają hehe jak chcecie to wam dam linka z instrukcją jak to zrobić
ja nie potrzebuje bo nie mam konta na NK
Stary 2009-10-26, 19:51   #3636
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
kurczę nie wiem jaką będę miała halkę i czy z kołem czy tylko z tiulowymi warstwami na dole.. nie pamiętam co mi pani wkładała bo byłam zbyt zajęta gapieniem się na sukienkę...

Hehe no ja z kolei boję się halek z kołem
ale tak kombinuję, że lepiej by mi było z halką, tyle że nie chcę do sukni dokładać 250zł na halkę z salonu

Więc kombinuję dalej

A co do śledzika to podziel się sposobem
Stary 2009-10-26, 19:56   #3637
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
ja mam problem z szerokimi biodrami, dużym tyłeczkiem no i zaokrąglonym brzuszkiem. ale skoro mówisz, że zasłania brzuszek, to jedną rzecz miałabym wyeliminowaną
wiem, że mogłabym się wziąć za siebie bo do wesela mam full czasu, ale ja leniwa dziewczyna jestem i nie ma takiej rzeczy, która by mnie zmobilizowała do działania na rzecz swojej figury
mi też sie nie chce za siebie wziąć

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Faktycznie to ta, widzialam ją już, ale nie sposób znaleźć przez te wszystkie strony wątku - bardzo Ci dziękuję, że jeszcze raz pokazałaś
Hm.. szkoda, że nie masz fotki sukni z trenem, ale w tej sukience tył jest jakoś tak zebrany, że tworzy sie jakby kilka warstw? bo tak jakos na zdjęciu widzę, że tył nie jest taki gładki?

Aaaa i jeszcze jedno, w jaki sposób tren jest na zewnatrz przypinany? Jakieś niewidoczne guziczki będą?
co do trenu, to kuzynka miała podpinany do wewnatrz że potem wyglądała jak suknia bez trenu, siostra miała przypinany na guziczek, nbardzo ładnie to wyglądało, a ja mam mieć jakoś na sznureczki i bedzie przypiety jakos na zewnątrz.. pani mi pokazywała jak ma to wyglądać alr nie potrafię tak dobrze wytłumaczyć

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Can't piękna ta Twoja suknia

Cytat:
Próbuję rozegnać zły nastrój buszując w sprawach ślubnych w necie
Szkoda tylko, że efekty buszowania marne

Może się orientujecie i potraficie doradzić coś w kwestii halki pod suknię?

Bo ta moja suknia i bez halki z kołem wyglądała bardzo ładnie, ale wydaje mi się, że na kole była lżejsza
Ale mogę się mylić, bo i tak była na mnie ze 20cm za długa i ruch miałam ograniczony.
i tu mam dylemat.. panie w salonie nakładniaja mne na halke z kołem.. fakt ładnie się suknia układa, suknia jest lżejsza o wiele i na pewno będzie w niej chłodniej, przede wszystkim nie oklapnie w trakcie wesela.. to sa plusy, mankamentem jest to że podczas siadania może sie podnosić, jak mnie TŻ będzie chciałprzenieś przez próg to też trzeba będzie uważać, i nie wiem jak będzie z tańczeniem czy nie będzie obijać się o nogi i o partnera z którym będę tańczyć

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
mi tez sie suknia can't be perfect bardzo podoba,

mi jak na razie jeszcze też

Cytat:
to zapodaj powiem siostrze
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 19:57   #3638
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ale tak kombinuję, że lepiej by mi było z halką, tyle że nie chcę do sukni dokładać 250zł na halkę z salonu
Halkę można wypozyczyć. Ok. 50 zł to kosztuje.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 19:58   #3639
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

Więc kombinuję dalej

A co do śledzika to podziel się sposobem
a to w salonie z sukniami nie dadzą ci halki gratis- to znaczy czy nie wypożyczą ci gratis? ja dostaję halkę na wypożyczenie bo po co mi taki grat w domu po ślubie.. przejdź się do salonu i zapytaj czy wypożyczają halki

masakra- wyłączyłam sobie tego śledzika i teraz nie mam jak znów zobaczyć tego linka do jego wyłączania bo on był na sledziku
Stary 2009-10-26, 20:03   #3640
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja tez jestem ciekawa jak tam przebiegła rozmowa kaski z tadzikiem.. wpadła na chwilkę na wizaż a nic nie napisała.. coś czuję że jest ok
Stary 2009-10-26, 20:07   #3641
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja tez jestem ciekawa jak tam przebiegła rozmowa kaski z tadzikiem.. wpadła na chwilkę na wizaż a nic nie napisała.. coś czuję że jest ok
tez tak mysle

ide na tv
dobranoc
Stary 2009-10-26, 20:08   #3642
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
i tu mam dylemat.. panie w salonie nakładniaja mne na halke z kołem.. fakt ładnie się suknia układa, suknia jest lżejsza o wiele i na pewno będzie w niej chłodniej, przede wszystkim nie oklapnie w trakcie wesela.. to sa plusy, mankamentem jest to że podczas siadania może sie podnosić, jak mnie TŻ będzie chciałprzenieś przez próg to też trzeba będzie uważać, i nie wiem jak będzie z tańczeniem czy nie będzie obijać się o nogi i o partnera z którym będę tańczyć
No to witaj w klubie niezdecydowanych

Problem mój jest taki- chcę się umówić na mierzenie do skracania itp. na wtedy kiedy będziemy jechali do domu załatwiać sprawy, rozdawać zaproszenia itd. po połowie listopada.
Na wtedy muszę mieć buty (help), halkę i biustonosz chyba też.

A te halki to mają dość elastyczne koła i chyba nie jest z nimi tak niewygodnie skoro dziewczyny najczęściej je mają pod sukniami

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Halkę można wypozyczyć. Ok. 50 zł to kosztuje.
Cytat:
a to w salonie z sukniami nie dadzą ci halki gratis- to znaczy czy nie wypożyczą ci gratis? ja dostaję halkę na wypożyczenie bo po co mi taki grat w domu po ślubie.. przejdź się do salonu i zapytaj czy wypożyczają halki
Suknię kupiłam na wyprzedaży i żadnych gratisów nie mam

Halka kosztuje w tym salonie 250zł, a wypożyczenie 150zł z tym, że salon w Rzeszowie, a ślub w Tarnobrzegu i nie wiem kto i kiedy mógłby halkę zawieźć oddać

A wypożyczenie w innym salonie mnie mało urządza, bo wypożycza się na kilka dni, a ja muszę mieć "docelową" halkę na przymiarkę do skracania sukni (musiałabym ją wieźć z Krk do Tarnobrzega, a potem do Rzeszowa i spowrotem)
Stary 2009-10-26, 20:19   #3643
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
No to witaj w klubie niezdecydowanych

Problem mój jest taki- chcę się umówić na mierzenie do skracania itp. na wtedy kiedy będziemy jechali do domu załatwiać sprawy, rozdawać zaproszenia itd. po połowie listopada.
Na wtedy muszę mieć buty (help), halkę i biustonosz chyba też.

A te halki to mają dość elastyczne koła i chyba nie jest z nimi tak niewygodnie skoro dziewczyny najczęściej je mają pod sukniami

Halka kosztuje w tym salonie 250zł, a wypożyczenie 150zł z tym, że salon w Rzeszowie, a ślub w Tarnobrzegu i nie wiem kto i kiedy mógłby halkę zawieźć oddać

A wypożyczenie w innym salonie mnie mało urządza, bo wypożycza się na kilka dni, a ja muszę mieć "docelową" halkę na przymiarkę do skracania sukni (musiałabym ją wieźć z Krk do Tarnobrzega, a potem do Rzeszowa i spowrotem)
ja miesiąc przed slubem mam pierwsza przymiarkę.. ale chyba babki znają się na rzeczy skoro proponują a raczej bardzo mocno sugerują taką halke??

moja siostra miała taką falbaniastą i i jekj oklapła w trakcie wesela że suknia podczas tańca dotykała podłogi, natomiast druga siostra miała halkę wszytą w sukni i nic sie takiego niem działo tylko do mojej sukni nie można wszyć halki, a taka mocno falbaniasta nie będzie pasowac zawsze po oczepinach mogę halkę zdjąć i też suknia ładnie wygląda wtedy.

jak pójde przymierzac to spróbuję się troszke poruszać, usiaść na krzesle mi wtedy zadecyduję
Stary 2009-10-26, 20:32   #3644
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
ja miesiąc przed slubem mam pierwsza przymiarkę.. ale chyba babki znają się na rzeczy skoro proponują a raczej bardzo mocno sugerują taką halke??

moja siostra miała taką falbaniastą i i jekj oklapła w trakcie wesela że suknia podczas tańca dotykała podłogi, natomiast druga siostra miała halkę wszytą w sukni i nic sie takiego niem działo tylko do mojej sukni nie można wszyć halki, a taka mocno falbaniasta nie będzie pasowac zawsze po oczepinach mogę halkę zdjąć i też suknia ładnie wygląda wtedy.

jak pójde przymierzac to spróbuję się troszke poruszać, usiaść na krzesle mi wtedy zadecyduję
Moja suknia ma wszyte od spodu kilka warstw tiulu, ale to chyba po to, żeby koło się nie odznaczało.
Tiulowa halka sama nic nie da, bo suknia jest z naprawdę ciężkiej satyny i właśnie będzie naturalnie "klapnięta"
Ruszyć się w niej mogłam na tyle, zeby dwa kroki do przymierzalni zrobić, bo ponad 20cm materiału za dużo na dole mnie obezwładniało niemalże

Więc szukam halki, tylko nie wiem jaką wybrać
Pomóżcie, jeśli wiecie jakie wasze koleżanki, siostry itd miały halki do sukni podobnej do mojej, albo jakie Wam dawali do mierzenia sukni

http://allegro.pl/item786891503_halk...a_2_druty.html

http://allegro.pl/item792911334_halk...it_a_sile.html
Stary 2009-10-26, 20:35   #3645
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja suknia ma wszyte od spodu kilka warstw tiulu, ale to chyba po to, żeby koło się nie odznaczało.
Tiulowa halka sama nic nie da, bo suknia jest z naprawdę ciężkiej satyny i właśnie będzie naturalnie "klapnięta"
Ruszyć się w niej mogłam na tyle, zeby dwa kroki do przymierzalni zrobić, bo ponad 20cm materiału za dużo na dole mnie obezwładniało niemalże

Więc szukam halki, tylko nie wiem jaką wybrać
Pomóżcie, jeśli wiecie jakie wasze koleżanki, siostry itd miały halki do sukni podobnej do mojej, albo jakie Wam dawali do mierzenia sukni

http://allegro.pl/item786891503_halk...a_2_druty.html

http://allegro.pl/item792911334_halk...it_a_sile.html
ja przymierzałam w halce coś ala ta pierwsza, ra 2-ga kojarzy mi się z typową suknią rybką
Stary 2009-10-26, 20:38   #3646
201701300931
Konto usunięte

A ja za miesiąc się zbiorę w sobie i pojadę wybrać jakąś kieckę ;-)
W ogóle usiedliśmy przed chwilą z TŻ i wypisaliśmy wszystko (mam nadzieję), co trzeba pozałatwiać, zrobiliśmy rozdział pracy na najbliższe dni i zobaczymy, co z tego wyjdzie ;-)
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:40   #3647
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

no to pójdź do salonu i dobierz rozmiar halki i wszystko i kup sobie o takim rozmiarze na allegro jakoś tanio... ja mam pierwszą przymiarkę w czerwcu i wtedy też powinnam mieć buty- i też mi panie halkę dobiorą ale że ja ją wypożyczam to będą musiały jakoś zapamiętać która to i w ogóle i zakładać mi ją za każdym razem kiedy będę przychodziła na przymiarkę.. nie wiem jak oni rozwiązują takie sprawy ale tyle płacę za suknię że będę sie domagała porządnego wyglądu ja będę musiała swoją halkę odwieźć do salonu 50km żeby ją oddać ale pojade a co mi tam kurdę już nie wiem czy halkę dostanę na wypożyczenie czy gratis nie pamiętam.. ale chyba na wypożyczenie..
Stary 2009-10-26, 20:41   #3648
madmuazelle
BAN stały

Współczuje tej dziewczynie przeżyć z salonem/suknią przed ślubem.
Pewnie Kaśka,wpadnie napisze że się pogodzili,bo kochają się z Tadzikiem i ślub się odbędzie.

Ja to mam teraz takie dni,że chętnie to owszem byłby ślub,ale najchętniej zrezygnowałabym z wesela,ja nie lubie takich zabaw,robić z siebie idiotki, bo nigdy nie lubiałam i nie lubie bawić się na weselach.Więc mam ochote z wesela zrezygnowac i zrobć małe przyjęciei do domu,bez zespołu.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:44   #3649
tancerka212
Zakorzenienie

Toska do takiej ciężkiej i szerokiej sukni to zdecydowanie pierwsza halka bo ona ma koła i ją podtrzyma- ta druga tylko oklapnie i tyle będzie.. ale ja bym najpierw zmierzyła w salonie jakąś halkę bo przecież jak halka okaże się za wąska albo za szeroka to popsuje wygląd sukni- za szeroka będzie sie odznaczała brzydko a za wąska w ogóle jej nie podtrzyma i kasa wywalona w błoto..
Stary 2009-10-26, 20:44   #3650
madmuazelle
BAN stały

Z drugiej strony,jakby się zrobiło tylko dwa placki i dwa świadki i do domu,to mogłabym potem żałować,bo wkońcu ślub jest raz w życiu noi chciałoby się to jakoś fajnie przeżyć.Tak źle i tak nie dobrze.
Stary 2009-10-26, 20:48   #3651
tancerka212
Zakorzenienie

Toska masz tu linka do halek różnych ślubnych- z dwoma, trzema, czterema a nawet pięcioma kołami więc zastanów się i kup sobie coś na allegro bo tu za 50zł kupisz halkę a to różnica w porównaniu z 250zł w salonie http://allegro.pl/listing/search.php...&category=5551
Stary 2009-10-26, 20:48   #3652
obca7
Wtajemniczenie

Ja muszę zobaczyć w siostry szafie czy jakieś halki tam nie ma Jakby była to kłopot z głowy A siostra miałą halke na pewno ale nei wiem czy kupiła czy miała wypożyczoną
Chociaż ja jeszcez sukni nie mam a już myślę o halceKto pójdzie ze mną szukać sukni??? buuuuuuuuuuuuu
Stary 2009-10-26, 20:49   #3653
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A ja za miesiąc się zbiorę w sobie i pojadę wybrać jakąś kieckę ;-)
W ogóle usiedliśmy przed chwilą z TŻ i wypisaliśmy wszystko (mam nadzieję), co trzeba pozałatwiać, zrobiliśmy rozdział pracy na najbliższe dni i zobaczymy, co z tego wyjdzie ;-)
No to zycze powodzenia i owocnych załatwień w sprawie ślubu.
Stary 2009-10-26, 20:51   #3654
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
pokazywałam ale on jest z rozłozonym, niestety nie mam z upietym a tren nie jest zbyt wielki więc upięcie jest fajniejsze i nie przeszkadza
Śliczna

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja muszę zobaczyć w siostry szafie czy jakieś halki tam nie ma Jakby była to kłopot z głowy A siostra miałą halke na pewno ale nei wiem czy kupiła czy miała wypożyczoną
Chociaż ja jeszcez sukni nie mam a już myślę o halceKto pójdzie ze mną szukać sukni??? buuuuuuuuuuuuu
Ja moge isc U mnie halka bedzie wypozyczona gratis do sukni.

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-10-26 o 20:54
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:51   #3655
anesh_
Zakorzenienie

Ale jakoś mnie taka jesienna depresja dopadła.

Dziewczyny jakie robicie sesje poślubne? W sensie w jakim miejscu?
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:53   #3656
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość

Jeszcze nie wiem gdzie, chcialabym nad jeziorkiem jakims
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:55   #3657
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem no- park, rzeczka, plaża nad rzeczką, może jakaś łąka z kwiatami czy plac zabaw- gdzie nas rzuci tam będziemy cykać fotki
Stary 2009-10-26, 21:01   #3658
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

My mamy w parku Nad jeziorkiem i przy wiatrakachKoniki tam jeszcze są, staw, korty tenisowe. coś wymyslimyAle ostatnio widziałam fajne fotki robione na torach. i też mi się podobały
Stary 2009-10-26, 21:02   #3659
certina4
Wtajemniczenie

ja też wyrzuciałam śledzika, kolega podał mi link do instrukcji już chyba ze 3 tyg go nie mam głupie to jak cholera

Cytat:

ja sie nie daję depresji, chociaż ciagle nic mi sie nie chce

ja chcę mieć sesję na lubelskiej starówce, w ogrodzie botanicznym i w dworku naszych znajomych i jeszcze w pałacu w Kozłówce
nie wiem czy wszystko uda się zrealizować, ale starówka i Kozłówka to na bank muszą być

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 21:11   #3660
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:

Jak w dzień ślubu to pewnie wyboru wielkiego nie ma bo ograniczamy się do miejscówki w pobliżu sali weselnej żeby max. na 2 h gości samych zostawić.

Natomiast jeśli jest to sesja w inny dzień to najlepiej pojechać w kilka miejsc. Wtedy lubię jak mi para sama zaproponuje ze dwa miejsca a ja kolejne dwa.
Moje propozycje to zazwyczaj:
1. Związane z koleją (dworzec, wiadukt, na torach itp.)
2. Klasyczne - pod szerokie kadry ( łąki, pole ze zbożem czy rzepakiem, góry itp.)
3. Stylowe wnętrza (knajpa, teatr, filharmonia itd.)
4. Industrialne (fabryka, plac budowy, elektrownia itd.)
5. Miejskie (ciekawe uliczki, zaułki, kamienice itd.)
6. Nocne (wszystko powyższe tylko nocą)

Po za tym nawet jak para wykupi u mnie plener w inny dzień to i tak ją namawiam na krótki plener w dzień ślubu .
Raz poznamy się lepiej a dwa zdjęcia z tego dnia są zawsze trochę inne i zawsze udaje mi się ustrzelić kilka perełek
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości