|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Koshatko dziękuję za oklaski
![]() Magdoleno życzę żeby wszystko ułożyło się dobrze
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, załączam zdjęcie kwiatów które ostatnio przyszły do mnie kurierem.
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie mam ochoty pisać. Wrócę jak będzie lepiej.
|
|
#4444 |
|
Zadomowienie
|
Piękne
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Vibesko za Ciebie też trzymam kciuki
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Wooow ale bukiet!
|
|
|
|
#4446 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Magdolena, Vibeska, mam nadzieję, że szybko się u Was ułoży..
Koniku, piękny bukiet. Orlico, ładne te makijaże, takie kolorowe. Wcześniej pytałam o szampon żurawinowy Barwy ale chyba przeoczyłaś , byłaś z niego zadowolona? On pachnie żurawinami? Wymasowałam się dziś nową syrenką i przeżyłam istny hardcore, wczoraj peeling kawowy, dziś syrenka. Mam teraz takie gładkie ciało. Po masażu wtarłam w siebie jeszcze oliwkę Rebuild - już mam końcóweczkę, może na tydzień zostało. W związku z tym muszę się zaopatrzyć w coś nowego, chyba kupię mleczko oliwkowe z jubileuszowej serii Ziai, kosztuje u mnie 9.90 więc malutko. |
|
|
|
#4447 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4448 |
|
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14936776]Pachnie bosko, ale jak to Barwa - strasznie plącze włosy :s[/QUOTE]
Skoro pachnie żurawiną, to muszę go gdzieś upolować jak zużyję Len i Rumianek Joanny. Ostatnio mam fazę na wszystko co żurawinowe.
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
taaa, nawet wiem kto miał ten gest jeśli chodzi o kwiaty....
|
#4450 |
|
|
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Mój były TZ
ciekawe czego on chce, co???
|
#4452 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14931666]No będę musiała pochodzić po sklepach, aktualnie to TŻ kłóci się z moimi rodzicami, kto mi w ogóle tę kieckę kupi
Też się obawiam trochę tego kupowania w ciemno, ale w Toruniu nie ma za dużo miejsc, gdzie można taką kieckę kupić w dobrej cenie...[/QUOTE]a na ryneczku? tam jest kilka budek w jednej alejce Cytat:
A wymarzyłam sobie taką, bo mama miała prześliczną w takim kolorze i koniec końców założyłam jej sukienkę, a poprawki u krawcowej kosztowały mnie 20 zł co więcej miałam Jedyną na sali zieloną suknię (w tym roczniku przeważały borda i brązy, no iczarne tradycyjne), chyba nawet jedyna w Płocku, bo trochę po studniówce doszły mnie opinie z różnych szkół, że "w Małachu była taka w zielonej kiecce" do tego miałam ... zielone pasemka miało się fantazjeCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14934828]Co do makijażu, ja lubię właśnie krzykliwe kolory. Ostatnio całą powiekę pomalowałam turkusem, w wewnętrznych kącikach dodałam kanarkowy, więc pokryte wyszły ładnie zielonkawe, a pod brwią poziomy pas fioletu, oczywiście granice ładnie roztarte. Zwykle ubieram się na szaro/czarno, więc makijaż, jest jedyną krzykliwą częścią mojego wyglądu, ale myślę, że to nieźle współgra. Ostatnio dowiedziałam się, że młodsze roczniki z mojej szkoły kojarzą mnie jako "tę mroczną z super makijażem" [/QUOTE]U mnie w szkole w życiu by to nie przeszło A ja w Twoim wieku byłam mroczna, ale bez makijażu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-10-27 o 01:09 |
|||||||||
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucę Wam fotkę ze studniówki, a co tam
Chyba nie muszę tłumaczyć, która to ja
|
|
|
|
#4454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A maziać się na wielokolorowo i eksperymentować to zaczęłam pod wpływem Wizażu i filmików z YT dopiero... na początku tego roku Oj późno przyszedł u mnie czas Na co dzień również nie wyjdę z domu niepomalowana Jedynie w dni, gdy mam jogę, mój makijaż jest w neutralnych barwach. Lecę na zajęcia od razu po pracy i nie chcę być jedyną pstrokatą na sali Cytat:
Czy to może Twoja przyjaciółka?
Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2009-10-27 o 07:44 |
||
|
|
|
#4455 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Vibesko
za zmianę sytuacji. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4456 |
|
|
|
|
|
|
#4457 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu zdecydowałam się na jabłkowy na próbę, potem obkupiłam się w Joannę i jak na razie nie wróciłam po Barwę żurawinową.
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam odżywki allesandro. Jak mam paznokcie w gorszym stanie to przez parę tygodni robię tak że nakładam odżywkę przez 5 dni, zmywam i znowu. Nie wolno na odżywkę kłaść lakieru! Bo wówczas szkodliwe rzeczy z lakieru wnikają w płytkę.
Współczuję dziewczyny problemów i złego samopoczucia. Lecę usiąść na poduszce chwilę się skupić i do cioci jadę. Po drodze mam nadzieję nabyć makę himalayi z miodłą bo moja cera oszalała. |
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
A może...
Czy my się może znamy w realu?
|
|
|
|
#4461 | |
|
|
Cytat:
Przy okazji zaopatrzę się też w Glorię. |
|
|
|
|
#4462 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4463 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i potem na zajęcia- wiecznie przemeczony ogólnie przecenienie swoich możliwosci[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14931491]Shpilcia, dosyć mocno natłuszcza, jest bardzo gęsty i treściwy. A co do sukienki - tak, ma koronkę, ale pod spodem oczywiście podszewka [/QUOTE]Hmm więc chyba zmienie zamówienie o ile jeszcze kuzynka nie złozyła ii do tego mleczko waniliowe z YR i będę po kąpieli jak ciasteczko to na moim monitorze było widać jakby cała góra była w koronce ![]() Cytat:
masakra, ja mam obecnie aż 3 kredki i 7 cieni ale mam zamiar sie obkupić w prę kolorów ale tyle co Ty to chyab nigdy nei uzbieram ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4464 |
|
|
|
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fajnie byłoby, gdybyśmy się znały choćby z widzenia Jeszcze nie natknęłam się na Wizażu na nikogo takiego, choć na wszystkich wątkach rzecz jasna nie bywam
|
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Rossmannie zaczęły się pojawiać nowości Ziai ale nierówno. Np w jednym widziałam mydło pomarańczowe a w innym colowe Maziajki.
|
|
#4467 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne postanowienie trzymamy kciuki Cytat:
Też mam aż 1 szt. ale planuje kupić 2 lakier [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14934892]Nawiasem - w galerii na profilu mam "próbki" tych makijaży, choć na pewno nie dorównuję zdecydowanej większości osób, które publikują swoje dzieła na MM.[/QUOTE] Fajniutkie Cytat:
Cytat:
za to nie podobają mi się zaokrąglone ![]() Cytat:
Mój TŻ zawsze sie w łóżku nastawia i mówi "drapanko!" i muszę go drapać aż nie uśnie ![]() Cytat:
mam andzieje że szybko do nas powrócisz w dobrym humorzeCytat:
raz w życiu dostałam bukiet od dawnego wielbiciela wiedział ze nie toleruje pospolitych kwiatów i dostałam ogromny bukiet polnych kwiatów ze słonecznikiem ![]() Cytat:
Też miałam wczoraj peeling kawowy i tarcie rękawicą + oliwka Lipocell też mi sieskończy w tym tygodniu ?Vibesko pojedz czekoladki, wyjdz na spacerek sie dotlenić i uśmiechnij się do siebie ja wczoraj wciagnęłam całą duża chałwę ![]() Kobitki doradzi któraś dobry balsam do suchej skóry który działa podobnie do emolium ale jest tańszy ? czaję sie na serie AA, ale może jest coś lepszego
|
||||||||
|
|
|
#4468 | |||
|
Zakorzenienie
|
w mojej tydzieńtemu jeszcze nie było
muszę luknąćCytat:
sama miałam sukienkę krótką czarną w białe kwadraty z paskiem na biodrach i taki sam wzór na paznokciach do tego żółte rajstopy żółty cień na powiekach i opaskę-koronę z cyrkoniami i włosy spięte i puszczone pokarbowane pasma ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
któraś wizażanka ostatnio też go kupiła i miałam pytać o wrażenia ale zapominam zawszeCytat:
![]() Cytat:
mysle nad prezentem dla mamy i może taki bon byłby fajny ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;14933679] Oprócz tego powinnam złożyć zamówienie na doz, bo potrzebuję glinek, więc dokoptuję do tego kilka rzeczy, min. masło Rebuild, które mi się kończy. Tylko skąd ja na to pieniądze wezmę?... [/QUOTE]Cóż za glinki kupujesz ? Podpinam się pod pytanie bo emolium strasznie drogie wiec odpowiednik by się przydał, do tego gdyby był jeszcze do skóry wrażliwej i alegricznej to byłoby super. |
|||
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedronkowy krem tołpy jest bardzo fajny- jakby odpowiednik serum Eveline tylko ma mniej metholowy zapach i mniej chłodzi, a tak to fajnie sie wchłania, ujędrnia i jest wydajny za 4,99 zł a starczy an 1,5 miesiąca minimumtak emolium cene ma, ale ten efekt, skóra gładka, łokcie nawilżone nawet dwa dni TŻta bratowa też szukała zamienników, bardzo była zadowoloan z Dolivy (ale cena też wysoka) i teraz miała z AA migdałowy balsam i mówiła że nawet nawet, co prawda to nie to samo co emolium al świetnie dał sobie rade- a cena w promocji 9,99 a bez max 14 zł.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

, byłaś z niego zadowolona? On pachnie żurawinami?

ciekawe czego on chce, co???

). Gdy kupowałam, specjalnie szukałam takiej nie "na raz".

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

korepetycje z angielskiego zawsze się znajdą. Jak widze jak moj TŻ pracuje w zagranicznej firmie nierzadko po 10h to też uważam że bycie nauczycielem jest dla kobiety idealnym rozwiązaniam - mało godzin, wakacje, ferie, i zawsze wszytsko mozna na spokojnie ugotować, posprzątać, więc czego chcieć więcej.

Jedynie w dni, gdy mam jogę, mój makijaż jest w neutralnych barwach. Lecę na zajęcia od razu po pracy i nie chcę być jedyną pstrokatą na sali 

)
mam andzieje że szybko do nas powrócisz w dobrym humorze