|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
ja mam popalone konce od prostownicy niestety teraz iwecej siedze w domu wiec nie prostuje az tak duzo najchetniej chcialabym sobie obiecac po nastepnym cieciu ze nie bede prostowac ale to takie trudne |
|
|
|
|
#3752 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
cześć Wam
![]() wybaczcie nie nadrobię ![]() Słońca powiedzcie mi czy coś wiadomo u Kaśki? coś się zmieniło? ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- widzę,że jednak muszę nadrobić bo chyba Szyszynka była suknie mierzyć ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1256589290 w tej wyglądasz pięknie! tylko ten dół nie do końca mi się podoba ,ale góra jest śliczna,ładnie podkreśla Twoją figurkę
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-10-27 o 09:33 |
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Weszłam na onet a tam taki artykuł http://pejzaze.onet.pl/67273,g,1,27,...u,galeria.html Te plaże...rozmarzyłam się z rana |
|
|
|
#3754 |
|
Raczkowanie
|
znalazlam suknie ktora przymierzalam jako pierwsza na modelce
))ja mialam ubrana bez koła i na spodnie ale roznica co ![]() nie podobam sie sobie w niej jakos tak od biedy oczywiscie jest ona na mnie za duzo 2 numery i za dluga Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-10-27 o 09:39 |
|
|
|
#3755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko dół mi nie pasuje jakoś do niej ale góra pięknie a Tobie która najbardziej odpowiada z tych co mierzyłaś? |
|
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się w tej o wiele bardziej podobasz: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1256593600
|
|
|
|
|
#3757 |
|
Zadomowienie
|
![]() Babeczki czy Wy powariowałyście? Widać, że się studia zaczęły bo piszecie jak szalone Zaraz się biorę za nadrabianie, ale chyba chwilę mi zejdzie Ale widzę, że Szyszynka mierzyła prześliczną suknię Bardzo oryginalna! Ślicznie Ci w niej!![]() Co do wódki Madziu to my będziemy najprawdopodobniej kupować gdzieś w listopadzie Pana Tadeusza za 21.58
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-10-27 o 09:45 |
|
|
|
#3758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybieraj tę w której czujesz się lepiej Tak jak szana pisze
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę ta ostatnia suknia na modelce wygląda super, ale na żywo jakoś te koraliki te inaczej wyglądają. O wiele lepiej wyglądasz w tej z welonem i tej białej
|
#3761 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co u Ciebie Centi? ![]() Cytat:
najważniejsze jest jednak to w której ona się najlepiej,najładniej czuła |
||
|
|
|
#3762 |
|
Raczkowanie
|
najbardziej odpowiada mi ta i najlepiej i najpiekniej sie w niej czuje
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie trochę jakby skracała..ale to chyba przez to koło odcięte w połowie
![]() Cytat:
![]() Ta też jest fajna mimo że nie lubię falbankowatych dołów to w tej szyszynka wygląda ekstra
|
|
|
|
|
#3764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ahh marze żeby znowu moja suknie ubrać
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2009-10-27 o 09:56 |
|
|
|
|
#3765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze nosilam wysokie buty ;/ myslicie ze to ecru moga byc złote buty ? |
|
|
|
|
#3766 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moim skromnym zdaniem jednak do Twojej cudnej figury pasuje suknia,która będzie bardziej obcisła na bioderkach ale to tylko takie moje zdanie ![]() Cytat:
![]() to ta,w której czuje się Szyszynka najlepiej ![]() Cytat:
![]() a butki ładne,tez chcę niski obcasik,tak do 4 cm tylko
|
|||
|
|
|
#3767 |
|
Zadomowienie
|
Szanuś
Najbardziej podobają mi się te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1256633524 , http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1256593600 Tylko w tej drugiej inna halka pewnie by była, bo ta się tak dziwnie odznacza ![]() Natomiast ta http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1256632659 mi się już mniej podoba, chociaż może jakby Szyszynka przymierzyła z kołem to robiła by inne wrażenie ale te koraliki na żywo wyglądają inaczej jak na zdjęciu czy mi się tylko tak wydaje?![]() Dziękuję Szanuś, że pytasz ![]() Ze ślubnych rzeczy to ostatnio oglądaliśmy obrączki w Aparcie i się upewniliśmy, że chcemy takie jak planowaliśmy czyli klasyczne, ale nie będziemy kupować w Aparcie. No i wódkę też wkrótce kupujemy. Jejku jak ten czas zaczyna teraz szybko lecieć ![]() A jak tam u Ciebie? Jak studia? Jak samopoczucie?
|
#3768 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3769 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz tez chcialabym bardziej obcisla w bioderkach co by nieco figury pokazac ale ta co mam welon strasznie mnie zachwycila ale nie koncze poszukiwan. Ta moge zamowic nawet miesiac przed slubem
|
|
|
|
#3770 |
|
Zadomowienie
|
Szyszynko miesiąc przed ślubem? To faktycznie masz jeszcze trochę czasu na zastanowienie, mierzenie innych sukni
Ale nie wiem dlaczego Panie Ci powiedziały, żeby raczej ecru, bo w białym też Ci pięknie!Ultraradiola bardzo ładne buciki i w super cenie kupione
|
#3771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pooglodaj, porób zdjęcia a my chętnie popatrzymy co wybrałaś
|
|
|
|
|
#3773 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta która Tobie podoba się najmniej mnie podoba się najbardziej hehe ![]() pewnie ta halka tak odcina dół,że robi wrażenie jakby skracała ![]() ta pierwsza ładna jest ,nie powiem,że nie tylko moim zdaniem Szyszynce lepiej by było w trochę bardziej obcisłej na bioderkach ![]() Cytat:
![]() My też nie chcemy kupować w sieciówkach obrączek ale zobaczymy jak to będzie ,jeszcze nawet nie szukaliśmy i nie wiemy co dokładnie chcemy a jaką wódkę kupujecie? ![]() Na studiach OK ,dużo mam roboty bo ciągle jakieś konspekty ale daję rade tylko pracy ciągle nie mam ![]() jakoś beznadziejnie się też czuję tej jesieni i częściej niż zwykle nawet siadam TŻ na kolanach i się przytulam hehe jak mała dziewczynka ![]() Suknię też niedługo trzeba będzie zamówić a ja nadal nie wiem czego chce ![]() Cytat:
jeśli tę możesz zamówić nawet na miesiąc przed ślubem to poszukaj jeszcze bo może akurat będzie taka co będzie łączyła w sobie wszystkie te elementy jakie u Ciebie wypadają najkorzystniej ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
jak tylko znajdziesz kabelek to wrzucaj bo czekamy na fotki
|
||||
|
|
|
#3774 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.klaudia.com.pl/foto/slubne/24613522Zl.jpg albo http://allegro.pl/item784775628_zlot...e_38_6252.html tylko musi byc paseczek bo beda spadac |
||
|
|
|
#3775 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szana Tobie będzie pięknie w każdej sukni, bo figurkę masz jak modelka! kiedy idziesz na kolejne mierzenie?Kupujemy Pana Tadeusza, to już postanowione ![]() Będziemy trzymać kciuki, żeby praca się szybko znalazła! Szyszynko drugie buciki piękne! Chyba będą pasowały złote do sukni ecru
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-10-27 o 10:21 |
||
|
|
|
#3776 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Widzę, że dzisiaj znowu wałkujecie temat stroju slubnego. Wczoraj było o halkach, dzisiaj buty. Szczęściary, które moga mieć buty na wysokim obcasie. Ja nie zaszaleje, bo tż jest wyższy tylko o 4 cm a z drugiej strony jak będę trochę wyższa to chyba nic się nie stanie nie Mi się mmarzą takie buty żeby były na szerszym obcasie, bo tylko takie mi się w pięty nie wbijają. A w Lesznie z butami bida.
|
#3777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czekamy |
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szyszynko zgadzam się z Centi bardzo Ci ładnie w białym kolorze. Naprawde mi się podoba. A mój TŻcik pojechał do geodety, żeby mu narożniki wyznaczył i chyba zacznie kopać fundamenty .
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3780 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pięknie i te i te z paskiem będzie Ci wygodniej Cytat:
dziękuję Centi Ja myślę,że tyle wódki wystarczy Wam + na mini poprawiny dla najbliższej rodziny+ "trzaskanie szkła" myślimy o 80-90 butelkach ale się zobaczy jeszcze ![]() dzięki za kciuki Cytat:
chociaż nie jedne wysokie obcasy są wygodniejsze od niskich ale i tak wolę nie ryzykować w ten dzień i noc
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.

Chyba ze cos pomylilam