|
|
#2371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak nam swój biuścik zaprezentujesz w ślicznych staniczkach i bluzeczkach to wszystkie tu padniemy z wrażenia ![]()
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-10-26 o 18:08 |
|
|
|
|
#2373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jakaś rozmiarówka lipna
|
|
#2375 |
|
Wtajemniczenie
|
ten caly Triumph jest do bani z rozmiarówka jst ciężko ,a w innych sklepach tez ciezko z miękkimi stanikami, szkoda, ze nie widzalas min wszystkim pan sprzedajacych gdy poprosilam o rade i pomoc w przymierzeniu
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- uslyszalam opinie w sklepie , ze cięzko jest znalezc miekkie staniczki w rozmiarze D i E Tam gdzie mieszkam w UK sa za pare funtów dosłownie 5,6 funa miekkie ,kolorowe, przezroczyste od A do Z
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-10-26 o 18:54 |
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2377 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.padtech.pl/index.php?menu=upiersi swietna stronka
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak trzymaj .A Twój pierwszy sexi staniczek powali na kolana![]() Uleczyłaś mnie dziś tymi fotkami Ale nic mnie nie załamie, dni mijają i coraz bliżej do tego by i moje foteczki cieszyły Wasze i moje oczęta
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dzień dzisiejszy mam 71 cm pod biustem i 98-99 cm w biuście
|
|
#2380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.padtech.pl/index.php?menu=powiekszanie
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A staniczek to mam nadzieję, że Mikołaj przyniesie pod choinkę (cały rok byłam grzeczna ), albo chociaż do buta włożyNo dobrze Ewuś - skoro byłaś grzeczna to może i Tobie Mikołaj te żelki włoży do bucików ![]()
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-10-26 o 20:28 |
|
|
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A jeśli chodzi o to czy mówić komuś czy nie? ja jestem za nie. Moim zdaniem to jest najlepsze rozwiązanie ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
A ja w tym roku, idąc za pomysłem Horo choinkę ubieram w Mikołajki Nie ma innej opcji-6 grudnia choinka będzie u mnie ubrana i to przy samym oknie .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#2383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po pierwsze dziekuje za ksiazke emailową a czy ktos wie mniej tym dluzej zyje
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Sówka już po operacji, głaszcze się po swoich skarbach, ciekawe kiedy sie odezwie. Wie może któraś o której godzinie miała zabieg?
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
. Nie ma nic złego w realizacji własnych pragnień. I nikomu nic do tego. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- AniaaaxDD-jak tam po konsultacji u kardiologa? mam nadzieje, że wszystko dobrze.
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale mam zaległosci
Dzisiaj byłam u kardiologa.. Ogolnie lipa. Ten kardiolog sie chyba wogole nie znal, powiedzial ze nic tam nie ma a jak dowiedzial sie ze w poprzednim badaniu (ktore bylo 2 mc temu)wyszla struna to powiedzial ze nie trzeba jej nawet opisywac ) i jak sie o tym dowiedzial to powiedzial ze nic nie zauwazyl ale w diagnozie napisal "wypadanie platka" ale naprawde powoli trace nerwy.. za niedlugo to chyba zapisze sie do psychiatry bo moje nerwy sa na skraju wyczerpania, ciagle mysle o cyckach ![]() W kazdym razie w czwartek znowu ide na badania do innego kardiologa... Ciekawa jestem jak tam Sówka po operacji, mam nadzieje ze sie jakos trzyma ![]() Pysia nie przejmuj sie o opinie ludzi.. lepiej nic nie mowic bo pozniej będa za duzo o tym mysleć, zazdroscic a potem plotkowac ![]() Ogladajac wszystkie nabytki, stwierdzam ze lepiej brac te wieksze ![]() Agnes u Ciebie nie ma zadnej autostrady Wszystko wygląda ksiązkowo |
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A co stwierdził odnośnie narkozy? widział przeciwwskazania?Miejmy nadzieje, że w czwartek coś się wyjaśni i tym razem trafisz na kompetentnego lekarza. Trzymaj się i nie stresuj-bo to w ekg zaraz widać . Najgorsze jest to, że od tej opini zależy Twoja decyzja o operacji. Rozumiem jakie to ważne dla Ciebie i jak ciężko Ci teraz z tą niepewnością. Miejmy jednak nadzieje, że wszystko będzie dobrze i dostaniesz zielone światło
|
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie się prezentują ![]() 4 miesia ce po op, a wygladają jakby od zawsze były Twoje ostatnia fotka powala ![]()
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tylko pytanie co to jest podszycie kieszeni , kiedy sie je wykonuje itp. Bardzo prosze o odp. Zmykam bo moja dziewczynka sie dzisiaj zatrula biedactwo strasznie wymiotywala , a teraz jakos niespokojnie spi.Odezwe sie jutro rano
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jakie podszycie kieszeni Ci chodzi? Po powikłaniach czy przy zabiegu? Najczęściej sformuowania podszycie kieszeni używa się przy powikłaniach. Np jak za pierwszym razem chirurg zrobił za duzą kieszeń lub zrobił ją krzywo należy ją wtedy podszyć - z jednej strony, lub na dole (jeśli implant był za nisko) , lub od strny moska-w zależności co trzeba korygować. Po takim zabiegu należy przez dwa miesiące nosić w odpowiedniej "pozycji" piersi, tak by implant nie napierał na zszycie.Jak podszycie było na dole kieszeni-unosi się je staniczkiem do góry, jak od strony pachy-zbiera się piersi do siebie itp.. U mnie pewnie będzie trzeba podszyć kieszenie- oby jak najmniej
|
|
|
|
|
#2390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) są ze mną od niedawna to czuję jakby od zawsze były moje , tylko dostały żelki w gratisieNiezmiernie mi miło, że mój biuścik zrobił na Tobie wrażenie i się podoba Jeszcze kilka takich miłych komplementów i wpadnę w samouwielbienie ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze - nie zdiagnozował u Ciebie obecności struny rzekomej Po drugie opisuje, że płatek zastawki (której: dwudzielnej czy trójdzielnej?) wypada, choć on tego nie widzi... Nie rozumiem Z drugiej strony nie jest to możliwe (oczywiście bez ingerencji chirurgicznej), aby tak nagle płatek zastawki przestał wypadać... Czy wcześniej byłaś 2 razy u tego samego kardiologa, który raz stwierdził wypadanie, a potem, że już płatek nie wypada ![]() Na pocieszenie dodam, że ja również mam delikatne wypadanie płatka zastawki mitralnej (choć pewnie to marne pocieszenie )...Koniecznie idź do dobrego specjalisty kardiologa, bo tylko diagnoza postawiona przez takiego lekarza, jak również jego opinia nt. wprowadzenia ciebie w znieczulenie ogólne będzie wiarygodna Szkoda, że nie jesteś z 3 City - mogłabym ci polecić bardzo dobrego kardiologa z Sopotu ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
. Ja też w końcu polubiłam moje odbicie w lustrzeA swoją drogą: żelki...-taka mała rzecz, a cieszy
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-10-27 o 00:12 |
||
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
juz raz chwalilam wasze przody, wiec juz tego nie bede robic ![]() ale tak czytam i czytam to forum ostatnio i na serio zaczynam sie zastanawiac nad op juz poinformowalam mojego chlopaka o tym ze zbieram pieniadze powiedzial oczywiscie ze si enie zgodzi, ale co on tam ma do gadania![]() pozdrawiam |
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Pysia - tylko, że ćwiczyć aktywnie będziesz mogła po minimum 3 m-cach[/QUOTE]
No wlasnie i tu mam problem , ba ja sie doczytalam ,ze juz po 4-5 tygodniach moge powoli wracac do sportu podobnie powiedzial doktorek . Oczywiscie wszystko bardzo powoli i z umiarem.---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Podobnie pisza na tej stronie ktora mi Agnes podala. Niestety já nie wiem o czym mowie, bo jeszcze tego nie przezylam , wiec moze byc i tak , ze nic ze sportu nie bedzie ![]() ![]() Bo moje zdrowie jest warzniejsze Tylko napewno bede chciala po uplywie 5 tyg powoli wrocic do sportu ( zobaczymy czy wszystkie okolicznosci mi na to pozwola) Myslalam , zeby na poczatek zaczac od rowerka stacjonarnego na pol lezaco , tam pracuja tylko nogi , a i pozycja jest wygodna. ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Wracajac jeszcze do tematu sportu to pewnie jak juz bede po op. i bede wiedziela o czym mowicie i jak tp boliZobaczymy po ciazy tez po 2 tygodniach zaczelam delikatny trening , wiec moze i w tym przypadku sie uda , bardzo bym chciala ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Agnes - dzieki bardzo za ta stronke , ciekawe rzeczy tam pisza ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
Chodzi mi o podszycie kieszeni przy zabiegu ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- [QUOTE=MyaDiva;14932991]O tak mi też się taki sportowy staniczek marzy .A jeśli chodzi o to czy mówić komuś czy nie? ja jestem za nie. Moim zdaniem to jest najlepsze rozwiązanie ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- MyaDiva to sobie razem w tych SPORTOWYCH staniczkach pochodzimy to dopiero bedzie fajne uczucie miec sportowy stanik a w nim sliczne piersi Dla takiego uczucia jestem w stanie wszystko poswiecic horo- ten Twoj niebieski topik ![]() ![]() normalnie marzenie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Ooooo kurcze ,ale sie rozpisalam
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-10-27 o 08:49 |
|
|
|
|
#2395 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moich zaleceniach mam zero sportu przez 6 tygodni Po porodzie jest inaczej... tam można od razu, a po op piersi NIE ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
a ja sie tak czuje z moimi... jakby od zawsze razem A w samouwielbienie ( "cyckouwielbienie") wpadaj, jak najbardziej wskazane ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
Sówka chyba o 15 zaczęła stawać sie cycata kobietką ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
tylko jeszcze ich nie masuj
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
tesco... stoisko z odzieżą damską, wieszaczki i... topy - 30 zł, więc jak za darmo, a jakość super
|
#2397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaraz po op . tez sobie sprawie cos takiego
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A napalaj sie A topik polecam... mięciutki, wygodny i bardzo miły dla skóry Do tego zabudowany na pleckach, więc plus na taką pogodę
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze o informacie o podszyciu kieszeni przy zabiegu
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Pysia,
Dziękuję A wracając do ćwiczeń - po ok 5-6 tyg. to będziesz mogła ćwiczyć dolne partie ciała Horo, w 'cyckouwielbienie' powoli wpadam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

a jak dowiedzial sie ze w poprzednim badaniu (ktore bylo 2 mc temu)wyszla struna to powiedzial ze nie trzeba jej nawet opisywac 
biedactwo strasznie wymiotywala , a teraz jakos niespokojnie spi.
(choć pewnie to marne pocieszenie