Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 11:19   #1171
Ravenne
Raczkowanie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Witam

Wielkie GRATULACJE dla Aloy , Malinki i Brombusi

Dzięki za gratki
my już w domu
czy byłam zaskoczona?????????????? szczerze nie bardzo - wiedziałam ze to on ale czy mogłam polemizować z dowodami z usg?
TŻ oszalał ze szczęścia
Iza też szczęśliwa ale bardzo przeżyła cąły moj pobyt w szpitalu i raz ja wyprosila położna z oddziału to wymiotowała w nocy, ale już jesteśmy w domu i myślę, ze będzie ok

poród - bardzo źle się czułam w nocy ze srody na czwartek i stwierdzilam rano że nie ma co ryzykować i czekać do poniedziałku bo nie doczekam, Gin się zgodził i o 11.10 pojawił się Grześ
nie słyszałam co się działo na sali a wiem ze komedia z płcią - pediatra odchyliła nóżke i stwierdził, ze "a co robia tu te jajka miał byc dziewczynka?"
na OJPie przy wybudzaniu (wziełam ogolne znieczulenie bo mam awersje do zzo) powiedział mi że mam syna to pamiętam tylko że stwierdziłam - dobrze może być i syn
wiele nie pamiętam przez narkoze, ale pamietam szczęście TŻ na buzi jak przyszedł do mnie - nie umiał mi powiedziec nic na temat wagi itd, tylko tyle że mamy syna
nie pomyślcie sobie że ja sie nie ciesze Grzesiem ale dla mnie jest to dziecko które równie kocham jak Ize i płeć to tylko płeć
i wiadomo jak zobaczyłąm małego to się zakochałam, choć wcześniej juz go kochałam, ale same będziecie wiedziały po porodzie o czy mówię
złapał cycka moment no tyle tylko że pokarmu mam mało, ale go dokarmiam i dajemy radę
i fakt tak jak pisła Sympatica - choć ja nie wiem do końca bo oceniam to z innej perspektywy - nie czuje się zmęcznia bólu tylko miłość, radoś i przeogromne szczęście

to tak w telegraficznym skrocie

nier wiem kiedy nadrobię wizaz - pewie tylko przelecę
Madziu jeszcze raz gratulacje. Oby z Izunią też było dobrze i wszystko powoli unormowało się u Was

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

No dziewczyny mysle ze powoli trzeba bedzie myslec o załozeniu watku na odchowalni,moze tak z poczatkiem listopada tak jak planowo powinnysmy sie rozpakowywac
Też tak myślę, bo coraz więcej mamuś się pojawia.
Kachula, a mi się dzisiaj śniło, że rodziłaś

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja sie poszlam zdrzemnac i znow bol jak na @

Poczekam jeszcze chwile i zadzwonie do lekarza...
Domi zadzowń, żeby mieć spokój, może to tylko przygotowywanie do porodu, ale może szyjka Ci się skracać, albo rozwarcie robić. Mnie też bolało jak na @ kilka razy przed wizytą, a na wizycie usłyszałam, że mam już rozwarcie.

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
mnie z kolei lapia bole w krzyzu
Znam te bóle, trzymaj się kochana

Ja dzisiaj miałam nockę nawet udaną, pospałam do 10. Teraz czekam bo przyjeżdża moja mama więc się nagadamy

Ja chciałam jeszcze raz zapytać już rozpakowane mamusie, które karmią piersią, jak z Waszą dietą, czy musiałyście dużo potraw wyeliminować? I jeśli tak to czego nie jecie, niby wiem, czego się nie powinno jeść, ale wolę dopytać już powoli doświadczonych

Miłego dnia mamusie
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:23   #1172
kamilla123
Rozeznanie

Cześć dziewczyny!

Brombi Serdeczne gratulacje!!!

Od kiedy Brombusia poszła na porodówkę to mam mniej stron do nadrabiania Mam nadzieję, że szybko ją wypuszczą, a właściwie ich i wstawi te obiecane zdjęcia komody i wózka, no i oczywiście Filipka

Madzia Super, że już jesteście w domu! Też czekamy na zdjęcia Twojego przystojniaka.

Agusia to dla Twojego tż za denerwowanie ciężarnej w 9 miesiącu! Też bym się wkurzyła takimi tekstami

Paczka Mój mały też mi czasami dyskotekę w brzuchu urządza, ale to już ostatnie tygodnie więc damy radę. A poza tym potem pewnie czasami będzie nam nawet tego brakowało
A na kiedy lekarze ci wyliczyli termin porodu, bo coś pisałaś że masz źle wyliczony? W którym tygodniu teraz jesteś?

Miłego dnia!
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:25   #1173
minnie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Dziewczyny z tą płcią mojego Grzesia to Same wiecie, ze byłam na liście niebieska (gin w 23 tygodniu był 100% pewien że to chłopak) ale na 2 usg gin (inny) był pewien, że klejnotów nie ma i dlatego zmieniłam na róż, na ostatnim usg gin tez stwierdził, ze to raczej dziewczynka, ale noga była więc jednoznacznie trudno mu było powiedzieć - jak widac no może się zdarzyć, ze malec się zasłoni i pomyłka gotowa
zresztą wierzcie nawet jeżeli się okarze co innego to i tak Waszych uczuc nie zmieni - i dlatgeo czasem warto poczekac z ciuchami i całym tym malowaniem pokoiku w kolorach róż/niebieski - warto zrobić bardziej dziecięcy niz kierowac się płcią
Madzia a mina Tż-ta po narodzinach syna pewnie bezcenna co??
minnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:29   #1174
domi7ks
Zakorzenienie

Madziawikp zapomnialam sie z Toba przywitac

Ravenne zadzwonilam do lekarza. Mialam miec wizyte 6ego listopada ale ide dzisiaj koło 20, bo kazal mi przyjsc...
Powiedzial, zeby zadnego bolu nie lekcewazyc

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:30   #1175
minnie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość

Ja chciałam jeszcze raz zapytać już rozpakowane mamusie, które karmią piersią, jak z Waszą dietą, czy musiałyście dużo potraw wyeliminować? I jeśli tak to czego nie jecie, niby wiem, czego się nie powinno jeść, ale wolę dopytać już powoli doświadczonych

Miłego dnia mamusie
Ravenne, ja wprawdzie jestem jeszcze zapakowaną mamusią, ale byłam ostatnio u koleżanki, która karmi swoją 3 miesięczną dzidzię i wiem, że ona nie je smażonego,napojów gazowanych i takich cięzkostrawnych rzeczy powodujących wzdęcia typu; kapusta,fasola itp.
Stary 2009-10-27, 11:34   #1176
elalank
Zadomowienie

Dzień dobry

Ja tylko na chwilkę, muszę dziś znów prasować, fuj

Zaharia-ale numer z tą burzą, biedni kreteńczycy pewnie myśleli, że armagedon

Magda- dobrze, że już w domku!
Wiem, wiem, że będziemy kochać niezależnie czy urodzimy chłopca czy dziewczynkę, ale ja chce Córkę już się nastawiłam ale pewnie jakby się okazał jednak syn, to TZ pewnie by oszalał ze szczęścia.

Domi- dobrze, że zadzwoniłaś. Trzymam kciuku, żeby było wszytsko dobrze.

miłego dnia Mamuśki

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2009-10-27 o 11:35
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:46   #1177
gucia6
Zakorzenienie

Dzień dobry mamusie

Domi, dobrze, że zadzwoniłaś do lekarza, przynajmniej będziesz spokojniejsza po wizycie Będę trzymać , żeby wszystko było ok

Agusia, tego swojego tzta musisz koniecznie do pionu doprowadzić. Nie powinien gadać takich rzeczy, nawet jeśli nie byłabyś w ciąży

Tarasia, będę trzymać za twoją wizytę

A u mnie całkiem nieźle. W nocy spać nie mogłam , co chwilę się budziłam, bo mi za gorąco było, albo niewygodnie. Do wc tak często nie musiałam, ale mimo wszystko czuję często parcie na pęcherz, a tam nic nie leci . No cóż, uroki ciąży
Bóli żadnych też nie mam, czym się na razie rozkoszuję
Stary 2009-10-27, 11:49   #1178
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
mnie z kolei lapia bole w krzyzu
Cytat:
Ja sie poszlam zdrzemnac i znow bol jak na @

Poczekam jeszcze chwile i zadzwonie do lekarza...
a Mnie od wczoraj potwornie boli żoładek ,taki kurde dziwny ból ...wypiłam goracą cherbatke i prawie nic nie pomogło (amyślałam ze pomoze bo ja cos ostatnio nie pije nic ciepłego tylko wode

ZAraz sie będe kapciała i w miasto ,sprawy pozałatwiać /rozgladne sie za wózkiem i pójde do sklepu w którym kupowałam łóżeczko bo chce sruby dokupic (mam nadzieje ze dokupie )chciałam wczoraj rozłożyc łóźeczko ale gdzies mi sie sruby zawieruszyły
Stary 2009-10-27, 12:01   #1179
domi7ks
Zakorzenienie

Gucia dziekuje, kciuki sie przydadza
Ja sie boje tej wizyty, martwi mnie ten bol jak na @, poza tym chyba mi brzuch opadl, jak siedze to dotyka mi ud a tak wczesniej nie bylo:/ no i te ruchy Dzidzi tak nisko...oby mnie tylko nei wyslal do szpitala...

Mialam powycierac kurze i pomyc podlogi, ale wole lezec

Asia nie mecz sie sama z łozeczkiem, niech Tz Ci pomoze

Stary 2009-10-27, 12:01   #1180
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Tarasia, będę trzymać za twoją wizytę

a ja za twoją!

Asica a jakie kupiłas łóżeczko?

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:10   #1181
kamilla123
Rozeznanie

Gucia i Domi za wasze dzisiejsze wizyty Dobrze Domi, że zadzwoniłaś do lekarza, a teraz leż i odpoczywaj, kurz może poczekać
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:14   #1182
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Domi- dobrze, że zadzwoniłaś. Trzymam kciuku, żeby było wszytsko dobrze.

miłego dnia Mamuśki
Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Gucia i Domi za wasze dzisiejsze wizyty Dobrze Domi, że zadzwoniłaś do lekarza, a teraz leż i odpoczywaj, kurz może poczekać
dziekuje

Szkoda ze nie mamy auta, a bardzo daleko mamy do gabinetu (jakies 30 min drogi piechota) chyba weźmiemy taksówke, bo chyba nie warto spacerowac teraz

Stary 2009-10-27, 12:19   #1183
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minnie Pokaż wiadomość
Zaraz wybieram się do lekarza szczepić przeciwko świńskiej grypie a przy okazji zalicze sobie spacerek.
U mnie ładna pogoda 12 stopni i słonko.

Miłego dnia dziewczyny
A w ciązy wolno się szczepić???

Cytat:
Madziawikp zapomnialam sie z Toba przywitac

Ravenne zadzwonilam do lekarza. Mialam miec wizyte 6ego listopada ale ide dzisiaj koło 20, bo kazal mi przyjsc...
Powiedzial, zeby zadnego bolu nie lekcewazyc
dobrze Domi że zadzwonilaś. leż dzisiaj. I nie spiesz mi sie z rozpakowywaniem jeszcze za wcześnie...
Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja tylko na chwilkę, muszę dziś znów prasować, fuj

miłego dnia Mamuśki
Ela, nie jestes sama

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Kamila daj znać jak u Was postępy z imieniem będa szly...

Tez trzymam kciuki za wizyty dzisiaj.
A Kachula gdzie?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:30   #1184
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Mialam powycierac kurze i pomyc podlogi, ale wole lezec
Cytat:
Szkoda ze nie mamy auta, a bardzo daleko mamy do gabinetu (jakies 30 min drogi piechota) chyba weźmiemy taksówke, bo chyba nie warto spacerowac teraz
Kurz nie ucieknie, więc lepiej leż, a taksówka też dobry pomysł Będzie dobrze, zobaczysz Nawet jeśli mieliby cię położyć w szpitalu, to lepsze to niż przedwczesny poród

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
A Kachula gdzie?
Pewnie frytki sobie smaży

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-10-27 o 12:31
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 12:31   #1185
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

LEKARZE wyliczyli mi że 37 tydzień zaczyna sie od 26pażdziernika.Czyli od wczoraj jestem w 37 tygodniu ciąży,Jeszcze 3 tygodnie i urodzę chuba że macica zacznie znów szaleć i wypluję go wcześniej.ale to zależy jak to będzie bo macica okropnie szaleje i ciagle mam te skurcze twardnienia brzucha czyli.A jak leżałam to lekarz powiedział mi że do 20 skurczów dziennie moge mieć wiec mam się niebać niczego jak mnie wezmą bóle to mam przyjśc do szpitala już i będzie cc,Chyba że już główke bedzie widać to urodze sn.Wiktor waży 2,500gr,więc malutki jest jeszcze dlatego lekarze mi go podtrzymywali.:cmok :
Stary 2009-10-27, 12:48   #1186
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Pytałam kiedyś o to gina. Powiedział, że jeżeli do tej pory sie nie szczepiłam na grypę to lepiej nie testować w ciąży.

Stary 2009-10-27, 13:17   #1187
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Madziu jeszcze raz gratulacje. Oby z Izunią też było dobrze i wszystko powoli unormowało się u Was

Też tak myślę, bo coraz więcej mamuś się pojawia.
Kachula, a mi się dzisiaj śniło, że rodziłaś

Miłego dnia mamusie
Ja protestuje!!!!jeszcze nie teraz!!!!

Cytat:

dobrze Domi że zadzwonilaś. leż dzisiaj. I nie spiesz mi sie z rozpakowywaniem jeszcze za wcześnie...

Ela, nie jestes sama

Kamila daj znać jak u Was postępy z imieniem będa szly...

Tez trzymam kciuki za wizyty dzisiaj.
A Kachula gdzie?

Kachula narazie podczytuje

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Kurz nie ucieknie, więc lepiej leż, a taksówka też dobry pomysł Będzie dobrze, zobaczysz Nawet jeśli mieliby cię położyć w szpitalu, to lepsze to niż przedwczesny poród

Pewnie frytki sobie smaży

A tam zaraz frytki,mysle co sobie na obiad przyrzadzic ale juz nie frytki ,wczoraj sie nimi objadlam i na jakis czas mam dosc

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Tarasiu fotki brzuchola prosimy wrzucac tez u nas na wateczku
śliczny brzuszek juz masz

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Flower a Ty jak sie czujesz?ty masz termin tak jak ja i Aga wiec juz lada dzien

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 13:24   #1188
minnie
Raczkowanie

Cytat:
dziekuje

Domi, trzymam kciuki za wizytę.
Oby wszystko było dobrze i dzidzi nie spieszyło się na świat.
Nasze dzieciaczki mają jeszcze trochę czasu.

Cytat:
Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
Pytałam kiedyś o to gina. Powiedział, że jeżeli do tej pory sie nie szczepiłam na grypę to lepiej nie testować w ciąży.
No to u mnie widocznie jest inaczej, bo będąc w piątek na wizycie kontrolnej sam lekarz zaproponował mi szczepionkę na grypę. Zapytałam go nawet czy to konieczne, na co odpowiedział, że on by zalecał.Także w piątek miałam szepionkę na grypę, a dzis miałam mieć na świńską grypę(ciężarne szczepią w pierwszej kolejności), niestety jeszcze im nie dowieźli.W poniedziałek kolejne podejście-mam nadzieję, że tym razem już będzie udane.

Cytat:
Napisane przez paczka22 Pokaż wiadomość
LEKARZE wyliczyli mi że 37 tydzień zaczyna sie od 26pażdziernika.Czyli od wczoraj jestem w 37 tygodniu ciąży,Jeszcze 3 tygodnie i urodzę chuba że macica zacznie znów szaleć i wypluję go wcześniej.ale to zależy jak to będzie bo macica okropnie szaleje i ciagle mam te skurcze twardnienia brzucha czyli.A jak leżałam to lekarz powiedział mi że do 20 skurczów dziennie moge mieć wiec mam się niebać niczego jak mnie wezmą bóle to mam przyjśc do szpitala już i będzie cc,Chyba że już główke bedzie widać to urodze sn.Wiktor waży 2,500gr,więc malutki jest jeszcze dlatego lekarze mi go podtrzymywali.:cmok :
Paczko trzymam aby Wiktorek jeszcze troche poczekał w brzuszku.A Ty się nie denerwuj, na pewno nie jest Ci łatwo, ale to już końcóweczka.Jeszcze trochę i będziesz miała swojego skarba przy sobie a wtedy na pewno wynagrodzi ci wszystkie kopniaczki.

Cytat:
Ja protestuje!!!!jeszcze nie teraz!!!!

Kachula narazie podczytuje

A tam zaraz frytki,mysle co sobie na obiad przyrzadzic ale juz nie frytki ,wczoraj sie nimi objadlam i na jakis czas mam dosc

Ja ostatnio mam takiego leniwca, nawet mi się obiadów nie chce robić.
Dobrze,że mój Tż nie jest w tej kwestii zbyt wymagający.
A ja jakoś sama nie wiem już co mam jeść ,prawie po wszystkim mam zgagę.Dobija mnie to już.I było i mleko i migdały i bułka tarta-nic nie pomaga.Alugastrin, rennie też nie bardzo.
Jedynie co mnie ratuje to gumy miętowe-ale mam ich juz powoli dość.
no nic ponarzekałam sobie troche...ale wiem,że tu mnie zrozumiecie.

A tak dla poprawy humoru, obfoce zaraz moje ostatnie zdobycze dla mojego Szkrabika i się troche pochwale.
Stary 2009-10-27, 13:25   #1189
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
-
Tarasiu fotki brzuchola prosimy wrzucac tez u nas na wateczku
śliczny brzuszek juz masz
niech ci będzie
nasz dzisiejszy 32+5

Stary 2009-10-27, 13:26   #1190
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez minnie Pokaż wiadomość
No to u mnie widocznie jest inaczej, bo będąc w piątek na wizycie kontrolnej sam lekarz zaproponował mi szczepionkę na grypę. Zapytałam go nawet czy to konieczne, na co odpowiedział, że on by zalecał.Także w piątek miałam szepionkę na grypę, a dzis miałam mieć na świńską grypę(ciężarne szczepią w pierwszej kolejności), niestety jeszcze im nie dowieźli.W poniedziałek kolejne podejście-mam nadzieję, że tym razem już będzie udane.
no proszę, co kraj to obyczaj.
czekamy na foty

Stary 2009-10-27, 13:32   #1191
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
niech ci będzie
nasz dzisiejszy 32+5
ślicznie wyglądasz

tu kochane wstawiam drugą zmianę pościeli dla niuni ta jest lepszej jakości niż poprzednia no ale też dużo droższa
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 13:32   #1192
flowerspower
Raczkowanie

Na początku gratuluje wszystkim świeżo upieczonym mamusiom i życzę dużo zdrówka i radości dla was i dla waszych pociech.

Ja właściwie termin mam na 11 listopada bo miałam źle wyznaczony więc jeszcze 2 tygodnie. Co do samopoczucia to różnie bywa bo bardzo bolą mnie plecy i żebra, a mały jak się prostuję to tak głową ciśnie do góry, że oddychać nie mogę i ogólnie to już tam nie ma miejsca. Mam codziennie nieregularne skurcze ale nad tym już przeszłam do porządku dziennego bo nie bolą aż tak bardzo. To tyle odnośnie fizycznych odczuć

Psychicznie gorzej bo jakiegoś mam doła i w ogóle wszystko mnie wpienia, wieczny bałagan w domu bo zanim ja zdążę posprzątać ( a robię to na raty żeby wytrzymać w dwupaku do środy bo muszę jeszcze parę rzeczy załatwić) to mój kochany TŻ już zdąży robić bałagan i czasami to chętnie bym go udusiła.

I ogólnie to cytam was codziennie ale jakoś nie mam weny do pisania. Ale całym sercem jestem wami.

A jak wcześniej się nic nie zacznie to idę rodzić 9 listopada.
flowerspower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 13:40   #1193
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
niech ci będzie
nasz dzisiejszy 32+5
Super wyglądasz

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
ślicznie wyglądasz

tu kochane wstawiam drugą zmianę pościeli dla niuni ta jest lepszej jakości niż poprzednia no ale też dużo droższa
Śliczna

Cytat:
Napisane przez flowerspower Pokaż wiadomość
Na początku gratuluje wszystkim świeżo upieczonym mamusiom i życzę dużo zdrówka i radości dla was i dla waszych pociech.

Ja właściwie termin mam na 11 listopada bo miałam źle wyznaczony więc jeszcze 2 tygodnie. Co do samopoczucia to różnie bywa bo bardzo bolą mnie plecy i żebra, a mały jak się prostuję to tak głową ciśnie do góry, że oddychać nie mogę i ogólnie to już tam nie ma miejsca. Mam codziennie nieregularne skurcze ale nad tym już przeszłam do porządku dziennego bo nie bolą aż tak bardzo. To tyle odnośnie fizycznych odczuć

Psychicznie gorzej bo jakiegoś mam doła i w ogóle wszystko mnie wpienia, wieczny bałagan w domu bo zanim ja zdążę posprzątać ( a robię to na raty żeby wytrzymać w dwupaku do środy bo muszę jeszcze parę rzeczy załatwić) to mój kochany TŻ już zdąży robić bałagan i czasami to chętnie bym go udusiła.

I ogólnie to cytam was codziennie ale jakoś nie mam weny do pisania. Ale całym sercem jestem wami.

A jak wcześniej się nic nie zacznie to idę rodzić 9 listopada.
Twój młody jest główką do góry? Czyli będziesz miała cc?

A tzta ochrzań, bo przecież jak maleństwo będzie już z wami to będzie musiał cię jakoś odciążyć, a nie że wszystko na twojej głowie
Stary 2009-10-27, 13:40   #1194
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
ślicznie wyglądasz

śliczna pościelka.
A gdzie kupowałaś swoje łóżeczko i jaka to firma?
U mnie się wczoraj okzało, że nie dostanę łóżeczka od kuzynki i muszę szybko czegoś szukać. ja jak zwykle nie moge sie zdecydować a to twoje wygląda dość solidnie!
Cytat:
Napisane przez flowerspower Pokaż wiadomość
kopnij go w dupkę i niech sprzata. Tobie też należy się chwila wytchnienia bo za moment zostaniesz mamą a to dopiero są obowiązki!

Stary 2009-10-27, 13:40   #1195
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam mamusie cos dzis nie mam bardzo weny do pisania, czytam was tylko troszke.

Domi dobrze ze zadzwonilas do lekarza i ze idzies na wizyte, trzymam kciuki

Tarasia śliczny brzusio

Ja dzis zaczynam 38 tydzien rany juz tak niedlugo mi zostało

A ja tak jak obiecalam to wklejam zdjecia plyteczkec co nam panowie ukladali

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 13:50   #1196
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
śliczna pościelka.
U mnie się wczoraj okzało, że nie dostanę łóżeczka od kuzynki i muszę szybko czegoś szukać. ja jak zwykle nie moge sie zdecydować a to twoje wygląda dość solidnie!

kopnij go w dupkę i niech sprzata. Tobie też należy się chwila wytchnienia bo za moment zostaniesz mamą a to dopiero są obowiązki!
oj nie powiem jaka firma łóżeczka bo to kupione od koleżanki ale ona bardzo dużo za nie płaciła 400zł bez materacyka ale solidne jest naprawdę warto było je od niej wziąć.
A ty na pewno coś znajdziesz fajnego
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 13:58   #1197
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Ale zazdroszczę.
Zawsze chciałam mieszkać w domku... niestety to nie na naszą kieszeń
ale zawsze można pomarzyć

Stary 2009-10-27, 13:59   #1198
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Witam mamusie cos dzis nie mam bardzo weny do pisania, czytam was tylko troszke.

Tarasia śliczny brzusio

Gratulacje kolejnego tygodnia

A mieszkanko boskie

Cytat:
śliczna pościelka.
Jeśli mogę polecić, to polecam to łóżeczko. Jest porządnie wykonane i solidne. U mnie stoi co prawda bez kółek
http://www.allegro.pl/item790876694_...wyprzedaz.html
Stary 2009-10-27, 14:05   #1199
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:

Tarasia śliczny brzusio

Pietrusia gratuluje 38 tygodnia

Pieknie bedziecie mieli w tym swoim domku kochana

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

A ja leze sobie pod kocykiem i normalnie przysypiam,ciagle tylko bym spała

No i zapomnialam mowic Gucia Domi Tarasie trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 14:16   #1200
flowerspower
Raczkowanie

Tak będę miała cc i w sumie nawet się cieszę i czuję się spokojniejsza niż jakbym miała rodzić naturalnie.
flowerspower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości