Zelixa, cz. II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-22, 12:19   #421
Agucha79
Przyczajenie

Dot.: Zelixa, cz. II

No laseczki trzymam za was kciuki Póki co u mnie na razie efektów nie widać,ale jeszcze się nie poddaje.
Agucha79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-22, 13:26   #422
lesia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1969joanita Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że to minie,jestem 2 raz na zelixe,za pierwszym razem zaczynałam od zelixy 10 dopiero po 2 m-cach lekarz przepisał mi 15 i nie miałam skutków ubocznych od samego początku a teraz jak po operacji tarczycy przytyłam bardzo dużo to zaczełam od zelixy 15 i przez pierwszy tydzien nie za dobrze się czułam ale to mineło,teraz jest ok. Tylko to spanie mnie troche dobija ale u mnie to może by po operacyjne,melisa mi pomaga i mysle że tobie też pomoże. Jest to twoja pierwsza kuracja odchudzająca? Ja walcze z moimi kilogramami całe życie,poprzednie odchudzanie z zelixa kierowało mnie już na dobrą droge w pozbywaniu sie kilogramów ale dopadła mnie choroba tarczycy i załamałam sie a u mnie stres robi dziure w żołądku moge jesc bez opamiętania,jak pogodziłam się z tym że muszę poddac się operacji to wyskoczyły problemy z hormonami po operacyjne. Ale teraz jestem na dobrej drodze do pozbycia sie kilogramów Pozdrawiam.

Hej Hej Dziewczynki!!

dziś 3 dzień z zelką!!
Noc w porównaniu z poprzednią wyglądała cudownie.
Wypiłam meliskę i zasnęłam o 21 z minutami i spałam dziś do 8 lecz na wszelki wypadek wzięłam dziś połówkę 15mg i jutro też bo być może organizm dostał od razu za dużą dawkę i dlatego nie mogłam spać.
Jestem dziś w dobrym nastroju
Korci mnie żeby wejść na wagę!!!ale nie wejdę bo nie ma w niej baterii i dobrze...

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez marzena19791979 Pokaż wiadomość
Mnie to się wydaje,że dużą rolę odgrywa też podejście psychiczne i nastawienie.Fakt,tabletki pomagają i to bardzo,ale przede wszystkim trzeba bardzo chcieć i wierzyć,że da się radę. Moja przyjaciółka zaczęła brać Zelixe i po 2 tygodniach się zniechęciła,bo nie było jeszcze żadnych efektów

Święte słowa!!!!!!!

Psychika i nastawienie to jest 50% sukcesu!!!
Głowy do góry a waga w dół.
lesia84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-22, 17:52   #423
marzena19791979
Przyczajenie

Dziewczyny a jak to u Was jest z wypróżnianiem? Bo ja zawsze mialam z tym ogromne problemy,tzn nie od zawsze a po ciąży,zresztą tak jak z wagą Czasem bywalo tak ,że nie odwiedzalam toalety przez 5-6 dni.W grudniu zaczelam pić senes i teraz jest ok,bo bez tego ani rusz... A co do wazenia,to zawsze z rano,po wstaniu z łóżka.
marzena19791979 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-22, 18:44   #424
Agucha79
Przyczajenie

Wiecie co mój mąż własnie powiedział ... wiesz kotuś chyba chudniesz,bo nie słychać już jak schody pod Tobą skrzypią Udusze kiedyś tego drania.

Wskoczę na wagę jak skończe pierwszy listek,a co do wypróżniania ja osobiście nie mam z tym problemów,mam nadzieję że niedługo Twoje dolegliwości miną
Agucha79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-22, 19:57   #425
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Dziewczyny a jak to u Was jest z wypróżnianiem? Bo ja zawsze mialam z tym ogromne problemy,tzn nie od zawsze a po ciąży,zresztą tak jak z wagą Czasem bywalo tak ,że nie odwiedzalam toalety przez 5-6 dni.W grudniu zaczelam pić senes i teraz jest ok,bo bez tego ani rusz... A co do wazenia,to zawsze z rano,po wstaniu z łóżka.
Może wypij codziennie wieczorem kefir naturalny??Mi to pomaga
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-22, 20:47   #426
monata
Przyczajenie

Ja nigdy nie miałam problemów z wypróznieniem się. Dopiero po rzuceniu palenia pojawiły sie małe kłopoty, ale to szybko sie to unormowało.
monata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-22, 21:26   #427
marzena19791979
Przyczajenie

Kefir,jogurt,czy kawa,to na mnie nie dziala,tylko ta herbata mi pomaga,pije ja codziennie wieczorem.
Stary 2009-10-22, 22:02   #428
Sylwiana29
Przyczajenie

Ja też nie miałam wcześniej problemów z wypróżnianiem ale rzeczywiście zelixa dała się tu we znaki. I też wymyślalam różne cuda( kefiry, figury, inne cuda) a teściowa pokazała mi pewien środek- nie wiem czy dobrze napiszę- DUPHALAC i dla mnie bomba. Piję go na wieczór a rano leciutka jak piórko. I też nie codziennie tylko jak zajdzie potrzeba. Cena za 150 ml ok. 11 zł.
Sylwiana29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-23, 12:17   #429
Titona
Przyczajenie

Witajcie! Dla mnie Zelixa 15 (bo taką właśnie brałam) jest świetna. Zero skutków ubocznych. W ciąży przybyło mi 20 kg. Normalnie warzyłam zawsze 60 kg a potem na koniec ciąży 80 (jest różnica :p). No i zostało ciągle 74 więc myślę sobie muszę w końcu z tym coś zrobić. No i zaczęłam "przygodę" z Zelixa" udało mi się bez żadnych problemów zgubić 12 kg z czego jestem bardzo zadowolona. Głównie z komentarzy innych :wow ale zmiana super wyglądasz" to bardzo miłe niż "troszkę Ci się przytyło" itp.... Podniosło mi to pewność siebie i czuję się znacznie lepiej.
Titona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-23, 15:58   #430
monata
Przyczajenie

87,1 15-cie dni temu bylo 92,6, wiec schudłam 5,5 kg !!!!!!!!!
Stary 2009-10-23, 23:11   #431
lesia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monata Pokaż wiadomość
87,1 15-cie dni temu bylo 92,6, wiec schudłam 5,5 kg !!!!!!!!!

klask i:gratulacje !!!

Ja też nie mogę się doczekać pierwszych ubytków...
nie wiem czy to możliwe ale wydaje mi się, że troszkę mniej mam na udach cellulitu. Czy to możliwe po 4 dniu???

Napiszcie co tam kochane zajadacie bo mnie ta dieta robi się monotonna.

Jak na razie wszystko OK....Powodzonka
Piszcie częściej...co u Was
Stary 2009-10-24, 12:50   #432
marzena19791979
Przyczajenie

Dziś na wadze wyskoczyło mi 65.00 kg! Moja radość nie zna granic! Właśnie wróciłam z zakupów-dżinsy rozmiar 10!
Wczoraj zrobiłam remanent w szafie i... odłożyłam 4 pary spodni materiałowych i 5 par dżinsów - wszystkie w rozmiarze 12 i 14 To nie samowita motywacja!
Zostało mi do zrzucenia jeszcze 5 kg.
Stary 2009-10-24, 13:12   #433
lesia84
Raczkowanie

Cytat:
Kefir,jogurt,czy kawa,to na mnie nie dziala,tylko ta herbata mi pomaga,pije ja codziennie wieczorem.

Ja piję dodatkowo herbatki system slim figura 1.spalanie i po tym idzie jak z płatka
Stary 2009-10-24, 13:38   #434
marzena19791979
Przyczajenie

Bo tam chyba tez jest senes,a on działa przeczyszczająco
Stary 2009-10-24, 14:31   #435
lesia84
Raczkowanie

skład herbata Pu-erh 50% liście mate, nasiona guarany 8%, koszyczek rumianku, liść mięty pieprzowej,wyciąg suchy z Garcinia cambogia zawierający 60% HCA6%, owoc kopru włoskiego, owoc anyżu
Stary 2009-10-24, 22:26   #436
19patka88
Raczkowanie

Witam was drogie zielinki ja jesten na zelixie 15mg juz 27 dni i 4,5kg mniej,tak mało poniewaz nie cwicze nic,tylko ograniczyłam jedzonko,nnie jem słodyczy,chleba,smazonego ,nie pije napojów kolorowych gazowanych,jeszcze tylko 13kg do moich upragnionych 60kg przy wzroscie 160 :/ mam takie pytanko,moze któras z was stosowała diete proteinowa i do tego zielixe,bo nie wiem czy tak mozna a duzo naczytalam sie o tej diecie i zamierzam ja zaczac stosowac tylko własnie nie wiem czy juz od teraz jak biore zelixe czy po skonczeniu 3-miesiecznej kuracji?
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 09:51   #437
witaaminkaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
Witam was drogie zielinki ja jesten na zelixie 15mg juz 27 dni i 4,5kg mniej,tak mało poniewaz nie cwicze nic,tylko ograniczyłam jedzonko,nnie jem słodyczy,chleba,smazonego ,nie pije napojów kolorowych gazowanych,jeszcze tylko 13kg do moich upragnionych 60kg przy wzroscie 160 :/ mam takie pytanko,moze któras z was stosowała diete proteinowa i do tego zielixe,bo nie wiem czy tak mozna a duzo naczytalam sie o tej diecie i zamierzam ja zaczac stosowac tylko własnie nie wiem czy juz od teraz jak biore zelixe czy po skonczeniu 3-miesiecznej kuracji?
Gratuluje tak dobrego wyniku. Co do diety proteinowej to osobiście jej nie polecam. Pytanie czy jesteś w stanie być na tej diecie do końca życia?? Jest to dość drastyczna dieta, której nie należy łączyć z zelixą. Jeżeli chcesz już ją stosować to po kuracji z zelixą, szkoda tak na wstępie niszczyć organizm. Na tej diecie omal się nie przekręciłam, dwa tygodnie i wylądowałam w szpitalu. Przyjaciółka w drugim tyg zemdlała. Decyzja należy do ciebie, ale musisz sie liczyć z tym że po zaprzestaniu zelixy i po osiągnięciu wymarzonej wagi, diety tej nie wolno przerywać bo kg wrócą z dwojoną siłą.
Powodzenia.
BMI - 35,34

107, 99, 94, 93, 92,91,90, ............ 70
witaaminkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 21:36   #438
angelak86
Raczkowanie

.

Edytowane przez angelak86
Czas edycji: 2013-11-02 o 00:28
angelak86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 21:48   #439
lesia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelak86 Pokaż wiadomość
Witam Jestem tu nowa wiec moze na poczatek powiem o mojej sytuacji.
U mnie jest spory problem bo nadwaga jest dosc duza Przy wzroscie 163 waze 84 kg (( to straszne. przytylam tak przez tabletki anty Zmienialam je 2 razy ale ciagle przybywalo mi kilogramow. Teraz zaluje ze nie odstawilam ich jak zauwazylam co sie dzieje- ale trudno stalo sie i juz jest za pozno. Przerwalam brac anty w tamtym miesiacu. Pamietam jak W styczniu wazylam 60 kg nosilam ciuszki w rozmiarze 38 a teraz?? 42/44. Pare dni temu lekarz przepisal mi zelixe 10 na poczatek. Dzis wzielam 2 tabletke i musze przyznac ze stracilam apetyt- 1 posilek dziennie w zupelnosci mi wystarcza )) Skutkow ubocznych jak na razie nie widac )) Mam nadzieje ze w ciagu pol roku uda mi sie zrzucic ze 20 kg. Wiem ze moj znajomy bez zadnych cwiczen ani jakiejs specjalnych-tortur (biorac tabletki mial mniejszy apetyt) w ciagu 4 miesiecy schudl 25 kg.
Hej

ja przez pierwsze dwa dni też nie czułam głodu...dziś jest chyba 6 dzień i już czuję jak ssie mnie w żołądku pije 3 kubek herbaty żeby złagodzić głód...dziś się ważyłam nie wytrzymałam do końca listka 2kg mniej
pisałam już wcześniej ale nikt nie napisał jakie diety stosujecie...
buźka
Stary 2009-10-25, 23:42   #440
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

U mnie to już 51 dzień i minus 12kg.Moja dieta????Pięć posiłków dziennie zazwyczaj:
1** śniadanie to np. owsianka z szklanka mleka 1,5% 4łyżki płatków górskich do tego owoc(oprócz banana i winogron) lub chudego twarogu lub bez dodatków z ziołami.Albo 1 kromka razowca z wędliną z drobiu plus warzywka pomidor,ogórek świeży lub kiszony,papryka sałata rzodkiewka takie na jakie mam ochotę.
2 **śniadanie to np.jogurt naturalny do tego owoc,wieśniak do tego pieczywo chrupkie 2 sztuki plasterek wędliny drobiowej.
3**Obiad to np. mięso z kurczaka,indyka bez skóry ryba dorsz,panga,mintaj,sandac z,sola ewentualnie chuda wołowina z wieprzowiny tylko schab.Przyrządzam to na patelni teflonowej na wodzie.Do tego może być makaron razowy 30sztuk,dwa małe ziemniaki lub pół torebki kaszy pęczak lub ryżu parabolicznego do tego warzywa jakie chcę oprócz strączkowych,kukurydzy i marchwi gotowanej.Może być marchew surowa z jabłkiem,brokuły,kalafior ,fasola szparagowa,pomidory.ogórk i....
Zupy jem bez zasmażek śmietany i gotowane tylko na drobiu bez skóry.
4**podwieczorek to mały owocowy jogurt lub owoc
5**kolacja to np. pół puszki tuńczyka z ugotowanym jajkiem plus pomidor lub inne warzywo,puszka szprotek w pomidorach,połowa wędzonej makreli z ogórkiem kiszonym,duży kefir,kromka razowca z chudą wędliną czy chudy twarożek ze szczypiorem.
Naprawdę można pojeść no i nie słodzę i bardzo ograniczyłam sól.Używam ziół.Piję 1 litr zielonej herbaty nie piję soków typu kubuś czy caprio bo to jest słodzone a soki bez cukru rozrabiam pół na pół z wodą piję za to soki warzywne i pomidorowe.Nie jem słodyczy, białego pieczywa, mącznych produktów, masła ,margaryny.Nie zabielam zup nie jem sosów nic smażonego.Do sałatki dodaję tylko małą łyżeczkę oliwy z oliwek.Jak mam ochotę na coś słodkiego to jem owoce jabłka gruszni,dwa razy w tygodniu pozwolę sobie na parę orzechów laskowych.I jeszcze jedna ważna sprawa gotuję wszystko al dente warzywa na chrupko makaron przelewam dużą ilością wody.Zelixa spowodowała u mnie całkowity brak apetytu alę moja dietetyczka powiedziała że jak nie będę jadła to schudnę a potem dwa razy tylę przytyję lub wpadnę w anemię więc pichcę sobie osobno i czuję się fantastycznie do niczego ,mnie nie ciągnie.Moja dieto to 1200-1300 kalorii.Wolę chudnąć 6 miesięcy zdrowo niż 3 szybko i zrujnować sobie zdrowie.Zaliczam też spacer z psem i pół godziny ćwiczeń.Mam nadzieję że pomogłam w razie pytań piszcie.

Edytowane przez justynka333
Czas edycji: 2009-10-25 o 23:44 Powód: literówka
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-26, 16:36   #441
ewciap1986
Przyczajenie

witam was dziewczyny.
jestem tu pierwszy raz i postanowilam podzielic sie swoim problemem.
zawsze mialam problemy z waga i za czasow szkolnych nie bylam dobrze traktowana przez rowiesnikow.moja waga byla zawsze 65-68 kg.gdy mialam 19 lat z powodu zawodu milosnego i przez palenie papierosow (palilam juz wczesniej) zjechalam do 60 kg i czulam sie wtedy poprostu cudownie.wtedy tez poznalam mojego obecnego meza.dla niego rzucilam palenie,akceptowal mnie taka jaka jestem i oboje lubilismy jesc-glownie slodycze.po 2,5 roku doprowadzilam sie do takiego stanu ze wazylam 81 kg przy wzroscie 167.wczesniej to mi tak to nie przeszkadzalo poniewaz ukochana osoba mnie akceptowala,nie slyszalam ciagle jaka to ja nie jestem gruba.ale w pewnym momencie powiedzialam dosc-zle sie czuje sama ze soba,w nic sie nie mieszcze i jak patrze na swoje cialo to mi sie plakac chce.zaczelam od tego ze przestalam jesc kolacje i slodycze.po dwoch tygodniach pomyslalam o alli.moja przyjaciolka jest farmaceutka i zapytalam ja o opinie.odradzila mi to ale za to polecila zelixe.no i sprobowalam,lekarz mial watpliwosci czy mi to przepisac ale nigdy na nic nie chorowalam wiec dal mi recepte narazie 10mg i 30 sztuk.waze sie zawsze w piatek rano,mam za soba 24 tabletki i waga spada regularnie-2 kg na tydzien.tak jak przed stosowaniem tabletek nie jem kolacji ani slodyczy-czasami zrobie wyjatek ale to zdazylo sie kilka razy.oczywiscie moja wymazona waga to 60 i chcialabym do konca roku ja osiagnac-na szczescie maz mnie wspiera wiec tez jest latwiej
ewciap1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-26, 22:54   #442
Sophiee123
Przyczajenie

Witam dziewczynki!
Jestem tu po raz pierwszy.
Od tygonia zaczeŁam ostrą walkę z nadwagą.
Rok temu urodziŁam bliźnieta. Podczas ciąży i kilka mięsiecy po przytyŁam 18 kilo. Do tego mam spory brzuszek(cholerna cesarka). Walczyam już na różne sposoby, ale nie szŁo jakoś
Od ssześćiu dni jestem na Zelce. Skutki uboczne: przez pierwsze 3 dni bolaŁa mnie gŁowa i na dŁoniach miaŁam pokrzywkę. Teraz jest ok-objawów brak. ZgubiŁam już prawei dwa kilo, choć zauważyŁam, że ostatnio coś tępo spadania na wadzę się spowolniŁo-mam nadzieję, że to chwilowe i że uda mi się osiągnąć takie wyniki jak WY.
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swego grona.
pozdrawiam
Sophiee123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 12:33   #443
angelak86
Raczkowanie

.

Edytowane przez angelak86
Czas edycji: 2013-11-02 o 00:29
angelak86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 13:38   #444
Moni_84
Przyczajenie

Angry Dot.: Zelixa, cz. II

A ja już mam dosyć tego odchudzania. Ubyło mi z 13 kg i jakoś nikt tego nie zauważył ! Żadnych komentarzy typu :" Super wyglądasz, ale schudłaś". Dowiedziałam się tylko, że mi piersi zmalały. Ale komplement
Moni_84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 19:41   #445
Kozulka19
Przyczajenie

Smile Dot.: Zelixa, cz. II

Witam jestem tu nowa moja historia z zelixą15 zaczeła się dokładnie miesiąc temu i są już efekty nie wiem ile dokładnie ale około 7,500kg.żadnych skutków ubocznych nie miałam tylko suchość w ustach.Na początku oczywiście brak apetytu i odżucenie od słodyczy ale około 9 dni temu zaczeło się wieczorem lekkie ssanie czyli czuje głód i nie wiem czy to leki przestaja działac czy to minie i znowu będzie brak apetytu.Staram się jeśc 3/4 posiłki dziennie i po 19 nie jadam.prosze napiszcie czy którejś wrócił głod i czy to mineło przy zelixie bo nie wiem czy zaczynac nowe opakowanie skoro niedziałają na mnie:
Kozulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 19:45   #446
monata
Przyczajenie

Witam po przerwie!
W sobote troche nagrzeszyłam a raczej dużoale chyba wiekszym grzechem byloby nie wypicie kieliszka i nie spróbowanie własnego trotu, wiec sobie wybaczam i mam nadzieję że Wy też mi wybaczycie .
Dzisiejsze menu:
połtorej bułeczki z sałata, szyneczką i ogórkiem
1 jabuszko
mała miseczka pomidorówki
i..... pare kopytek

Moni_84 mi też piersi spadły ale to dobrze.Wchodze w swoje "stare" staniki które było mi zal wyrzucić, nic mi nie wypływa i wszystko fajnie leży

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Kozulka19 o której połykasz tabletkę? Ja od niedawna biore ok. godz. 14 i mam na wieczór spokój. Prędzej brałam zaraz po obudzeniu sie i wieczorkim doczywałam głód
Stary 2009-10-27, 20:14   #447
fiolusiek
Zakorzenienie

monata to jest dla ciebie dieta czy glodowka? bo jak dla mnie szybka droga do tycia ale twoj wybor.
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-27, 21:01   #448
witaaminkaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Moni_84 Pokaż wiadomość
A ja już mam dosyć tego odchudzania. Ubyło mi z 13 kg i jakoś nikt tego nie zauważył ! Żadnych komentarzy typu :" Super wyglądasz, ale schudłaś". Dowiedziałam się tylko, że mi piersi zmalały. Ale komplement
a może poprostu ci zazdroszczą, że ty tak chudniesz w oczach, masz silną wolę a oni nic.
U mnie było podobnie, pracowałam na zmianie z kolegą (ku niezadowoleniu męża), który co tu mówić jest przystojny ale jego waga pokazuje coś ponad 110 kg. Więc po moim urlopie mimo iż przytyłam usłyszałam od kolegi że chudne w oczach. Doprowadziło mnie to do łez, bo po 2 tygodniach laby przytyłam 7 kg, nie mieściłam się w służbowe białe bluzki. Teraz gdy moja waga pokazuje 99 kg, po utracie 8 kg nie usłyszałam nic, nawet głupiego "dobrze ci idzie". Dziwią się kiedy odmawiam torcików, ciasteczek, kiedy nie zamawiam obiadków z baru.
Pomyślałam sobie że dla mnie ważne jest co mówi mój mąż, i co ja sama o sobie myśle. To drugie jest dla mnie bardzo trudne, bo mam problemy z zaakceptowaniem samej siebie. Pracuje nad samooceną, ale jak sie okazuje jest to trudniejsze niż walka z kilogramami.
Buziole dla was.
BMI - 35,34

107, 99, 94, 93, 92,91,90, ............ 70
witaaminkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-28, 14:03   #449
uleczka19
Przyczajenie

kozulka19-ja zmieniłam nazwe użytkownika bo zapomniałam hasła. zelixe biore około 11 najpuzniej do 13.ma prace w systemie trzyzmianowym więc niezawsze o równych porach.mam nadzieje ze to przejdzie.nie poddaje się jatro zaczynam kolejne opakowaniepozdrawiam i życze powodzenia.kozulka19:love :

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Czy ktoś ma może do sprzedania zelixe15 po rozsądnej cenie
uleczka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-28, 15:53   #450
gochenn24
Przyczajenie

jestem przy 6 tabletce zelixy 15, po jakim czasie sa efekty wagi???pierwszy dzien suchosc w ustach,takie dziwne uczucie,nie jest tak bym miala duuuzo energi,u mnie jest odwrotnie nie umialam sie koncentrowac na tym co mowie.teraz juz jest lepiej,spie normalnie, tylko ze nie czuje bym chudla jesc sie chce tylko sie ograniczam.a mam do stacenia ok 10 kg,i moj brzuszek po ciazy... mam duzo wody w organizmie, jak sie go pozbyc? po za tym nie moge tak cwiczyc bo na moim chorym kregoslupie sie to odbija ;/ nie wiem czy zrezygnowac czy brac dalej i efekty beda poradzcie mi cos kobitki... za opak.60tabl zaplacilam 50zl
gochenn24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości