|
|
#1351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: My Style Diary VII
|
|
|
|
#1352 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mi miło bardzo mi milo, ze tak mnie wspieracie ![]() dziekuje, to mile naprawde ![]() [1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;14883677]Juz mi się pomysły na komentarze kończą! Barrrrrdzo mi się podoba! A cicho tak u nas, bo pewnie sporo Wizażanek udziela się cześciej na Stylio np. A część zbyt nieśmiała, żeby coś swojego wrzucić [/QUOTE]dziekuje tez zauwazylam, ze stylio jest oblegane ale ja mam sentyment do wizazu, tu zaczynalam ![]() wiedze wlasnie ![]() dziekuje Kochana bardzo bardzo ![]() super, co za figura. Bardziej podoba mi sie wersja z kurtka niz z bolerkiem. A spodnica jest swietna i super w niej wygladasz czesciej sie pokazuj ![]() Cytat:
|
|
#1353 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1354 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;14889716]Bardzo fajny zestaw! Spódniczka rewelacyjna! Skąd ona?
[/QUOTE]dziękuję . Spódnica z Carry kupiona na wyprzedaży za 42zł ze 169![]() Cytat:
![]() ![]() Choc przyznam, że w szkole dziwnie się na mnie patrzyli.. urok mieszkania w małym miasteczku.Dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- [1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;14889716]Bardzo fajny zestaw! Spódniczka rewelacyjna! Skąd ona? [/QUOTE]dziękuję . Spódnica z Carry kupiona na wyprzedaży za 42zł ze 169![]() Cytat:
Choc przyznam, że w szkole dziwnie się na mnie patrzyli.. urok mieszkania w małym miasteczku.Dziękuję ![]()
Edytowane przez lotuus Czas edycji: 2009-10-24 o 10:45 |
||
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Mój wczorajszy do kina. Przepraszam za zrolowaną bluzkę, zauważyłam to po fakcie
|
|
|
|
#1356 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki Zuza Kochana, codziennie przegladam listę szaf i Cię tam nie widzę ... Cytat:
Pamiętam jaka zła byłam jak ktoś mnie skrytykował a teraz jak oglądam stare zdjęcie w załącznikach jestem w ogóle w szoku, ze Ktoś cokolwiek o moich zestawach napisał Cytat:
Cytat:
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;14824929] Mags - uroczo jak zawsze [/QUOTE] Spasiba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Cytat:
Kobieto wymień się ze mną na jakąś sukienkę Bardzo sympatyczny ![]() Cytat:
Camille - bardzo udany zestawik - ja tam tego rulonku bym nie zauważyła gdybyś o nim nie napisała ![]() A to mój dzisiejszy. I mam pytanko jak ucodziennić tę sukienkę? Bo jakoś do pracy z cardiganem jej nie widzę. Na weekend jest super ale na co dzień? Nawet miałam dziś głupi pomysł obcięcia góry i zrobienia z niej spódniczki ... Ostatnie foto to bonus Zgadnijta w co wdepłam?
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, ja ! W kupę !
![]() Zestaw mi się bardzo podoba, też mam apaszkę w panterkę, szarą i mogłabym ją nosić codziennie
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Mags dzięki
Bardzo ładna sukienka nie przerabiaj jej ! Moze na góre narzuć żakiet/marynarke, dopasowany rozpinany sweterek do bioder lub ciut za też będzie pasować. I tez uważam że wdepnełaś w kupe No ale to podobno szczęscie przynosi |
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
lotuus, bardzo ladna spodnica, fajny zestaw
zuza, te ostatnie sukienkowe baaaardzo fajne ![]() najbardziej podoba mi sie ta kwiecista
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1361 | |||
|
Wtajemniczenie
|
miło mi Kochana
pokazuj się jak najczesciej, bardzo bym chciala zobaczyc Cie w innych odslonach, o pastelach nie wspomne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wygladasz super, sukiernka jest super, nic z nia nie rob. Tez mysle ze marynarka, stonowany kardigan beda super ![]() Cytat:
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Camilla, Mags nie widzialam Was wczesniej
![]() Camilla, fajny prosty zestaw casualowy ![]() Mags, super! wreszcie krotka spodnica swietna kurtka i rajstopy
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Katia dziekuję, marynarka jest z H&M
![]() Zuza, 6roove bardzo mi miło |
|
|
|
#1364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
idealnie dobrane dodatki oby wiecej zestawow w Twoim wykonaniu
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
witam was dziewczyny,
dawno mnie tutaj nie było ![]() pod spodem miałam bluzkę u-neck czarną z rękawkami 3/4 i wisior z Topshop-u. płaszczyk nie jest tak jaskrawy w rzeczywistości Edytowane przez praline Czas edycji: 2009-10-27 o 18:20 |
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Praline witaj z powrotem, mam nadzieję ze wydobrzałaś i będziesz teraz częściej sie wklejać
![]() Świetny zestaw
|
|
|
|
#1369 |
|
Rozeznanie
|
Mags wyglądasz obłędnie
nic nie rob z sukienka, jest bardzo ladna. do czarnego rozpinanego sweterka bedzie super wygladac i do pracy mozna smialo isc
|
|
|
|
#1370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już Ci pisałam na stylio, ale wiesz tak lubie Cie ogladac i taki mam niedosyt, ze musialam skomentowac raz jeszcze cudnie
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, jestem tu nowa na tym wątku, od dwoch przegladam wszytskie czesci My Style Diary, no i doznalam szoku ;] pozytywnego !!! Pewnie nie bede pierwsza i odkrywcza ale strasznie duzo tu na wizazu szafiarek ktorych strony przegladam takze codzinnie i zachwycam sie ich zestawami ;]
dziewczyny bardzo fajna robota, skzoda ze nie kazdy rodzi sie z darem odpowiedniego dobierania ubrań !
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#1372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Podoba mi się płaszczyk oraz Twoja konsekwencja, co do stylu.Widzę, że włoski już nieźle Ci odrosły. I chyba zeszczuplałaś |
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1374 |
|
调解人
|
Dziewczyny, świetne zestawy! Nie mogę się napatrzeć
zuza678- gratuluję niesamowitego wyczucia stylu i odwagi w zestawianiu, stylizacje są super Mags1983 jestem pod wrażeniem Praline jak zwykle ikona stylu lecę oglądać dalej bo mam masę do nadrobienia
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
wkleje kilka moich, dwa w domu, dwa na zewnatrz
![]() przepraszam za znaczek stylio, ale jakos ciagle zapominam, ze wrzucając tam zestaw, mogę go też dodac tutaj ![]() ![]()
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba wygrywa dla mnie drugi zestaw. super!
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Mags z kazdym kolejnym zestawem wygladasz coraz lepiej
![]() 6roove - wszystkie mi sie podobaja moglabym sie dowiedziec czy panterkowe nogi w trzecim zestawie to zasluga legginsow czy rajstop? jesli tak to skad ![]() a to moj szkolny.
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wam serdecznie dziewczyny łącznie i każdej z osobna
Bardzo mi miło, że się wam spodobało moje zestawienie. Włosy rzeczywiście mi trochę odrosły, a co do schudnięcia to mam wrażenie, że jest wręcz przeciwnie. Prawie 2msc leżałam po wypadku ![]() 6roove bardzo łądne zestawy!Bluzkę z bufkami też sobie kupiłam powiedz mi jaki masz rozmiar, jeśli możesz. Zamówiłam 10 i nie wiem czy dobrze zrobiłam. Ona wypada może na troszkę mniejszą ?
Edytowane przez praline Czas edycji: 2009-10-28 o 20:29 |
|
|
|
#1379 |
|
Raczkowanie
|
Pralinko - szlycznie
|
|
#1380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
panterka szara to rajstopy z Primarka, fajne są, bo grubsze, szkoda, ze te cętki nie są większea Twoj zestaw swietny, bardzo mi sie podoba, szczegolnie spodniczka Cytat:
![]() mam 12, wolalam taką choć troszkę luźniejszą, a i tak jest dopasowana, Ty jesteś drobniutka i myslę, że 10 będzie ok ![]() w tej bluzce nie podoba mi sie, ze ma taki maly/wąski "otwór" do wkladania przez glowę, niedokladnie zakladanie i makijaż ląduje na bluzce ![]() ------------------------------------------------------ wklejam jeszcze ostatni zalegly
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

bardzo mi miło 
A część zbyt nieśmiała, żeby coś swojego wrzucić

Sama mam tę kieckę w trzech kolorach i jest cudowna! Materiał rewelacyjny, krój bajeczny ajjjj
Pamiętam jaka zła byłam jak ktoś mnie skrytykował a teraz jak oglądam stare zdjęcie w załącznikach jestem w ogóle w szoku, ze Ktoś cokolwiek o moich zestawach napisał 

dziewczyny, dajcie zestawy 
Bardzo mi miło, że się wam spodobało moje zestawienie. Włosy rzeczywiście mi trochę odrosły, a co do schudnięcia to mam wrażenie, że jest wręcz przeciwnie. Prawie 2msc leżałam po wypadku